Ah Belinda filmi yıllar sonra yeniden çekildi. Neslihan Atagül’ün oynadığı Ah Belinda filmini Nasıl buldunuz? 🎬🍿🎥

Ah Belinda filmi yıllar sonra yeniden çekildi. Neslihan Atagül’ün oynadığı Ah Belinda filmini Nasıl buldunuz? 🎬🍿🎥

Nedense, bu filmin konusunu Müjde Ar oynadığında da sevmemiştim.
Neslihan Atagül' den de izledim yine sevmedim.
"Taklitler hiç bir zaman asılların yerini tutmaz."
Hissi oluştu bende.
Filmi Atagül'den izlerken
Filmin konusu oldukça saçma
Sonu daha da saçma
Belirsizlik dolu.
Kadın şampuan reklamı çekerken birden bire neden ve nasıl başka bir hayat boyutuna geçebildi belli değil.
Sonra kendini tekrar yine şampuan reklamı içinde buldu orası muamma
Ne başı ne sonu belli olmayan bir film
Fragmanı çok ilgimi çekti ama yorumlara baktığımda izleyenler filmin felaket derecede feministlik içerdiğini, aşırı derecede kadın yüceltme olaylarına girildiğini söylemiş. Feministlikten de feministlerden de nefret eden biri olarak izleyip izlememe arasında kaldım. Bir süre sonra belki izlerim
Seçme seçilme, okuma, çalışma, yürüme hakkın yok o zaman feminst değilsen
Hayır izlemedim maalesef ama konusuna baktığım zaman güzel olduğunu düşünüyorum teşekkürler yakın zamanda izleyebilirim. Genç oyuncu Dilara, yakında zamanda çıkacak bir şampuan olan "Belinda" için çekilecek reklam filminde oynayacaktır. Provalara başlayan Dilara bir gün, reklam senaryosunun tüm unsurlarının gerçekleştiğini fark eder. Artık o Dilara değil Handan'dır. Genç kadın, gerçekleri kanıtlamak için çaresizce çabalar.
Cevap
32Cevap
Türk dizileri konusunda ön yargılıydım FELAKET Dizisini izleyene kadar, izledim cok fena sardı. Kısa zamanda bu diziyi de izleyeceğim, şu an internet sıkıntısı yaşadığım icin izleyemiyorum, listemin en başında.
Filmin yorumlarına göz attım da beğenmeyenler çok olmuş. O yüzden izlemedim. Hem Neslihan Atagül'ü de sevmem. Biraz da o yüzden izlemedim.
Ah belinda asıl müjde Ar a ait bir filmdir aslında gayette güzel isterseniz müjde Arın kini izleyin
Bu film ciddi anlamda ilgimi çekti. İzlemek istiyorum. 😄
Türk yapımı hiç bir şeyi izlemiyorum çünkü çok vasat oyuncular hepsi. Gerçekten sıkılıyorum sarmıyor beni
Yeni fizi ve filmleri izleyemiyorum, genelde saçma oluyorlar. Çok beğeni almayan şeyleri izlemek vakit kaybı gibi geliyor.
Bu yeni bir film değil eski müjde ar oynamıştı gayet güzel...
o filmi bir kez izledim daha psikolojim düzelmedi ikinciyi hiç kaldıramam
bir filmde insan mutsuz olabilir kızabilir korkabilir heycanlanabilir ne biliyim duygusallaşabilir lakin bir çok ağır film izlememe rağmen hatta Ali Altayın sen aydınlatırsın geceyi isimli çok ağır bir filmi var odahi psikolojimi bozamadı ama bu ah belinda çok saçma geldi ve bu saçmalığı anlamaya çalıştıkça beynimi yaktı
Hayır şu anda bu diziyi izlemedim genel olarak netflix dizilerini izlemiyorum zaten öyle denk gelirse özellikle takip ettiğim söylenemez
Bu dizi değil film... Eski Yeşilçam filmi müjde Ar başrol de oynamıştır sadece günümüze uyarlanmış yeniden çekilmiş
@Cadılarbayramııı tamam Müjde ar oynadıysa içindeki sevisme vardır kalsın 😂
Rick izliyorum
Güzel mi duymadım izlemedim de hiç zaten izleyecek bir ruh halim de yok açıkcası.
Çok eski bir film aslında müjde Ar oynamıştı sadece günümüze uyarlanmış ve Neslihan Atagül ü oynatmışlar
Dün izledim. Sonu garip bittiği için 7/10 bir filmdi bence ama Neslihan oynadığı için keyifliydi.
Siz müjde Ar ın oynadığını izleyin bence
Eski filmlerin görüntü kalitesi çok kötü oluyor yaa :/ @Cadılarbayramııı
Oyunculuğu çok güzel film de güzel ama yersiz küfür sahneleri yapımı ucuzlaştırıyor.
Hiç beğenmedim. Çok saçma bitti. Kocasında da ne mide varmış.
bunun nesini izleyim ben oyunculuk mu var bizimkilerde.
Herkes izleyip bitirsin. Ben en son izlerim.
Hayır kanki de izlenebilir başarılı oyuncu Neslihan Kara Sevda da iyidi
Bu kızı sevmiyorum. Rol aldığı yapımlar da pek tutmuyor.
Netflix çöplük olmuş artık ordan sadece beğenilen bir dizi olursa izlerim.
İzlemedim ama izleyeceğim
Tamam canım söylerim sana düşüncelerimi ☺️
Yarida kaldi eve gidince izlemeye devam edecegim guzele benziyor
Hiç izlemedim duymadım diyenlere şaşırıyorum bu eski Yeşilçam filmi zaten hiç mi izlemediniz Müjde Ar ile Yılmaz Zafer oynadı hatta
Güzeldi duygu değişimi yaşadım izlerken tavsiye eder miyim şahsen ederimm 😅
ben bu karıyı hıc begenmedıgım ıcın orasını burasını merakta etmıyorum oyuzden ızlemedım ızlemıcem
Netflixi olmiyanlar nerden izliyorsunuz?
İzlemedim gece izlerim
Evet izledim farklı bir yapım olmuş...
İzledim valla psikolojim bozuldu
20 dakika izleyebildik ultra saçma maliyete yazık
ben nedense bu kadını sevemiyorum
Izlemedim, izlemem de
Birazdan izlemeyi düşünüyorum
İzlemedim çok itici bir enerji verdi
Başarılı bir oyunculuk takdir ettim
Hayır, netflix izlemiyorum
izlemedim izlemeyi düşünüyorum
Çok saçma yarı da biraktim
İzlemedim ama bir bakarım
İzlemedim henüz
TR dizi uyarlamalarını asla izlemiyorum.
İzledim Neslihan döktürmüş
Müjde Ar daha iyi oynadı
Bu kızı sevmiyorum itici geliyor
Çok alfa kadın be... Ürkütücü...
Türk dizisi sevmiyorum
Hayir bu kadını sevmiorum
Neslihan oynadığı iicn izlenir
Henüz izlemedim. Fragmanı güzeldi
Bugun izleyecektim ama başlamak nasip olmadı
Hayır izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
İzlemedim izleyecem
İzlemedim ama cok güzel cikmis yaaaa