Arkadaşlar hemen konuya giricem sabah kiz bi arkadasim proje icin bana gelicekti normalde sadece 2miz yapicaktik projeyi ama hocamız 3 kisilik gruplar istedi ve arkadasima zaten biz yaparız sen oylesine gruba istedign birini al dedim oda okeyledi oncelikle arkadasimla baya samimiyiz yanyana ustumuzu felan degisiriz o benle dalge gecer ben onla neyse sabah oldu kapi caldi benim ustumdede beyaz sutyen ve dantelli beyaz bi alt var evde normaldede boyle giyinirim rahat olmayi severim sarışın beyaz tenli bi kızım neyse kapi caldi arkadasim gelcegi icin yataktan uykulu bi sekilde kalkip kapiyi actim ve ustume bisey almak icin iceri gidiyodum merhaba diye bi ses geldi siniftan ortak bi erkek arkadasimiz donakaldım zaten merhaba bile diyemedim salonum buyuk 1+1 ev yatak felan saolda zaten hemen yatagin yanindaki taytimi giydim ona arkam donuk bi sekilde ve ustumede bi tisort gecirdim hizlica sonra kusura bakma felan dedim zaten neden geldigni sorum proje icin arkadasim gruba bunu almis ve beraber yapmak icin gelmis arkadasimi sordm kahvaltilik biseyler almak icin durmuş zaten icimden arkadasima saydirdim o sirada insan bi haber verir diye tamam masaya gec ben elimi yuzumu yikicam dedm ama bayya utandim yani sonra arkadasim geldi proje falan filan bitti erkek olan gidince arkadasima bayya bagirdim cagirdim oda güldü guzele bakmak sevaptır boş ver felan dedi zaten umursamadi pek aramiz hâlâ iyi sizce bu ortak arkadasimi bunu birisine anlatirmi unuturmu ve arkami ona dondugumde giydi giyerken bakmismidir
Ciddi cevaplar soyleyin biraz abazalar uzak dursun
Ciddi cevaplar soyleyin biraz abazalar uzak dursun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar