Ben sana gerçeği yazayım sende rahatla , bu soruyu düşünen diğer masumane kızlarda rahatlasın. Açık sözlüyümdür, terbiyesiz filan diceksen hiç böyle sorular sorma. Başta türlü durumların gerçeğini anlayamazsın.
1) Sana değer veriyorsa evet seninle sarılıp uyumak ister.
2) Erkek değer verip, sevdiği kadının kalbini severken bir zaman sonra tenini de sevmek ve kendi teninin de sevilmesini ister.
3) Merak etme sizin mevzu * değil sevişmek olur.
4) Her konuda her zaman en kötü en fesat en boktan olanlarına hazır ol, düşün ve ihtimal ver.42 Yorumla
Soran+1 yılÇok gerçekçi bir cevap oldu tesekkur ederim
- +1 yıl
Muhtemelen cinsel seyler dusunuyor olabilir. Ama gunahini almamak lazim belki samimidir dusuncelerinde. Mesela ben seksten cok kokusuyla uyumayi tercih ederdim sevdigimin veya karninda uyumak olabilir. Hea cinsellik istermiydim? Tabiki ama onuda acikca soylerdim ))) durust olmanin neresi kotu ki ))
En İyi Cevaplar
6 senelik bir beraberliğimiz var ve ilk defa geçen yaz birlikte 3 günlük bir tatil fırsatı yakaladık. 2 gece aynı otel de kaldık. Bizde her gece keşke yanımda olsaydın sarılıp uyurduk muhabbetlerini çok yaptık. Ama ınan o tatil de 2 gecede sarılıp uyuduk. He hiç mi bişey olmadı illaki olur ateslatesle barut misali. Dediğim gibi gerçekten sarılıp uyumak istediği içinde söylüyo olabilir ya da daha farklı. Bunu da senin anlaman lazım sonuçta sevgili senin 😃
43 Yorumla
Soran+1 yılSevistiniz yani hakim olamadiniz kendinize :)
Soran+1 yılEvet kesinlikle :)
+1 yılKarşıdakini sen tanıyosun sonuçta, biz değil. Ama illa fesatlık düşünecek diye bişey yok, iyi niyetli de olur yani.
Ama; (şu an mikrofonu tecrübelerime verdim) genelde ne kadar masumane istek olursa olsun, ne kadar masumane başlarsa başlasın, o vücutlar yaklaştı mı iş değişiyor. Değişiyor derken illa yanlış şeyler yapılıyor değil; çok yakınlaşmamanız gerekiyordur mesela (detay vermiyorum), o olmaz da sevişme olur mesela. Oluyor yani, insan bu, sevdiğini arzuluyor. Onun da insanca olanı, karşıdakine ve kendine zarar vermeyeni güzel yani.31 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir cevapti teşekkürler
İnsan doğası gereği karşı cinsi beğenir ve arzular. Bu yüzden seninle ilgili ara ara cinsel şeyler düşünebilir.
Ancak sarılıp uyuyalım dediği zaman bunu gerçekten hiçbir cinsellik katmadan söylüyor olabilir. Bazen bende söylüyorum şu an sana sarılıp uyumak istiyorum diye. İnsanların hiç mi masum hayalleri olamaz bayan?
Unutma. Sarılmak denen birşey var, sevişmekten çok çok öte. Ve her sarılmada aynı değildir bayan...
https://i.hizliresim.com/jYO7GW.jpg27 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler cevap için :)
- +1 yıl
Soran+1 yılÇok masum bu şefkat sezdim ben baba kız gibi benim düşündüğüm daha farklı :)
- +1 yıl
Her hissin yeri ayrıdır.
İnsanoğlu sevişmeyide bilmeli, yeri geldiği zaman sarılıp uyumayıda. Bedeni açlığını doyurmak yerine gönlündeki açlığıda doyurmayı hissettiğin an, o zaman anlarsın ne demek istediğimi.
Yeri gelecek sadece sarılıp uyuyacaksın. Yeri gelecek, o uyuduğunda uykudan kalkıp ona bakacaksın. Ve yeri gelecek, uyan hadi seni istiyorum diyeceksin.
Herşeyin bir yeri, zamanı ve adabı var...
www.google.com.tr/imgres
Soran+1 yılÇok güzel bir cevap alisiksinizdir zaten tebriklere :)
Soran+1 yılRica ediyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
+1 yılBir erkek bunu söylemiyorsa sevgisinden şüphe et. İnsan sevdiğine dokunmak ister, yapıp yapmaması değil konu. İsteğini dile getirmesi. Ha arzulayıp arzulamaması da ayrı konu. Büyük ihtimal arzuluyordur ama bunu fesatlığa yormak olmaz. Olur da bu konuya girerse, bunu konuşmak istemediğini söylersin, daha da uzatmaz, seni anlar. Ters bir tepki verirse bir gün müsade et. Özrünü dilerse korkacak bir durum yoktur. Ben de sevdiğim kıza böyle davranırım, konuşan oldu konuşmayan oldu ama iki türlülüsyle de hiç bir şey yaşamadım. Bunu aramadım.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen baslarda demiştim o da anlayisla karsilamisti zaten :)
- +1 yıl
O halde durumu istemeden kötüleştirmemek koşuluyla, ki bu sana bağlı, (durumu elinde tut) rahat rahat sevebilirsin sevgilini :) hadi izin verdim yine iyisin :)
Soran+1 yılSevilmeye layik bir erkek mi dedin ne dedin ki :)
- +1 yıl
Sevilmemeye layık değil diyim. Böyle daha iyi olur. Sonuçta nasıl biri olduğunu bilmiyorum. Tek bu konu üzerindense sev gitsin :)
Soran+1 yılBu daha güzel oldu :)
Bunu bende bir keresinde istedim de kiz bana 'ne yani yaramazlik yapmaz misin' dedi hayir sadece sarilip uyusam yeterli dedim (romantizm yapayim demistim) ama sonra 'vay be demek sen beni istemiyosun, seni denedim acaba benimle ciddi dusunuyo musun diye' dedi ve ben o gün bugündür kadinlar ne ister sorusuna cevap bulamadim
25 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddddd peki gercekten geçmedi mi aklindan yaramazlik yoksa şekil mi yapiyodun :Dd
Soran+1 yılÜzüldüm ya neyse tecrübelisin artik :Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde sevgilim var sevdiğine eminim. ateşle barut yan yana durmuyor gerçekten :D cinsel bir ilişki yani s e k s yaşamadık ama seviştik diyelim :D öpüşmek koklaşmak gibi. sonra burun buruna uyuduk :D nefesin onun yüzünde onun nefesi senin yüzünde inanılmaz bir duygu. uyandığında onun yüzünü görüyosun falan. güzel yani :D ama sınırını koy. o an kendini kaptırma çok önemli bu. Sonra ''svglimle bir hata yaptık şmdi terketti gtti '' gibi başlıklar görmeyelim. Son olarak senelik bir ilişkin yoksa yapma bence böyle uyumak falan
15 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmek koklasmak sevişmek mi :O
- +1 yıl
@RaidBoss ne edebi salla onun ruhu kaşar bedeni bakire ;)
Cevap sahibi+1 yılPardon da, aşağıda yazılanları okudunuz mu? 3 gün sonra nişanımız 6 ay sonra da evliliğimiz var. Güven var aramızda, kimseyi ilgilendirmez.
bak güzelim benim sevgilimde bana söyle bir mesaj atmıstı bir ara :D
sana ne cok sevdiğimi anlatabilirim ama anlatmak için günlerce beklemeye tahammülüm yok ben artık burnun burnumda uyumak istiyorum canım burnumda değil :D
bunun gbiyse fesat deildir :D48 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik teklifi mi bu :)
Soran+1 yılYetmez mi bu kadarr :D
Soran+1 yılAnladik mutlusunuz :D
Soran+1 yılUmarim düzelir araniz
Soran+1 yılİnsallahh :))
+1 yılinsanın fikri ne ise zikri odur ki dile getirme şeklide çok önemli anladığım kadari ile cevap sorunun içinde "beni sevdiğimden eminim" olay burada bitmiştir sevdiğinden emin olmanı gerektirecek ne yapmışsa bu adam bu işin içine saygısını, sevgisini ve dürüstlüğünü katmış bence korkulacak birşey yok iyisiniz iyi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler yorum için :)
- +1 yıl
ben teşekkür ederim
+1 yılKim ne derse desin takma kafana bizde bunun hayalini kız arkadaşımla hep kuruyoruz ve öyle uyuyoruz ve ben hiç düşünmüyorum çünkü bunu yatmak uyumak için konuşuyoruz ve yüzümüz gülerek mutlu bir şekilde uyumak istiyoruz ama diyelimki senin sevgilin gerçekten düşünüyo ne değişir istediğin ne seni değilde bir başka bayanı düşünmesi mi senle öyle birşey düşünmüyor ama başka bir bayanın hayalini kuruyprsa mutlu mu olucaksın?
07 Yorumla
Soran+1 yılİcraate gecmeyi planlamiyorsa sorun yok hiç siz sadece sarilip uyuyosunuz dimi
- +1 yıl
Gerçektemi? Hayır :) biz bunun hayalini kuruyoruz sevgilimin saçlarını koklayarak uyuduğumu hayal ediyoeum aklımda başka birşey olmuyo ama yanımda olsada birşey değişmezdi ilişki tek taraflı değildir onun istemediği birşey yaparsam çok afedersin ama sevişmiş olmayız ben onu sikmiş olurum ve insan sevdiğine kıyamaz derler ya işte bu o oluyo seven dokunmaz lafı seven insan zorla dokunmazdır gerçekte sen istiyosan oda istiyosa sorun yok nornal birşey ama sen istemeden yapanı 1 dk tutmucan yanında birde bunun muhabbetini yapanı buda çok kötü birşey telefon kadını değilsin sen ikinizdw isterseniz birleyler olur ama o olcakmı bu olcakmı şöyle yapçazmı lafları sevwn adama göre değil
Soran+1 yılYok öyle şeyler asla demiyor zaten sana çok katiliyorum :)
- +1 yıl
Bana katılıyosan kafanı bunlarla yorma kimseninde dediği sözlere aldırış etme düşünmügosa ne mutlu ona düşünüyosada bırak düşünsün hayallerinde sen olursan senin çekiciliğin artar sana sevgisi hep alevlenir ama senden başkasını düşünürse zamanla sen bitersin o yüzden bırak düşünsün unutma sakın seni düşünmesi her zaman için bir başkasını düşünmesinden daha iyidir
Soran+1 yılÇok tesekkur ediyorumm :)
- +1 yıl
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana erkek arkadaşınızla mutlu günler huzurlu ve tatlı uykular :))
Soran+1 yılSize dee ^_^
Ya ben anlamiyorum sevdiğin kişi sonuçta oda seni seviyosa elbet sarilir kokunu ceker öper yani. Yorumlara baktmda herkes dikkt et film diyo orda sevdiğin insan var ki guveniyosanda noluck sanki soyup tecavuzmu edick herşeyin basim güven guveniyosn sknti yok bnce. Eğer guvnmiyosan tam anlamıyla tanimiyosan o zaman uzak dur iste bu bu kadar acik ve net.
00 Yorumla
+1 yılAşk olan yerde hiç bir düşünce fesat değildir sarılıp uyumakta güzeldir senin düşüncen gibi, ama sevişip uyumakta güzeldir bunu düşünen erkek illa sapık olacak ya da daha az seviyor ya da kullanıp atacak anlamına gelmez, nasılki arkadaşlığın en üst seviyesi yani dokuna bildiğin seviyesi sevgililikse, sevgililiğin en üst seviyeside sevişmektir bu ne kötüdür nede fesattır, bence sevişip sarılarak uyuyun en güzeli.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek çok ileri. Taviz tavizi doğurur
- +1 yıl
neye göre ileri?
Soran+1 yılDiyorum ya taviz tavizi doğurur diye bir sonraki olay belli yani
- +1 yıl
daha nesi belli yahu sevişiceksin okadar evlenmeden çocuk yapmamaya dikkat edin yeter gerçi oda sizin bileceğiniz iş onada saygı duyarım ama bunda kötülük fenalık varmı?
Soran+1 yılEvleneceğin kizin bakire olmaması seni rahatsız eder mi
- +1 yıl
Rahatsız etmiyormu her erkeği eder fakat bu devirde bakire bir kız bulmak çok zor bakir bir erkek bulmak neredeyse imkansız Dinimizcede daha önce zina yapanlar zina yapmış biriyle evlene bilir bunun dışındaki evlilikler haramdır diyor Nuh suresi 3cü ayet! dolayısıyla ben zina yapmışlardanım bakire bir bayanla evlenmem çok zor!
