Beyler! Size sevgiliniz özel fotoğraflarını atsa, (meme, vajina) ayrıldıktan sonra onu ifşa eder misiniz?
Cevapları alalımm?
Cevapları alalımm?
Dünyanın en güvenilir insanı da olsa ne farkeder? bu mesele, herşeyden önce kişinin kendi bedenine yaptığı saygısızlıktır... "Senin saygı duymadığın bedene başkası neden saygı duysun" mantığı ile yaklaşman ve ve bu işlere yaklaşmaman gerekir... Bu cevap da genel bir cevap, üstüne alınma eğer sen öyle şey yapmamışsan... Yapmaya niyetin varsa da yapma aman diyim... Bu işler insanın ömrünü bitirir mahveder... Özgürlüğün gider. Sen ona sonsuz da güvensen aklının köşesinde bir yerlerde o soru işareti hep kalır "Ya o fotoğraflarım birinin eline geçerse, ya hala onları saklıyorsa, ya bir gün bunu kullanırsa..." vs... Özgürlüğünü ona satmış olursun...
Sevgililerin arasında böyle seyler olabilir cok normal, buradaki cogu kız bana samimiyetsiz geldi dogrusu. Fakat ifsa etmek adamlıga, erkeklige yakısmaz.
Önünde tasıdıgın 250-300 gr seyle erkek olunmuyor.
Bende normal buluyorum.
Sevgililerin arasında böyle bişi olması çok dogal
sakın haaaaaaaaaaaaaaa sakın öyle bişey yapma burada yapmam dıyenlerin hepsi yapabilir ve yapanlar çok hatta daha ayrılmadan gösterenler var bbunlar tam bir o.. ç mantıklı olarak dıceksın ınsan sevgılısının orasını burasını baskasına gösterırmı evet gösterır bu devırde ask yok sakın ha evlenmeden el bıle tutmucaksın bu devırde o derece
Aslaaaa!!! Onunla yaşadıklarımız onunla özel ve onunla güzeldir!!! Bittiyse de orada herşey bitmiştir... Tabi ki karakter meselesi, adam gibi adam asla yapmaz, yapamaz!!!
Cevap
114Cevap
Kizlarin yarisindan cogu kiza aptal allah akil fikir versin felan demisler sanarsiniz hepsi sutten cikmis ak kasik. Ne cok aynaya bakmadan yorum yapan bir milletiz biz boyle allah askina. Herkez aynaya baksin sonra birbirlerine laf soylesin lutfen. He erkeklere gelince yarisindan cogu bunu yapan serefsizdir felan demis. Sunada eminim ki bircok arkadasimin basina geldi kizlar atmislardi resmini ve ayrilacaklari zaman kizlari nasil tehdit ediyorlar yok aticam ailenede yolluycam falan filan diye kim yapmiyorum yapmam felan desde hepsi bos lutfen bol keseden atmayiniz...
Hayır asla o zaman insan olmaktan uzaklaşmış olurum... Zamanın da bana güvenerek memelerinin ve vajinasının resmini göndermiş bir kıza büyük haksızlık ve adilik olur.. Yapacak erkek var ise eğer hayasızın tekidir..
İyi kötü bir geçmişimiz var. Bana güvenip her neyini paylaşırsa paylaşsın bende kalır. Yaşamışlıkların hatırına hala da eski sevgilimin sırları bende gizlidir uç yıl oldu böyle de gider bu
bence böyle fotograflar paylaşanla, bunları ifşaa eden aynı ayarda olduklarından birbirini bulmuştur zaten
dün okuldan bir kızın başına geldi bu. sevgilisine göğüslerini atmış , sonra ayrılıncada çocuk fotografları facebook'ta paylaştı. yapan yapıyor yani , kişiye göre değişir
şerefsizmiş
Böyle bir talebim olmaz. Yüzünü görmemişsem resim atabilir ama bazıları kendisi atıyor. Sonra da benden istiyor. Ben atmam atanı da ifşa etmem. Samimiyetinden iyi niyetinden şerefsizlik çıkartmaya gerek yok.
Haha görende herkes melek sanicak ya :))
Terbiyeli, ahlakli bir kiz zaten böyle cirkin fotolar atmaz!
haa diyelim o atti erkekte fotolari silmeli ki bence böyle bir istekte bulunan erkek cok ahlaksizdir (eger cinsel birliktelik yasanmamissa) buarada beyler böyle fotoraf istemeden önce unutmayinki bir baskasida aynisini yarin kardesinize ablaniza yapar
Kisacasi böyle cirkin bir istekte bulunan erkekler ve yollayan kizlar ahlaksizdir !
Benim görüsüm :)
Benim bir tane cok sevdigim kiz arkadasim vardi.. ona ve kendime duydugum saygidan dolayi cok ileri birseyler yasamadik.. ayni yatakta uyuduk ama sarildik o yetti cunku asiksan yeter.. oyle bircok foto vardi fakat hepsini sildim isteseydim paylasabilirdim ve onun icin cok kotu seyler olurdu ailesi tarafindan.. aslinda hakerderdi de neyse... yani karakter meselesi.. hic kimseye guvenme benden sana tavsiye
ayrılmaya baglı bence karşı taraf bir şerefsizlik yaptıysa yapılır dünya öyle bir yer olduki acıdınmı...
buna benzer bir konuda yapmadım ama yapabilir yani insan oglu çig süt emmiş :)
eskiden aşık olduğum ama sonradan nefret ettiğim kızı sevgilisiyle otelde ailesine yakalatabilecek bir fırsat geçmişti elime zaten bundan kötüsü olamaz. isteseydim fotoğraf şart değildi. yapmam öyle şey hem uzun ilişkiden yanayım. bitişi olan hiçbir şeye başlamam :)
o kız beyınsız şırıspı (orospunun kibar halidir şırıspı) kaşarrrın tekidir net
soruyu beylere sordum
yoo :D
babam nerde kime sktirdin l*n kendini ahahahs
ananın * molotof atarım sie kaldırım gülü
@Acelyaa4 bana bir mesaj be kurban olim ben yazamadm sna
atan kıza sesleniyorum Allah akıl dağıtırken şemsiye mi açtın?
Atmadım ama bu seni ilgilendirmez emin ol Türkiyede çoğu kız atmıştır bazıları pişman olabilir ama pişman olmayanda var. Milletin hayatı seni de benide ilgilendirmez.
ben sen attın demedim ki ''atan kız '' dedim yaran varsa gocun güzelim kimse beni ilgilendirmez. Her koyun kendi bacağından asılır elbet madem soru sordun eleştiriye açık ol !!
yaram yok yavrum merak etme sen
hiç öyle gözükmüyor dediklerini gözden geçir sanırım bir şemsiye de sen açmışsın
siiiktir git güzelim ya
sen iyi bilirsin onu tecrübeli gibisin
Onu yapan insan değildir, o tür resmi sevgilisine atan kızda kız değildir. iğrençlik.
Seven bir kizin boyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Arkadaşımın internet paketi bitikti benim teli kullandı kız her türlü foto atmış, sildim. Bu tarz salaklıklar yapmayın pişman olacağınıza eminim
Ben gondermesine izin vermezdim kesinlikle kaldiki ifsa edeyim o kadar azmadim azmam resime bakarak one be canlisi tercihim ve aramizda olur aramuzda kalir erkegin civik olani kadinin adini cikarir nefret ederim kizla iluskisini anlatan erkekten
Keşke anket yapsaydın ben de merak ettim kaç kişi yaparım derdi acaba.
Bazıları igrenç falan demiş kızı aşağılamış da sevdigi özel birinin karşısında çıplak olmak nasıl igrençlik oluyor. neden ondan kendi bedenini saklasın insan. Bu erkeklerin çoğuna guven olmaz kendi kendilerine güvensizligi oluşturuyorlar. Şöyle bir soru takılmaz akla: " erkek arkadaşınızın çıplak fotoğraflarını ifşa eder misiniz kizlar?" ya da kızı aşağılayan erkeklerden kaç kişi çıplak fotografını göndermiştir. Ya da bir erkek çıplak fotoğrafı ortaya çıksa nasıl davranırdı ya da nasıl tepkiler alırdı.
benm sevgılım bana oyle resım atmaz.. ıhtıyac duymaz..
bir tane yaparım diyen erkek çıkmamış bu yapanlar Suriyeliler galiba :)
AzYedeBiSoruSor 1 Xper (18-24)
1saatŞikayet
ederim
Demiş aşağı in de gör
Benmi 1 xperim sen nerenle okuyosun ablacım
Burada Her suale cevap verilir Sual Sorulmaz. B. S. N
Ha pardon @soran sen etiketlememişsin bana diyosun sandım tamam anladım boşver sen onu :)
Erkeklerin cogunda var (sozum meclisten disari) zamaninda hayatimin kadini derler sonra ayrilinca hayat kadini derler
:)))))
@Vanellope karşılığı şerefsiz bunlar
Aklımda Bittiği gün herşeyini siler öyle uğurlarım kimse sonradan benim arkamdan l*n ne Şerefsiz adammış dememeli bu benim kişiliğime Aykırı bir durum
Adam gibi adam ifşa etmez bence. He aldatırsa falan korkutma olasılığı var ama yinede sonuçta ayrılsanda sevgilin yani. Onun bir değeri kalmasada yaşanılanların olmalı.
valla ben ifşa etmem etmedımde hatta yılarrdır bırıktırdıgım arsıvımı dun sıldım attım bı tepe vıdeo ve resım vardı kımseye gostermedımde kımsenın haberı olmadıda
Ben kocama bile atmiyorum.. malum ı cloud da ifşa ediyor elektronik ortama güven olmaz, dikkat bayanlar ünlü de değilsiniz reklamın iyisi kötüsü olmaz diyesiniz
öyle birşey yapacak bir şerefsiz değilim yapanında * koyum
Madem gostermeye meraklisiniz açın gosterin yanindayken resmini niye atiyosunuz? Ortada resim varsa ne olacağı belli olmaz.
Fotoğraf yollayan kiz beyinsizmi Allah akil fikir versin
Atmadım ama bu seni ilgilendirmez emin ol Türkiyede çoğu kız atmıştır bazıları pişman olabilir ama pişman olmayanda var. Milletin hayatı seni de beni de ilgilendirmez.
Zaten ilgilendirmiyor beni ne halt yerlerse yesinler benim gözümde bir değerleri yok oylelerin
Senin gözünde değeri olması onların umrunda sanki
Neden bukadar ustune aliniyorsun. Kim naparsa napsin çokmu skmde sanki gelip burada boş boş konuşuyorsun
Tamam alıp kendini gidebilirsin
Bana emir verme
Bana orasını burasini ifşa eden kızla işim olmaz ki. ..
attığı an ilişkim biter mk orsbusu. vajinasının resmini atcakmış. o kadından her b*k beklenir onunla sevgili olmak hata zaten ölsün gebersin o mk
mk :D
Benim bir kiz arkadasim vardi onun bana gonderdikleri telefonun hafizasinda kayitliydi ve bir gun telefonu dolmusta dusurdum sonrasi mechul :(
Ohaa...
Oha moha yapacak bir sey yok erkek ifsa etmese bile bazen boyle istenmeyen durumlar olabiliyor
En kotu tarafi bizimkinin her yeri gorunuyordu
onunla yaşadıklarımı bir sanat olarak varsayarım ve her sanatımı ortaya çıkarmam elbet kendime sakladığım bölümler olur. birlikteyken bile asla 3. şahıslara bahsini açmam.
Öyle birşeyi hiç yapmadım, yapmam da. Ama sen buradaki cevaplara bakarak karşındakine güvenme. Dikkat et. Herkes bir değildir. Illa atacam diyorsan taktikleri var bu işin.
Eski sevgililerim arasında oldu fotoğraf gönderen. Ama değil ifşa etmek saklamadım bile sildim hemen. Adamlığa sığmaz böyle birşey. Şerefsiz işidir ifşa etmek!!!
Boyle birsey yaparak kendime şerefsiz o* cocuguymus hic sevmemis allah belasini versin dedirtmem sadece o anli aptalligimla kendimden nefret ederim keşke gormeseydim bu kadar gunaha girmeseydim derim
Kadından nü resim istemem, göndersede ayrılınca ifşa etmem ama herkes aynı değil.
Karaktersiz insan her şeyi yapar.
Hiç yapmadım öyle şeyler. Hala duruyor eskiler...
Hicbir lafa guvenme ayrilinca saglari sollari belli olmaz
Istemem de göstermem de. Evlenmeden once benim helâlim miki foto istiyeyim ne haddime
Öyle fotolar istemem. Diyelimki atrı baktıktan sonra silerdim
Öyle resim yollayan biriyle cıkmayacagım için düşünmeme gerek yok.
edilmemesi gerekli elbette, lakin yurdum erkegi bir kez daha bir kez daha diye diye is zora girince ifsa da eder tehdit'te malesef.
Boyle bir seyin muhabbeti bile olmamasi lazim bu yarim o... luga girer. Yapmisken tam o... yap git yat. Ne cocukca isler bunlar ya
Bana çok gelmiştir bayan arkadaşlarım tarafından ama fotoları gördükten sonra silmişimdir hepsini malum virüs artık telefonlarda kimsenin canı yansın istemem
Babasının namusunu korumayan kocasının namusunu korumaz!
ben öyle bir karaktersizlik yapmam!
Sen attın mı gerçekten?
Hayır yapmam zaten
Zorla sevdirilmez guzellikle swvdirilir
bana göndermişti ve ayrıldıkta ama ben öyle bir şerefsizlik yapmam
Kesinlikle hayır çünkü beni sevmiş güvenmiş birimi zor durumda bırakmazdım ama silmezdim çünkü o günkü hatıraları hatırlardım yani bana özel olurdu
Soran kişi çok atti ve korkuyor su an.
Evet eğer kötü ayrildiksay ifa edip yayinlanirim. Çok seviyor olmam birşey değiştirmez severim yine dönsün diye tehdit ederim baktim dönmüyor yayinlarim görür gününü
Her ne olursa olsun ciktigi kizin ozelini ifşa eden tiplemeler tescilli kaypak tabirine en uygun kisiliklerdir.
Kimseden öyle fotoğraflar istemeyeceğim için öyle birşey olmaz. Ki öyle birşey olsa bile yapan insan değildir.
Kimse yapmam der (herkes melek zaten) ama bir gece kafası bozuk olur kafayı dağıtmak için içer sarhoş olur ve..
Bu adiliktir!!!
Şerefsizliktir açık ve net sonuçda Onlar sevgili İken olmuştur ve ölene dek saklanmalı ya da silinmeli.
en yakın arkadasımı sevgilsi ifsa etmizti tüm izmite rezil oldu unutamıyorum herkesin dilindeydi çok üzüzlmüstü
Bunu yapan onun bunun evlâdıdır. Aynısını bacısına yapsınlar
onları ondan ayrıldıktan sonra siler atarım. etrafa dagıtma gibi bir terbiyesizlik yapmam
aynı şeyi ben yaşadım.. bende özel fotoğrafları vardı.. berbaer yatakta fotoğrafımız vardı.. vardı da vardı yani.. ayrıldığımız gün sildim hepsini.. hiç işim olmaz..
yok daha neler ya boyle bırsey mı var. bunu yapan varsa gıtsın pezevenklık yapsın
normal bır resmı bıle ıfsa yapacak kadar kansız degılım
sevgililerimle çektiğim video lar var arada sırada izlerim ama resim atmasını istemem tel den internetten internet ortamı sakat iş vede hayatta ifşa etmem onu yapan en adi şerefsiz o. ç dir.
ne gereği varki yapınca ne elde edıcem sankı o benım onunla olan ozelımdı ayrıldıgımda yayacak kadar kustah ya da bencıl bırısı olamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar