Gizli Üye(30-35)+1 yılHergünmü ciplak uyuyorsun?
Depremi düsünmüyormusun? Ya deprem olursa. Seni kurtaranlar seni kurtarmaya calisanlar ya da Allah korusun öyle bir durum olursa senin cesetini cikaranlar seni ciplak görecekler. Bu igrenc korkunc ve en önemlisi günah bisey degilmi? Ben yaz kis farketmiyor uzun kolla yatiyorum pijamala yatiyorum. Cünkü depremi düsünüyorum. Bana olmayacanin garantisini kimse veremez ki. Rabbim isterse olur. O yüzden depremi düsünerek öyle giyinip yatiyorum. Sende düsünsen iyi olur. Hem sana hemde öyle birsey olursa seni kurtaranlara yazik olacak.52 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda haklısın. Ama sağlıklı olduğunu bildiğim içindi ayrıca melekler gelmiyormuş tamamen vazgeçtim.
Cevap sahibi+1 yılSevindim adina cnm:)
En İyi Cevaplar
+1 yılbir deprem olsa olsen millet arkandan sover ya da ölmedin o şekilde nasıl cikacaksn sen ya rezil bir durum bence biseyleri düşün ona göre hareket et her türlü şey olabilir..
13 Yorumla- +1 yıl
Daha fena yaa
+1 yılEğer yaşadığın evde başka kimse kalmıyorsa ya da odana senden izinsiz giren olmuyorsa gerçekten iyi bir şey olabiliyor. Çünkü giyinmek insanın kendini çevresel etmenlerden ve diğer insanlardan koruması için gerekli bir şey. Eğer yalnızsan ve kendine özel bir alanın varsa özgürlüğün tadını çıkartmaktan daha keyifli bir şey olamaz. Ama yine de evdeki çarşaf/nevresim/koltuk/masa/sandalye gibi şeylerin hijyen ve temizliği açısından uygun görmüyorum. Ha rahat hissettirmesi konusunda bir sey diyemem, daha rahatı yok sanırım
22 Yorumla
Soran+1 yılBir ara haberlerde görmüştüm atrick çok sağlıkliymis
- +1 yıl
atrick?
Kortizol vücudunuzdaki çok ilginç bir maddedir ancak zararlı da olabilir. Çıplak uyuduğunuzda bu durum vücut sıcaklığınızı olması gereken değerde tutmaya yardımcı olur böylece vücudunuz kortizol seviyesini çok daha etkili bir şekilde kontrol eder. Eğer çok sıcak bir ortamda uyursanız kortizol seviyeniz yükselir, uyandığınızda bile bu durum devam eder. Bu da anksiyete, kilo alma ve çok daha başka şeylere yol açabilir. Çıplak uyuyun, vücut sıcaklığınızı düşük tutun böylece vücudunuz kortizol seviyenizi düzenleyebilsin.
84 Yorumla- +1 yıl
Buyrun size Kortizol Başgan...
https://i.hizliresim.com/3RGnpp.png
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Çıplak doğarız, çıplak gömülürüz, yatarken çıplak uyumakta ne sorun olabilirki? bedeninle barışıksın, rahatına düşkünsün. daha ne olsunki.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazın benimde vazgeçilmezimdir ama kilotsuz uyuyamam :D
52 Yorumla
Soran+1 yıl:D ondan zarar olmaz
Cevap sahibi+1 yılDemi ferah ferah yatcan :D
eğer evde tek yaşıyorsa harika bir rahatlık amaa cinsiyel fark etmeden bir ya da daha çok kişi varsa ohooo hiç açmayalım bu konuları :D
40 Yorumla
+1 yılçıplak doğduk çıplak gideceğiz öteki tarafa.
çıplaklık güzeldir:))20 Yorumla
+1 yılBen ciplak uyusam yemin ederim sabaha kadar her yerim tutulur. Kötürüm olurum valla. Vay be hakkaten cok coolsun bacim.
30 Yorumlatamamen ciplak degilde ic camasiriyla uyudugum çok olmustur evet daha guzel oluyor. ama ben isten gelince giyinmeye usendim icin kesfettim bu rahhatligi
12 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılAynen bende öyle sanki pijama bacaklarimi sıkıyor bogulack gbi oluyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynennnn
O kadar gerek yok ya gecelik, askılı, şort tercihimdir :d
40 Yorumla
+1 yılbu konuda yalnız degılmişim:) gece dus aldıktan sonra yazları terasta cıplak uyurm ben cok rahat ve ferah hissederm. tabi görende olmuyo bizim evin terası yakınlardakı her evden daha yüksek. ucakla gecen varsa bilmem ama:D
13 Yorumla- +1 yıl
O pilot o uçağı düşürdü öyle birşey olsaydı :)
- +1 yıl
demek görmediler daha:D
+1 yılÇıplak uyumak güzeldir güzel ama evde ailenle yaşamıyosan tabi :) ben rahatım millet düşünsün gerisini
20 Yorumla
+1 yılVe sağlıklıymış da.
Yanında yörende sevgilin dışında kimse yoksa evet.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle yalnız degılsın
çok sukur kıs gununde çok ısınan merkezı ısıtmalı bır kamu lojmanında yasıyorum
çıplak uyuyabılıyorum bu sayede12 Yorumla- +1 yıl
aynen
Yalnız yaşıyorsan hoş da arada ailemın yanına gelince kapıyı kitlemek gerekıyor
10 Yorumla
+1 yılyazin da dahil ciplak uyunmamali cunku gece bilmeden terliyoruz belki ve terini alacak birsey olmadigi icin ustunde, hastaliklarr kacinilmaz oluyor her turlu hastalik sadece grip falan değil
11 Yorumla
Soran+1 yılÇıplak uyumak daha sağlıkliymiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen ciplakligi seviyorum. Yasalar izin verse sokakta bile ciplak dolasmak isterim. Bunun cinsellikle hic bir alakasi yok. Bakmak istedigin ve gormek istedigin sekilde gorursun karsindakini. Ciplaklik sadece s. ks demek degildir.
10 Yorumla
+1 yılhaklısın çok rahat. yazında kışında çok terliyorum. rahatsız edici. ama çıplak yatmak çok rahat...
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle :)
Tabikide hayır. Hele bir bayan olarak senin o şekilde uyuman, Çok sakıncalı.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok rahat. oda benim Odam izinsiz kimse giremez :)
+1 yılİllaki öyledir ama hiç denemedim. Tek yaşamayınca böyle oluyor işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemelisin
- +1 yıl
Ayrı eve çıkarsam ya da evde tek kalırsam denerim bir gün
+1 yılevde kimse yokken çıplak yatmayı denemişliğim var. ama külotsuz olmayınca bir eksiklik hissedip rahatsız oluyorsun
30 Yorumla
+1 yılBizim aile tatile gitmişti bir keresinde evde tek başına kalınca denemedim değil, rahat gerçekten :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D gayet rahat bence
Sağlıklı olduğunu biliyorum çokta rahat ama kışın olmuyo ya :D
10 Yorumla
+1 yılevde yanlızsan sorun olmaz ailenle yaşıyorsan sıkıntı olur
42 Yorumla- +1 yıl
kapıyı çalmadan girmiyorlar sıkıntı olmuyor :D
+1 yılBende cok severim ciplak uyumayi.
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet. s
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarikaaa. Ben de cok severim:-)
63 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Boxer ve tişört en güzeli. Tişört te bol olacak oh geniş geniş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaz kış boxerla uyurum ki yazin bağzen cıbıl cıbıl uyurum, deprem meprem çokta sorun değil yani çılak geldik dünyaya ve çıplak gideceğiz çaresi yok!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle davranmalı fizyolojik olarak buhrana girmeye gerek yok.
herşey fora..10 Yorumla
+1 yılHırsız nasıl olunur ya da casus veya her neyse işte ne çok çıplak uyuyan varmış valla bak bu iş için meraklandım bir eve girer selam der çıkarım be 😝♋
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet.
insan daha seksi hissediyor
örtünün altında çıplak
sürtünmesi tahrik uyandırıyor.
gerçi ben tek olmuyorum
kız arkadaşımla çıplak yatıyoruz ;)00 Yorumlarahatliği seviyosundur ama bir taraflarina sinek falan kacar diyim insanlar uyurken örümcek sinek tarzi yedikletinin farkinda olmazlar ömürleri boyunca kactane yoyolar istersen arastir bir ))
00 Yorumlaharıka bırsey ya aynı zevk karsındakı kısıdede olacak mis mis :D
10 Yorumla
+1 yılBen yaz kış aynı şekilde uyurum sadece boxer onuda çıkarmam kendimi eksik hissederim.
10 Yorumla
+1 yılkülot, sütyen rahat bence
71 Yorumla
+1 yılAynen çok güzel ama öyle uyursan başından melekler gidiyorlar yapma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilmiyordum sadece sağlıklo olduğunu bildiğim için teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek:)
+1 yılBen boxerla uyuyorum yani çıplak riskli rüyalanabiliriz sonuçta ve nevresimlere bulaşsın istemem ahaha :)
10 Yorumla- dün gece kötü bir rüya gördüm. kan ter içinde uyandım.
- kıçın açıkta kalmıştır ondandır.
- çıplak uyuyorum abi. her zaman açık.
- tabi bir de o var. sana ayrı bir açıklama bulmak lazım.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGölcük depremini sen hatırlamazsın, o zamanda da senin gibiler yakına yakına battaniye arıyordu veya başkasına sormadan alıyordu.
20 YorumlaDeprem oluncada çıplak fırlarsın sokağa,, millet bayram eder sayende *-*
310 Yorumla- +1 yıl
deprem olmuş millet onumu düşünür allah için :) hem özgüveni artırıyor tamam mı
- +1 yıl
kaç kere deprem oldu da sokağa fırladınız :) haftada 1 olsa yine donla yatmaya değişmem :D
- +1 yıl
işte bilmiyorum donla çıkarım sokağa yine vazgeçmem :D
- +1 yıl
aaa hakkaten mi :D sonunda biri farketti :D:D şaka şaka :D
- +1 yıl
Donla Yatanlar Derneği asdafsqwe
+1 yılBende böyle uyumaya..
https://www.youtube.com/watch?v=AYCZTmmDzWc11 Yorumla- +1 yıl
Abi çok iyi yaaa. :D
+1 yılYaz kiş ciplak uyuyorum nasil bir manyagim anlamadim ama cok rahat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet bencede.. ama korkuyorum ya deprem ya yangın olursa o halde kac kişi ellicek görcek falan
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılellencekse ölmem daha iyi yani
Cevap sahibi+1 yılitfaiye de ya da AFAD da bayan görevli çok nadir. Ama son abdest i bayan yaptırıp o tıkıyo pamuğu. Pek bilgin yok herhalde
+1 yılÜşümüyon mu kız sen :D Ben atlet+tişört+kazak giyiyorum yine üşüyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSende naptin kalorifer diye birşey var
- +1 yıl
Kalorifer diye birşey var da allahın dağı beylikdüzünde yaşıyorum ben :/
+1 yılErkekte zor anacım. Yüzüstü yatıyorum ben. Dişin arasında kalmış susam gibi rahatsız ediyor o şey
20 Yorumlagece en az 8-9 defa ihtiyaç yüzünden uyanırım, o yüzden düşünemiyorum böyle bişiyi.
00 Yorumlayalnız olsan sorun olmaz ama ailenle yasıyorsan cok sorun ve ölüm var
10 Yorumla
+1 yılişte zaten gelse gelse bu soru gizlilerden gelir başka kapıya canım başka sorularla tatmin et kendini muck iyi aksamlar
12 Yorumla- +1 yıl
eee ben gizli değilim ben de donla yatıyorum ne alakası var :D
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Bende çırılçıplak yatıp uyumayı çok seviyorum bazen de sadece sutyen külotla yatıp uyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni sütyele uyuyosun
+1 yılevet çok rahat. en güzeli ilk yatınca buz gibi çarşaf :)
01 Yorumla
Soran+1 yılMüthiş
çıplak uyumak candır. :)
özellikle kız arkdasımla berber :)02 Yorumla
Soran+1 yılOrasını bilemeyecegim :)
Çıplak yatamam valla oğlan üşür ağlar sonra uğraş dur :) Erkekler anlamıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen silip don, silip donun üzerinde boxer, boxerin üzerinden de pijamalarımı giyip uyuyorum. Yoksa kendimi çıplak hissediyorum. Rahat edemiyorum :/
00 Yorumlayahu arkadaş neler çıkarıyorsunuz , hayatta uyumam, başı kıçı açık şekilde :/
00 YorumlaValla çok rahat.. Sanki suyun içinde uyuyor Muş gibi hissediyorsun kendini...
00 YorumlaÇıplak uyumaya bayılman durumu bilgisi bize günlük hayatta ne işimize yarayacak?
00 Yorumla
+1 yılYazın arada yatmışlığım oldu sadece boxerla. Güzel oluyor ya :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiplak deilde sütyen takmayi sevmiyorum cikartip uyuyirm :)
10 Yorumlaben boxerla yatıyorum çıplak olunca rahatsızlık veriyo
00 YorumlaBen soğuk ya da sıcak olsun farketmez diyerrk boxerla uyuyotum sadece
00 Yorumlaanne baba ne bilim kardeş girmiyormu odaya :D bu nasıl rahatlık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de ablacım biz ne? Ooo bizde çıplak yatıyoruz dememizi mi bekliyorsun?
00 Yorumla - Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar