böyle tatlı şirin güzel sessiz kızlar yataktada öylemi yoksa iş yatağa gelince başka bi insan mı oluyorlar..?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben şahsen çok utangaç biriydim yanımda öyle konular konuşulsa hemen kızarır odayı terk ederdim nerdeyse 2 yıldır evliyim haliyle eşime alıştım ama hala bi utangaçlık vardır ilk günlere nazaran daha az ama belli şekilde vardır eşim hatt bazen der ben senin eşinim utanma diye ama yapı meselesi işte tabi ilk günler daha utangaçtım çok çekiniyordum öpmeye bile utanırdım pijamamı giyerken onu odadan çıkarırdım bazen hala yapıyorum ama eskisi kadar değil yani ben utangacım öylede kalıcam galiba :) birazda olsa hala eşimden bile utanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılne güzel iste benimde esim böyle olsun isterim...
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin kardeşim:)
Soran+1 yılamin insallah :) sanada esinle ömür boyu mutluluklar :)
Cevap sahibi+1 yılamin sağol:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bende utangac narin tatli bir kizim disardan gorenler hic tahmin edemezler ama cok fenayim yatak olunca mesele... cokta iyi yemek yaparim cocuklarida severim 4 4 luk evlenilicek kizim :D sokakta hanimefendi mutfakta ahsi evde iyi bir anne yatakta o.. :D kocami cok yorucam ilerde :)
839 Yorumla- +1 yıl
benimle evlenirmisin ;D
Cevap sahibi+1 yılahahahaha yasim daha kucuk ama universiteye gecicem bu yil :D beni beklemen lazim :D
Soran+1 yılhaha :D kocanin beline kuvvet.. insallah benimde karim ilerde senin gibi olur :)
Cevap sahibi+1 yılinsallah allah nasip eder isteyen herkese :) ama bu devirde oyle adamda kadinda zor bulunur o ayri :D yengec burcu kadinlarindan cikiyomus astrolojiyle ilgilenenlere mujde veriyim bi baksinlar :D
- +1 yıl
olsun ben beklerim ;D
Cevap sahibi+1 yılama herseyden once beni sevip bana sadik kalabilicek misin sende cocuklarima iyi bir baba modeli olabilicek misin :D
Cevap sahibi+1 yılevde kalirsin ins destroyer
Cevap sahibi+1 yılsaka bi yana ilerde cok pisman olursun yol yakinken evlen bence cocuklarin olsun ailen olsun yalnizlik cok kotu
- +1 yıl
valla evlenme programında sandım kendmi :))
Cevap sahibi+1 yılherkesin hayattan beklentisi farkli tabi istedikleri.. ama nasil bir hayati isterseniz o sekilde yasarsiniz ve olursunuz...
- +1 yıl
sana katılıyorum... destroyer kardeş sende evlen kurtul bence hayatın neşeli geçsin biraz ( şimdiki hayatını bilmiyorum :) )
Cevap sahibi+1 yılhmm o zaman durum farkli destroyer o zaman kesinlikle bunu yapma haklisin
- +1 yıl
sana sadık ve aşkla seveceğim ;D
Cevap sahibi+1 yılevlendiginde karisina ve cocuklarina bunu yapmaya hakki yok ama onlari uzmeye. bunun bilincinde allahtan keske herkes bu bilincte olabilse
Cevap sahibi+1 yılistemeye gel o zaman biran once bekliyorum :D
Soran+1 yılbenim sayemde tanisiyorsunuz belki ama bana tesekkür edein yok :( saka saka takilin siz :D
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ederiz gizlii :D
Soran+1 yılnedemek canım ya ne gerek vardi :P :D
- +1 yıl
nedemek gizli soran cevap verende gizli D;
- +1 yıl
sen artık beni çok yorarsın ama bende çalışmayı mesai yapmayı seviyorum ;D
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
o kadar cinsel deneyimin var bakalım kendin kadar rahat bi koca bulabilcekmisin kendine.. :)
Cevap sahibi+1 yılyoo hayir hic cinsel deneyimim olmadi bakireyim ve evlenene kadar oyle olucam butun hunerler kocaya yani ;)
Cevap sahibi+1 yılhayatim soyliyim ben minyon bir hatunum bu arada bende cok hareketliyim senin uzerinden yuku alirim ben dinlendiririm arada seni ;)
Soran+1 yılaferin sana ;)
- +1 yıl
canımın içi seni
- +1 yıl
sen bir şap yala
Cevap sahibi+1 yılcanimm :)
Cevap sahibi+1 yılonce durumlari soyle ama meslegin ne kac yasindasin sen bakalim :D
Cevap sahibi+1 yılyoo hayir kesinlikle kibirli degilim zaten gizli olmazdim kendimi anlatirken :)
+1 yılBu tamamen erkeğine bağlıdır. Erkek nekadar tecrübeliyse kadın okadar vahşi ve yırtıcıdır. Erkek tecrübesiz ve deneyimsiz ise, bu iş tam tersine dönüşür ve kadın önüne koyulan yemeği yemekden başka bir şansı olmayan ürkek bir güvercine benzer.
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru !
arkadaş burdaki bütün bayanlarda hanımhanımcık kibar vs. Yatakta hepsi canaaabaaarrrrr. ;) eeeeee bende çok ağır baslı oturması kalkmasını bilen konuştukça insanları güldüren biriyim. Ama yatakta tam bir Jigolo oluyorum. huu huuuuuuww...
22 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin kanka :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
19Cevap
Utangaç kızlar derken yani ilk kez ise herkes ilk başta utanır sıkılır.Sonra aktifliğe uyum gösterdiklerini düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel cevap..:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben çok farklı oluyorum hemde çok! her gören oğluna,kardeşine vs uygun eş adayı hanım hanımcık kız olarak uygun buluyor fakat konu yatak olunca ben değil başka biri geliyor yani aslında böyle olmak en iyisi,işde,evde,yatakta heryerde en iyisi olabilmeyi seviyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılbencede senin oldugun gibi en iyisi...
Cevap sahibi+1 yıldüzletme yapıyorum en iyisini yapmaya çalışıyorum herzaman ;)
+1 yılhayır değiller. erkeğin durumuna çenesine performansına göre sirkeye ya da şaraba dönüşebilirler.
12 Yorumla
Soran+1 yılyani ben utangac oldugum icinmi sevgilimde utangacti?
- +1 yıl
bi bakıma öyle. bana cep telefonunda p*rno film gösteren kız arkadaşım da vardı elini tutturmayan da biraz karakterine biraz da onu terbiyesizleştirmene bağlı yani kısacası :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde evet.Bende normalde çok terbiyeli hanım hanımcık şirin bir kızımdır ama yatakta o terbiyeden hanım hanımcıklıktan eser kalmıyor pek tam tersi ouyor bi bakıyorsun o kız gitmiş yerine kaplan gibi birazda çirkef ağzından normalde hiç duymayacağın şeyler çıkıyor:)
312 Yorumla
Soran+1 yılhaha masallah masallah :D
Cevap sahibi+1 yıldikkeen neden korktun:)
Cevap sahibi+1 yılSanane seninkimi kopacak sen neden korkuyorsun.Ayrıca saçmalamışsın.
Soran+1 yılhaha abi birakin su kopma islerini ya :D
- +1 yıl
o kelimeleri duymak isterdim
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
+1 yıldışarıda sessiz olmayla yataktaki performansın bi bağlantısı olmamalı. yani ikisi farklı şeyler. mesela dışarıda atak girişkin bir kız yatakta firijid olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin..
+1 yılbazıları aşırı derecede utangaç oluyorlar bazıları da tanınmayacak derecede acımasız olabiliyorlar :))
05 Yorumla
Soran+1 yılhahah evet öyle :D
- +1 yıl
ben meselaa dışarıdan hanm hanmcğmdr ama bide beni evde gör dışarıdaki halimden eser yokk :)) yani nişanlım görse kesinlikle dayanamazzz :)) bide bunu yatağı varr :))
Soran+1 yılnisanlimisin :( :P
- +1 yıl
ne oldu kii :))
Soran+1 yılhicc nolsunki nisanli olmasaydin ben seninle nisanlanirdim senin gibisine ihtiyacim var :P ama elden ne gelir size mutluluklar :)
Valla benim tanıdığım utangaç kızlar dışarıdan göründüklerinden farklı çıkıyorlardı hep. O.o Şahsen görmedim ama...
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle önce utaniyor gibi yaparlar bi sene beraber olduktan sonrada onlardan seyi yok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oyleyim sahsen cok tatli cok masumsun derler genelde :) ama atesimi hic sorma masum olmaninda bir bedeli var evlenene kadar bunu koruyup mast. a devam :D
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılve utangacimdirda eklemeyi unutmusum sakin tavirlari olan utangac tatli sarisin miniminnacik bir kizim :D
- +1 yıl
Fazla kurcalama bozulur :))
Soran+1 yılhahaha seker sey seni :D
Cevap sahibi+1 yıltesekkur ettim :)))
+1 yılo çekingen ve utangaçlar ; kendilerini parmaklamaktan , parmaklarını eritiyorlarda işte , sesleri çıkmıyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düsünüyorum :D
kadınların büyük bir bölümü yatakta kimliklerini atıp...cinsel bir yaratık olurlar...vede müthiş oluyorlar o zaman...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni butun kaynanalar teyzeler nineler begeniyorlar cunku hanim hanimcigim masumum bebek yuzluyuz.. Ama gel gör o icimdeki masumluk leoapara donusuyor yataga girince.. O yuzden diş gorunuse aldanmayin..
23 Yorumla
Soran+1 yılbak sennn leoopardim benim :P
+1 yılonlar saman altından ne su yürütürlerr
34 Yorumla
Soran+1 yılhic sorma ya utangacdir dedim saygilidir dedim gitti beni aldatti :D inanki sinirden gülüyorum :D
- +1 yıl
evet bende çok tanıdım dışardan masum görünüp içinde binbir türlü şeytanlık olanları o yüzden pek güvenmem öylelerine :)
Soran+1 yılartik bende güvenmicem..
+1 yıloyyyyyyyyyyy sen yatağa girince gör o utangaçlığııı ;))
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha utangacliktan eser kalmaz diyorsun öylemi :D?
+1 yılbence daha da utangac olurlar...
12 Yorumla
Soran+1 yılben sahsen öyle olmasini isterdim yatakta show yapmasina gerek yok utangac olsun soft olsun abartmaya gerek yok yani :)
- +1 yıl
bilemicem
iliğimi sömürdüler kardeşim...
14 Yorumla
Soran+1 yılsömürür onlar abi ya :)
Soran+1 yılhahaha :D süpersin abi ya :D
+1 yılbundan sonra sessız sakın kızlara hucum yorumlardan anca bu cıkıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılhahaha saldir utangaclara :D
- +1 yıl
yanlısmıyım kanka yorummları okudukca ınsanın aklına ol dusuyor :D
Soran+1 yılhaha haklisin kardesim :D
Göründüğü gibi değiller..
32 Yorumla
Soran+1 yılöyle bunu bende anladim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılArap ati gibi onlar da sonradan acilirlar :)
21 Yorumla
Soran+1 yılöyledirler :D
+1 yılyere bakan yürek yakan tarzı bu kızlar bilmedikleri şey yok aboovvv :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle :D
+1 yılUtangaç kızmı kaldı bu devirde :)
13 Yorumla
Soran+1 yılben kaldi saniyordum ama hepsi sasirmis artik :)
- +1 yıl
Masum değiliz hiç birimiz :)) (Sezen Aksu)
Soran+1 yıl:D:D
bu kızlar ne fenaymış ya =D
13 Yorumla
Soran+1 yılhahaha hic sorma yaa :D
sen ne diyorsun ya..en seksi kızlardır utangaç görünen kızlar :)
03 Yorumla
Soran+1 yıltabikide öyle ama bi zaman sonra o utangac kiz gidiyor yerine en utanmaz kiz geliyor..onlarin utangacliklari anca 1 sene sürüyor...:)
Bir kadının azgınlığına bağlıdır. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhaha helal bencede öyle :D
dışarda hanımefendi yatakta şey misali :D
11 Yorumla
Soran+1 yılhaha aynenn :D
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evrim geciriyor
13 Yorumla
Soran+1 yılbak senn :)
- +1 yıl
hhahaa
dişi aslan gibi oluolar hehe =D=D
12 Yorumla
Soran+1 yılhaha vay bee inanki cevaplari okuyorum sok oluyorum :D disi aslan seni :P :D
iş yatağa gelince fena
15 Yorumla
Soran+1 yılyatak baska diyosun öylemi :D
Soran+1 yılgüzelmis :)
- +1 yıl
hande06 güveniyorsan gel :)))
baştan ne kadar çıkarabildiğine bağlı :)
13 Yorumla
Soran+1 yıleh iste :) bizde cikardik biseler :D
Soran+1 yılnormalde bende utangacimdir ama bi seneyi gecik beraber oldugun zaman kizda utanma kalmiyor o utanmadigi icin sende utanmiyorsun sonra saygisizlik oluyor heyecan kalmiyor bitiyor...
Yatakta herkes farklı
00 Yorumla
+1 yılutangaç kız bulrsam evlenirim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilimde cok utangacti 3 sene beraberdik abi 1 sene sonra kizda ne utanma kaldi ne baska bise kizliginada dokunmadim utanmasa o beni zorlayacakti...
Gerçekten çok farklılaşıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyledir
erkeğe de bağlı ya:)
26 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani :D
Soran+1 yıldiyelimki kiz cok utangac ama erkek cok atesli nolur o zaman? :D
Soran+1 yıl:) acilsin bakalim :D
hiç sanmıyorum...
03 Yorumla
Soran+1 yılyani yataktada utangac olurlar diyosun?
Soran+1 yılanladim..
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem