Ben söylemezdim, siz söyler misiniz kaç kişiyle yattığınızı , sevgili olduğunuzu vs?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHa Tabii ki kızım benim yani benim hatam yok ki hiç anne ailemle ilgili ufak problemlerim vardı onları Rahmetlik oldu açık açık anlatırım yani ki herkes benim ne yaptığımı bildirip sıkıntı yok yani ki defa kadınla birlikte olmaya çalıştım İkisi de kabul etmedi Ya bilmiyorum da hani biz kadınlara bir şey demek zaten doğru değil ya yani nasıl şöyle düşün demeye çalışıyorum Bilsen ne olur bilmesen ne olur başta o ayrı bir konu da sizin inancınız yok Başta yani hayatta insana erkeğe ne Belki sizin karşınızdayım 35 sene çıksın bir kadınla hiç birlikte olmadım Mesela şimdi vuracağınızdan bu ilk şeyi abazanın mesela Halbuki iki bacak arasında et arasında gidip çıkmak yani altı üstü bu lanet olsun kadınlarınızı hissediyor Lanet olsun yani başka bir şey demiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır söyleyemem aslında yani yaşadıklarımı kimse anlatamam gerçekten anlatamam belki Anlatırsam herkes kaçar benden. Arkadan ilişkiye girdiğinde defalarca kaç erkek benim üzerimde boşaldı yani bir kadın olarak düşün gideyim y***** kimse yememiştir yani
En İyi Cevaplar
Bi arkadas kotu kadin kotu erkek temiz kadin temiz erkek muhabbetti yapmis. Ben temizim ben anamdan dogdugum gibi namusluyum serefliyim gecmisimde tek bir hata yok kotuluk yok diyen insan var mi bu dünyada? Hepimiz cevabi biliyoruz. Erkek de kadin da biseyler yaşar, bunu kötü ve kirli oldugumuz icin degil insan oldugumuz icin yapiyoruz. İliskiye giren bir kizla, herseyi yasayip sadece icine almayan kizin arasindaki fark nedir? 0. Bir kizla beraber olan ya da bir cok kizla beraber olan erkegin farki nedir? 0. Bu dunyada karsi cinsine en ufak temas etmemis bir insan bulamazsiniz. Ha ben bulana kadar beklerim derseniz bir ömür geçer. Ne sorulmali ne cevaplanmali bu sorular. Herkes isine bakmali. Dunya zaten cok zor hayat basli basina bunaltiyor. Bi de milletin eski karanlik defteriyle ugrasamam.
01 Yorumla
+1 yılİlişkinin başında onun geçmişini öğrenmek için çok çabaladım. Anlattı da. Sonradan keşke öğrenmeseydim diyor insan. Bilip de ne geçecek ki elimize? Cinayet mi işlemiş soygun mu yapmış ne yapmış yani kendi özeli, en önemlisi de benden öncesi. En sağlıklısı bilmemek.
10 Yorumla
+1 yılHerkes ya söylüyor ya da sorulmamalı diyor. Kimisi * diktiriyor. Kimisi yalan söylüyor. Kimisi arka kapıyı kullanıyor. Anlatırım benim geçmişim temiz diyenler en kötü oral seks çekiyor. Büyük şehirde sorun yokta küçük şehirde çok sıkıntı. Herkes bir birini tanıyor sen anlatmasan da anlatırlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
52Cevap
+1 yıl"Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Onlar, iftiracıların kendileri hakkında söylediklerinden uzaktırlar; onlar için bir bağışlama, değerli bir nasip vardır." (Nur/26)
Anlatacağım bir geçmişim yok elhamdülillah..
316 Yorumla- +1 yıl
Şimdi Kuran'da böyle de normalde çok var kadın veya erkek tertemiz eşi gizli gizli aldatıyor şimdi bu ayeti buna yor kardeşim yanlış demiyorum var ama
- +1 yıl
@Mechanic34 bunun ayetle alakası yok.. Onu yapanların muhatabı
Nur Suresi, 2. ayet: Zina eden kadın ve zina eden erkeğin her birine yüzer değnek (celde) vurun. Eğer Allah'a ve ahiret gününe iman ediyorsanız, onlara Allah'ın dini (ni uygulama) konusunda sizi bir acıma tutmasın; onlara uygulanan cezaya mü'minlerden bir grup da şahit bulunsun."
(Eğer evlilerse recm (taslanarar ölüm) cezası uygulanır. Uygulanmazsa, Cehennemde pek büyük bir azap var) - +1 yıl
Bunu Türkiye de yapacak kimseyi bulamazsın savaş çıkar ayet ne kadar katı olursa olsun her ayet uygulanamaz
- +1 yıl
@Mechanic34 o zaman Cehennemde kendilerine yapılacaklara hazırlıklı olsunlar.
- +1 yıl
Dünyanın 4-3 gitti desene
- +1 yıl
@Mechanic34 yapacak bir şey yok, Cennet ucuz denilmedi kimseye..
- +1 yıl
Kuranda recm diye bir ceza yok. Islamda da recm yoktur. Hüküm uydurmayın be...
- +1 yıl
@Dremaslipit kendinle karıştırma..
Kaynaksız hiçbir şey söylemem ben!
sorularlaislamiyet.com/hz-peygamber-doneminde-recm-cezasi-uygulandi-mi - +1 yıl
Ayette evli bekar ayrımı yapılmaksızın 100 sopa vurun diyor.
Recm edin diye bir şey yok Kuranda. - +1 yıl
@Dremaslipit geri*zekalı mısın? Peygamber uygulamış? 100 değnek bekar olanlar için geçerli, evlilere recm uygulanır!
Verdiğim linkte de bu var kaynağı ile beraber? Daha neyi savunuyorsun? - +1 yıl
Hariciler de reddetmiş Kuranda recm yoktur diye?
- +1 yıl
@Dremaslipit kardeşim dahilisi haricisi beni bağlamaz! Resûlallah uygulamış mı? Uygulamış! Bitti!
Çünkü Kur'an anayasadir, Sünneti seniye ise Kanun uygulama metodudur..
Anayasada her şey detaylı yazılmaz.. Türk Anayasası 177 maddeden oluşurken ceza kanunu binlerce maddesi vardır..
Bu ceza kanunu Anayasadan ayrıdır ya da aykırıdır denilebilir mi? Detaylara girdikçe maddeler çoğalır..
Kur'an'da 6666 ayet varken, Sünneti seniye 2 milyona yakındır.. (sahih hadisler) zayıf kabul edilenler hariç..
Bu yüzden Resûlallah en yetkili kişidir ve o uyguladıysa (ki Yahudinin birine de kendi kitabına göre yine recm uygulamıştır) konu kilittir! Tartışmaya açık değil, zaten nettir! - +1 yıl
Benim için recm meselesi kapanmadı...
- +1 yıl
@Dremaslipit keyfin bilir, müslümanlar için kapalı..
- +1 yıl
O rivayetlerin zayid hadis olup olmadigina baktin mi?
- +1 yıl
@Dremaslipit sen attığım linki okusaydin zayıf mı sahih mi olduğunu anlardın tabi bu ayrımı yapabilecek zeka varsa sende
Kadınların vajinasına sayaç takmak lazım günümüzde.
Az kullanılmış bile zor bulunuyor?
112 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma
Soran+1 yılAllah karşılaştırmasın seni inşallah öyle biriyle
- +1 yıl
Sen ne kadar temizsin
- +1 yıl
erkeğe de tasma lazım çok kuduruyorlar
-sorarsa ki geçmişte soruldu, söyledim... ama önce karşımdaki kişiye ağır gelip gelmeyeceğini anlamaya çalışırım. (Retroaktif kıskançlık ) var mı yok mu diye, yoksa anlatırım.
00 Yorumla
+1 yılgeçmişi konuşarak bugünü niye harcayalım, kişi geçmişte az çok neyse bugün de odur zaten. Yetişkinlikteki kimliği 2 yılda değişmez ki. Konuşmaya gerek yok o yüzden
00 Yorumla
+1 yılSöylerim tabi ki eğer bı hayat birleştireceksek şeffaf olmalıyız ki beni olduğum gibi kabul etmeyen zaten s * ktirsin gitsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılAsla bir kadına başka kadınlarla alakalı hiç bir şey anlatılmaz zira!!!
Vegas'ta yaşanan Vegas'ta kalır10 Yorumla
+1 yılBlence anlatmak doğru değil özellikle siz kadinlar erkeğin geçmişini duyunca hemen soğumaya başlıyorsunuz.
00 YorumlaSaygı ve şeffaflık her zaman olması gereken bir şey taraflar arasında fakat bu karşılıklı olan bir şey bence.
00 Yorumla
+1 yılSöylemek lazım bilsin ama fazla üstelemesin geçmiş geçmişte kalır çok kurcalarsa ilişkimize zarar verir
00 YorumlaSöylemeli hemde herseyi aksi halde bir şekilde ögrenirse yıkılır evlilik guvene dayalıdır birkez sarsılırsa yaralanır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Gerek yok geçmişi paylaşmaya
Gereksiz kıskançlık vs bir şey kazandırmaz ilişkiye ama sorarsa söylerdim derine inmeden
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle karşı tarafın geçmişini kaldıramayacağım için evlenmiyorum ama herkese mutluluklar diliyorum.
00 YorumlaEvlenmeden daha sevgili olmadan söylerdim söyledim bilsin ki ona göre yola çıkalım.
Ben tanımadığım biri ile yola adım atmak istemem...00 Yorumla
+1 yılBEnim geçmişim bir çöplük çöplüğü anca kargalar karıştırır demiş şair.. geçmişi karıştırmaya gerek yok :)
00 Yorumla
+1 yılSaklayacak bir şey yok ama söylemezdim. Konuşulması beni soğutuyor.
10 Yorumla
+1 yılBen sorgulamam karşımdaki insaninda sorgulamasina izin vermem
10 Yorumla
+1 yılSöylemeli bence. Ben henüz siftahsız olduğum için rahatım
00 YorumlaSorarsa dürüst olmamı isterse söylerim yoksa pat diye söylemem
02 Yorumla
+1 yılGizleyecek geçmişim yok o yüzden benim için sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen karıma anlattım geçmişimi, başta kırılır gibi oldu sonra sordu ya şimdi diye. Şimdi sen varsın deyince tecrübelerinden faydalanayım bari dedi 🤣
00 YorumlaGeçmişi temiz olan söyler niye söylemesin ki
01 Yorumla
+1 yılSorarsa neden olmasın..
Gerçi söyleyeceğim çokta abartılacak bir şey yok.00 Yorumla
+1 yılBence çok gerekli değil. Sorulursa üstünkörü amlatılabilir. Ama tad kaçırmaya gerek yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Bencede amlat gitsin
- +1 yıl
Bence de deyip tezat fikir sunmak amdkdks kaçıncı seviye
+1 yılEvet daha önce hiç sevgilim hiçbir kızın elinden bile tutmadım
00 YorumlaNiye saklayayim ki ne gerek var sonuçta hayatımı paylaşacağım kişi
00 Yorumla
+1 yılAçık açık anlatırım kafayı yemez ise doğru insandır zaten
06 Yorumla- +1 yıl
😅
- +1 yıl
@NaneLimon__ yok ciddi anlatırım ama karşındaki de anlatacak yalan olursa yakarim
- +1 yıl
Asla anlatilmasini istemem anlatirsa ya da bilirsem iliskim olmaz
- +1 yıl
@NaneLimon__ mehcul olanı sevmem durup durur iken birilerinden bahsetmeyi demiyorum baştan böyle böyle diye
- +1 yıl
Ben bilmek istemem sürekli aklima gelir ayrica bende öncesi beni ilgilendirmez yüz kızartıcı birsey yapmadiysa
- +1 yıl
@NaneLimon__ öyle de sonradan bir şeyleri öğrenmek istemem ağzından duyayım mesele öncesinden ziyade dürüst mu oldugu
Geçmişte kaldı söylemenin pek bi manası olmaz alakadarda etmez
00 Yorumla
+1 yılBen söylerim çünkü geçmişim sudan daha berrak ajsjd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSormam ve söylemem. Uslu, ağırbaşlı diye evlendiği adamin nasil bir 0. Olduğunu öğrenmesi pekte hos olmaz djdhdjjd
11 Yorumla
+1 yılSorarsa söylerim ama bence geçmişi konu etmek çok gereksiz benden öncesi önemli değil benden sonrası önemli.
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişimde yanlış ilişkiler haricinde hiçbir şey yaşamadığım için anlatmaya çekindiğim bir durumum yok.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişim o konuda temiz ama geçmiş geçmişte kalmış konuşmamak daha iyi...
10 Yorumla
+1 yılbence iki tarafta birbirini en ufak detayına kadar bilmeli yoksa ne anlamı varki zaten bu zamanla kişilerin aasındaki samimiyet arttıkça istemisizcede olsa ortaya çıkan çok normal ve doğal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişim temiz olduğu için rahatlıkla söylerim peki ya sen olsan söyler misin?
00 Yorumla
+1 yılGeçmişim de yanlışım ve hatam olmadığı için gönül rahatlığıyla anlatırım
20 Yorumla
+1 yılSoylemeyen saklayanla birlikte olmam olsamda sonradan ayrilrim.
00 Yorumla
+1 yılBence eskileri her iki tarafın da açmaması gerekir. erkeğe saygım bile azalır her şeyini ögrenirsem
216 Yorumla- +1 yıl
peki ya senin herşeyini öğrenirse saygısı azalır mı sana?
- +1 yıl
Gene kadın cinselligi sorgusu... Bi kere bana geçmişimi soran adamı ezik görürüm ben. kendine güvenen adam bu tür şeylere takılmaz. yasiyacagini yaşar. bir insanı tecrübe ederek tanımak varken bana saçma geliyor geçmişini didiklemek
- +1 yıl
teoride güzel ancak pratikte bu dediklerin imkansız. :) sen benim flörtüm ya da sevgilim değilsin, senin doğumundan itibaren tüm yaşadıklarını bilmek isterim, senden bir parça getircem dünyaya :)
- +1 yıl
Her insana bu mantıkla bakamazsın ki yaşarsın görürsün sonra düşünürsün dünyaya ondan "parça" getirip getirmeyecegini. ki zaten sana doğruyu da söyleme ihtimali dusuk😊
- +1 yıl
hiçmi vicdanın sızlamaz benden birşeyler saklarken, gizlerken ya da alkollü anında veya rüyanda söylersin bilinç altında gizlediğin şeyleri belki? o zaman ne etçen :)
- +1 yıl
Bilinc altında kabız olduğumu da gizliyor olabilirim bunu da bilmen gerekir mi? hatta okula basladigim ilk gun altima kacirmistim belki ruya gorurken anlatirim o gunu de vicdanim sizlarsa🤣
- +1 yıl
senin eşin isem kabız olduğunu bilmem gerekir tabi, rahatsızsın sonuçta belki eczaneden bir fitil alırım çözülecek iş :) seninle alkollüyken konuşmak isterim :) boşuna damatlar ile kayınpederler rakı balık yapmıyor :D
- +1 yıl
Kayinpeder damat benzetmesini sevmeme rağmen alkol sevmiyorum maalesef🙂. herkesin gorusu zevki kendinedir ben karsi tarafin ilgisini cekse bile her b*kuma karisilmasindan da hoşlanmam☺️
- +1 yıl
Hmm evli olsak bile özelimiz olacak, telefonlarımıza bir birimiz bakmayacağız, instada, facete kimler ekli bilmeyeceğiz bence buna sen dayanamazsın sanki :D
- +1 yıl
Sosyal media kullanmıyorum. instagram facebook bana hepsi çok boş geliyor. eşimin de kullanmasını istemem ama sürekli de kontrol etmeye çalışmam tabi ki
- +1 yıl
Zaten evli olsam böyle bir yerde de isim olmazdı kendime yakistirmam
- +1 yıl
bak yavaş yavaş dediğime geliyorsun küçük hanım :) bu devirde Instagram, twitter kullanmayan nadir kişilerdensin, eşin çooook büyük ihtimal kullanacak ve sen onra karışmayacaksın kime yazıyorsun, kim seni takip ediyor vs. diye klsajkdkald
- +1 yıl
Benim icin bnmleyken nasil oldugu onemli. Ama geçmişinde kime yazdın twitteri nasıl kullandın diye sormayacagim🙂
- +1 yıl
hayır onunda özeli olacak seninleyken :) belki kabız oldum diye tweet atacak ASDLŞAKDAS
- +1 yıl
Herkesin özeli olur bu normal bisey bence ama turk erkeklerinin şu yapısı bana saçma geliyo;retroaktif kıskançlık. kadindan yüzde yüz dürüst olmasını bekliyorsaniz bence silah dayayıp kafasına öyle alın ifadesini😊ya da çapraz sorgu falan çok mantikli😀
- +1 yıl
kıskançlıktan değil benimkisi sadece merak, eşimi sadece evimizde değil, her yerde seksi ve çekici görmek isterim ben.
hiç kimseyle yatmadığım için rahar rahat söylerim sevgilimi de söylerdim herhalde çocukluk aşkıydı
00 Yorumla
+1 yılHayır bence söylememelisin bunu sonradan yüzüne vururlar
00 Yorumla
+1 yılSoyleyim de ayrılalım demiş nede olsa o da söylemeyecek ve içimde hep bir kuşku olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste bu yüzden herkes birbirinin artiğiyla evlenicek ne kötü
30 YorumlaSöylerim kötü bir geçmiş yok
20 Yorumla
+1 yılSöylerim ve söylemesini beklerim
20 YorumlaSöylerim kimsenin kimseyi kandirmaya hakki yok
20 YorumlaBilmesi gerekenden fazlasını söylemezdim
13 Yorumla- +1 yıl
fazlası mı, böyle bir ilişki sence uzun sürer mi :)
- +1 yıl
@siyahcorap bazı şeyler söylenmemeli karşındaki insan bununla baş edemeyeceği durumlar da olabilir karakteri o durumdan hoşnut olmayabilir eski deyip geçemeyebikir böyle daha da sorunku bir ilişki olur.. gerek var mı?
- +1 yıl
bence de gerek yok sadece yalan ya da eksiklik ortaya çıkarsa güvenin geri gelemeyeceğinden ötürü değer mi diye düşündüm.
+1 yılEvlenmeden önce konuşulur bunlar.
10 Yorumla
+1 yılSöylerim zevkle geçmişim tertemiz fsgdhfjgk
10 Yorumla
+1 yılbunları anlatmayı sevmem
10 Yorumla
+1 yılSöylemem onu gerektiren konu değil
10 YorumlaSöylerim. Gizli saklı işleri sevmem.
00 Yorumla
+1 yılDetaylı konuşmak istemezdim
00 Yorumla
+1 yılSöylerim o olgunlukta biriyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisinin kaç kişiyle yattığını, sevgili olduğunu merak edecek bir insan tanımıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli değilim lakin evet sorarsa anlatirim baskasindan duymaktansa benden duysunn.
00 Yorumla
+1 yılSöylerim
Kimse yok geçmişimde00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılsöyledim, problem olmadı
00 Yorumla
+1 yılSorarsa evet.
Yalanı sevmem.00 Yorumla
+1 yılSorarsa söylerim, açıksözlüyüm.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler geçmişe Kadınlar geleceğe bakar.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyimi anlatırdım. :)
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri