kadınlar ve erkekler!
ne hissediyosunuz mastürbasyon yaparken?
gerçek cinsel ilişkiyi yaşatıyor mu ?
ne hissediyosunuz mastürbasyon yaparken?
gerçek cinsel ilişkiyi yaşatıyor mu ?
gerçek cinsel ilişki ile mast arasında çok var gerçekten
mat yaparken sadece kendini yaşıyor hayaller kuruyorsun fanteziler canlandırıyor kafanda kuruyorsun...
cinsel ilişki tamamen farklıdır, karsındaki bedenini yönetiyor oksuyor ayrı bi hazzı var
tam birleşmeden önce, kadını öyle bi hale getireceksinki, vajinasındaki ıslaklık poposuna kadar baldırlarına hatta dizlerine kadar suyu akmalı, akmalıki o kadın kadın oldugunu anlasın, bunu hissetirmeli erkek, sonrasında vucudunu sen keşfedeceksin, zaten insan neyin hosuna gidip gitmediğini ordan anlar, gögüsleri kalçaları,baldırları, ve dudaklarını okşayıp yalayarak kadını rahatlamatmak gerek, bu dediklerim tahmini 20 - 30 dk sürmeli kesinlikli, 5-10 ile olacak bişi değil, 1 saat kadarda uzayabilir, sonrasında tam birleşmede aldığın zevkin 10 katını orda alacaksın, o esnada beynini düşüncelerini farklı yerlere odaklaman lazım, ve boşalma süren en az 10 dakika olması lazım bunlar önemli şeyler, bu performans bi kadın için mükemmel düzeyde bi zevk almasına yetecektir zaten...
wuuuuuu:))
:))
aruladığın kişiyi hayal ederek yaparsan acele etmeden tam anlamıyla cinsel ilişki kadar olmasa da zevk veryor.benim hayalini kurduğum sevgilim var bu sitede reeldegrüşmüş olmamıza rağmen beni resmen kendisine aşık etti.ilk defa sanalda tanışığım bir kızı seviyorum diyebiliyorum. müthiş zevk yaşıyorum mesela mesajlarla konuştuğumuz fantaziler aklıma geliyor ve ondaki istekte beni fazlasıyla çıldırtıyor.resmine bakmam bile yetıyor o derece arzuluyorum onu.
arzuladığın kişi
gerçek cinsel ilişkide mast yaşatmıyor buda var.Demkki herşeyin yeri ayrı.
+1
Cevap
12Cevap
hayır asla.onda bri bile olamaz gerçeğinin.eğer öyle olsaydı size bu kadar düşkün olmazdık:)
beğendim bunu :D
e öyle ama:)
hayır arkadaşım psikolojiden öte kadının salgıladığı sıvının çok etkisi var emin ol.OK zirve nerden çıktı sanıyosun? :)))
Yakın ama yerini tutmaz...Sonuçta ilişkide karşılıklı bir duygu var...Sevdiğin bir insana yakın olmak ve kendine yakın olmayı ne kadar aynı kefeye koyabilirsen...
Bence daha bile iyi, dibine kadar bencilsin ve kendinden başka kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Ayrıca yarıda bırakırsan kimse sana trip yapmaz. Ve fantezilerin hayal gücün ile sınırlıdır karşındakinin tripleri ile değil :)
çok birsey hissedilmez ama partnerim bana kendi eliyle yapsa daha çok zevk alırım
hayır gerçeği iyi ama azdım mı ancak o çare yalnızlığıma uçagı o indiriyor piste güvenle
hepsinin yeri ayrı, cinsel ilişkide mastürbasyondaki, matürbasyonda cinsel ilişkide ki zevki hazzı alamazsın...
sokakta rasgele gördüğüm yabancı bir bayana arkadan gidip geldiğimi daha çok hisediyorum ayakta yada domaltarak
Gerçek ilişkiyi tabiki yaşatmıyor ama fiziksel olarak tatmin olmanı sağlıyor.
Gerçek ilişkide bedenen olduğu kadar ruhen de tatmin olursun.
valla bazen gerçeğinden daha güzel bile oluyor tatlım:Dnasıl anltayım bilemedim şimdi:D
desene senin erkek sorunlu canım
dk da 3 sazan fena değil:DD
seni ve senin bilumum iyi becerdiği belli...ağzımı bozdurmaz de git s...çoc...
Mast. akülü araba gibi
ikisi de çok farklı haz, kıyaslanamaz...
cinsel ilişki tarif bile edilemez
ilerde anlarsın:-)
hayırrrrrrrrrrrrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar