onur duyardım , zaten kadın hayatın kaynağı en asil canlıdır ama gel gör ki o kadar cesur ancak yabancı ülkelerde ve bizim kızlar üzülerek söylüyorum ki Korkak
Hayır tuhaf değildir neden tuhaf olsun ki? kadın da erkeğe evlenme teklifi edebilir yani aslında bu toplumun uydurma kalıplarından birisidir. tabi ki de çoğunlukla erkekler teklif eder her ülke de bu şekildedir. ama bir kadın da ben etmek istiyorum derse etsin kim karışabilir ki. mesela güzel bir sürpriz yapar sonra erek yine teklif eder isterse. benim sevgilim olsaydı tabi ki de önce ben etmek isterdim çünkü onun bana etmesinden çok utanırdım. ama bana etseydi de ben yine sevgilime zaten evlenme teklifi ederdim hatta ikimiz de birbirimize etmiş olurdu bu daha güzel olurdu benim için
Ben kabul ederim. 😃 O düşünmüş karar vermiş beni kendisine uygun bir eş olarak görmüş ve sevmiş ise her şeyi olurum valla. 😃 Ama sakın diz çökmesin. Onu yukarıda görmek istiyorum aşağıda değil. Ben ona diz çökerim. O bana evlenme teklif etsin sadece 😃😃 Evet demek istiyorum 😃 Birbirimize çiçek alalım. 😃 Ayrıca parmağıma bir de yüzük taksın. Kadınlar kendisine takmasa da olur. Erkeklere daha sadakatsiz onlara takmak lazım önce 🤭😀 Bana taksın söz evlenirim 😀😀 Ama nerede öyle biri. 🙄 oysa yemekte yaparım çocukta bakarım işe de gelir giderim. 😀 Artık eskisi gibi evlenme teklif eden kızlar da kalmadı bence. 😄
Erkeğin teklif ettiği âna dek kadın zaten belki binlerce kez o erkeğin muhtemel evlilik teklifine "evet" cevabını tavırlarıyla, sözleriyle, her şekilde veriyor. Erkeğe yakışan da erkeğin o son noktayı koyması gerektiği. Türk kültürüne yakışan da bu kesinlikle. Eril enerjiye yaraşan tavır da bu şekilde.
Sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır oyuzden kadının evlilik için ilk adımı atması doğasına aykırı bir durum dur
Tuhaf zaten erekek duruken neden kadın eder herkes işini bilsin hep erekler ediyodu erekler etsin aksi taktirde roller deişir kadın erek erkek kadın oluyor saçma
Kabul ederdim. Kıza evlenme teklifi etmekte çok geride kaldıysam, kız bana teklif etsin isterdim. (Çekingen yapım nedeniyle atılamıyorum, özgüvenim oldukça düşük.)
Daha önce pek yapılmadığından ve illa erkek teklif eder kafasından dolayı tuhaf düşünülüyor ama olabilecek bir şey bence.. Beklenmedik olduğundan hoş da olabilir.
Tuaf olarak görünse de sevgi ve mutluluk için beklemek sadece bir zaman kaybı. Bir insan hayatı birlikte yaşamayı düşünüyorsa sadece kendini dusunmemelidir. Kabul görmesem de hayat müşterek. Aynı çatı altında bir hayat düşünüyorsanız.
Yoo bence çok şık bir hareket eşitlikten bahsediyorsak kadının evlenme teklifi etmesine şaşırmamak lazım bunu daha fazla teşvik edilmesini desteklemeliyiz