Öff bu tip sorularda erkek cevapları beni benden alıyor. Yalancı, ezik ve sahtekârlar. Örnekler:
"Ben de kendimi eşime sakladığım için yapmıyorum cart curt"
- Hayır abicim, sen bir kadınla seks yapabilecek ilişki kurmayı becerememiş, vasıfsız bi hıyarsın. Otzbir çekmekten eli nasır tutmuş embesil böyle kıvırır.
"2. el, kullanılmış", vs lafları eden hödükler, zaten kadını raftaki ürün olarak görürler, yani mal. Bu tiplerle evlenmeye ya da ilişki kurmaya çalışan hanımlar, dikkat edin. Siz onlar için raf ömrü olan sayılık bir malsınız, eşyasınız. Hayatı boyunca da böyle davranacaktır, uzak durun.
"Benden önce birirleriyle yatmış kalkmış kadın istemem bana özel olsun hede hödö".
Burada şu var: "bakın, brn erkekliğime pek güvenmiyorum, benden önceki herif ya da herifler benden iyi olabilir, bütün korkum bu, anneciim". Kafasında hep "önceki herifler" vardır. Ezikler işte
Velhasıl kelam, çok önemli bir detayı bilmez erkekler ve erkek yancısı kız kuruları: Hiç bir kadın öyle önğne gelene haybeye vermek istemez. Evet, iliikşye girer, terk edilir, ağlar vs. Ama asla s.. kilip atılmayı şstemez. Eğer bir kadon kendi bedenini hiçe sayarcasına önğne gelenle yatıyorsa, mutlaka geçmişinde taciz/tecavüz travması vardır. Ki, kadınların çoğu böyle elem bir travmaya maruz kalıyor bu ülkede.231 Yorumla- +1 yıl
💁♀️ çok iyi.
En İyi Cevaplar
Ya ben zaten ilklerimi evlenince yaşayacağım ama sevdiğim eşim dediğim kadının da benim gibi hiçbir şey yaşamamış olmasını isterim bazı insanlar bunu hiç önemsemiyor kadın erkek olmaksızın
Ben öyle her erkekle sevgili olup yatan biri ile olmak istemezdim doğrusu çünkü bende hiçbir şey yaşamadım ne sevgilim oldu ne cinsel hayat hiçbiri yok bende160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenellemelere doymadınız :) 3-4-5 sevgiliyi kısa dönemde elden geçirmiş biri kadın olsun erkek olsun farketmez basit bir kişiliğe sahiptir ve onları istemeyen istemez ne var bunda? Ayrıca cinsiyetçi bir bakış olarak görmeyin ama lütfen konulara kadın gözüyle değil erkek gözüyle bakın
84 Yorumla- +1 yıl
Üstüne alınan alınana. Hepinizin de 3-4-5 sevgilisi olmuştur kesin :D eğer öyle bir kadın istemiyorsa, kendi de öyle bir erkek olmayacak. Konu ve soru basit aslında çevresinde dolanmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılYoo hayır alınmıyorum çünkü ne bal arısı oldum ne de her arının bal aldığı bir çiçeği kokladım :) sadece neden bu sitede her daim "kadınlar neden böyle?" "Erkekler neden böyle" diye genellemeler yapılıyor onu anlamıyorum kaba taslak hesapla dünyada 3.5 milyar kadın/erkek var hepsi gerçekten aynı mı düşünüp yaşıyor? Bir arkadaşım var erkek, kendisi sürekli yeni kadınlarla birlikte olmak ister, fırsatını bulursa asla hayır demez ama gel gelelim mi evleneceği kadın hayatı bilmeyen, eline erkek eli değmemiş toy bir kız olsun ister. Bu tür erkeklerin karşı cinsten önce kendisine bakması lazım burada size katılıyorum. Bir diğer arkadaş örneği olaraksa "25 yaşıma kadar bakire kalıp sonra bir adama aşık oldum ve onunla birlikte oldum fakat beni aldattı ben de artık erkeklere değmez deyip önüme gelenle yatmaya, günübirlik düşünmeye çalıştım ve 11 yılda 8 sevgilim oldu" demişti. Yani bu tip bir kadın da bana ters geliyor. Kadın erkek ayırt etmeden birisi sürekli cinsellik için karşı cinsle iletişim kurmak istiyorsa o kişi gözümde basit biridir ve mümkünse bu gibi insanlar gününü gün edip uslu birini aramasın herkes ne ise kriterinin genişliğini de o derece geniş tutsun. Bana gelirsek ben ruhuna dokunmadığım, ruhuna hükmedemediğim kadının bedenine de dokunman :) buradaki abazanlardan değilim hiç bir kadın gözümde cinsel obje değildir.
- +1 yıl
Ben de şeyi anlamıyorum mesela kadınlar/erkekler diye soru açılınca genelleme değildir amaç, çoğu böyledir ve böyle sorulmuştur. “Çoğu” yazınca bu alınganlıklar sona erecek mi? Sen öyle değilsindir, binlercesi böyle değildir, sen öyle olanı yorumla.
Cevap sahibi+1 yılTamam olanı yorumladım zaten ama genelde hep bir genelleme hep bir diğer tarafı eleştirme başlığıyla açılıyor konular, sözüm meclisten dışarı ama bazılarının Türkçe üzerine biraz düşünmesi gerekiyor. İyi günler dilerim.
+1 yılBence başka bir erkekle kıyaslanmaktan korkuyorlar. Eskiden problemin sadece kıskançlık olduğunu sanıyordum ama bence mevzu bundan büyük. Geçmişteki bir hayaletle yarıştırılmak öz güven olarak yıpratıyor onları
74 Yorumla- +1 yıl
Eic gelmiş 💁♀️
- +1 yıl
Bebeğimmmmm teşekkür ederim 🩷🩷🩷
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim müq bir cevap olmuş 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
u +1 yılGününüzde erkekler bunu sorun etmiyor. Onlar eskiden di...
100 YorumlaNiye çünkü flörtöz bir yapıya sahip olacağınız düşünürüm. Benimle de gönül eğlendirip 2 güne ayrılır düşüncesinde olurum. Çünkü ben öyle bir yapıda değilim.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29b cevap paylaştı.
u +1 yılBU tamamen iki yüzlü olmalarından kaynaklanıyor yani bir erkek hayatında bir çok kadın ile yatar birlikte olur sevişir ya da bir şeyler yaşar ama iş kadına geldiği zaman aynısını kadın yaparsa kirli derler temiz kadın arıyoruz derler zaten en çok da kadınlar bu tür erkeklere giderler zaten. yani kendi karaktersizlikleri yüzünden de bu şekilde bir zihniyetleri vardır
20 Yorumla
+1 yılİllaki istemezler demek tuhaf olur, fakat illaki birden fazla erkekle bedensel ve ruhsal yönden tüm mahremiyetini yitirmiş kadın ister ve tercih ederler demek te @hmaklık olur. Yine de, erkekler artık gerçek aşkın, içtenlikli sevginin kıymetini eski sosyal bakışa nazaran daha iyi biliyorlar.
30 YorumlaErkekler değişikler ya. Kendileri 10’dan fazla kişiyle oluyor, kadına gelince namus davası oluyor.
1811 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum yanlış. Erkeklerin çok küçük bir azınlığı birden fazla kadınla beraber. Zaten bunu destekleyen tonla argüman var. Kadınlar, erkeklerin %5-10 luk kısmını arzuluyor. Onları yükseltiyor. Sonra diğer erkeklere gidip onlarca kadınla birliktesiniz diyorsunuz. Ama doğru değil.
- +1 yıl
@tombultirtil doğru tespit.. Ama o oran biraz daha yüksek olabilir
- +1 yıl
@tombultirtil Çok doğru. Kadınlar günümüzde çok seçici davranıyor. Seçtikleri erkeklerde de 1 şey olsa keşke. Çoğunlukla hep en beterlerini seçiyorlar.
- +1 yıl
@tombultirtil şişman bir erkeği kadınların çoğu istemez zaten. Biraz özeleştiri yapmasını da bilmeli erkek.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir tek kriteriniz şişmanlık değilki.. çok afedersiniz ama yani "biç" diye tarif ettiğimiz erkek türünün bizat hastası çoğu kadın ve özellikle onu seçip buluyorlar. Düzgün erkek peşinde değil çoğu kadın (istisnalar var mulaka onları tenzih ederek söylüyorum) serseri olucak, maço olucak, süründürecek. Çoğu kanının aşk kavramı çok farklı acı çekmeyi seviyor gibiler
- +1 yıl
@alınmışbanakalmamış dostum olay şu bunlar 20-30 yaş arası ortalık malı gibi gezip ondan sonra yaş almaya başladıkları zaman düzgün bir mal erkek bulayım onla evleneyim derdindeler. Bunların alayı manipülasyon yapanları seviyorlar iyi erkek falan hikaye ne zaman yaşı geçiyor evde kaldım dedikleri anda iyi erkek arıyorlar, ama bizim erkek olamamış hem cinslerimiz var ya sırf 250 gramcık için kadına kul köle oluyorlar
- +1 yıl
%100 olarak arkadaşlara katılmıyorum her konuda ama gerçeklik payı olan kısımlar var ama bazı cevaplara baktımda kadını arabaya, eşya ya, sanki cansız bir obje gibi.. çok yanlış çok saçma ve üzücü, bir erkek olarak bu beni bile rahatsız ediyor. Evet kadınların "kanka" ya da "biç" sevdiği ya da iyi erkek yerine genelde aynı % lik kısma yöneldiğinde doğruluk payı var ama benim için geçmişinden daha önemlisi ben onunlayken bana nasıl hissettirdiği. Bana iyi güzel hissetirebiliyorsa, beni gerçekten sevdiyse ben sonuna kadar giderim, bir kriter değildir benim için geçmişinde kaç kişi olduğu.
- +1 yıl
bbarzoo yu kanka yapmış :) oda yasakmış demek :)
Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ülke olarak biz Müslüman ve Arap kültürü etkisinde kalmış bir ülkeyiz. Dinsel kültürde bizi o julture evrilmeyi sağlamış son yıllardaki yönetimde tamamen o kültürü desteklerken İnternet ve iletişim Bu köyü wrap kültürünün yıkılmasının önüne geçmemiştir. Her türlü alınan önlem ve tedbirlere rağmen dünya kültürüne zamanla yaklaşım sağlayacak Avrupa normlarına dönüşecektir. O durumda bu tür sorunlar çözülecek daha mutlu bir yolda birlikte olacağız.
51 Yorumla- +1 yıl
Arap kültürü ne alaka? Türkler Müslüman olmadan önce de bekarete önem veriyordu.
Bu muhabbetler eskiden kalma artık.
Eskiden boşanmış kadın alana bile ters gözle bakılırdı, boşanmış kadına da öyle.
Şimdi artık eskiye göre çok fark var, kendi adetlerimizden uzağız oldukça, şimdi öyle bakanlar da neden olacak bilmem ne gözüyle görüyorlar işte kadını,2. El falan filan muhabbetleri dönüyor vs.
10 Yorumla
+1 yılBu tamamen saçma sapan bir durum önemli olan duygusal sadakat eşler birbirine duygusal olarak Sonuna kadar sadık olduktan sonra her şey harika oluyor bir erkek nasıl rahatça ilişki yaşayabiliyorsa bir kadında yaşayabilir bu gayet normal benim eşim de benden önce bir çok kişi ile olmuş dediğim gibi gayet normal
30 Yorumla
+1 yıl20 YorumlaSöyle anlatmam gerekirse hayatıma giren bir kadını asla geçmişi ile yargılamam illaki birşeyler yaşamıştır nefsine yenilmiştir ama bu durumu beni ilgilendirmez çünkü beni benimle olan zamanları alakadar eder.
Şu namus kavramını bilen ama kendisini katmayan hemcinslerim ise her önüne gelenle iliskiye girince namus kavramını yerle bir ettiklerinin farkına bile varamayan davarlar gibi değilim yani.70 Yorumla
+1 yılBiraz da kişinin kendisiyle alakalı bi durum bence çünkü ben daha önce birisiyle cinsel anlamda ilişki yaşamış birisini istemem çünkü ben de yaşamadım. Ayrıca birisi de beni bu sebepten dolayı istemese saygı duyarım
91 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorlar diye bir şey yok asıl öylelerini isterler çevremde o kadar temiz ahlaklı ilişkisi olmamış kız var hiçbiri bir erkekten teklif almadı şu ana kadar tipe göre de değil bu işler erkeklerle çok takılan tipi aşırı güzel olmayan normal kızlar bir de frikik veriyorsa daha değerli oluyor gözlerinde
70 YorumlaEs olarak mi kabul etmiyor diye mi soruyorsun.
Es olarak olmaya bilir ama takılmak ve seks yapmak için olabilir. Bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz kadınlarda bizi kabul etmesin22 Yorumla- +1 yıl
Saçma, eş veya sevgili ne fark eder ki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende onu anlamıyorum erkek yapınca sorun bile olmuyor kız yapınca n. mussuz o. spu oluyo ama o erkekte aynı işi yapıyor. mesele sadece giren taraf oluşu mu. insanın 2. eli eskisi olur mu. 5 kez evlenmiş boşanmış kadına kötü bakmazken beş erkekle evlilik olmadan yapan o. pu oluyo. ama erkeğe yine bişey yok...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler genel olarak ilk olmak isterler. Bahsettiğin şekil kız, çok kişiyle birlikte olmuş ve kaba tabirle "çok yemiş", "temiz olmayan" şeklinde değerlendiriliyor toplumda. Erkek kafasında hep o kızın daha önce birlikte olduğu erkekleri kurguluyor. Bir bakıma kuyruk acısı oluşuyor o erkekte.
23 Yorumla- +1 yıl
Yok be reis. İyisini erkenden kapiyorlar. Yabanci toplumlardan değiliz. Erkegimiz saftir. Iyi kadin görünce hemen evlilik sevdalisi oluyor. O kadar erkek evlenilecek birisi olarak gormemisse o kadında bir sorun vardir. Sayi umurumda degil evlilik düşünmüyorum ama cok ilişkisi olmus erkekte kadında pek normal sayılmaz. Tabi burada kime göre neye göre cok? O da önemli
Cevap sahibi+1 yılAma bir de şu durum var; gençliğinde aşık olmuş, bir şeyler yaşamak istemiş olabilir ve bu olgun yaşa gelene kadar böyle devam etmiş. Daha sonrasında ciddi ilişkiye dönmek istemiş. Şimdi geçmişte yaşadıklarını silemez bu kız. Karşısında bunu anlayabilecek bir erkek yoksa eğer onunla da gelecek yaşayamaz. Böyle tanıdıklarım çok.
- +1 yıl
25+ nesil evlilik meraklısı abim. 1 aydır tanıdığı çocuğa aşık olup evlenmek isterler. Kadını erkeği de genel olarak oyle. Evlilik istemeyenler derdi eğlence olan yalnızlığa katlanamayip ilgi için önüne gelenle birlikte olan tipler. Oyle kizlar gördüm ki tinderdan birliktelik kurup evlenmeyi bekliyorlardi. Seçici olmayıp onune gelenle birliktelik kuruyordu. Ha bir de pub hayati olan kariyer yapıp oyle ons, fb takilan kesim var. Onlar zaten ust ligde olduğundan istediği erkeği tavlarlar. Burada konu olan düz kadınlar, onlarla da birliktelik kurmak isteyen düz erkekler. Bizim gibi aynı anda 3-5 kız idare eden srefsiz erkekler veya talibi cok olan araba degistirir gibi kiz degistiren erkekler değil. İstekleri normal yani. Kendileri gibilerini istiyorlar. Keşke herkes dürüst olup bunları anlatabilse. Herkes yaptıklarını saklayip insanları kandirma peşinde
+1 yılAraba gibi düşün üç dört kişi binmiş yipratmis hor kullanmış ondan sonra sen aliyorsun Bi bakıyorsun motor yatak sarmış sıkıntı yani
310 Yorumla- +1 yıl
Bu ne demek yahu? Erkekler yapınca ne diyorsun buna?
- +1 yıl
Erkeğe İslamiyette bile dört kadın helal sisyotik 🤣🤣
- +1 yıl
Dini konulara hiç döndürmeyelim olayı. :D aynı anda idare etmekten bahsetmiyoruz ayrıca.
- +1 yıl
REİS dörde kadar yolu var dedi bidaha bidaha 🤣🤣
- +1 yıl
Sus ordan :D
- +1 yıl
Allah reise zeval vermesin 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Amin, ortalık karışmasın
- +1 yıl
Nasıl yani niye karışacak canım ya reisss yaa 😇😇
- +1 yıl
İşte başına bir şey gelmesin ki, gelirse ortalık karışır 😅
- +1 yıl
Bizim reisimiz var hiç birsey olmaz, mesela Meral merhaba 🤣🤣🤣🤣
Benim sık ilişki alışkanlığım yok ve yalnızlık psikolojisi ile deymeyecek erkeklerle takılan biri hoşuma gitmez.
212 Yorumla- +1 yıl
Konu bu değil :D
- +1 yıl
Hayır işte, kendinden pay biç. Kaç tane sevgilin oldu? Aynı sayıda sevgilisi olan biri misal
- +1 yıl
Anladım, o zaman az önce sorduğumun aynısını sorayım sana da; 30 yaşına gelmiş bir kadının 5-6 sevgilisi olmuş, sorun mu?
- +1 yıl
Sorun sayı değil kızlar erkekler gibi değil daha duygusal ve unutmak onlar açısından çok daha zor biz erkekler unutup yolumuza bakıyoruz ama her giden erkek kadının ruhundan birseyler koparıyor ve etkisi inanılmaz fazla oluyor. Çogu kıza sorsan son sevgilinizle devam etmek istermiydiniz diye birçoğu isterdi. Sorun bu geçmişinizle yaşamanız. Ve akabinde hayatta karşınıza çıkan erkeklere çoğu zaman geçmişten dolayı önyargiyla bakmanız. Bu psikolojik ruh haline sahip bir kadınla olmak istemezdim.
- +1 yıl
Hayret bir şey öyle kadınlar, ben aylarca sürünüyorum djdk
Kendileri 10. dan fazla bir kızla olmuş kızda iki kişiyle konuşmuş diye sorun yapan erkek var
33 Yorumla- +1 yıl
Onlar kapatılsın
- +1 yıl
Kapatılsın 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkek ilişkileri üzerine derin analizler gerektiren sorular soruyorsun dude. Bu site buna uygun değil jfjdj
14 Yorumla- +1 yıl
😃 siteyi canlandırıyorum
- +1 yıl
para veriyorlar mı dude
- +1 yıl
Hayır ne alaka
- +1 yıl
İçerik uretiyorsun sonuçta ve benim gibi ayda yılda bir girmiyorsun bazı fenomenler 7/24 sitede bence para vermeliler hfnjd
+1 yılHer insan hayatında sadece bir kişiyi gerçekten sevebilir. O kişinin de temiz olmasını ister. Örnek; 5 kişinin ağzına soktuğu kaşığı, alıp ağzına kim sokar? İğrenç, pislik bir insan tabiki. Benim sevdiğim kadın dokunulmaz olmalı ve o dokunulmazlığı yalnızca ben ortadan kaldırmalıyım, bana özel olmalı. Toplum ahlakı yerle bir olduğu için bunu yakalamak ne mümkün bilemiyoruz tabiki.
90 Yorumla
+1 yılÇünkü cinselliğin kadını kirlettiğini, ondan bir şeyler eksilttiğini falan düşünüyorlar. Halbuki cinsellik insanlardan bir şeyleri alıp götürmez, aksine katkısı olur.
40 Yorumla
+1 yılÇünkü cinsellik kirli bir eylemdir , kirli eli kimse tutmaz.. neden isteyelim ki
212 Yorumla- +1 yıl
Bi saniye cinsellikten kimse bahsetmedi. Erkeklerin elini biz neden tutuyoruz
- +1 yıl
Beraber olmuş derken , cinsellik diye algıladım.. kirli elden kastım mecaz dı
- +1 yıl
Yani sözüm zaten hani bir çok sevgilisi olmuş erkeklere idi.
- +1 yıl
Gelinim sana söylüyorum kızım sen anla diyorsun 🙃
- +1 yıl
Yanii, şimdi erkeğin eğer sevgili geçmişi kalabalıksa normal ama kadının bir kaç tane sevgilisi olduysa anormal mi
- +1 yıl
İkisi de normal değil , şöyle diyeyim 20 yaşındaki birisinin 5 ten fazla sevgilisi olması normal değil 30 yaşındaki birisinin 10 üzeri normal sayılmaz
- +1 yıl
Sayılara çok takılma, güzel cevap yaz :D kadın 30 yaşında 5-6 tane sevgili olmuş bunu örnek verelim
- +1 yıl
Sayılar insanın kalitesini belirliyor bi ilişkiden çıktıktan sonra yeni bi ilişkiye nr zaman hazır oluyor , ilişkileri ne kadar uzun sürüyor. Bunlar bi etkendir
30 yaşında 5-6 sevgilisi olmuş ise idealdır, onunla olabilir 🤔 - +1 yıl
Bir soru daha, ilişkiye başlamadan hayatına kaç kişi girmiş çıkmış soruyor musun?
- +1 yıl
Bunu sormadan da anlayabilirsin aslında , bir insana kolay ulaşırsan hayatına çok kişi girmiştir , ulaşmakta biraz zorluk çekmişsen az kişi girmiştir.. genelde ilk veya ikinci olmuşumdur bilemedin 3
- +1 yıl
Vay arkadaş hesaplamaya bak.
Ne alakası var murat?
Belki de senin ona ulasmani istediği için sana kolay kıldı?
Aslında odaklanmak gereken yaşadığı ilişkilerin sayısı değil içeriği önemli.
Mesela neden bitmiş ben buraya yoğunlaşırım.
Ve nasıl bittiğine...
Düzgün ayrılmakta imkansız bu devirde.
- +1 yıl
@lotus-patra soru ilişki sayısını kastettiği için , ilişki sayısı üzerine yoğunlaştım , yoksa 20 kişi ile ilişki yaşayıp bi şey yaşamamış bi insan daha temizdir ,
Düzgün insanlarla beraber olmuşsan imkansız değil iyi günde herkes iyidir , kötü günde iyi olmak önemlidir
+1 yılO yüzden kadınlar bu konuda yalan söyler ya 1 kişiyle birlikte oldum der ya da 2 😀
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekler söylemiyor mu?
- +1 yıl
Söylüyor ama erkekler üzeine ekliyerek söylüyor marifet gibi 1 i 10 yapıyor mesela :D kadınlarada 10 u 1 yapıyor :D yapsınlarda haklılar :) erkekler yüzünden hepsi sonuçta..
Niye erkekler ortalığı bir birine katinca gayet güzel oluyor da bayanlar yapinca mı kötü oluyor. haaa doğru ya kadinlarda istek arzu sevme değer verme kalpsiz ruhsuzlar ondan diyerek yorum yapanlar ya da düşunenler olacak.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmasınlar o devir kapandı kendileri nasılsa kadınlar içinde aynı bakış açısı ile bakıp görmek zorundalar
40 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli böyle. Buda ataerkil toplumda yetişmemizden kaynaklı oluyor diye düşünüyorum. Namus kavramı sadece kadınlara yüklenen bir ülkeden pek de bişey beklemiyorum ben.
20 Yorumla
+1 yılkac erkekle yatmıs sence senin icine siniyomu yüzlerce kadınla birlikte olmus bi erkek senin icine siniyosa sayının bi önemi yok demektir bizim icimize sinmiyo
20 Yorumla
u +1 yılArtık erkekler bunu sorun etmiyor bence.
Çünkü kimse evliliği düşünmüyor herhes takılmanın derdinde.
O yüzden erkeklerin bu anlamda daha relax olduğunu gözlemliyorum.10 Yorumla
+1 yılBenim için bir sorun olmazdı sonuçta buda bir ihtiyaç. Ama elli kişilede olmasın yani.
Bütün erkekler için demiyorum ama bazı erkek kesimlerinin her gece başka kadınlarla yatıp evlenirkende kadınlara namus ayağı yapmaları ahmaklıktan başka bir şey değil.
10 YorumlaÇünkü erkeklerin çoğu kendinden daha tecrübeli bir kadınla evlenmek istemeyecektir. Burada kadın ne kadar ilişkiye girerse girsin erkekten tecrübeli olduğunu hissettirmemeli ona uyum sağlamalı
10 Yorumla
+1 yılErkekler ilişkisi olmamış kız istemiyor ki artık
40 YorumlaNamus abileri oluyorlar çünkü kendileri rahipler yaaa 🤦
30 Yorumla
+1 yılBunu mesele eden dar kafalı erkek benim hayatımda olmamalı.
30 YorumlaHaz etmeyen erkeğe bakarım kendisi de öyle mi diye sksksk
30 Yorumla
+1 yılNeden istesin ben birden fazla kadınla beraber olmuş erkeği istemem mesela
40 Yorumla
+1 yılKadın vücudunda geçmiş cinselliklerin izinin kaldığına dair genel bir kanaat mevcut... Sanırım bundan kaynaklı...
10 Yorumla
+1 yılKadını başka dünyadan gelen bir şey sanıyorlar. Kendileri her haltı yerler kadın yapınca pireyi deve yaparlar. Yersiz yere yapılan bir abartı sadece
20 YorumlaÖyle bir şey yok.
Hiç değilse kendi çevreme bakınca böyle bir durum göremiyorum. Üç beş erkektir o.10 Yorumla
+1 yılO kadınla evlilik dusunmuyorlar sevgililik vs değil. Evlenilecek birisi olsa o kadar erkekten o erkeğe sıra mi gelirdi? Djdhjddjdh
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadin oncekilerden birini sevmisse yenisiyle asla mutlu olmaz. Kadinin ilki olmadiktan sonra cok buyuk risk. Mutlu olmaz baska erkekle. O mutlu olmayinca erkek te mutlu olamaz. Cunku erkekleri iyi hissettiren sey kadinin mutlu olmasidir
13 Yorumla- +1 yıl
Asla mutlu olmaz cok kesin bir yargi olmadi mi
Cevap sahibi+1 yılÖncekilerden birini gercekten sevmisse olamiyor. Benimsemiyor yenisini
- +1 yıl
En az onun kadar iyiyse yuksek ihtimal sever
doyunsuz olursunuz veya sızı dızgınleyemez aldatırsınız ya da kendını yetersız gorur dıye. durust olmak gerekırse.
10 YorumlaAldatır diye bir süre sonra eski hayatını özleyip farklı tenler ister diye
20 Yorumla
+1 yılKendimden öncesine bakmam. Olmuşsa olmuştur kurcalamamak lazım
20 Yorumla
+1 yılSadece 3 cevap gelmesinden de neden istemedikleri ve çoğunluğun böyle düşündüğü anlasiliyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Eski kafalı olarak görüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılErkek sorun eder fazla erkekle birlikte olmuş kadını kadınlar sorun etmiyor
20 Yorumla
+1 yılTercih meselesi bir şey diyemezsin yani Kadınlar erkekler diye bir şey yok yani öyle
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onlar birer hayat kadını jxjdkx erkeklerse çapkın delikanlı aferin onlara
10 Yorumla
+1 yılAmnezi işte. Kendileri yedikleri haltları unutunca demek öyle oluyor
10 YorumlaKesinlikle benden öncesi mühim değil. Önemli olan benimle beraberken bizim geleceğimiz
10 YorumlaGeçmişini sorgulamam. Bir şekilde biliyorum sayarsakta önemi yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılBen istiyorum çok hoşuma gidiyor ne kadar çok o kadar iyi
10 Yorumla
+1 yılBence aksine, fevkalade istenir. İstemeyenler kendilerine güvenmedikleri içindir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadin ne kadar cok erkekle birlikte olursa sadakati o kadar düşük demektir , bir erkek ne kadar çok kadınla birlikte olmussa doymus ve yanındakine olan sadakati o kadar yuksek demektir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmişinizdeki adamalar, belki takıntılı olanları vardır, belki unutamamışları vardır. Karşına çıkar, ileri geri konuşur, musallat olur. Cinayet sebebi.
13 Yorumla- +1 yıl
Cinayet mi? Yuhhhh
Cevap sahibi+1 yıl@KupaKızı03 evet cinayet sebebi. Adamın biri çıkıp ben senin karını şöyle s.. ktim böyle yaptım diyecek aaaa ne güzel s.. kmişsin mi diyeceğiz?
- +1 yıl
E iyide kadin isteyerek birkikte olmustur. Detaylari kimseyi baglamaz. Anlatan olursada mekani terk edersin biter
Tercih meselesi yalani sevmem gecmisi sorgulamam ama o erkeğe sormak lazim sen kac kisiyle beraber oldun diye. bir birliktelik olcaksa gecmisi olmayan yoktur. gecmise hic takilmam. bazi seylerede önem vermem. anlayan anladii.🙂
10 YorumlaBu soru şöyle olmalıydı hiçbir erkekle birlikte olmamış kadınları niye erkekler istemiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Onu da sorarız 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimi eşimi sakladım, onunda böyle olmasını istemek suç mu?
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst ve sadık olduktan sonra geçmişi pekte önemli değil çünkü bende baya bı ksiyle birlikte oldum bakire olsun diyip haksızlık edemem
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın farklı bence ilerde evlensin bu sevgili olduklarından biri çağırsın kesinlikle gider
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhepimiz sütten çıkmış ak kaşığız hatta bakiriz nei? :Dden isteyelim k
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat