Birden fazla sorum var aslında. hem mesai arkadaşımla ilgili hem de genel olarak erkeklerle ilgili? (Detaya geliverin bir zahmet) ?

Çalıştığım işyerinde aynı odayı paylaştığımız ve aramızda ayrı gayri olmayan bir iş arkadaşım var (erkek). açık şeyler konuşmaktan da çekinmeyiz onunla..

güniçinde boş kaldığımda biraz pencereden dışarı bakarken ona karşı yan profil durur şekildeydim ve yanında sayılırdım benimle aynı hizadaydı.. derken çok geçmeden biraz geriye doğru gidip benim arkama (yani kalçalarıma, popoma işte anlayın) kısa bir süre bakıp hafif gülümsedi sonra tekrar yanımdaki eski yerini alıp gözlerime uzun uzun şehvetlice baktı... öyle korktum ki üzerime atlıycak sandım... sonra ikimiz de eski yerlerimize geri geçip oturduk ve çalışmaya devam ettik...

bu anlattığım olaydan yola çıkarak şunu sormak istiyorum. Erkekler bir bayanın poposuna bakarken neler düşünür? popoya niçin bakılır? anal seks düşüncesi veya isteği midir bu? ayrıca iş arkadaşımın davranışını da yorumlarsanız sevinirim?
Güncellemeler
+1 yıl
bir erkek bir bayanın poposuna bakarak neyi değerlendirmeye çalışıyordur tam olarak?
orası aslında tam olarak cinsel organ bile sayılmaz.. niçin bakılır?
Birden fazla sorum var aslında. hem mesai arkadaşımla ilgili hem de genel olarak erkeklerle ilgili? (Detaya geliverin bir zahmet) ?