Cinsellik Arkadaşlar göğüslerim morardı ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Dekolteli giyiyorum nasıl kapatabilirim? Güncellemeler+1 yıl malum iş sonrası oldu, sormayın nasıl oldu diye siz nasıl kapatcam onu söyleyin Güncellemeler+1 yıl bunu yapandan ayrıldım, sevinin Arkadaşlar göğüslerim morardı ne yapacağım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vay abi bizde evde misafirlere çay kahve dagitalim ya millet neler yapıyor biz napiyoz 7 5 Yorumla Soran +1 yıl onu da yapıyoruz bunu da Cevap sahibi +1 yıl Helal olsun ne diyim. Zaten ben senin adına sevindim ne güzel mutlu ol Soran +1 yıl valla günah münah ama napalım bu da nefis yani Cevap sahibi +1 yıl Yok ya bence bu günah olmamali amaann boş ver kaç günlük dünya hayatını yaşa 😜 Soran +1 yıl sen yapıyor musun
BenAkali Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bir insan niye kendi göğsünü çekip böyle bir foruma atıp soru sorar kafayı yicem. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl kapatcam Yorumla BenAkali +1 yıl Gugul amca ne güne duruyor ablacım Yorumla BenAkali +1 yıl Mantıklı Yorumla
yalnizbiri01 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Hard sevdiğin belli adam içinden geçmiş 😁 bende böyle seviyorum 0 0 Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Gögüsler nasıl gözümüze sokulur adlı çalışması içinPembeli üyeyi tebrik ederiz🤪🤣 1 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsellik konusunda 605 cevap paylaştı. Yumurta çırpıcısını oraya bastırıp, birkaç kez sağa sola çevir. Bölgede biriken kanı dağıtır 1 0 Yorumla
Kimyacı1i Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 85% +1 yıl Sevgilin mi bu hale getirdi bunlari 1 4 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Bugün mu yapti Yorumla Soran +1 yıl hı hı🥺 Yorumla Kimyacı1i +1 yıl Şu an biriyle konusmaya ihtiyacim var Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 725 cevap paylaştı. Ten rengi fondötenler var onu kullan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl marka? Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Golden Rose, Flormar, Filorga, Essence, Darphin aklıma gelen bunlar. Yorumla Soran +1 yıl peki teşekkürler Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Rica... Yorumla
Asiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Cinsellik konusunda 338 cevap paylaştı. boş ver kapatma 1 0 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oyss kurban olurum ne odu bunlara böyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bı hayvanla seviştim 🤦🏻♀️ Yorumla recep48 +1 yıl O hayvani avlayıp doğadan kaldırmak lazım Yorumla recep48 +1 yıl Zaten görülmeyeceği için sorun etme o kadar haa hergün dekolteli giyiyorsan ya biraz ara ver ya da fondeten ile ten rengini yakalayıp kamufle etmeye çalış Yorumla recep48 +1 yıl Doğru karar Yorumla
İmposibleee Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Elektrik supurgesiyle mi sevistin sjdhjd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl adam hayvan çıktı resmen Yorumla İmposibleee +1 yıl Vay hayvan vay 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yerım o memişleri mesaj yapım mı 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl minicik en sevdıgm Yorumla lhateyouall +1 yıl Dayı abartma minicikmiş gögüs var kızda ama eminim kendi bamya pipinide kol gibi görüyorsundur 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istersen gönderim bir kendin bak karsılıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uuu gel ben canını yakmam balım Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Nedenki morardı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl sert emdo Yorumla Soran +1 yıl emdi* Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Baya sert olmus neeen izin verdin Yorumla Soran +1 yıl bı anlık oldu geri çekmeye çalıştım ama gücüm yetmedi Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Belli baya cok sert olmuş geri çekilmesine izin vermez kapanamsı zor dekolte giyersen Yorumla Soran +1 yıl napıcam ya kendinden geçiyor.. Yorumla Alevnalan3501 +1 yıl Yani belli kendinden geçmiş Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsellik konusunda 633 cevap paylaştı. Emdirmiycen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oldu bir kere Yorumla SentzzzxX +1 yıl Kapatıcı sür Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. fondöten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu yaparken acı hissetmedin mi hiç? 0 18 Yorumla Soran +1 yıl ağladım resmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oha ilk kez mi yaptınız Yorumla Soran +1 yıl hayır tabi ki Yorumla Soran +1 yıl Ramazandsn dolayı yapamıyordu çok özledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım tenin de çok beyaz o yüzden çok belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl evet ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna fondaten falan sürmelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç senin Yorumla Soran +1 yıl 19. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur mu? Yorumla Soran +1 yıl ne olur mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni bekliyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaşamama konusu nedir acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçti mi morluklar Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala mi mor ya acı var mı peki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden morardı? 0 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi köpeklerle mi sevişiyorsunuz ya Yorumla Soran +1 yıl çok özlemişti saldırdı resmen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablam güzel memen var da hani orayı morartmak çok hayvanlık Yorumla Soran +1 yıl kafasını geriye çekemedim dr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dekolte giymek zorunda mısın Yorumla Soran +1 yıl giyiyorum sık sık dolabımda hep onlar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir süre giyme kapanmaz bu kan oturmuş Yorumla Soran +1 yıl kaç güne geçer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O biraz sürer canım ya 😅 üstün böyleyse yürüyemiyorsundur Yorumla Soran +1 yıl ayağa kalkamıyorum resmen öldürdü beni ya çok özlemişti 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha sevgilin sanırım? Bugün ben de saldırdım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Sen de mi böyle yaptın Yorumla Soran +1 yıl Aynı haldeyim.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yanında olda bir posta daha atarım Yorumla Soran +1 yıl Ya ben sert yapmasından hoşlanıyorum ama bu kdr da değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah valla benimkinin memeleri böyle değil 😂 senin gibi olsa sırf hoplasın diye sert yaparım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl onunki Yorumla Soran +1 yıl O da hoplatıyor işte bayılıyor memelerime skdjdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah işte ufak kalça iyi ben de ona gömüyorum kasıkları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de fena isteklisin sanki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ora niye morardı ki ucları varken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl uçları da morardı su an çekemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cek oraya önerim ar duruma göre Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kıyamam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl kıydılar abi kıydılar.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayvan gibi şaapmışlar bu kadar yedirme kendini Yorumla Soran +1 yıl ya önce güzeldi softtu sonra birden saldırdı çekemedim kafasını geriye gücüm yetmez ki Yorumla Soran +1 yıl ağladım resmen aşırı yandı canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağrı kesicili krem sür birde kapatıcı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Vay abi bizde evde misafirlere çay kahve dagitalim ya millet neler yapıyor biz napiyoz
onu da yapıyoruz bunu da
Helal olsun ne diyim. Zaten ben senin adına sevindim ne güzel mutlu ol
valla günah münah ama napalım bu da nefis yani
Yok ya bence bu günah olmamali amaann boş ver kaç günlük dünya hayatını yaşa 😜
sen yapıyor musun
Bir insan niye kendi göğsünü çekip böyle bir foruma atıp soru sorar kafayı yicem.
nasıl kapatcam
Gugul amca ne güne duruyor ablacım
Mantıklı
Hard sevdiğin belli adam içinden geçmiş 😁 bende böyle seviyorum
Gögüsler nasıl gözümüze sokulur adlı çalışması için
Pembeli üyeyi tebrik ederiz🤪🤣
Yumurta çırpıcısını oraya bastırıp, birkaç kez sağa sola çevir. Bölgede biriken kanı dağıtır
Sevgilin mi bu hale getirdi bunlari
evet
Bugün mu yapti
hı hı🥺
Şu an biriyle konusmaya ihtiyacim var
Ten rengi fondötenler var onu kullan
marka?
Golden Rose, Flormar, Filorga, Essence, Darphin
aklıma gelen bunlar.
peki teşekkürler
Rica...
boş ver kapatma
Fondotenden başka çare var mı
Fondöten falan
Kapanmaz dekolteye elveda bi süre
Neden kırdığın yazsaydin
Oyss kurban olurum ne odu bunlara böyle
bı hayvanla seviştim 🤦🏻♀️
O hayvani avlayıp doğadan kaldırmak lazım
Zaten görülmeyeceği için sorun etme o kadar haa hergün dekolteli giyiyorsan ya biraz ara ver ya da fondeten ile ten rengini yakalayıp kamufle etmeye çalış
Doğru karar
Elektrik supurgesiyle mi sevistin sjdhjd
adam hayvan çıktı resmen
Vay hayvan vay 😂😂😂
yerım o memişleri mesaj yapım mı
minicik en sevdıgm
Dayı abartma minicikmiş gögüs var kızda ama eminim kendi bamya pipinide kol gibi görüyorsundur 😂
istersen gönderim bir kendin bak karsılıklı
uuu gel ben canını yakmam balım
Nedenki morardı
sert emdo
emdi*
Baya sert olmus neeen izin verdin
bı anlık oldu geri çekmeye çalıştım ama gücüm yetmedi
Belli baya cok sert olmuş geri çekilmesine izin vermez kapanamsı zor dekolte giyersen
napıcam ya kendinden geçiyor..
Yani belli kendinden geçmiş
Emdirmiycen
oldu bir kere
Kapatıcı sür
Fondöten
Arnica krem sür
fondöten
Fondöten veya kapatıcı
Nasıl oldu
Bunu yaparken acı hissetmedin mi hiç?
ağladım resmen
Oha ilk kez mi yaptınız
hayır tabi ki
Ramazandsn dolayı yapamıyordu çok özledi
Anladım tenin de çok beyaz o yüzden çok belli oluyor
evet ya
Buna fondaten falan sürmelisin
Yaş kaç senin
19.
Olur mu?
ne olur mu
Seni bekliyorum ama
Çıktın mı
Şey mi
Anlaşamama konusu nedir acaba?
Geçti mi morluklar
hayır
Hala mi mor ya acı var mı peki
Neden morardı?
Abi köpeklerle mi sevişiyorsunuz ya
çok özlemişti saldırdı resmen
Ablam güzel memen var da hani orayı morartmak çok hayvanlık
kafasını geriye çekemedim dr
Dekolte giymek zorunda mısın
giyiyorum sık sık dolabımda hep onlar var
Bir süre giyme kapanmaz bu kan oturmuş
kaç güne geçer
O biraz sürer canım ya 😅 üstün böyleyse yürüyemiyorsundur
ayağa kalkamıyorum resmen öldürdü beni ya çok özlemişti 😂
Hahaha sevgilin sanırım? Bugün ben de saldırdım 😂
Evet
Sen de mi böyle yaptın
Aynı haldeyim..
Ben yanında olda bir posta daha atarım
Ya ben sert yapmasından hoşlanıyorum ama bu kdr da değil
Hahah valla benimkinin memeleri böyle değil 😂 senin gibi olsa sırf hoplasın diye sert yaparım
Nasıl onunki
O da hoplatıyor işte bayılıyor memelerime skdjdhd
Hahah işte ufak kalça iyi ben de ona gömüyorum kasıkları
Sen de fena isteklisin sanki
Ora niye morardı ki ucları varken
uçları da morardı su an çekemedim
Cek oraya önerim ar duruma göre
nolduda morardı ki
Kıyamam
kıydılar abi kıydılar..
Hayvan gibi şaapmışlar bu kadar yedirme kendini
ya önce güzeldi softtu sonra birden saldırdı çekemedim kafasını geriye gücüm yetmez ki
ağladım resmen aşırı yandı canım
Ağrı kesicili krem sür birde kapatıcı
Cok mu emzirdin😉