+1 yılateşle barut yan yana durmaz. düşünceler masum olur. gel gör ki aynı ortam nefes alışlar hafif kıpırtı ardından hallenmeyle hopaşinanay galiba sana göre sevişmeeeeleeeer
31 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddddd
+1 yıl4 ay aynı yastığa baş koydum 1 kere bile aklımdan geçirmedim lakin o sınırları aşıp bana yanaşana dek kişiden kişiye değişir göreceli bir soru bu.. sonuçta skor peşinde koşan da var gönül peşinde koşan da buda senin sınavın...
10 YorumlaTecrübe ile sabit olarak söylüyorum. Her aksam sevgilimle bu mesajı atarak uyuruz. Yan yana da aynısı yaparız sarılıp uyuruz yani ama tabi öncesinde cinsel temas yaşarız. Normal olanda budur bana göre fesatlık olarak düşünme karşılıklı güven meselesi.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde temas falan olmucak ama :/
Soran+1 yılTamam
+1 yılbende sevgilimle sarılarak uyuruz dıyorum ama fesatlık dusunme bence oyle cunku sen kendını nasıl goruryorsan karsındakınıde oyle goruyorsun her erkek bir değildir.
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kız istemezse diye birşey yok. Onu geçeceksiniz. O yatağa beraber girdikten sonra kız da ister erkekte. İstemeyen kız bile ister... Ondan sonrası erkeğin insafına kalmış birşeydir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden istesin ki kiz? Sarilip uyuyacagi başka ortam mi var ki yatak disinda
Sen burdaki aptalca yazilnlara bakma iyice sc tilar her şey sana bağlı kimse kimseye zorla bisi yaptırmaz fesat felanda düşünmez ama hayal kurmaz diyemem şimdi orasida ayrı
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Sevgilim zorla öptü diyen kiz yüzde yüz yalan söylüyordur. Kuduz köpek mi saldircak bu allasen
- 01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Gizli Üye(36-45)+1 yılo da senin gibi masumane düşünüyorsa seni bıraksın bir erkek arkadaş bulsun kendine
229 Yorumla
Soran+1 yılKankasiyla sarilip uyuyacak öyle mi
Cevap sahibi+1 yılkanka mı olur artık başka bir şey mi bilemem. ama bir kız için uygun sevgili değildir öyle düşünen erkek.
Soran+1 yılHa şimdi anladim :)))
Cevap sahibi+1 yıliçten içe hoşuna da gitti bakıyorum da sarılıp uyumakla yetinmeyecek olması
Cevap sahibi+1 yıl@tdyhana doğru yorumda bulunduğum için mi harikasın dedin yoksa erkeğin sarılıp uyumaktan fazlasını yapması gerektiğine inandığın için mi
Soran+1 yılYok yahu jeton geç düştü ya ona güldüm
Cevap sahibi+1 yıl@tdyhana hadi canım sen de. nasıl sarılıp uyumasını tercih eder. kız kıza sarılıp uyuyun o zaman. ne diye erkek arkadaş arıyorsunuz. sevgili dediğin yaramazlık yapacak illaki.
Soran+1 yılYaramazliktan kasit?
Cevap sahibi+1 yılo kızın ne kadar izin vereceğine bağlı
Soran+1 yılAcik olayim yaramazligi istendiğini bilmek için ister ama eyleme geçmesini kesinlikle istemez anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılee ne olacak? sevişmeyecek misiniz?
Soran+1 yılHayır neden sevişelim
Cevap sahibi+1 yılsevişmeyeceksen niye sevgili oluyorsun.
Soran+1 yılHer sevgilinle sevisiyo musun
Cevap sahibi+1 yılsevişiyorum tabi. neden sevişmeyi. insan sevdiğiyle sevişmek ister. ha sevmediğin halde sevgili oluyorsan o başka
Soran+1 yılEvlenecegin kizin bakire olup olmaması seni rahatsiz eder mi?
Cevap sahibi+1 yılkarışık mesele o. cevap vermek öyle kolay değil.
