25 yaşın üzerinde evlenme olgunluğuna erişmiş bekar olanlara baktığımızda;
% 52si şişman
%12si gözlüklü
%33ü bakire değil
Ve %3ü evlenmek istemiyor.
Biz nasıl üreyeceğiz?
25 yaşın üzerinde evlenme olgunluğuna erişmiş bekar olanlara baktığımızda;
% 52si şişman
%12si gözlüklü
%33ü bakire değil
Ve %3ü evlenmek istemiyor.
Biz nasıl üreyeceğiz?
Sen üreme zaten
Bazen seni anne yapasım geliyor
Istesen de istemesen de bu olacak
Nasil olacağını sana detayli sekilde anlatmistim
Mesela istemezsem nasil olacak anlatsana biraz
Isteyene kadar beklerim ne kaybedecegim en kötü
Buna değersin
Wppp
Gel anlatayim hak vereceksin
Acil yazman gerek
Bir sikinti var
Whatsappta bekliyorum
Ciddiyim
Hiç sorma, evlenecek erkekte kalmadı maalesef
%50 si cahil, yobaz, sapık, hırpani ve takoz gibi
%30 u sorumsuz, gamsız, vurdumduymaz
%20 si üç beş kuruş parası, altında arabası var diye kendini bir halt sanan, oysaki hiç bir halt olmayan, kendini beğenmiş mal tipler
Çok haklısın
Cevap
4Cevap
Bu bakış açısına sahip erkeklerle evlilik gerçekleştirmek istememelerinden ötürü sana "evlenilecek kız kalmadı" gibi geliyor olabilir. Onlara da hak ver bir an.
Yani gözleri bozuk, obez ve skilmis bir kadina evet mi demeliyim?
Önce insani değerlerde uzlaşalım sonra bunları tartışırız!
Karakter kavramlarında detaya inemiyoruz henüz çünkü fiziksel ve duygusal beklentiler konusunda sınıfta kalınıyor.
Bu kategori yapan biri ile elbette evlenilmez karşına çıkanlar ne kadar da doğru bı karar vermiş red etmekle seni
Nasıl kategori yapan biri?
Karşıma çıkan kimse beni reddetmedi. Hep ben ayrıldım. Çünkü gözleri bozuk, kilolu ve daha önce s*kilmiş biriyle evlenmek istemiyorum.
Yani kriter koymalı mıyım? Nefes alsın yeter mi demeliyim? Benim kriterim sizi neden bu kadar sinirlendiriyor?
Kendim gibi birini istiyorum
@conquer ağzını skim
@conquer sapığın teki bu bana Özel mesajdan s*kinin resmini atmıştı
Bi' senle ben işte
kiz kalsa ne olur ki, kim bir a.. ma 1 milyon verir zaten.. o parayla dunyayı dolasir birsuru kiz bulursun... zaten evlenenler aile baskisi olanlar yoksa onlarda evlenmez..
Gözlüklü olmayida kusur yapan karşı cinsten Allah korusun
Gözlüklü olmak bir kusurdur. Gözleri kusurlu insan gözlük takar.
Daha once s*kilmis olmanin tıpta çaresi nedir?
Daha once skilmis olmayı degistirmiyor bu. Olayi bir zardan ibaret gorecek kadar sigsin.
Ben zara bağlamıyorum. Seks duygusal bir eylemdir ve daha önce seks yapmış bir kadın, duygusal anlamda bir erkeğe aşık olmuştur ve ayrica zina yapmistir. Ben ilk bana asik olmasını ve zina yapmamış olmasini istiyorum. Seksin bedensel bir eylem olmasından cok, duygusal ve inançsal anlamıyla ilgileniyorum.
En az bir kez aldatildigini tahmin ediyorum. Bu durumda sen de kasar oluyorsun demektir. Ya da gecmis iliskilerindeki defolu karakterler senin aynandi anlamina geliyor.
Şu an gayet sakinim. 1 saat önce de sakindim, 1 saat sonra da sakin olacağım.
bence ne yap biliyor musun, tarikatlarda takıl, hiç eline tel alamış, face, Instagram bilmeyen, 4 duvar arasında 20 li yaşlarına gelmiş kızlar var. tam senlik kimseye aşık olmamış, erkek dahi görmemiş, harika uyum sağlarsın bana da dua edersin bak.
Ahsjdhdj yüzdelerle geldim diyorsun. Evlenilecek kızın kalmaması değilde. Artık bu devirde kimse evlenmek istemiyor.
Böyle düşündüğün sürece de evlenecek kız bulamazsin zaten
Nasıl düşündüğüm sürece? Yani ben şişman olmayan, gözlüksüz, bakire birini (ben böyleyim) isteyemez miyim?
Siz üremeseniz de olur ya
Neden?
Mesela şişman birinin kilo verebileceğini, gözlüklü birinin lens takabileceğini, bakire olmayanın tövbe etmiş olabileceğini düşünemeyecek kadar mantıksız düşünen birisin. Kişileri dış güzelliğine göre değil de iç güzelliğine göre tercih etmeni tavsiye ederim
O zaman kel birisi saç ektirebilir, fakir birisi zengin olabilir, sadakatsiz birisi tövbe edebilir, yalancı birisi dürüstlüğe dönebilir, şiddete eğilimli biri eğitilebilir... Böyle bir erkek bulun da evlenin.
Doğru 😄 o yüzden kişiliğe dikkat et lütfen. Mesela şiddete eğilimli bir arkadaşım vardı şimdi efendi biri olmuş, kaç kız peşinde dolanıyor. Yani bunlar olağan şeyler. Sadece şişmanlığa bakıpta yok ben üremem demem her şeyi iyice düşünmek gerek
Benim kriterlerim bu. Sen kendi kriterlerine göre eş bakabilirsin ve bu konuda özgürsün.
Peki umarım %0 lık kısımda bulunan o kişiyi bulabilirsin
Umudumuzu korumamız gerek
Elbette
25 altına bakmayı dene ;)
İkinci el, az kullanılmış bir şey alacaz.:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?