Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşte sadece önünde ki fazlalık ile erkek olanın yürekle erkek olan arasında ki fark bu kadar bariz.. O erkek ya spermleri boşaltır görevi tamamdır biyolojik olarak görevi tamamlamıştır iç güdüsünün çağrısı ile.. Tüm canlıların uygulaması bu spermlerini boşalt ve çekip git.. Yürekten erkek olan cinselliğin arkasından eşini göğsüne yatırır ona teşekkür eder.. Ona güzel sözler ile iltifat ederek gururunu okşar... Mutluluğunu paylaşır ve aldığı zevki eşi ile paylaşır.. Bu tipik evinin kadını görüşünden kaynaklanan bir durum yani ona göre sen hayat arkadaşı değil nikah ile alınmış bir cariyesin.. Yemek yapacan, temizilik, çamaşır, ütü ve çocuk yapacaksın bir de onun zevkini.. Hiç bir şey yapamazsın maalesef bu içten gelen yürekten gelen bir davranıştır..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onunla cinsellik sonrası sohbet edip vakit geçiremiyorsan, bunu cinsellik öncesi yap bayan.
Cinsellik öncesi beraber hava alın, eğlenin, güzel bir yemek yeyin ve alkol alın. Bu iyice gevşemenizi ve beraber vakit geçirmenizi sağlayacaktır.
Sonrasında onunla bu şekilde vakit geçirmekten hoşlandığını belirtirsen belki ruhundaki o derinliği dışarı çıkarabilir sayende.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılResim ne alaka
Baska ne yapmasını istiyorsun ki? Ne yapmasını istiyorsan gidip ona söyleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBiz ona öküzlükte master yapmış insan diyoruz canım yapıcak bişey yok
02 Yorumla- +1 yıl
Bayağı tecrübeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 751 cevap paylaştı. Erkeklerin hepsinin boşaldığı andan itibaren kadına karşı isteği sıfıra düşer.. Ayrıca yorulmuş olur..
Burada kocanı suçlayan uyanıklara bakma sen.. Amaçları seni etkileyip yatağa atmak..
Belki senden iş çıkar diye bir umutla yazıyorlar işte.. :D00 Yorumla
+1 yılselam bu kıçını dönüp yatmak tek senin eşinde yok bu salgıladıgı hormanlardan dolayı enerjiden dolayı agırlaşan bir vucut halsizleşen bir kollar , bu bütün erkeklerin durumudur eşinizde sırtını dönüp yatıyor, sizde çok kızıyorsunuz işte bir daha yapmıyacagım bir daha seninle olmam deyip mırıldanıyorsunuz bu sizin eşinizin sorunu degil tüm erkeklerde olur.
00 YorumlaSevişmeyi uzat... Kendini tam olarak hazırlamadıkça onu içine alma... Daha açık yazamıyorum anla.. Her erkek boşalınca gevşeyip rahatlar.. Yorgunsa uyur... Ben tam anlamıyla eşimi doyurup banyo yapmadıkça asla uyumam... Elimde değil... Her insan farklıdır...
00 Yorumlanormalde erkeklerde boşalma sonrası değişik tarifi zor bir his oluşur hayattan tiksinme gibi, nedenini bilmiyorum. sebebi genellikle budur. hiç bişeyi görmek istemezler. Bende masturbasyon sonrası hep oluyor. Eskiden bunun ilişkide de olacağını ve kendimi çok kötü hissedeceğimi sanırdım enteresan bir şekilde bir kadınla birlikte olduğumda bu hissi yaşamıyorum. Ama pek çok arkadaşım her zaman bu duyguyu yaşadıklarını söylüyorlar. Bana sadece masturbasyonda oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer sevişmesini bilmiyorsa seni mutlu etmeden kendisi boşalıp yatıyorsa cinselliği sıfır demektir. Onu karşına al ve yatakta yapılması gerekenleri ona anlat. Seks sadece senin boşalman değil benimde orgazm olmam demektir. Beni hazırlamadan girip işini bitirip sırt dönüp uyuyorsun ne yapayım başkasıyla mı yapayım senin yapmadığını diye söyle. Ya kafanı kırar ya da hak verir seni de mutlu etmeye çalışır.
00 Yorumlaorgazm sonrasında hormonal olarak uyku isteği bastırır b normal bir durum. normal olmayan anladığım kadarıyla o orgazm olana dek sizin yarıda kalmanız. sorun burada diye düşünüyorum. buna uygun hareket etmeniz gerekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılFantaziyle yaşamınızı renklendirin. O kıçını döndükçe sen arkadan sarıl ona masturbasyon yap, onun pozisyonunu hiç bozmadan aşağı gir ve sadece yala falan. Eğlendir onu.
00 Yorumla sen de uyu sabah normal kalkış saatinizden 45 dk önce uyandır eşini bir de sabah ereksiyonuyla yapın. bir de böyle dene faydasını görürsün
05 Yorumla
Soran+1 yılSabah da ben kalkamiyorum
Soran+1 yıl25 ben 28 o
- +1 yıl
yaşlarınız tam da yerinde, daha istekli olması lazım. demek ki bünye meselesi çabuk doyuyor. sen elinden geldiğinde uyanık tutup bir şeyler yapmaya çalış olmazsa da sen elinden geleni yapmış olursun. mesala sevişmek için illa geceleri beklemeyin akşam 8 olabilir öğlen 3 olabilir farklı zamanları deneyin uyumaz o zaman umarım :)
normaldır.. cunku bosalınca beynimiz rahatlık saglayan mayıstıran bir sıvı salgılıyor buda bizi mutlu edip rahatlamamızı saglıyor rahatlayıncada uyuyoruz.. ama esini yarım bırakmak olmaz.. ounlada ılgılenmelı ve onuda zevklendırmelıyız..
00 YorumlaO kıçını dönünce arkadan sarıl ve bir daha yapalım de. Benim beklentim o oluyor şahsen.. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBak onu da demedim de git basimdan diyo valla
- +1 yıl
Hiç iyi bir şey değil. Kendini bir süre geri çekip de kendisinin talep etmesini dene. İsteyince de hemen bitiyor ama ben mutlu olamıyorum de. Yani eşiniz için empati yapmaya çalışıyorum da. Çünkü bazen cidden yorucu günler geçiriyoruz ve ister istemez özel hayatımız da etkileniyor.
+1 yılsadece seninkimi sanıyorusun hepsi aynı uykusu geliyo boşalınca
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
evet kendimden biliyorum bende evliyim bu arada
- +1 yıl
eşinle yaş farkı var mı aranızda
Soran+1 yıl3 yas o buyuk
- +1 yıl
peki tek sefer mi hep sonra uyuyormu?
+1 yılBir 3-5 dk sabredip tekrar girişimlerde bulunmayı denedin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen 1 saat bile oldu da tuhaf bu adam
- +1 yıl
Sen de tatmin olamıyorsun tabi?
Oral yapmıyor mu sana?
+1 yılgeri zekalı sadece kendını tatmın ediyor oda bir posta boslaıp bırakyordur sende atesınden kıvranıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyo
- +1 yıl
ne deyim seks yoksunu kocan oyakı önce bacaklarını ayırıp seni iyice yalaması lazım bütün deliliğini hatta dilini vajınan sokup dudaklarını emecek
+1 yılne yapcaktıki? yarın iş var vsvs adam senle sabaha kadar saçmalayamaski
03 Yorumla- +1 yıl
bence tek sorun kadınların filmlerdeki saçmalıkları gerçek sanıp reelde onları yürülüge sokmalarıdır
- +1 yıl
benim demek istedigim ilişki esnasına ve ilişki öncesinde romantik olmak çünkü orgazmdan sonra erkeklerde gereksiz bir vücut elektrigi birikir ayrıca banyo yaptıktan sonra bu elektrik alınır ve uyuması gerekir aksi takdirde ayak felci vs olabilir yazdıkların için teşekkür ederim ABLA
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen bencillik, erkek partner üzerine düşen görevi sonuna kadar yapmalı ve partnerini de zirveye ulaştırmalı.
20 Yorumla
+1 yılmaalesef bazı erkeklerde bu huy var birileri sarılacak kadın arar birileride götünü döner yatar
00 Yorumla
+1 yılben bulamam seveceğim kadınımı seninki bulmuşda bunamış
herşeyi yapıyomusun yatakta nasılsın?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece uyumak istiyoruz, o an çok yoruluyoruz. hatta karnımız bile acıkıyor ama sevdiğimiz kadın kırılmasın diye bazen belli etmiyoruz :) konuşursan belki dikkat eder.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa konusiyim mi cidden
Cevap sahibi+1 yılben konuşmandan yanayım :) onu da anla yumuşak bir dil kullan. seviyorsa o da seni anlar.
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Post eculatıon sendrom ;öyle olur yapcak bişiy yok.
00 YorumlaErkeklerde ilişkiden sonra bir durumdan iğrenme gibi bir durum oluyor ondandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenel olarak türk kadınları bundan şikayetci biraz fantazi yapin oral yap.. biraz ona ve g-t deliğini yala:))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende hata bir gece verme sen kıçını dön yat bak bakalım neler olacak
00 YorumlaBaksEn biraz ara ver sekse sonra sana neler yapıyo seks den sonra
00 Yorumlaöküzdür de ondan nasıl buluyorsunuz bunları merak ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan karısına sarılır öper koklar sarılarak uyur yuh be birde orgazm etmiyorsa seni işin zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anda sen tekrar devreye gir, onunla sevişmeye devam et, bak tekrar dirilecektir, ama yaş olarak ileri seviyede değilse tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanıp rahatlıyor başka amacı yok.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdi var mı değişiklik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbencilce bir davranış örücü usulümü evlendiniz?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yıleşini seven insan önce onu düşünür sevdiğini birik eşini tatmin eder hatta eşini daha da mutlu etmek için eş zamanlı boşalmayı yakalamya çalışır
kendi işini görünce arkasını dönüp yatan bir eş sizi seviyor denemz bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılNapmasınj bekliyordun baska :D
09 Yorumla
Soran+1 yılDevammm :D
Cevap sahibi+1 yılYok artık :D adam halletmis yatıyor iste :D daha napsın bu garip adam
Soran+1 yılGarip olan benim be sonra mast :(
Cevap sahibi+1 yılKızım bak :D Adam yorulmus sen yorulmuyorsun :D bu nasıl is :D bir ilac al ozaman kocan icin macun felan hani sey icin uzun sürmesi icin anladın :D daha nasıl yardım edeyim sana ben
Soran+1 yılAhahah macun tarifi versene ya
Cevap sahibi+1 yıl:D :D yok canım tarif felan bilmiyorm ama sen tanıdıklarına yine bir sor istersen :D
+1 yılBari sarilsada güzel şeyler söylese oda mi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYok be donuyo kicini uyuyo ya da duvara bakiyo
- +1 yıl
Kaç dk sürüyo birlikteliginiz?
işim bitti senle diyor yani :)
ne bekliyordun?02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
ne sanıyosun başka?
Eğer bu kişi kocan değilde, sevgilin olsaydı ve seksi belirli zamanlarda yapabildiğiniz, belirli zamanlarda görüşebildiğiniz biri olsaydı, o kıçını dönüp yatmazdı.. Ama evlilik olunca işin içinde, zaten hatun benim hatun, 7 /24 aynı evdeyiz.. Ha dönüp uyumuşum, ha oturmuşum ne farkeder diye düşünür insan
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşalınca bitiyor zaten. Başka ne yapacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 788 cevap paylaştı. Okuzlugunden seni de orgazm yapmazdir kesin
00 YorumlaYa cok isteksiz
ya da cok ruhsuz00 YorumlaArkadaş bize şöyle kadın gelmedi ya
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bak çok atesliyim yani olmuyor adam iyi sikiyo ama cabuk birakiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende o isteyince dön yat :D
00 Yorumlao dönuyorsa sen döndurme rahatsız ettt
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum ama yok
+1 yılKendini düşünüyor demekki kötü bir durum. s
00 Yorumla
+1 yılBen bekarım ve hiçbi kıza böyle davranmadım.
00 Yorumlabir kiroyla evlenmissin
00 Yorumlabaşka napmasını istersin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Bencil adam boylelerinden nefret ederim
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sarılır öper koklarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok bencil ve duygusuz odun bir kocan var.
00 Yorumla
+1 yılçok mu efor sarfediyor
00 YorumlaSende. Verme ne olacak
00 Yorumla
+1 yılÖküzmüş.
00 Yorumla
+1 yılŞarj bitiyor :)
00 YorumlaÖküzlükten..
00 Yorumla
+1 yılYaşlanmış
00 Yorumla
+1 yılSende yap aynısını
00 Yorumla
+1 yılyazık sana
00 Yorumla
+1 yılAyip etmis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan çok bencil :)
01 Yorumla- +1 yıl
ya gerçekten bazılarının yazdıkalrı beni şaşırtıyo bak kardeşim haydar dümen bile diyo bir kadın 10 kez ilişkiye girse en fazla 4 kez orgazm olur yani erkek 15 dk orgazm oluyosa kadın 45 dk bunu bekleyemez bir erkek böyle bişey yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonuştunuz mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahaha :DD
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yapacak ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt