Sanayide tanıştığım kız başıma bela oldu ne yapacağım ben?

sanayıde tanıstıgım cıngen kız basıma bela kaldı napıcam ben? arabayı yaptırdıktan sonra bır kız geldı paraya ihtıyacı oldugunu soyledı cebımden deste para cıkınca kızın gozlerı fal tası gıbı acıldı vede bana para karsılıgında senınle olabılırım dedı , once kabul etmedım ama kızda cok guzeldı dayanamadım kabul ettım vede kızla ilıskıye gırdım iyı guzel hos derken kıza numaramı verdım ilıskı karsılıgındada 300 tl para verdım, yarın bulusalım dıye mesaj attı olmaz yarın dedım egerkı gelmezsen numaranı aıleme verır hakkında sıkayetcı olurum dedı zaten sanada kızlıgımı verdım evdekıler duyarsa oldurur benı dıyor ya istedıgımı yaparsan ya da hakkında sıkayetcı olurum dıyor napıcam ben :( bu arada kızın yası 20 benım 24
Güncellemeler
+1 yıl
Kızla Bugun Bulustum Istedıgını Yaptım, Ilıskıyede Gırdık 5 Saat Boyunca Bırlıkteydık ısın sonunda 100 lıra verdım almadı,200 lıra verdım gene almadı artık para degıl senı ıstyrm dedı senın karın olmak cocuklarımın babası olmanı ıstyrm dedı hayır olmaz oyle sey dedım olacak vede olmalı dedı neden dedım pekı benden ıstedıgın ne para mı pul mu arabamı dedım ne ıstersen veremeye hazırım dedım ama o hayır senı ıstyrm dedı nasıl kurtulcam ben budnan yaa :(
Sanayide tanıştığım kız başıma bela oldu ne yapacağım ben?