Erkeğin sutyen kopçası ile imtihanı

Selamlar

Toplasın beyler. En büyük problemlerimizden birini dillendireceğim bu soruda... Şimdi kendimizi kandırmayalım yok kendi çevremden biliyorum bir çok dallama arkadaşım var sütyen kopçasını çok rahat açtığını iddia eden. Bilinç altınızı üstünüze getirecem gençler...

Geçenlerde Kamil ile oturuyoruz her zaman ki teraneler falan konu nasıl oldu ise döndü dolaştı sekse geldi. Meme uçlarından falan bahsediyorduk yahut ideal meme boyu yaldır yaldır yardıyoruz anlayacağınız.

Benim oğlan bir ara bir şey diyecek gibi oldu ama geri yuttu cümleyi. Anladım bir derdi var deyyusun biliyorum malımı utangaç adamdır biraz zorladım abi dedi;

"şimdi her şey çok güzel başlıyor.

on sevişme öyle böyle değil uçuş modundayız,

elbiseler çıkmaya başlıyor,

iç çamaşırları ile kalıyoruz hatun üstte ben altta durum alev alev,

sonumuz cehennem..."

Kestim lafını ulan dedim deyyus burası ks değil sende orada ki abazanlardan değilsin hatunlar sana özel mesajda atamazlar zaten orada da atmıyorlardır nitekim ortamda bi sen bi ben varız. Tasvir etmeyi bırak soruya gel...

Biraz surat yaptı iki ters baktım devam etti;

"Abi işte en sevdiğim pozisyon malum tam üstümde saçları yüzümü kapatıyor...

hatunun gözleri resmen bas bas bağırıyor iç çamaşırlarımı gerekirse parçalayarak çıkar, sürtünmeden alev alacağız diye... O esnada ellerimi kalçalarında yukarı doğru sıyırıp sutyenden kurtulmaya çalışıyorum.. Lakin açılmıyor meret bir türlü onu açacağım diye dikkatim dağılıyor sonra hatun üzerimden çekilip kendisi açıyor. Tamam çok kısa bir süre ama insan o an birden bire soğuyor ki psikolojik olarak da dağılıyorum "

Tamam dedim kısa kes bunların evindeyiz zaten hatunu piyasada yok git dedim getir şu sutyenlerden bir kaç tane... Biraz bozulsada gitti getirdi. Bilir sapıkça işlerim olmaz benim. Biraz antreman yaptırdım falan ama baktım bizim ki öğrenemeyecek.

Neyse*edelim bu kadar teraneyi olayı örnek olsun diye anlatıyorum ama size naçizane tavsiyelerim olacak bu hususta ona da tavsiye ettim ;

Beyler beceremiyor musunuz? En azından partnerinize kopçasız sutyen hediye edin canlar. Anlar durumunuzu. Bundan rahatsız olduğunuzu çünkü bu resmen bir yatak işkencesidir. Ben gözüme bakıp hadi açta göreyim dallama şeklinde sırıtan kızları biliyorum. Zevk alıyor hatun milleti bu durumumuzdan hoş hepg*tetmişimdir.

Ve bayan arkadaşlar; lütfen şu erkeklerin bu problemine biraz da yardımcı olun. Ben mesela zevk alıyorum hatunumun üstümde soyunmasından sutyenini resmen yüzüme vurup devam etmesinden.

İddia ediyorum bir çoğumuz sallıyordur sağda solda çok rahat çözüyorum bu mereti diye... Yahut arkadaşlarınız iddia ediyorsa tecrübesiz üyelerimiz inanmayın yalan dolan hatta işi o kadar ileri götüren dallamalar var ki herifler tek elle açtığını iddia ediyor... Tekrar ediyorum bir çoğu YALAN! Bu arada ben dr_yalan

Ben mi? Sorduğunuzu duyar gibi oldum.

Dilimle kopça çözerim ben!
Cok rahat aciyorum
Beceremiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yaziyi okumadan direkt yorum yapan arkadaslar yahu ben acamiyorum demedim hatta yazida arkadasima sutyen acma egitimi verdigimi anlattim. Niye böyle yapiyorsunuz canlar? : ) ya okumus gibi yapmayin ya hic cevap vermeyin yani...

O degil de 4 kiz ankete katilmis durumlari 2 ye 2... 12 erkek katilmis 2 ye 10 :D ahahaha ya hep sutyen acmayi bilenler ankete katildi. Ya tespitim kesinlikle dogru.. Son cümle olarak

Dilimle kopca cozerim ben!

Bana kiz yollayin en güzelinden!
Erkeğin sutyen kopçası ile imtihanı