Bir arkadaş sormuş sorusunu gördüm bende sorayım dedim benim vajinam bayağı kara o kadarda esmer değilim halbuki:-(zencilerin gibi ya neden böyle:-(anüs ve çevreside aynı o bölge kapkara bildiğiniz yani buradaki yorumları gördükçe üzülüyorum aynadan bakıyorum kötü gözüküyor ne yapacağım ben:-(?
Cevabın nedir?
kusura bakma ama bana göre hoş değil. Ha bu eşimde/sevgilimde olsa ona yansıtmam tabi ki çünkü bu onun isteiğ dahilinde olan bir şey değil. Ama vajina pürüsüz,temiz ve beyaz ten üzerine pembe olanı makbuldür bana göre. Ama dediğim gibi bu partnerinizin beğenisine kalmış bir durum ve genelde çoğu erkek beğenmese de size bun yansıtmaz. Yansıtsada değişebilecek bir şey olmadığından kafanıza takmayın. Çok az bayanın vajinası kusursuz ve güzel görünür. P*rno filme ve resimlere aldanıp karşılatırma yapmayın bence oradakiler özel seçilmiş kişiler sonuçta.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her zaman kendinize güveniniz olsun. Rengi, görünümü ne olursa olsun her zaman arz talep edilen ve değeri yüksek olandır vajina.
Kullanmasını bildiğiniz sürece, onu sergilemesini bildiğiniz sürece ne rengi nede şeklinin önemi yok. Bence üzülme melisiniz, herkesinkini aynı veya bir birine yakınken sizinki sinin farklı oluşu sizin farklı olmanızı sağlar. Tabi ki az önce de dediğim gibi sergilemesini bilmeniz lazım.40 Yorumla
Önemli olan temiz ve bakımlı olman. Her tuvaletten sonra sadece pecete ile silersen böyle olur. benim san tavsiyem. ılık bir su dolu küvete gir.masaj yaparak lifle. sonra çıktığnda krem ardından pudra sür. bir kaç sefer bunu yap. renginin açılıp açılmamasına pek takılma. öenmli olan erkek yalamaya başladığında miğdesi bulanacak bir koku oluşmasın yeter..
63 Yorumla
bu tip sorunlar için dermakozmatik krem veye pudralar var renk açma özelliğine sahip işe yarıyor kullanabilirsin zamanla normal rengine dönüyor kuzenim kullanmıştı
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar etkiliyor rengini?
Soran+1 yılCiddi misin ya:-S
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
43Cevap
Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı. kafanı yorma..
öyle seveni de var.
pembe seveni de..
küçük dudaklar aman görünmesin diyeni de var
böyle amanın sallansın diyeni de.
kıllı olsun diyeni de var
kıl hiç sevmem diyeni de.
esas mesele öyle sevene denk gelmek.
ha bir şey daha söyliim..
sen gerçekten erkeğinle arzulu beraber olursan..
rengini görömeyecek kadar kör olur gözleri.50 YorumlaCinsellik konusunda 658 cevap paylaştı. Üzülecek bir durum yok,bakım kremleri ve iyi bir temizlik her zaman bakımlı kılar,görüntüsüne ve rengine hiç kafa yorma,normal zamanda zaten kimse görmüyor,partnerinde zaten ilişkide fazla kafaya takmaz,hele geceleyin hiç,zevkin verdiği hazla hiç kimse renk takıntısını bile aklına getirmez,esmer olması da tercih meselesi olabilir,kimse yazın bikini bölgesini açıp güneşlenmiyor,vücud bronz ama bikini bölgesi beyaz,sen bronzlaşırsan hepsi bronz görünür,dogal esmerleşme olmuş olur,
01 Yorumla
Soran+1 yılBen denize gitmiyorum daha fazla yanmamak içinde koruma faktörlü krem kullanıyorum
ya çok saçma şeyler bunlar bence. iki güne bir seks yapıp vajinanı insanlara yalatıyorsan o ayrı mevzu herkes sevmeyebilir ama normal bir anadolu erkeği için sorun olmamalı bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle bir demeyimim olmadı:-(bu sebeple ne olacağını bilmiyorum
Tatar mısın? asyalılar öyle olur. beyaz tenli ama önü arkası karadır. renk önemli değil. önemli olan işlevi. oturdum mu üstüne alabiliyor mu hepsini mesela. kavrayıp sıkabiliyor mu içindeyken vantuz misali. asıl takılman gereken konular bunlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır tatar değilim esmer sayılırım
- +1 yıl
esmer derken. roman mısın? romansan gayet normal. onların vajinası başka çünkü. normal bayanlarınkinden iki kat daha sıcak. mum sok ipini çek derler ya. aynen öyle. işte öyle bir vajina bulursam zaten rengine bakmam. rahat ol sen. ister kara olsun ister kırmızı. dediğim gibi işlevi önemli. içine aldığında penise yaptığın muamele önemli.
Soran+1 yılYa ne romanı Allah Allah sadece romanlar mı esmer
Soran+1 yılÖyle bir beraberliğim olmadı
Soran+1 yılDiyorum ama ya beceremezsem bu ihtimalde var iki türküde hayal kırıklığı:-(
- +1 yıl
rahat ol. benden tavsiye. karşındaki tarağı nekadar ıslatıp,kayganlaştırıp sertleştirirsen ve kendini de nekadar ıslatıp kayganlaştırabilirsen emin ol her türlü götürürsün. rahat olacaksın. herşeyi dibine kadar yaşayacağım diyeceksin. gözünü karartacaksın yani güzelim. sonrası gelir zaten.
Soran+1 yılHerşeyi dibine kadar yaşamak mı yok o kadar da değil
- +1 yıl
niye ki? niye yaşamak istemeyesin? niye frenliyorsun kendini anlamıyorum.yaşama fırsatını eline geçirince yaşayacaksın. dönüp arkaya keşke bunu da yaşasaydım deme ondan sonra. dibine kadardan kastım bu yani. yoksa tarağın kafasını almakla kalma dibine kadar al demedim sana. herkesin bir alım gücü var sonuçta.
Soran+1 yılYa anal falan filan onlar olmaz yani
- 63 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sen kes!
Vajinası sexi olan olmayan arasında çok az fark vardır. Yani ilişkiye girerken çokta mühim olmaz. Oral sexte belki tercih meselesi yani eğer hoşuna gitmezse sevmeyebilir. Ama vajinal sexte sorun olucağını sanmıyorum ^^
10 YorumlaCinsellik konusunda 778 cevap paylaştı. takılmayın böyle şeylere yahu. renginden dolayı senden iğrenicekse zaten baştan yol ver gitsin.
45 Yorumla
Soran+1 yılEşime mi yol vereyim öyle kolay mı?
Soran+1 yılIlerisi için diyorum ya
Soran+1 yılEvlenmeden önce birşey yaşamak istemiyorum ileride ne tepki verir eşim onu düşünüyorum
dışı değil içi güzel olsun derler ya bence öyle olmalı, dudakları falan ileride sarkıcak ve bakılası bir durumda olmayacak herkesinki gibi, ama içinin sıcaklığı sen yaşadığın sürece var olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten sarkık dudakları
Temizse yani bakımlıysa ne kadar kara olduğu önemli değil ayrıca kara olunca da çekici bulanlar da var der etme
00 Yorumlaerkekler dudaklar karaymış bugdaymış pek bakmazlar sonucta dudaklarının arasında pembelik gözüktümü yeter. dudak yapısı nasıl uzun mu ortamı küçük dudakları büyük dudaklar kapatıyormu yoksa sarkıkmı
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyük dudaklar küçükleri kapatıyor evet ne kadar diyeyim baş parmak var ya hani üç çizgiye bölünüyor en baştaki kısım kadar büyük dudaklar
üzülme bence hepsinin kendisine göre ayrı güzelliği vardır seninkide öyle güzeldir. kendinle barışık ol. ayrıca renginden çok sıkılığı ve mutlu etmesi önemli
20 Yorumla
+1 yılbu tür şeyleri neden dert ediyorsnuzki anlamıyorum bir erkek bir bayanın sadece fiziğine yada güzelliğine dikkat eder vajınan ne olursa olsun önemli değil tüm istediğimiz içinde olmaktır yeterki tek sadece bizim olsun olay budur..
00 YorumlaBunumu taktın kafaya şeklinde sorun yoksa gerisini boşver. Renginin ne önemi var.
10 Yorumla
+1 yılKara bir vajinamı owwww yanı ne kadar kara gercekten zencılerınkı kadarsa sorun olacaktır bence onun karalıgını bır sekılde kapatabılırsın sadece bır sekılde
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
senden en cok ıstedıgın seyı yapabılırsın mesela ne kadar kara senınkı yanı gercektan tam olarak zencı vajınası gıbımı
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Bence bir yerin begenılmemesın den cekınıyorsan o acıgını ıstek ve arzualrını yerıne getir mesela senın en cok begendıgınız yerın ne
Soran+1 yılBir beraberliğim yok olsa bile olay oraya kadar gitmez evlenince olmasını istiyorum
- +1 yıl
bence o zaman soyle yap bu konuyu ac en azından cınsellık konusunda nasıl su vajına nasıl bu vajına nasıl dıye sor
ama espırılı sekılde zencı vajınasından bahset naısl buldugunu sor getır konuyu bır sekılde oraya tepkısını olc
+1 yılRengini acan kremler var bir iki kiz arkadasim kullaniyordu. Internetten arattir bir istersen.
00 Yorumla
+1 yıltemizliği nasıl yaptığına bağlı
kullandığın alet edevat
kremiydi ıvırıydı zıvırıydı
derin konular bunlar. boşver aldırma00 YorumlaResim bul bitane gönder ona benzeyen yorum yapalım dalga geçmeden
16 Yorumla
Soran+1 yılHiç bulamadım:-(
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılBence iğrenç görünüyor arkadan
ne güzel işte tam avucluk vajınan var şeklide güzel anladığım kadarıla da dar. amerikan zenci vajınası gibi süper herkes begenir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ama vücuduma göre çok esmer tenim öyle olsa takmam zaten:-(
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDış bölgesi koyu oluyor.Bazı renk açısı kremlerin olduğunu biliyorum.Denersen açıılır biraz ama sorun yapmana gerek yok.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 486 cevap paylaştı. Canım kokmuyorsa ve şişman degilsen hiç sorun değil! Aksine beyaz kumral kizlarda kara vajina daha çekici geliyor bana. Daha kadınsi daha olgun geliyor. Yeterki kokmasın kara olabilir, kıllı olabilir. Umarim öyle bir eşim olur inşallah 🙏
00 Yorumla
+1 yıloff erkekler bitti kızlar başladı. sanki sen anlatınca biri çıkıp gel estetik yaptırıyım sana dicek.
412 Yorumla
Soran+1 yılBeyazsan bunu dersin:-(
- +1 yıl
canım bi sıkıntın varsa aç araştır internetten. burda yazanlar kötü derse napcn? iyi derse napcn? her ikisini de diyen olcak.bu kadar da dert etme yani çok rahatsız edici bi durumsa vajina estetikleriyle ilgili bi sürü şey var. yaptır.
Soran+1 yılRengini mi açıyorlar sanki şekille alakalı değil mi o?
- +1 yıl
kontrolden sonra neden olmasın :D
- +1 yıl
yaptırmadım bilmiyorum google dan bak istersen yazınca çıkıyo istediğin bilgilere ulaşabilirsin
Soran+1 yılEstetiği geçtim beyazlaştırmaya çok para alırlar o kadar param olmadığına göre:-(
Soran+1 yılYok sağol
- +1 yıl
gercekten lafı baya iyi bıraktın ortaya :D
- +1 yıl
tek atmış sanki
- +1 yıl
saol. anlamadım tek atmş derken?
Soran+1 yılNe büyük marifet işlemiş bazen susmak en büyük cevaptır anlayabilene tabi
+1 yılhadi ya .s ama simdi renkler ve zevkler tartısılmaz oylesini sevende vardır sevmeyende :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkedi kendi görünü görmüş yara zannetmiş :) şaka bir yana da siyah beyaz farketmez ne olursa olsun sevdiğim kız olsun vajinası farketmez delik sonuçta :)
21 Yorumla
Soran+1 yılCidden aynı hesap bu kadar bir söz yakışırdı bir duruma yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldun da kılsızı arıyorsun ha. 20 yıldır sağ elini beceren bir cinsiyetten bahsediyruz burada doesnt matter ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsex sırasında o zevkle ona bakılmıyor emin ol.
zaten toplasan evlendıgınde haftada 2 3 kere yapıcan toplasan 1 saat ya görecek ya görmücke.
üzülmeye degmez.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılusta be burdakilerin çoğu nefes alsın yeter modunda takılırken, sen ne dersen de onların hep hoşuna gider
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo karartının içi pembe gözüküyorsa tadından yenmez yala yala doyamam
011 Yorumla
Soran+1 yılYani normal olarak pembe tabiki içi
Cevap sahibi+1 yıltadından yenmez müthiş görünüyordun eminim
Soran+1 yılBana neden öyle gelmiyor?:-(
Cevap sahibi+1 yılherkesin beğenisi farklı ama kendi adıma söyleyeyim bıraksan sabaha kadar zevkle sıkılmadan yalayabilirim
Cevap sahibi+1 yılşuan kız arkadaşım yok olduğu zamanlar kadar olmasada yinede ilişkiye girebiliyorum fakat doyamıyorum heleki bahsettiğin gibi kuku olunca
Soran+1 yılDüzenli bir yaşam yok yani anladım
Cevap sahibi+1 yılneden bu kadar merak ettiğini anlayamadım
Soran+1 yılÇok ilişki yaşayan biri seçici olur bana göre ondan sordum
Cevap sahibi+1 yılşuanki konu benim ilişkilerim değil senin kukun diyebiliyorum aynı zamanda ilişkiden kasıt cinsellik tariflerine göre ilgimi çeken bir kuku ve fikrimi söyledim o kadar beni irdelemen anlamsız :)
Soran+1 yılKusura bakma o zaman pardon
Soran+1 yılSence bu konulara uzak biri olarak bu ortamda böyle bir soru sorup böyle konuştuktan sonra seni tanımayı düşünebilir miyim?
hiç merak etme bebeğim sen ben ve benim gibileri bitiyor o renge yerim ben onu(ağzım sulandı)
20 Yorumla
+1 yılarkadaşım sorun olmaz rengi biçimi filan kafana takma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakma özellikle koyu rengi isteyen erkeklerde varmış.
00 YorumlaGenetik olabilir ailende ki kadınlarda öyleyse bu normal. Veya havasızlıktan da karara bilir.
016 Yorumla
Soran+1 yılHavasızlık ne alaka?
Soran+1 yılSaçma
Soran+1 yılHasta mısın ya tuz baz limon asit deli olur adam:-)
Soran+1 yılKim demiş?
Soran+1 yılSayfada mı yazmış link ver
Soran+1 yılTamam neyse tsk
Soran+1 yılTeşekkürler
yalamam öyle vajinayı.sen bian önce estetik çözümünü bul.
00 Yorumla
+1 yılbence bosuna kafana takıyorsun emın ol göruntu olarak harıkadurdugundan emınım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçoğu insanda olan birşey erotik videolara bakma sen genital bölge her zaman daha koyumsu olur
01 Yorumlaönemli olan temizliktir.
30 Yorumlaiş o raddeye gelmişse inan bana sorun olmaz :)
31 Yorumla
+1 yılüzülme ben esmer severim.
60 Yorumla
+1 yıldışardan uzman ellerde bi kontrol ettir ;)
00 Yorumla
+1 yılhiç kafaya takma bence.ona bişey demezler.
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
ya zenci gibi demişsin de zencilerle yatmıolar mı sanki.hatta sennki daha ilgi de çekebilir bence.
Soran+1 yılAma tenim o kadar esmer değil:-(
- +1 yıl
o daha sexi o zaman :D
+1 yılsıcak aaadadan olabilir
bephantene sür10 Yorumlaaslında biraz itici ama adamına göre değişir
00 Yorumla
+1 yılcanım bence seninki daha sexy ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılSarışının sorusuna göre mi:-)yok beee
- +1 yıl
yaa erkeğin istediği sıcak ve sıkı bi vajinadır ve kızında sex sırasında tahrik edici olması gerekir mesela benim penisin çevresi 11 cm bi bak bakalım benmki sen de nasıl hisseder eğer yeteri kadar kalın diyorsan senle sevişirken zevk alırım sonuçta vajinana bakmıyacağm hissedeceğim :))
,
domestos kullandınmı
60 Yorumla
+1 yılbence harika anlatmandan tahrik oldum :)
00 Yorumlabence değil :D
00 Yorumlaıyyy iğrenç :D
01 Yorumla
+1 yılakdenızlımısın
0103 Yorumla
Soran+1 yılHayır ne alaka?
- +1 yıl
akdenız ve kıbrıs kadınlarının genıtal bölgesı oyledır genelde
Soran+1 yılAlakam yok
- +1 yıl
bukadarda kafaya takılacak bır durum yok sevgılın aaa bu böyleymıs deyıp ılıskıdenmı vazgececek sanıyorsun keyfını cıkarbence
Soran+1 yılYa iğrenirse
- +1 yıl
ıgrenılıcek bır durum söz konusu bıle degıl sen aynı seyle karsılassan ıgrenırmıydın boyle dusun
Soran+1 yılBenim için hiç önemli değil
- +1 yıl
ıcıne gırdıgı anda karalıgı falan gözune gorunmez merak etme bız erkekler böyleyızdır
Soran+1 yılUmarım:-(
- +1 yıl
avantajlarını dusun bıde
Soran+1 yılNasıl bir avantajı var:-(
- +1 yıl
içinin pembelıgı mesela ıslandıgın andagöruntu cok hoş olur bunu göz önune al
Soran+1 yılHerkeste aynı şey oluyor ama
- +1 yıl
bak burda yanlıssın ıste vajına kısıden kısıye farklıdır kımısı dudaklar dısa cıkıktır kımıde ılıskıde acılır kayganlasır o pembelık o zaman mukemmeleulasır
Soran+1 yılBenim dışarı açık oluyor o zaman
- +1 yıl
ıc camasırı gıydınmı dısarı tasıyorsa muhtesemdır
Soran+1 yılDışarı taşan ne?
- +1 yıl
ıc camasırından sısmıs dudaklar
Soran+1 yılYanlardan taşmıyor tabiki o kadarda değil ama çamaşırda çıkıntı oluyor ortada
- +1 yıl
tabıkı yanları demıyorum ortadakı cıkıntıdan bahsedıyorum ıslandıkca arası acıldımı hoş olur sıyah vebeyaz
Soran+1 yılBeyaz derken?
- +1 yıl
bır beyaz ıc camasırında
Soran+1 yılO kadar görünmez ya ince değilse
- +1 yıl
yas kac
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
bakıresın sanırım
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
oldukca guzel bır yas
Soran+1 yılNe için?
- +1 yıl
herseyı tadında yasamak ıcın
- +1 yıl
herkes asılmıs yorumlarda sana
- +1 yıl
neyse cıktın sanırım
Soran+1 yılEvet çıkmıştım
- +1 yıl
yorumlar almıs yurumus
Soran+1 yılÖyle
- +1 yıl
mıllet senın bakıre oldugunu bılmıyormu
Soran+1 yılBilmeyende var
- +1 yıl
yorumlar rahatsız edıyormu ılgınc gelende varmı
Soran+1 yılHayırdır bununla neden ilgileniyorsunuz?
- +1 yıl
demınden berı yorumları okuyorum herkes farklı bır yorum farklı bır fıkır sana söz hakkı bırakmamıslar senle ılgılendıgım yok merak etme konuyu seks muhabbetınede getırmıycem rahat ol
Soran+1 yılBen rahatım zaten sizde rahat olun herkese fikirlerini sordum ve yorum yaptılar
- +1 yıl
dunde dedıgım gıbı kendını farklı hısset ve bundan mutluluk duy bunu gözunde buyutme ve avantajlarını kullan
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
sıkıldın bellı
Soran+1 yılYok neden sıkılayım?
- +1 yıl
bı bırlıktelık varmı pekı
Soran+1 yılHayır yok
- +1 yıl
okuyormusunuz
Soran+1 yılEvet okuyorum
- +1 yıl
farzet nısanlısın yada sözlu evlenmeden oncekı bırlıktelık sınırın ne olurdu
Soran+1 yılEn fazla sarılma öpüşme
- +1 yıl
buyuk penıs evlılıgınde senı urkuturmu boyle bır korkun varmı
Soran+1 yılHayır öyle bir korkum yok
- +1 yıl
sorun etmem dıyorsunuz yanı
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
ılıskınde nelere dıkkat ederdın mesela sınırın olurmuydu
Soran+1 yılTabiki olurdu anala razı olmam
- +1 yıl
anal bır kadını asaglamaktan baska bırseyı olmayan bır egodur
Soran+1 yılYani onun harici herşeyi deneyebilirim
- +1 yıl
sınır yok dıyorsunuz oral olarak ta
Soran+1 yılBilmem denemek lazım
- +1 yıl
bence heyecan katsın vucut corabı falan
Soran+1 yılBen mi giyeceğim vücut çorabını?
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılBence o kadar etkileyici birşey değil o
- +1 yıl
senın tercıhın ne olurdu
Soran+1 yılMini bir gecelik
- +1 yıl
altta camasır olucakmı olursa tercıh ne olurdu
Soran+1 yılOlay erotik sohbete mi döndü haberim yok hadi by
- +1 yıl
yoo alakası bıle yok ben burda abaza bırı degılım sadece bır bayanın tercıhını merak ettım
Soran+1 yılBu sizi ilgilendirmez
- +1 yıl
tabıkı haklısınız sızı kırdıysam özur dılerım ama amacım seks degıl bunu bılın
Soran+1 yılÖzüre gerek yok iyi sabahlar
- +1 yıl
tesekkurler sızede
- +1 yıl
selam
Soran+1 yılAs
- +1 yıl
kızgın falan degılsınız umarım gece sankı kucuk bır yanlıs anlama olduda
Soran+1 yılYok hiç önemsememiştim
- +1 yıl
bende önemsedıgınız ıcın degıl sadece erotık sohbete döndü dedınızde ondan söyledım sıkıntı yok o halde
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
senı tebrık ederım ama bır soru sormusun 38 erkek cvaplamıs bukadar yardım sever bır toplumuz degılmı ))
Soran+1 yılYa öyle
- +1 yıl
ıste herkes ayrı ayrı vucut yapısı var sızde kısıye özel yaradılmıssınız ıste
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
benım kıbrıslı arkadasımda sızınkı gıbıydı hatta koltuk altları bıle öyleydı ama sıkıntı duymuyor tadını cıkarıyordu
Soran+1 yılBenim koltuk altlarım öyle değil
- +1 yıl
tek kötü yanı tuylu oldumu ılgınc bır goruntu cıkıyordu ortaya onda
Soran+1 yılIğrenç ya
- +1 yıl
kıbrıslılar rahat ınsanlardır 16 yasında cınsellıgı yasamaya baslarlar kızları bakıre bulmak guctur ve hepsı anal ılıskıyı tatmıslardır orta yas bayanlarsa tatmını gurup bırlesmelerde arar
Soran+1 yılIyiki Kıbrısta değilim
- +1 yıl
nasıl yani anlayamadım
Soran+1 yılOrada doğup büyümedim yani bunların bile büyük bir şans olduğunu düşünüyorum ben
- +1 yıl
tabıkı orası oyle dusundugundebakırlıge yada aman suram acılmıs falan dusuncesı yoktur onlarda bırını beyendıyse onla olur
Soran+1 yılIlginç
- +1 yıl
unıversıtelerın coklugu fuhusu arttırıyor ıste
Soran+1 yılHimm
- +1 yıl
turkıyeden kumara gelen zengın ıs adamlarına pazarlıyorlar unıversıtelı kızları cogunluk azerı ama turklerde cogunlukta
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
ben cok cırkınlıklerını gordugum ıcın tıksıntı geldıydı artık
Soran+1 yılYa bu sohbet beni açmadı
- +1 yıl
sıkıldıysan sorun degıl ben rahatsız etmıyım sızı
Soran+1 yılTsk by
+1 yılaç bi bakim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç, asla sevişme
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli olan tadıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfena değil seninki
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri