Toksik, kavgalı, sürekli ayrıl barış zararlı ilişkiler neden sakız gibi uzar?

Toksik, kavgalı, sürekli ayrıl barış zararlı ilişkiler neden sakız gibi uzar?

En kötü ve ruha zarar veren bir ilişki. Bir bağımlılık oluyor. Ondan daha iyisini bulamam düşüncesi ya da ayrılırsam ne yaparım ne ederim , onsuz yaşayamam düşüncesi oluyor. Bir de uzun sürmüşse , verdiğin onca zaman, emek hatırına sürekli devam etmek istiyorsun her ne kadar bitmesi gerekse de. Halbuk ki bir bitse her şeye güzel olacak. Nasıl ki her şeye alışılıyor ona da alisilacak. Kişiler çok üzülecek çünkü toksik. Bitmesini asla istemediğin ama bir yandanda istediğin bir ilişki.
Cevap
7Cevap
Kısır bir döngü içerisine giriyor ve insanın kendisini o döngüden dışarı atması zor oluyor..
İliski ve o sahıs artık alıskanlık haline geliyor Bittiginde cok boslukta olucakmısız da onsuz yapamıcakmsz triplerine giriliyor ama öyle bir sey yok tabi
iki tarafında birbirlerine karşı hisleri var ama inatçı oldukları için veya fikir ayrılıkları çok olduğu için bir küs bir barışık oluyorlar.
Yok be bi hissi olsa ağır konuşmaz aylarca ayrı kalmaz her ayrılıkta karı kız takip etmez
Senin bu saydıklarına bakılırsa ortada bir ilişki yokmuş ki😅 benim bildiğim toksik ilişkilerin tarafları birbirlerini severler ama iki tarafta baskın karakter oldukları için anlaşamazlar.
Her ayrılıkta karı kız takip ediyor ben demeden kızları çıkarmıyor benimle fotoğraflarını sadece yakın arkadaşlara paylaşıyor anlamıyorum amaç ne
Aman uzak dur böylelerinden inan yanlız olmak bu tip zekasızlarla birlikte olmaktan çok daha iyi. daha iyi birisini bulabilirsin bırak kimi takip ederse etsin sen değerini düşürme sal gitsin.
Toksik olduğu için. Sorunlu davranış biçimleri ilişkiyi bitirmekte de sorun çıkarır, ayrılığı kabulllenemez vs. Sürünüp dururlar işte.
Daha iyisini bulamadığı için daha iyisi bulsun bak mükemmeli direk salar bir taraf yoksa toksit ilişki arayış ilişkisidir başka açıklaması yok
bende bir anlasam sonu ayrılık oluyor uzun ilişkılerde
İlişkinin tosisitesine bağımlı hale geldiğiniz için bitmez.
Toxic ilişki kadar hem yorucu hem eğlenceli bi şey yok🥲
iki tarafta toksik olduğunu kabul etmek istamediği için
Aslında toksik aşk bence gerçek aşk , hiç bir şekilde vazgeçemiyorsun ya da ne yaparsan yap vazgeçilmiyorsun bence güçlü bir bağ var o yüzden..
Hayır gerçek aşkta hiç ayrılık olmaz
Bende oldu sonu hüsran düşmanımın başına gelmesin ya
Niye öyle oluyo
Yani erkek ne istediğini bilmiyo seni cepte görüyor sonda yeni bi ilişkiye başlıyor olan sana oluyor
Çünkü kaosa alışmışsındır kaostan beslenen bi insan haline gelirsin ve bitmesini istemezsin
Çünkü artık tutkulu olmuş işte
Tutkulu olsa nasıl aylarca ayrı kalsın
O dönmüyo ben dönüyorum ben adım atıyorum hep sısnehdjdkı
Çünkü toksik taraf bitmesine izin vermez
Ben bitirihirum direk
Aman uzak olsun düşman başına gelmesin.
o ilişkilerde sevgi farklı bir hal alıyor evet
TokSiK oldukları için
Bize zarar veren şeyleri seviyoruz çünkü
Sevmek değil bence ya. Alışkanlık olabilir çünkü bence gerçekten birbirini seven insanlar birbirlerini kırmazlar
Cesaretsizlikten.
Ne konuda cesaretsiz
Güçsüz görünmek istemez kimse. Bitirse pişman olmaktan korkacak. Elimde var ama var kafasında düşünüyorlar sanırım, ben bırakmazsam o da bırakamaz kafası olabilir. Yani tahminen, net bir şey diyemem.
Teşekkür ederim
Estağfurullah. Ne ettim de.
Ben kaldıramıyorum
Zevk alıyorlar herhalde
bi anlasam
Uzatmassın olur biter
Bir gün bitecek..
Ben bitiririm
Kank ben bunu yaşadım çok kötü
Neden bitmiyor peki sence? Çünkü sevgi olsa ayrılık olmaz bence hiç
Sevgi var mı bilmiyorumda onunla olunca iyiyim uzak durunca özlüyoruz ama en fazla 2 gün kavga etmeden duruyoruz bi şekilde kandırıyo seviyorum özledim filan ulan kaç kez küfür kıyamet ama kopamıyoz
Bence karşı taraf başkasını bulamıyor 😓
O da olabilir Kank ama kavgadan sıra gelmiyoki başkasını bulmaya yaşadığımı anlatsam ohoo dersin nasıl yüz yüze oturuyonuz. Ben bizimkisinde başka karı kız ayagı görmedim ya soğuk kaba biri zaten sizin nasıl ilişkiniz mesela ayrılınca bizimki gelir arar sorar sizde kim dönüş yapıyo
İyi ki bi toksik kelimesini öğrendiniz MK 😂
Sen de iyi ki MK kelimesiniz öğrendin 😃
Djdjdj hic sorma ya 😅 gerçek hayatta oysaki hiç kullanmam
Ah bir bilebilsem
Yooo benimki bitti
Güzel ilişki çünkü
Güzel olsa niye ayrılık olsun
Evlilikle aynı şey değil ki
Alışkanlıktan dolayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?