Bence bunda toplumunda etkisi var. Ergenlik yaşındaki erkek çocuklara saygıyı terbiye ederken yere bakarak yürü kadına/kıza bakma vs. Gibi şeyler söylenip yapıldığı için karşı cinslerinin en çok ayaklarını gördükleri için ayak fetişi başlamış olabilir
Yaşadığınız toplum sizi ayak fetişine yöneltmiş olabilir mi?
Evet bu dediğiniz olabilir mantıklı, başka yerlerde de daha kapalı toplumlarda büyüyenlerin doğuştan büyüdüğü zamana kadar en çok ve en rahat şekilde ayağı gördüğü için ayağa karşı bir cinsel dürtü geliştiriyor. Ben de şahsen nispeten kapalı bir ailede, çevrede büyüdüm ve en rahat görebildiğim uzuv ayaktı fakat gördüğüm her ayak ilgimi çekmezdi hala da çekmiyor ve sanılanın aksine çoğu fetiş önüne gelen her ayak için ölüp bitmiyor bizlerin bir çok estetik kriteri var kimi uzun parmak kimi kısa tırnak vs vs bir çok kriter var
Bakacak olan bakar, okul yıllarını hatırlasana araya çanta koyardık ama kopya çekecek olan çekerdi öyle değil mi? Fakat elbette sosyal medyanın ve günümüz insanlarının bu kadar çok ayak ayak diye dolaşması bu ilginin bu denli artmasında elbette rol oynuyor. Aynı durum eşcinsellik için de geçerli, eşcinsellik bundan 20 yıl önce yapılan anketlerde %2 seviyesindeydi fakat şu an %16 hatta kimi anketlerde %20'yi zorluyor arkadaşlar 20 yıl içinde 10 kat artmak gibi bir istatistik söz konusu değildir. Bu sitede de çok fazla görüyorum ben biseksüel miyim ben lezbiyen miyim ben şöyle miyim diye hayır dostum değilsin yani büyük ihtimalle değilsin en ufak göz kaymasına artık eşcinsellik olarak düşünüyoruz hayır değil öyle değil işte lütfen mantıklı olun
Yani ergenlik değilde çocukluktan gelen birsey olduğuna inanıyorum belki ergenlikten sonra olanlarda vardır veya çok daha sonradan ama annemle bazen konuşurken söylüyorlar tabi benim hatırladıklarımda var insanlar otururken altlarına atlarmısım beni ezmeleri için veya beni karşımdaki kişinin ezecegi bir oyun seçerdim sen kadın kovboy ol ben at gibi bence çocukluktan gelme birsey kimse sonradan böyle sevemez bence
Onunla ilgisi yokta p*rno endustrisinin aşılması durumu var bir de yapılan oje reklamlarinin bunda katki payi var. Bu hemen olan bir sey degil bi birikim. Eger dozundaysa kimseye zarari olmaz o ölçu kaçiyorsa sorunlar başlar
Cinsellikte insanı en çok tahrik eden şey yeniliktir. Teknolojiyle insanlar artık yepyeni şeyler gördükçe tahrik oldukları şeylerde değişti zamanla. Bazıları ayağı estetik buldu, bazıları köprücük kemiğini vs..