Türkiye'de gelişmiş dizi film yapımı yok, Hollywood bu çocuğun İngilizcesinin yeteneğinin kıymetini bilir, türk filmlerinin Hint film dizilerinden hiç farkı yok.
He is a very good actor and open minded. He must be international actor, away from the limits of Turkish tv and Turkish press. He is born to be an international Star.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçbir meziyeti olmadan ünlü edilmiş biri, bunu yakışıklı bulanlar da var, görmesek daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yabancı yapımlar
Bu adam güneşi beklerken dizisinde beğenirdim ama şu an çok itici buluyorum iki yapımda da görmek istemiyorum...
Türkiye'de gelişmiş dizi film yapımı yok, Hollywood bu çocuğun İngilizcesinin yeteneğinin kıymetini bilir, türk filmlerinin Hint film dizilerinden hiç farkı yok.
Gözden uzak olmasını tercih ederim bana antipatik geliyor.
Aurası çok yapay ve kasıntı geliyor. Benden uzak olsun da nerede olursa olsun.
He is a very good actor and open minded. He must be international actor, away from the limits of Turkish tv and Turkish press. He is born to be an international Star.
Hiçbir meziyeti olmadan ünlü edilmiş biri, bunu yakışıklı bulanlar da var, görmesek daha iyi
Bundan bi bok olmaz. Bunun oyuncluğunu beğenen vizyonsuzdur.
İkisinde de görmek istemem
Hiçbir yapımda görmek istemem.
Görmesem daha iyi olur.
Hiç görmemeyi tercih ederim.
Hiç biri sevmiyorum oyunculuğuda iyi değil.
Hiç görmesek daha iyi
Türkiye'de herhangi bi yerde görmek istemem
Oyunculuğu kötü, yerli kalsın
Görmesem. O da bir seçenek.
Bu adamı hiç sevmiyorum
Ne yönden?
Dış görünüşü çok itici
O kısmını bilemem erkek olduğum için ama karakter olarak itici ve boş beleş bir oyuncu
Yerli yapım
Hiçbirinde
Yabancı.
Görmesem de olur
Yakışmıyor yerli yapımlara
Yerli yapımlarda
Umrumda değil
Görmek istemem
Yerli
Umrumda degil
Yerli Yapımda