Evli ve yaşlı erkekle birlikte olmak? Gelin bakalım iceri?

Uzun suredir yaklasık 5 yıldır evli biriyle beraberim. 55 yasında belkide 60 ama soylemiyor yasını bana sanırım bu yaslardaki erkekler icin sorun oluyo yas bende 22 yasımdayım bu arada. Adam tanınmıs bir is adamı benle tanıstıgından beri hayatından kadınları ickiyi herseyi cıkardı tum hayatı ben oldum farklı sehirlerdeyiz 2 ayda bir gorusebiliyoruz bazen 3 4ayda bir cinsel iliskimiz yılda toplasanız 5 defa ama yinede bırakmıyor bana saplantılı bir sekilde asık. herturlu rahatlıgı saglıyor bana ve hani sadece cinsel hayatımız icin birlikte olmayı seviyı deseniz oylede degil mesela yazın bir haftalıgına tatile cıktık ilk iki gun birlikte olduk sonra ben biraz usuttum hic dokunmadı bana sarıldı sadece yemekler getirtti gezdirdi arkadaslarıyla tanıstık hediyeler aldı bir dedigimi iki etmedi. Bende onu sevdim sonradan sonraya ilk baslarda nefret ediyodum bu yasta bana nasıl bakar diye ama simdi hic mutlu olmadıgım kadar mutluyum nasıl oldum bu duruma nasıl geldim sevdim bilmiyorum. Sizce bu durumun sonu ne olur? Hakaret edicek olanlar cevap vermesin.
Güncellemeler
+1 yıl
Para para demeyin durumumuz fazlaca iyi parayla ilgisi yok arkadaslar. Hayatta hep aslalarla yasayan bir insandım ama simdi asla dedigim seyi yaptım ve bununla yasıyorum. Cok huzurlu ve mutluyum birinin sizi sizden hicbirsey beklemeden sevmesi gozunuzun icine bakması sizin icin endiselenmesi en garibide butun kotu alıskanlıklarını bırakması bunları ben yasadım kimse yasadıklarımı bilemez yargılamayın desemde boş neyse iyi cevaplarınız icin simdiden tesekkur ederim.
Evli ve yaşlı erkekle birlikte olmak? Gelin bakalım iceri?