Merhaba testislerimde 1-2 gündûr aşırı sis ve ve çok sert duruyor. Kaşıklarımdada ağrı var hafiften ılk defa böyle oldum neden acaba?
Not:
yaklaşık 2.5 haftadır mastürbasyon yapmıyorum.
Not:
yaklaşık 2.5 haftadır mastürbasyon yapmıyorum.
2.5 hafta 17 gun aşşa yukarı istem dışı zaten mast yapmasanda bir bşalma söz konusu olur
sorun bence farklı olabılır ürüloqa gitmeni tavsiye ederım
boşalmayla falan alakası yok, ağzı olan konuşmuş yine. dostum renk değişimi ve sıcaklık artışı var mı?
evet sıcaklık artışı var.
testislerinde iltihap oluşmuş muhtemelen. ağrısı çok şiddetli olur. fazla bekleme, geleceğin tehlikede olabilir. üroloji.
yardımcı old. İçin teşekkür.
Pazartesi bir gidiyim.
geçmiş olsun.
Bence bosalman gerekiyor, testislerde surekli sperm uretilir cunku. Atilmasi lazim
Sorunun cevabı soruda gizli. Mast. yapmalısın
Cevap
6Cevap
olm harbiden kamilsiniz, ALLAH size o beyni boşuna vermiş insan bu kadar ezik sefalet olamaz, yani insan öküz olmasa kuş beyinli olmasa, gider doktora muayene olur. ama nerde işte.
boşalma elle yapılmazsa mutlaka rüyalanmayla atılır. vücut onu uzun süre içerde bekletemez.
Çocuğu biraz gezdir , hava alsın. İçerde dura dura sıkılmıştır.
lan bide not yazmışsın oraya... hem biliyon sebebini hemde laf olsun diye soruyorsun...
sadece yazdım tekrar guncellememek icin.
Sebebinı bilsem niye yalandan yazıyım
evet yazdım cunku konuyu açmadan önce sorunuma benzer konulara baktım hep onu sormuşlar ondan yazdım.
ya bıde yorum yapıonuz :D laf olsun dıye acmıs işde ayıq olun
Mastürbasyon yapmadığından dolayı bir titre kendine gel
Regl olcan
soruyu okumadan cevap yazma.
Yoo okudum. Bayanlarda göğüste şişlik ve sertlik regle işaret, belki sende de öyledir diye düşündüm :(
ciddi cevap ver verceksen duzgunce soru sordum.
doktora git bnce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar