Kızlar, erkekler hep bizim arkamıza bakıp bir şeyler düşünüyorlar. Siz hiç erkeklerin kalçasına bakıp bir şeyler düşüyor musunuz?
Sadece bayanlar cevaplasın lütfen
Sadece bayanlar cevaplasın lütfen
Yani şimdi eğri otur doğru konuş demişler. kadın vücudunun her parçası erkekler için uyarıcıdır. seks ve cinsellik çağrıştırır. o kadını sevsek de sevmesek de. zaten onun için moda evleri harıl harıl çalışıyorlar. kadın vücudunu daha iyi sergileyebilmek için. çeşit çeşit delkoteler, streçler, dar pantolonlar, mini etekler, taytlar vs... fakat gel gelelim erkek vücudu kadınlar için aynı etkiyi yapmaz. yani bir kadın çıplak erkek vucuduna bakarak cinsellik hissetmez. eğer o adam sevdiği değilse. bir erkeğin bacağı, göğsü, sırtı, boynu, karnı kadında cinsel etki yapmaz. çünkü onlar için duygu da lazımdır. yani o adama duygusal yakınlıkları olmalıdır. onun için biz erkeklerin vücutlarını kadınlara teşhir etme gibi bir derdimiz yok. bundan ötürü bizim giysilerimiz normaldir ve sadece giyinmek içindir. o yüzden kadınların erkeklerin popolarına bakarak cinsel bir fayda ve zevk elde ettiklerini sanmıyorum. belki şunun için bakarlar: "yav bu erkeklerin popoları, basenleri ne küçük, bizimkiler kocaman, keşke bizimkiler de erkeklerinki gibi küçük olabilse." ama bu düşüncelerinde de cinsellik yoktur. sadece mukayese ve beğenme, tercih vardır. ama biz vücudunun yarısı çıplak bir kadın görsek hemen bi hallere gireriz yani :))
bi laf vardır dişi köpek kuyruğunu sallamazsa erkek köpekler peşinden koşmaz.burda erkek köpek kuyruğunu sallıyor benzetmesi var hani dişi köpekler yok ortalıkta ...
Erkek vücudu çok seksi olabiliyor şu özeliikleri tasıdıgı müdettçe :)
Anlamlı bakıslar , bal dudaklar
ince ve pürüssüz boyun..sonra geniş omuzlar , pazı ve kaslar, ince eller..
uzun boy ..Bunlar erkek vücudunun vazgecilmezleri..Bir erkeğe tek tavsiyem sakın kilolu olma :):)
Aaa..Tabi eyer o vücudun içinde güzel bir kalbi yoksa hepsini at çöpe..
Senin anlatımın bana fazla şekerli ve fazla tuzu bir yemek tarifi gibi geldi. Böyle bir elemanın imkansızlığına inananlardanım. Nasıl mı? Şöyle ki, İnce pürüssüz boyun ve ince eller demişsin, ama kaslı güçlü erkek demişsin akabinde ..!
İmkansız. Pazu kası,geniş omuz kası yapacak erkekte o kaslarla beraber el kasları da gelişir ve tabi çok erkeksi boyun kasları da, yani el biraz yaba, boyunda biraz kaba olur!
yorumun güzel, bende şunu ekliyim.. kadında da güzel vücut olmalı öyle bir erkeğe bakabilmesi için.. bazı tipler var odun gibi beli var ama manken gibi erkeklerle çıkmak istiyor
Vücutları estetik değil,omuzları geniş olanlar iyidir.Uzun boylu olanlar dikkatimi çok çeker.Kol ve karın kasları çekicidir.
İstedikten sonra bulması zor değil :D
Ciddi misin:DHadi koş bana da getir o gördüğün heykellerden:D
Aday adayı dradnan burada:p
Kaç ilden adaysın onu da söyler misin tek favorim :D
Bana daha fazla gibi geley nedense :D
Cevap
4Cevap
uzun boy, geniş omuzlar, dik ve kaslı bir kalça, karın ve kol kasları, uzun bir boyun..
ve tabi "adonis" diye tabir ettiğimiz mucizevi bi' şey de var :)
benden 5 cm uzun olsun.. birazda atletik olsun, ama en onemlisi zeki ve sahiplenici olsun, pısrık ve gerizekalı tipleri hiç kanım almaz.. mumkunse arabasının anahtarını masaya koymasın birde ne uyuzluk anlamam
Boy kaç elissss?
5 değil, 16 cm:(
Ben futbolcuların bacaklarına hayran kalıyorum valla o nası bi baldırdır abi :) bide badi falan yapanların göğüslerine bitiyorum, yaslanıp uyuyasım geliyo o göğüste :)
Benim gibi göbekli bi adam için ne hayal eder bi kız merak ettim :)
Bildiğin kıllı erkek işte. .ıçıyoruz bile biz hatta.
geniiş omuuuuzlu olsun benim olsun :)
vuhuuuuuu popoya bak ammada sıkı ..
ben seviyom ya vücudumu
bayanlarınki kadar cazibeli değil
evli olan sensin :))
hiç çekici değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar