O degil de 4 kiz ankete katilmis durumlari 2 ye 2... 12 erkek katilmis 2 ye 10 :D ahahaha ya hep sutyen acmayi bilenler ankete katildi. Ya tespitim kesinlikle dogru.. Son cümle olarak
Dilimle kopca cozerim ben!
Bana kiz yollayin en güzelinden!
:)))))))))))) haklısın. kopcasız südyen konusunda da haklısın. Pentinin çok güzel südyenleri var bu konuda... boyundan askılı gibi alttan yukarı doğru çek tamam... ama partnerim bu konuda biraz ilerletti kendini... misal olarak önceleri 5 dk uğraşıyorsa şimdi 2 dk :D el alışkanlığı biraz beceri biraz da zzeka o tellerin birbirine nasıl girdiğini nasıl çözüleceğini bilmek için... aslında çok basit...
Ben bazen arkadaşımın üstünde kıyafeti varken arkadan açardım olur olmadık yerlerde, eğlenceli oluyo. Fazla kasmayın o kadar da zor değil😂
Hocam sütyen 3 kopçalı ise, straplez ise (gergin oluyor takarken zorlanıyoruz ki nasıl açalım), gerekenden küçük beden ise falan zor açılıyor.
diferansiyel denklem çözmekten zor arkadaş
iki elimi kullanır, max 3 hamlede (allah'ın hakkı üçtür) açarım. Öyle tek el, yok diş falan için özel sütyen gerekir, kasmaya gerek yok.
Dilin ustasıyım ama sütyen dedin mi yok adamım 2 elimle mutluyum. Önemli olan soy(un)mak :))
üstaymı dicez şimdi? :))) olimpatlar londrada yapılıyor şuan kitledin milleti kopçalara :p ben derimki önemli olan parmaklar. onlarda bende mevcut.kabiliyet meselesi. ama yok abicim dilimi denemedim sen denediysen harbi tebrik etmek lazım seni hayyyyyret içindeym ;))) dilde sende varmış.
Cevap
11Cevap
yani hacı öyle yazmıssın askıda kaldım direk sonamı atlıyayım yoksa okumaya dewamnı edeyim die. Benim süttenle sorunum yok ama genel olarak. Taktiğinş geliştirdim tek el yetiyor. Bükme taktiği. Hemen hemen her sütyeni açar bu parmaklar ama gerçekten bazen benimde hani eski olur dandik olur bazılarında sıkıntı yaşadığım oluyor onlarıda aşağı çekiyorum daha seksi oluyor :)))) ama en sevdikkerim önden kopçalı olanlar. Sıkıntısız ve açarken çok sexy oluyor.
sütyen kopçası açmak bilmem kaç bilinmeyenli denklem çözmekten zor bazılarına göre :) tecrübeyle sabittir
açamıyor açamıyooooo
baktım beceremiyor bozuntuya vermedim naz yapıyorum ayağına yattım. Bi kaç dakika sonra kendim açtım. sonrasında bir kaç kezde ona taktırinca karmaşık makina sistemimizi çözdü kendisi. Su an sanki sütyenı kendisi icat etmis gibi
doktorum konuşuyor
Sadece tecrube eksikligi diyorum arkadasim.
tecrubeli olan kisiler cok rahat acarlar el aliskanligi yaratiyor
bisiklete binmek gibi :)
kusura bakma ama gerçekten rahat açıyorum. Başlarda çözmezken açamıyordum ama pratik yaptıktan sonra şuanda 10 sn sürüyor açmam :))
Arkadaşım neresi yalan yemin ederim ben tek elimle açıyorum ve eski sevgilimin de çok hoşuna giderdi her zaman dile getirirdi yani
kamil aklı olup dusunebilen bir canlı mı ? oraya takıldım ben :D
Kopçası önde olan sütyenler varr deneyin.daha seksi.
İKİ ELİMİ KULLANDIĞIMI PEK HATIRLAMAM.HATTA Bİ KAÇ KERE BADİ VARKEN BİLE TEK ELLE AÇMIŞLIĞIM OLMUŞTUR:))ABARTI YK ÇOK CİDDİYİM:)
Yazim 10 numara, ister inan ister inanma maksimun 6 sn... buyukluge gore degisir :-)
arkadaşım sende mallık bende tek elimle gayet rahat açabiliyorum ama kapatamıyorum o ayrı :)
madem yazdık nasıl yapıldığınıda anlatalım. Bak şimdi avucunun başparmak kısmına gelen bölümü ile sütyenin bir tarafına biraz bastırıyorsun parmakların ile diğer kısmını baş parmağına doğru çekiyorsun hooop açılıyor.
Kızlar neden buna cevap verdi peki.
Hadi ya o kadar başarılı mıydın sen?
biz sütyen satıyoruz o yüzden açmak zor olmuyor.
Çilingir Kamil
Okumadım.
A dedim.
direkt a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar