Çocuk yanıma geldi arkadaşıyla tanışmak istedi falan kız arkadaşım vardı yanımda elini omzuma koydu pat diye öptü sizce normal biseymi benim tepki vermemem?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra samimiyet kurduk arkamdan sarıldı malûm deydi falan arkadan hala yaziyor benle görüşmek istiyor
Sahilde tanıştık, öpüştük. Tepki vermemem normal mi?
Ne sinirleniyon be senlik bişey yok senin hoşuna gittiyse görüş çocukla belliki ikinizde daha geniş bakıyorsunuz dünyaya ya da vurdum duymazsınız veya sen sadece etkileşim kasıyorsun ama burada 3 5 tane kanka aynı şeye heves edip haber kanallarını şenlendirebilir
Kusura bakma yhaa elalemin erkeği beni direk öpünce karşılık vermiyorum aslında diğer türlüde or * uspu dersiniz siz erkekler böyle kar * aktersizsiniz.
Sormadan öpmek tacize girer. Belki kız istemiyordur? O zaman bir adam gelip senin poponu ellese şikayet etmeyeceksin, taciz falan değil, mutlu olursun gibime geliyor. Bu kadar özgürlük düşkünü birine fazla gelmez d mi şeker oğlan?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet gayet normal. Doğru yapmışsın. Öpmek kötü bir şey değil ki. Keşke sen de karşılık verseydin. İştahlı öpüşseydin.
Ya burdakilerin aklına sokma şöyle şeyleri yarın başlayacak sahilde taciz haberleri senin yüzünden
😁😁😁
Ne sinirleniyon be senlik bişey yok senin hoşuna gittiyse görüş çocukla belliki ikinizde daha geniş bakıyorsunuz dünyaya ya da vurdum duymazsınız veya sen sadece etkileşim kasıyorsun ama burada 3 5 tane kanka aynı şeye heves edip haber kanallarını şenlendirebilir
Ya ben yaşadım dün bunu ama isteyen yapsın kız ışık verirse yapsınlar pas vermeyene yapmasınlar hayata heyecan gerek 😃😉
Onu diyorum ya yeterince abaza biri için anlık kafanı çevirirken göz göze gelsen bile isaret sanıyorlar neyse sen mutluysan güzel
Haklısın teşekkürler
Ay ben onu orada direk ö * ldürürdüm. Normal değil geri çekilmemen.
Kezbansın sen
Kusura bakma yhaa elalemin erkeği beni direk öpünce karşılık vermiyorum aslında diğer türlüde or * uspu dersiniz siz erkekler böyle kar * aktersizsiniz.
O kadar seye izin verdiğin için seni dikmek istiyor ☺️
Sende dikilmek istiyor san yaz bence 😂
Tanımadığın çocuk seni öpüyo ve sende tepki vermiyosun? Ağzına e*erdim onun
Kes sesini erkek düşmanı boklu feminist
normal
Ciddenmii
Belki şişe çevirmece oynuyolardır da cesareti seçmiştir 🤣🤣
İddiaya girmiş
Zenin tepki vermemem daha ilginç
Niyee
Etkilenmişsin demek ki
Evet
Senin gibi kızlar çoğalsa keşkeee
😃😃
Sevişecek misin onunla?
Evet ileriki günlerde
Sana yazsam anlatabilir misin bu konuyu ayrıntılı bana?
Tabi
Gizliden çıktım
Sana obje muamelesi yapmış
Gibi yani
Yavrum yaşın kaç senin?
Sana kaç lazım dayi
Benim için küçüksün sen bebiş
Evet artık öpüşmek moda.
İnşallah troldur canım 😉
Kaç saatte olup bitiyor tüm bunlar
tepki vermedin mi cidden?
Vermedim evet
Tacize girer. Polis çağırsan ağzına mıçarlardı.
Ne tacizi? Nerenle okuyorsun konuyu. Ota boka taciz demeyi bırakın. Senin bu yorumu yapman da taciz. İnsanlığı taciz ediyorsun saçmalıklarınla.
Sormadan öpmek tacize girer. Belki kız istemiyordur? O zaman bir adam gelip senin poponu ellese şikayet etmeyeceksin, taciz falan değil, mutlu olursun gibime geliyor. Bu kadar özgürlük düşkünü birine fazla gelmez d mi şeker oğlan?
Rüya görmşsün.(kıçın açıkta kalmış olabilir)
Arkadasın bosta kalmıs
Onada kankasi yürüdü de kız beğenmedi pas vermedi
Grup yapardınız
Normal değil
Niye
Olabilir insan cani ister yani
Aynen ya
Seni destekliyor ve sana katiliyorum...
Tesekk
Rica ederim
direkt olaya girmis
Evet ya