Cinsellik Erkekler köle fantezisi sever mi, daddy kink tarzı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Ben daddy kink delisiyim ama sanırım erkekler pek hoşlanmıyor… Güncellemeler+1 yıl Kadın köle gibi bir şey erkek efendi rolünde Erkekler köle fantezisi sever mi, daddy kink tarzı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Sahip06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsellik konusunda 359 cevap paylaştı. Sadece bu fantazilerle ilişkilerini yaşayan benim gibi insanlar elbette var.Master slave Daddy Kink Çok zevkli ve özel fantazilerdir. Genele çok hitap etmez. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aaaaaa sevmez mi ya. Ben bayılırım daha doyumsuz oluyorum hatta öyle olunca daha zevk verici oluyorum 0 0 Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Severiz ama köle biz olmayı pek sevmiyoruz yoksa emir vermek kivrandirmayi çok severiz yani en azından ben djjd 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsellik konusunda 805 cevap paylaştı. ayyy aşkom her şey severler, olgunlar daha temkinli ne istersen onu yaparlar 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eveett itaatkar bir kölem olması hoşuma giderdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet bayılırım ben daddy lik yapmışlığım vardır bu konuda tecrubeli sahibiyim 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir defa yaşama fırsatı yakalayabildim ve çok keyifliydi yine olsun sürekli olsun isterim. 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsellik konusunda 696 cevap paylaştı. Çok fazla izlemeyin belgeselleri gerçek hayat çok farklı manyak olursunuz 0 0 Yorumla
alaseer Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Güzel bir fantezi istersen özelden mesaj at konuşalım 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severler ve köle yapmak gzl ve keyifli olur 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. sever ya neden sevmesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severim. Kız sıfır km olacak 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deneyimsiz olacak Yorumla Soran +1 yıl Bakire mi istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sen bakir misin peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana ne lazım Yorumla Soran +1 yıl Bana hepsi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç ve nerede yaşıyorsun? Kilon ne? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunu sevmeyecek erkek mi olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen sever misin daddy kink Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayılırım Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çıksanaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım yaz Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çocukça evcilik oynar gibi ne o ya 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. evrt 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
kayipzamanrihtimi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Daddy kink nedir bilmiyorum ben 0 1 Yorumla kayipzamanrihtimi +1 yıl Kadın köle gibi bir şey erkek efendi rolündeOoooo çok çok çok severim. Keşke kölem olsa. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevmeyene erkek demem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar seviyorsun yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet bayılırım. konuşalım mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Sadece bu fantazilerle ilişkilerini yaşayan benim gibi insanlar elbette var.
Master slave
Daddy Kink
Çok zevkli ve özel fantazilerdir.
Genele çok hitap etmez.
Aaaaaa sevmez mi ya. Ben bayılırım daha doyumsuz oluyorum hatta öyle olunca daha zevk verici oluyorum
Severiz ama köle biz olmayı pek sevmiyoruz yoksa emir vermek kivrandirmayi çok severiz yani en azından ben djjd
ayyy aşkom her şey severler, olgunlar daha temkinli ne istersen onu yaparlar
Eveett itaatkar bir kölem olması hoşuma giderdi.
Evet bayılırım ben daddy lik yapmışlığım vardır bu konuda tecrubeli sahibiyim 😉
Bir defa yaşama fırsatı yakalayabildim ve çok keyifliydi yine olsun sürekli olsun isterim.
Çok fazla izlemeyin belgeselleri gerçek hayat çok farklı manyak olursunuz
Güzel bir fantezi istersen özelden mesaj at konuşalım
Severim, özele gel konuşalım istersen
Bilmiyorum melahat
Dandy kink neki senmi asagiliyon
Severler ve köle yapmak gzl ve keyifli olur
sever ya neden sevmesin
Severim. Kız sıfır km olacak
O ne demek yani
Deneyimsiz olacak
Bakire mi istiyorsun
Sen bakir misin peki?
Sana ne lazım
Bana hepsi olur
Yaşın kaç ve nerede yaşıyorsun? Kilon ne?
Bunu sevmeyecek erkek mi olur
Sen sever misin daddy kink
Bayılırım
Gizliden çıksanaa
Çıktım yaz
Çocukça evcilik oynar gibi ne o ya
Seviyoruz :) Sevmeyen az erkek vardır.
Daddykink candır ama yapacak bir partnerim yok
Dadyy kink severim evet
evrt
Severim
Severim
Daddy kink nedir bilmiyorum ben
Kadın köle gibi bir şey erkek efendi rolünde
Ooooo çok çok çok severim. Keşke kölem olsa.
Ben severim
erkek köle olur kadın olmaz
sevmeyene erkek demem
O kadar seviyorsun yani
evet bayılırım. konuşalım mı
Severim
Kink ne oluyor
Yani sevmem ben