İmkansız diye bir şey yoktur bilmen lazım. Konuyu biraz anlatırsan ona göre yardımcı olabilirim ama ne olursa olsun kendine guvenmen lazım ozguvenin düşmesin. Hayat o kişiden ibaret değildir
Peki neden seni ciddiye almayan küçümseyen birinin peşinden koşmaya çalışıyorsun? Hem yaşça küçük diyorsun belki daha ergendir. Neden senden en azından 1 2 yaş büyük veya aynı yaşta olan birini tercih etmiyorsun. İlerde yaş konusu sknti oluyor.
O zaman sorduğun sorunun ne anlamı kaldı. Senden hoslanmasi imkansizsa neden dikkat çekmek için ugrasirsin. Hem anladığım kadarıyla sende sevmiyorsun ama seni ciddiye almamasina kafayı takmış gibisin
hayir hoslanıyoeum ama bende hoslandıgım kisilere ilgi gostermekten korkan bi taraf var... hoslanmadigim kisiyle flort ederm cok guzel ama hoslandıklarımla edemiyorum
Sevdiği şeyler varsa onları yap. İlgi duyduğu hobileri varsa birlikte birşeyler yapın. Ona onun yanında olduğunu hissettir ona guvendigini belli et. Hoşuna gider
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Konus boyle ilgi goster baslarda sonra araniz iyi olunca bazen ilgi ver bazen verme hoslanirsa hoslanir hoslanmazsa da zorlama
bwnim planim da buydu ajdhqudhw
Ooo :d
Onun bulunduğu bir mekana geçip isportacı gibi giyinip hele bele baaaaağğgk diye bağırırsan bence dikkat çekici olur
Kendini yorma o zaman imkansız dediğine göre bakmaz
cirkin degilim
İmkansız neden dedin o zaman
cocuk gibi goruyo beni cunku ciddiye almiyo... benden 1 yas kucuk ama boyle
Bir yaş küçük bide galiba o çocuğun özgüveni tavan durumda
HQHDUAYDBQDJHWHDBQDBW
cidden biraz cocuksuyum ama gorunusumden de kaynaklaniyo baya kucuk duruyom tip olarak
Minyonsun da değil mi
evet
Anladım ben şimdi
😔😔😔😔
Çok kaşımamak da fayda var.. alacağını alır yoluna gider
Vay kolayki canım yaparsinki da cidden bende yaptim asik bana su an☺
nasil
Taktikle tanisma falan varmiydi sizde aranizda hic
hayir normal tanıstık
Norml shbet muhabbetmi yani
evet
ayni yerde calısıoz
İmkansız yapan şey nedir?
imkansiz gibi geliyo bilmem ozguvenim dusuyo
İmkansız diye bir şey yoktur bilmen lazım. Konuyu biraz anlatırsan ona göre yardımcı olabilirim ama ne olursa olsun kendine guvenmen lazım ozguvenin düşmesin. Hayat o kişiden ibaret değildir
beni ciddiye almiyo gibi geliyo cocuk gibi goruyo sanki... benden 1 yas kucuk mesela ama ciddiye almiyo birax cocuksu bi yapim var diye
Peki neden seni ciddiye almayan küçümseyen birinin peşinden koşmaya çalışıyorsun? Hem yaşça küçük diyorsun belki daha ergendir. Neden senden en azından 1 2 yaş büyük veya aynı yaşta olan birini tercih etmiyorsun. İlerde yaş konusu sknti oluyor.
kucumsemiyo ki ciddiye almiyo derken akrani gibi gormuyo saf cocuksu biriyim gozunde
Sevdiğini söyledin mi ona?
hayirnajdjwbd ondan hoslanabilecegim dusuncdsi aklina bile gelmez hatta
O zaman sorduğun sorunun ne anlamı kaldı. Senden hoslanmasi imkansizsa neden dikkat çekmek için ugrasirsin. Hem anladığım kadarıyla sende sevmiyorsun ama seni ciddiye almamasina kafayı takmış gibisin
hayir hoslanıyoeum ama bende hoslandıgım kisilere ilgi gostermekten korkan bi taraf var... hoslanmadigim kisiyle flort ederm cok guzel ama hoslandıklarımla edemiyorum
🤣 garipmis. Ne ayaksın sen 😊😊😊
nasil etkilerim abi yardim et
Sevdiği şeyler varsa onları yap. İlgi duyduğu hobileri varsa birlikte birşeyler yapın. Ona onun yanında olduğunu hissettir ona guvendigini belli et. Hoşuna gider
insallah bakar
Umarım. İkinizin yaşları kaç bu arada
21 20
Umarım bakar daha gencsiniz 😊
imkansız diye bir şey yokturr
oyle mi🥺
tabii ki
durumunuzu bilmşyorum bu yüzden detaylı yorum yapamam
dertleselim mi🥺
olur tabii
attüm mesaj
İmkansız ise cekemezssib
Ne bileyim hiç olmadıkine
nude vs atarasın
yuh ya
bi insan bu kdr basitleşmemeli nerde gurur
@2geceee1222 basit değilki suanki durumlar öyle
kötü bi şey ama
@2geceee1222 evet öyle ama cogu böyle yapıyor ben yapsın diye söylemiyorum kendi kararı tabi
Olmayacak öyle bişey
😔😔😔
cilve bakış sohbet
Çekemezsin xmöxlx
meme atarak