Sevgiliniz ile yolda yürürken bir anda sizi duvara yaslayıp öpmeye başlasa o anki tepkiniz ne olur 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgiliniz ile yolda yürürken bir anda sizi duvara yaslayıp öpmeye başlasa o anki tepkiniz ne olur 🤔
#Aşkİlişkileri
Ben mutlu olurdum çünkü sevgilimin beni öpmesi her zaman için ben mutlu eden bir davranış olurdu. ama tabi ki de bunu yolda yapmak yerine bence evde yapması daha doğru olabilir çünkü dışarıda birisi gördüğü zaman ben rahat olamıyorum rahat olamadığım için bu durum da beni fazlası ile geriyor gerdiği için de rahat öpüşemiyorum bu yüzden de kesinlikle bunun bir daha yapmamasını isteyebilirdim.. ama tabi ki de kalabalık değilse ara sokaksa olabilir o zaman öpebilir. yalnızken öpüşmenin zevki daha başka olur benim için çünkü.
Toplum içerisinde böyle bir davranışın sonu şiddetle biter onu defalarca tokatlarım😅 onun haricinde beni bu şekilde ancak yalnız olduğumuz zaman öpebilir ve tepkimin ne olacağını da ancak o bilir
Cevap
7Cevap
Öyle bir şey yapma şansına sahip olmaz gadası. Çünkü öyle şeylere kızacağımı bilir.
Kalabalık ve toplum içinde bu tür hareketlerden çok hoşnut olmam fakat kimsenin olmadığı yerlerde. Ben de karşılığını veririm
Sevgilim olup beni aniden duvara yaslayıp aniden öpmeye başlasa, ben de ona eşlik ederek öpüşürüm.
İmdattt adam yiyorlar diye bağırmam tabi ki bende onu öperim fkfkdk
Yanlış kişiyi seçmişim böyle şeyler yapıyosa ben hiç tanımamışım onu
Ne alaka?
Evlenmeden yapmam ben böyle şeyler
Vayy👏👏👏👏👏👏 adam
Eyvallah
Türkiye gibi bir yerde bunu yapmasıyla kendimi kötü hissederim. Küçük bir öpücük olabilir ama duvara yaslayıp öpmek falan bunlar özel olmalı bence
uslu durr :D
der kısa keserdim
Karşılık veriririm
Karşılık bulur elbette ne oluyor demem ;)
Eşlik ederim
Birader napiyon a? k derdimnsjejd
Karşılık veririm
Akışına bırakırım
Hayatinla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?