Nude konusunu artık netleştirelim?

Site bu konuda çok keskin bir şekilde 2ye ayrılıyor ama benim hâlâ merak ettiğim şeyler var kendi ilişkimle ilgili 1) nude isteyen hiçbir erkek sevmiyodur diyosunuz Ama -2senedir ciddi bi ilişkim var ve tam nude sayılmasa da özellikle duştan sonra yükseleceği %80 nude sayilabilcek fotoğrafları erkek arkadaşıma göndermekten hoşlanıyorum aynı şekilde o da öyle fotoğraf görmeyi seviyor. Ve kendisi de atıyor (tam değil) benimde onu görmek hoşuma gidiyor

2 senedir bende o da nude sayılabilecek fotoğrafları birbirimize gönderiyoruz kısacası ve bir kere bile arkadaş ortamımda erkek arkadaşımla ilgili nude konusunu açmadım çünkü bu özel bir şey eminim o da arkadaş ortamında benim nude muhabbetimi yapmıyordur. ben onun ilk sevgilisiyim aynı şekilde o da benim ilk ciddi ilişkim.

Artı olarak bazen tepkisini kontrol etmek amacıyla uzun bi süre atmıyorum. Atmadığımı fark ediyor ama asla at at diye zorlamıyor. Bu sanırım ince bi çizgi her erkek nude görmek ister ama eğer kız göndermek istemediğinde tepkisi tribe veya soğukluğa dönüşüyosa sıkıntı var demektir. Benim ilişkimde böyle bi durum hiç yaşanmadı mesela o yüzden genellemeniz yanlış. Bu tamamen erkekten erkeğe -ilişki türünden ilişki türüne- değişecek bi konu.

2) nude atan kızın kendisine saygısı yoktur ve basittir gibi yorumlar görüyorum Üstte de bahsettiğim gibi erkek arkadaşıma kendi isteğimle nude gönderiyorum ve başka da kimseye göndermiyorum sadece nudelerimi onun gormesi ve iltifat etmesi beni tatmin ediyor. Bu şimdi benim kendime saygımın olmadığını mı gösteriyor? Guvendiğim, sevildiğim, aktif cinsel hayatım oldugu birinden ihtiyac dahilinde fotoğrafı esirgemiyorum sadece bu beni basitleştiriyor mu?

3- nude erkeği soğutur diyosunuz Ama ilişkimiz boyunca hiçbir nudeden sonra erkek arkadaşım bana soğuk yapmadı ya da kendimi kullandırtmış hissettirmedi aksine günden güne artarak aramızdaki bağ sevgi ve güven arttı

4) ayrıldıktan sonra nude yayıyolar güvenmeyin diyosunuz Bakın bu konuda diyecek bir şeyim yok çünkü hiç ayrılmadık yayıp yaymayacağını bilmiyorum ama öyle bir şey yapmayacağına eminim.

işte bu da bence ikinci önemli bi ayrıntı. Yayar mı yaymaz mı ikilimimde kaldığınız bi ilişkiniz varsa nude atmayın. Çünkü eğer gerçekten güvenilecek bir kişi olsaydı size o güveni çoktan verirdi.

Flört döneminde veya uluorta herkese atılan nudeleri bende desteklemiyorum. Basitçe. Bende uzun bi sure nude konusunda yanlıs yapıp yapmadıgımı düsündüm ama artık eminim , düzgün bi ilişkiniz varsa nude atmak garipsenecek bi durum değil. Önemli olan erkeğin aynı şekilde kadının birbirine güven vermesi ve bunu devam ettirmesidir

buraya kadar okumuşsanız 78 paragraf :) yazdığım şeye olan fikrinizi merak ediyorum. eksik oldugunu düşündüğünüz veya fikrime katılıp katılmadıgınız noktaları yazabilirsiniz ama bence bu işin doğrusu budur.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Nude konusunu artık netleştirelim?