Soran+1 yılKarisik değil gayet net nereye varmak istediğimi biliyosun ondan net olamadin :)
Cevap sahibi+1 yılsen kaşındın oku o zaman
bekaret konusunda önemli olan kadının vajinasındaki bir et parçası değildir. önemli olan kadının karakteridir. önüne gelenle seks yapan, sadece zevk için erkeklerle birlikte olan bir kadını kabul etmem. ama içindeki sevgi ile hareket eden duygularının yönlendirmesi ile ilişkiler yaşayan bir kadının hiç bir şeyinden rahatsız olmam. örneğin avrupada yaşadığımızı varsayalım kızların büyük bir kısmı evlilik dışı ilişki yaşıyor hatta istisnalar dışında tamamı. ama tamamı hafifmeşrep kadınlar değil. çoğu karakterli olgun duygusal kadınlar ama türkiyede böyle değil. bekaret önem verilen bir kavram olduğundan aklı başında duyguları ile hareket eden kızlar bekaretini koruyor. seks düşkünü ya da cinselliği kullanarak kazanımlar elde etmeye çalışanlar bekaretini kaybetmiş oluyor genelde. yani her kızın bekaretini kaybetmesi aynı değil. benim arzuladığım ve yaşadığım gibi ikişkiler yaşamış bir kadının bakire olmamasından rahatsız olmam.
Soran+1 yılBoyle düşünen erkek sayisi çok çok az olduğundan, sevmiş te sevişmiş değil de azip altina yatmis denileceginden sevismeye on yargıyla bakiyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılhaksızsın diyemem. ama toplumun yanlışları yüzünden kendi doğrularımızdan kaçmak da anlamsız. istediğimiz gibi yaşayamasak da en azından hissetiklerimizi ifade etmek gerekir.
Soran+1 yılEyleme dökmek cesaret ister
Cevap sahibi+1 yılo sizler için geçerli. bana çok cesaret lazım olmuyor.
Soran+1 yılOlmaz tabii bu da yetistirme tarziyla alakali yine her şey toplum onyargilarina cikiyo
Cevap sahibi+1 yılkadınların cesaretine bağlı aslına. bir nesil biraz cesaretli olsa erkeklerin yapabileceği hiç bir şey yok
Soran+1 yılKesinlikle öyle boyle düşünen insanlar tanimak güzel, iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılgüle güle
+1 yılBeni sevdiğinden eminim diyorsun. Gerçekten sadece o an icin sarılmak istiyor olabilirsiniz emin ol sarılıp yatınca devamı da doğal olarak gelir ama bu fesat lik değil de masum ane olarak olur ve bir de bakarsın ki kaybolmuş sunuz aşk okyanusunda:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki
- +1 yıl
Yani
+1 yılılıskınıze ve sıze gore degısır
ama genellersek erkeklerın cogu cınsellık
kadınların cogu da senın gıbı dusunuyor :D20 YorumlaBöyle erkekler de vardır hepsine kazma muamelesi gösterilmesini kınıyorum. Bende özünde romantik bir heriftim de bura beni bozdu
11 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddd ben de kiniyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılflört döneminde böyle diyen erkek arkadaşım sevgili olduktan 2 gün sonra göğüslerini öpüyüm mü diye mesaj atmıştı bana. son mesajı buydu yani masum değiller.
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Yuh.
+1 yılArzulamayan erkek olmaz. belli edeni ve etmeyeni vardır oda rahatligina kalmış
13 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılArzuladigini belli ediyor ama masum bir şekilde
- +1 yıl
cukkk..
+1 yılAh şu hem cinslerim.. Bazen duygusal, bazen bir hayvandan farksız.. Ateşle barut yan yana durmaz derler.. Ne olur ne olmaz, o an bilirsin.. Şu an bir şey demek saçma olur.. Yaşa ve gör..
03 Yorumla
Soran+1 yılGözüm korktu çok :O
- +1 yıl
Bir kız istemediği zaman hiçbir şey olmaz.. Korkma sakın.. İpler senin elinde..
Soran+1 yılBence dee ^_^
Bir erkekle bir kiz yanliz kaldıklarında 3sü şeytandır
34 Yorumla
Soran+1 yılSen cevap yorumlayici misin :D @RaidBoss
Valla aynısını bizde yapıyoruz gece yatmadan sarılıp yatma hayalleri falann, ben masum düşünüyorum şahsen bazen dozajı artırmıyo değiliz ikisinede yer ayrılıyo yani sürekli masum olursan çocuk patlar bigün demedi deme :)
09 Yorumla
Soran+1 yılDozaj artirma derken?
Soran+1 yıl:D siz astiniz o halde
Soran+1 yılNe kadar mesela?
Soran+1 yılÇocuk patlar bir gün diyince sorayim dedim :(
Soran+1 yılTamam bulundurcam aklimda
Ben de kurardım bu hayali ama yatakta olmuyor. İkinci beyin devreye giriyor ve vücudu ele geçiriyor. Durduramıyoruz da, sonrası boka sarıyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAl işte
Bizde böyle hayal flan kurardikta kızlar sonra işi büyütüyor sende öyle olmada :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlar mi büyütüyor
erkek ne isterse istesin kadinin verdigi kadar alir. erkeyi bos ver sen kendine guveneceksin. bende bakire sevgilimle bir hafta cipciplak yattim hala bakire idi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok asiri doğru
- +1 yıl
Kardeş yanlış anlamada 1 hafta çırılçıplak yattıktan sonra bakire olsa ne olur olmasa ne olur
- +1 yıl
@abuksabukbisey alkışlıyorum. Cevaplayan arkadaş konu sizden dışarı, yanlış anlamayın.
Soran+1 yılbir alkış ta benden
- +1 yıl
:) bu güzeldi dostum :)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBıktım artık yeminle seviyosa dokunmaz muhabbetinden.. Ne yani seni sevdiğinden eminsin sana dokunmayacakmı yani? Evlilik olunca herşey bittimi sanılıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Ee tabi en azından evlendi boşandı derler simi... Yazık bu kafaya.. Hani deseniz ben kendimi eşime saklıyorum anlarım ya.. Seviyosa dokunmaz :))
Altinda bisey aramaya gerek yok bazen sevdigin insanin elini tutabilmektir ask bunu ancak uzakliklara karsi dik durabilen sevgililer anlar.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yanında yataktayken diyorsa güven öyle yapacaktır. Yo, telefonda ya da dışarıda sohbet esnasında diyorsa bu sarılıp uyumayla ha-yat-ta kalmaz.
00 Yorumla Cinsellik konusunda 774 cevap paylaştı. "SADECE sarılıp uyuyacağız" demiyor ki tabiki romantik şeyler düşünüyordur, seks sonrası da romantik olunur...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar güvensizlik niye arkadaş adam sevgilisinin ne olduğunu bilmez mi ya sadece sarılıp uyunabilir gayette güzel bende yaptım bunu illa aynı yatakta olunca bir şey mi yapacağız yani. sapıklarla karıştırmayın herkesi.
04 Yorumla
Soran+1 yılHah aynen öyle
- +1 yıl
yani her erkek sapık değildir. istenilince sarılıp uyuyabiliyoruz da ama işte kızlardan bir tetikleyici şey gelmezse :) suç tamamen sizde yani kızlar bende size çamur atayım :)
Soran+1 yılEvet evet tamamen değil de belki yarisindan çoğu kizlarda :D
- +1 yıl
yani yani :)
Sevgilini taniyosan sorun yok altindsn bisey cikabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılİnanıyorum ona
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor olması farketmez ki :) Erkek bu sonuçta birazcık fesatlık vardır tabii :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinslerim niye salak ya ateşle barut yanyana durmaz illaki bir şey olur. Erkekler bizim gibi değil anlayamadinuz bir
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiye göre değişir. Ben ilk sevgilimle o muhabbette çok masumdum aklıma dahi gelmedi fesatlık ama o g*t muhabbeti yapan piçi seçti aldattı beni. O gün bu gündür hep fesatımdır çünkü kızlara bu daha cazip geliyor ama o çocuk benim gibi olmayabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılTek o sebepten çekici geldiğini sanmiyorum
+1 yılsadece sarılıp uyuyalım diyorsa bence kötü bir amacı yoktur. ama yatakta seninle ilişkiye girmek istediğini ima eden cümleler kuruyorsa sarılmaktan daha öteye gider, sana da yazık olur :)
00 Yorumlaerkek bu sonuçta sevdiği kıza sarılınca aynı yatakta birde, kalbi hızlıca biyerlere kan pompalayabilir..
20 Yorumla13 saat olmuş naptınız.. sarılıp kediler gibi masumhane mışıl mışıl uyudunuzmu hee? :))
10 YorumlaAdam senin sevgilin değil mi? neden önemsiyorsun ki, seviştikten sonra uyursunuz, daha iyi olur :)
00 Yorumla
+1 yılŞanslısın bence
ZAman zaman fesatlık yapıyordur bence ama oda aşktandır başkasını mı düşünsün yani?12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru :)
- +1 yıl
Yani ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy benim masum kuzum sana senin gibi masum bir atıştırmalık vermememi ister misin? :D şaka bir yana herşeyde fesatlık arama kafanı da boş yere bunlar icin yorma :)
00 Yorumlaonlar yalnızca senin hayallerin kim bilir sevgilin ne hayaller peşinde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe hayaller :O
Gayet hiçbir şey yapmadan uyunabilir. Ama bunun ihtimali yüzde 49 dur. Yüzde 51 ihtimalle sadece uyumakla bitmez o gece
03 Yorumla
Soran+1 yılKiz istemezse?
Soran+1 yılE yani :Dd
Bazen insanın sadece sarılıp uyuyacağı bir kadına o kadar ihtiyacı oluyor ki yalnızlıktan. Onun durumuda sevgidendir diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa :)
fesatlık gelmiyor diyyen yalan söyler ateşle barut yanyana durmaz :D
10 Yorumla
+1 yılBu taktik eskidi diye biliyordum hala kullaniyorlar demek :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. fazla hayalci olma. erkeklerin mantığı hep aynıdır. ateşle barut yanyana durmaz.
10 YorumlaBıraksın bu ayakları... artık 3 yaşndaki çocuk bile yemiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben bu gibi şeylerle lisedeyken kızları kandırıyordum. Yıl olmuş 2014 hala kananlar çocuk kalanlar var. Bırak ablası dokunma kıyamam ben bu masum çifte :D
+1 yılSarilip ayni yatakta uyumak cinsel bir konu iken fesat dusunuyor mudur diye sormak da nedir abi.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden cinsel olsun ki sarilip yatacak başka yer mi var hali da mi uyuyalim :/
- +1 yıl
Kendinin farkında değilsin, duygularinin farkında değilsin.
Soran+1 yılBelki
önce sarılır 5 dakıka sonra sürtünür 5 dakika daha sonra elleri memelerine kayar bir 5 bakika sonra eli iç çamaşırının içine girer böyle 5 dakika diye diye ilerler gider gece
00 Yorumla
+1 yılbir erkek karşısın da kini yatağa attınmı asla masum düşünmez ya ordan bebek çıkar ya da aldatma sen sen ol sakın ama sakın yatağa atmasına izin verme
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
senle muhabet edebilirmiyiz
Ya bak seni yine seviyordur ona birşey demem ama içinde ufak ta olsa fesatlık vardır. Senle birşeyler yaşamak istiyor kesin
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi şeyler
Soran+1 yılSevgiyle doğru orantili midir peki bu yasama isteği? Yoksaa :(
Soran+1 yılSık dile getirmiyor iliskimiz yeni
Soran+1 yılYeni dedigim 5 ay iste :D
Kızların ''Mağazaya Girip Çıkıcağım'' Sözü İle Erkeklerin ''Sadece Sarılıp Uyucağız'' Sözü Ölümüne Kapışır. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAlintii :)
çok masumca ve sende bunu yedin yıl olmuş 2014 nasıl kanıyorsun buna anlamıyorum... bu kadar saf oolma bebiş öperler yoksa
012 Yorumla
Soran+1 yılFesat mi düşünüyor gercekten
Soran+1 yılHayiirr
Soran+1 yılNereye varmak istiyoon
Soran+1 yılHmm tamam
Soran+1 yılHem geç oldu hem güç :Ddd
Soran+1 yılAklimda :Dd
+1 yılsadece sarılıp uyumuyacak hiç bişe yapmasa en azında öpmek isticek olan erkek :D
00 YorumlaSen yinede dikkatli ol ama gerek yok bence böyle şeylere.
10 Yorumla
+1 yılne yapcaktı kızım hergün hergün olurmu genelde öyle olcak zaten)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıllardır yastığa sarılıp uyurum. Hiçbir kadında bu yastığın yerini dolduramayacak :D
03 Yorumla
Soran+1 yılUyudun mu da bir kadina sarilip :Dd
Cevap sahibi+1 yıl:D çok yattım. ondan diyorum ya, yastığımın yerini kimse dolduramayacak diye :)
Soran+1 yılMutluluklar size çok sadiksin yastigina :D
+1 yılKiz milleti olarak üstünüze fesatlik topragi atilmis hemen oraya cekiyosunuz demek ki siz daha cok isteklisiniz ki en ufak bir hareket yads konusmada oraya ima edip vuruyosunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBize yanlis ogretiyolar erkekleri
- +1 yıl
Izin vermeyin buna siz dogrusunu gorup taniyin o zaman bir zahmet
- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler