Merhaba sorum kızlara, penis üzerindeki kıllar ilişki esnasında vajinaya girerken herhangi bir sorun olur mu?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
ben ve kız arkadaşım kıllarımızı hiç temizlemiyoruz doğal halimizle sevişiyoruz yaşadığımız zevkten hiç bir acı falan hissetmiyoruz sende boşver kıllı kalsın sevgilinin rahatsız olacağını sanmıyorum
ya kıl derken belli berirsiz sarı sarı kıllar öyle orman gibi falan değil
pislikten başka bişi diil
traj edince sert çıkıyı diye arada bi ağda yapıyoz ama genelde temizlemiyoruz ama kıllar rahatsızlık verecek kadar çok değil
sonunda beni ikna ettiniz sevgilim bu gün yanımda hemen birazdan gidip ağda yapacaz ikimizde
şimdi ikimizde ağda yaptık ikimizde cillap gibi olduk
sevgilimi herhaiyle seviyorum vajinasının kıllımımkılsızmı olduğu aklıma bile gelmez aslında ben onun vajinasını en kıllı haliyle bile yalarım
her iki cins içinde tertemiz olmak varken bu kıl tüy merakııda neyin nesi ben kendimininknde karşımdakininde tertemiz olmasını isterim. hem daha iyi bir görüntü ortaya çıkar
Cevap
4Cevap
aşırı olursa partnerin rahatsız olabilir, ama 3-5 günlük falansa sorun olmaz...
aslında olmuyo da mesela batıyo bazen o biraz acıtıyo.
arkadaş chewbaccaysa olur öyle.
kılları kestiğimde ereksiyon ve sertleşme de zorluk çekiyorum ,kıllıyken işler değişiyor
penisin ustunde derken neresinde?:S penisin kafasinda mi?
he kafasında..
Senin gibisine başı kıllı gider.
iiiiigrenc! ilk defa duydum boyle birsey :s hayaletin soyledigi gibi insanlarinki oyle degil git doktora falan:)
göstereyim mi
sorun olur kıl iyi bir görüntü vermez
sadece sen de mi var . rahat ol. onda da var.
Orada kıl oluyor mu ya tuhaf
olurmu oyle sey ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar