Seven erkek nasil oper koklamasi ve gözlerini yummasi neyi ifade eder ayrıca durmadan opmesi neyi ifade eder erkek sevdiginimi arzular yoksa başka kızlarida arzularmi öperken
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılALINTIDIR
1) Her sabah eşini öperek uğurlayan insanlar diğerlerine oranla 5 yıl daha fazla yaşıyor.
2) Öpüşmek ve öpmek öz güven için vazgeçilmez bir yol. Kendinizi mutlu ve ruhen huzurlu hissetmek için sadece öpüşün.
3) Öpüşmek kalori yakımına yardımcı olur, her dakika da 2-3 kalori yakılır ve metabolizma hızınız iki katına çıkar. Yapılan araştırmalara göre günde 3 kez öpüşüldüğünde (en az 20 saniye boyunca) bir günde 200-300 gr kaybetmiş olacaksınız. Öyleyse öpücük diyetine başlayabilirsiniz.
İncecik bir vücuda sahip olmayı kolaylaştıran doğal ürünler için TIKLAYIN!
4) Öpüşmek vücuttaki tüm stresi alır, gerilimi azaltır ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Medikal araştırmalara göre öpüşmek stres hormonu olan “kortisol”ün salgılanmasını azaltır.
5) Öpüşme sırasından yüzünüzde bulunan 30 adet kas çalışır. Yüz kaslarınızın esneklik kazanız ve sarkan yanakların ilacı öpüşmektir. Öpüşme sırasında kan akışı hızlanacağından yaşlılık belirtileri de erken yaşta ortaya çıkmayacaktır.
6) Öpüşmek kalp için de yararlıdır. Adrenalin yarattığı için vücuda daha fazla kan pompalanır ve bu dolaşımın hızlanmasını dolayısıyla da hücrelere daha fazla oksijen gitmesini sağlar. Sık öpüşen çiftlerde yapılan araştırmalar sonucu kalp rahatsızlıklarının daha az olduğu, kolesterolün ve tansiyonun da düştüğü görülmüştür.
7) Sık öpüşen çiftlerde mide, idrar yolu ve kan enfeksiyonları daha az görülmektedir. Çiftler birbirine geçirdikleri yararlı bakteriler sayesinde bağışıklık sistemlerini güçlendirmektedir.
8) Öpüşme sırasında tükürük içerisinde bulunan gizli antibiyotikler aktarılır. Ayrıca tükürükte ağrıyı azaltan doğal bir ağrı kesici de bulunmaktadır.
9) Öpüşmek endişeyi azaltır ve oksitosin seviyesini artırır. Oksitosin huzur sağlayan yatıştırıcı bir hormondur.
10) Öpüşme sırasında meydana çıkan endorfin morfinden 200 kat daha kuvvetlidir.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
tam olarak böyle
galeri12.uludagsozluk.com/.../...Crkiye_677064.jpg135 Yorumla- +1 yıl
Oha ya napiyor onlar öyle?
bir de fenerli çüş bee =/
merhaba aranizda yeniyim 3 aydir bir erkeyi takip ediyorum sonumda yeter dedim kendim acildim ilk defa bir erkeye acildim bulustuk ilk 1 saat bana olsuz davrandi onceki sevgilisini unutamamis kiz istememiş bunu vb ama 8 9 aydir konuamuyorlarmia bana unutamiyorum diyo ama oyle demesine ragmen bulusmanin son 20 dkk beni opmeye kalkti yanagimdan optu dudagimdan opmek istedi kabul etmedim opturmedim evlerimize dondukten aonra istememis bir tavirla msjlar atiyordu 2 buluada yine dudagimdan opmek istedi opturmedim 4 cu buluamamiazdada ayni opmek iatedi hayir dedim taki dun buluatumuzda cok israr etti bende izin verdim ama yine simdi bana olsuz konuauyor ama ben o cocun benim olmasini istiyorum ne yapmam lazim 😑😑
10 Yorumla
+1 yılBence böyle öper, Böyle öpmeli :))
https://i.hizliresim.com/dqgP3p.jpg
https://i.hizliresim.com/Z1oZd3.jpg41 Yorumla- +1 yıl
Yerinde :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
62Cevap
Seven erkek öper, kimi zaman koklar kimi zaman gözlerinin içine bakar.
Zamanı geldiğin de dudağından öpmesini de bilir,
Yeri geldiğinde anlını öpüp, helali olarak görüp, ona zarar vermemesinide..
Ama günümüzde böylesine ciddi aşklar kaldı mı dersek zor, günümüzde bir "Seni seviyorum" Cümlesi dahi çoğu zaman yürekten hissederek söylenen bir cümle olmaktan çıkmış vaziyetteyken bu bir erkek sevdiği kadını nasıl öper sorusu onun yanında bir hiç kalıyor :/100 Yorumla
+1 yılKokusunu içine çeke çeke...
https://i.imgur.com/4sb9WDB.jpg101 Yorumla
+1 yıl90 Yorumla
+1 yılKoklayarak opmesının sebebı sevmesıdır kokunu duyarak oper sık sık opmesıde bence sevmesındedır seven ınsan sevdıgını sureklı opmek ve sarılmak ıster operken gozlerını yumması farklı farklı yorumlanabılır zevktende yapıyo olabılır veya gerçekten o an kendını kaybedıyoda olabılır
30 YorumlaAşklar hep beni büyülemştir
img.izismile.com/.../...ny_animals_1345_640_17.jpg93 Yorumla- +1 yıl
Yorum yapmadan duramadim bunee yaa cook tatttlii ^-^
=^-^=
+1 yılSeven erkek nasıl öper diye bir yaklaşım mantıksızdır. Her öpen sever mi doğru olan soru şekli budur. Öpücüğün kişilerde uyandırdığı şehvet farklıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki tskler
+1 yılfark etmez istedi gibi öper full öperse kötü arada 1,2 öper :D abartırsa olmaz dudak dan tabiykide erkek dudakdan öpmek ister yanak felan yok :D
29 Yorumla
Soran+1 yılDudaktan öpüyordu ama kötü biseyinide görmedim sadece sariliyordu bide gözleri hep kapaliydi ha bide koklardi
- +1 yıl
koklamakta iş bitmez erkeğin içini bilemezsin bende bir kız güzeldi diye öyle yapıyordum seviyordum sadece eğlenmek istiyordum 2 hafta sonra ayrıldım istedimi yaptım sonuçta bunu bilemezsinki :P
Soran+1 yılAnlayamazmiyiz yani sevip sevmedigini
- +1 yıl
evett :) ben seviyo görünüyorum ama sevmiyrdum hiç bir şekilde anlıyamazsınki
Soran+1 yılPeki saol ne diyim erkeksiniz sonuçta :)
- +1 yıl
hee erkek dediğin öyle hep sevmesini pek bilmez kızlar daha çok sever :)
Soran+1 yılşu an ayrıldık donmedi sevmiyormu yoksa gururunami yediremiyordur çok kırdım onu :(
- +1 yıl
bilememiyiz onu :) yorum yapamam
Soran+1 yıltamam çok tsk ettim
Gizli Üye(30-35)+1 yılimg-1.onedio.com/.../53bec8b18d55414c39caf8a9.jpg
img-0.onedio.com/.../53beba73e6c8dc6d358bf764.jpg
img-3.onedio.com/.../53bec32a6b4a8bbc4086e5a7.gif
...01 Yorumla
+1 yılSeven erkek yalnızken yapışır yarinin dudağına, ellerini de beline dolayıp yarinin.. Farklı amaçlar gütmez.. Temizdir hisleri.. Nerede duracağını bilir..
50 Yorumla- 30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl51 Yorumlahttps://i.giphy.com/FI2dzhK1qebw4.gif bu yeterli mi :d
70 YorumlaAlnından en fazla da burnundan öper. Seni arzulasa bile zamanını bekler sabreder.
28 Yorumla
Soran+1 yıltamam tsk ettim :)
Soran+1 yılTabi bu arkadaşıma çocuksu tavırları var demiş bunu duydun sinir oldum okulda da kız arkadaşlarıyla samimi gördüm sinirlendim ilişkinin beşinci günüydü ayrıldım o bayagi üzülme ayrilinca ve bana dediki bidaha seninle barismam bu ka da r küçük nedenle bitirirsin yine yine yikilirim dedi ve gitti :(
Soran+1 yılSeviyorum ama onu ben oda seviyor eminim ama beni çok kırdın dayanamadin hemen bitirdin dedi :(
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bazıları vardır çok sevdiği için durmadan öper bazıları vardır fazlasını beklediği için öper
27 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlamanın yolu varmı?
Soran+1 yılO zaman bnmki seviyormus ama erken kaybettim onu :(
Soran+1 yılBen ayrıldım ama pişmanım geri donmedi bana
Soran+1 yılÇok inatçı acayip
Seven erkek parmağına yüzüğü adına soyadını vermeden öpmez (!)
72 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sana son sozu soylemıssın baska soze gerek yok eıc bence
bence seven erkek sevdiğini alnından öper ki sahiplendiği belli olsun
219 Yorumla
Soran+1 yılAlnimdanda optu koklardi içine çeken çeken öperdi
Soran+1 yılAma ayrıldık ve donmedi bana :(
Soran+1 yılSen donermiydin o sana tekrar barisalim deseydi
Soran+1 yılDönmez mi:(
Soran+1 yılInşallah döner :( dünde beni faceden silmis
Soran+1 yılEvet bayagi seviyorum ama sence faceden neden sildi aslında ben englleyecektim çünkü gördükçe dayanamiyordum onla okulda bir iki kez göz göze geldik faceden silmis beni
Soran+1 yılGörünce oldu ayrilali on gün oldu iki gündür derslerimiz cakisiyordu görüyordu k birbirimizi eve geldim silmiş beni
Soran+1 yılPeki :( bir kaç gün görmese ozlermi
Soran+1 yılPeki tskler
Soran+1 yılTekrar tsk ederim evet yardimci oldun :)
+1 yılilk önce cesaret edemez sonrasında doyamazsın öpmesine. sevgiyle öper. bağımlılık yapar. diğer buluşma için can atılır.
61 Yorumla- +1 yıl
Offff cannımmm çektii
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://hizliresim.com/q2OjBQ
https://hizliresim.com/02JlmR
Bak bu klipte tam o konuyu ele almışlar nasıl başlıyo nasıl bitiyo :)00 Yorumla
+1 yılSeven erkek sevdiğini öperken kalbinin atışı hızlanır dudakları titrer öpmeye kıyamaz yeni doğmuş bir bebeği öpüyormuş gibi nazik olur incitmez sırf helali olsun diye de gözlerini kapatır kokusunu içine çekerek alnından öper seven erkek dudağa koşmaz
21 Yorumla- +1 yıl
senin yaşın gelmişte geçmiş sikseler ne olur sikmeseler ne olur
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de değil :)
- https://www.youtube.com/watch?v=REY_Pk509XE
işte tamda böyleee :D
10 Yorumla
+1 yılKafatasının tam ortasından öper
ya da elinden öpöp anlına koyar30 Yorumlaya da böyle :D
https://hizliresim.com/upload.php11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılöpmez direkt olarak şöyle :D
www.resimge.com/.../caps-yalarun-ilber-ortayli.jpg10 Yorumlaöperken gözler kapanıyorsa cinsellik ön pilana çıkar
boyun sola meyilli yatıyorsa keyif almıyordur
boyun aşçağı eğiliyorsa tiskinmiştir
titremesini hisset varsa aşık05 Yorumla
Soran+1 yılSarilirken dikkat ettimde kalbi bayagi hızlı çarpıyor du
Soran+1 yılO hep titriyordu bide nefesi zor alıyordu Sarilirken bile en çok ta Alnimdan öperdi
Soran+1 yılTskler
Gizli Üye(36-45)+1 yılgözleri açık öpüyorsa odundur gözleri kapalıysa başkasını arzuluyordur :)
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl opmesi gerek o zaman seven birinin
Cevap sahibi+1 yılsiz kızlar yüzünden kararsız kaldım bende kafama göre takılıyorum ama ateşli bir şekilde öperek sadece onu düşündüğümü hissettiriyorum
Soran+1 yılAnladım sende haklısın :)
+1 yılseversem öperim dilimide kullanırım sevmesem bana itici gelir bişey hissetmesem kaçmak istrerim
10 Yorumlayanağa dik açılarla tende 0.2312315 saniye kalarak öper
40 Yorumla
+1 yılÖpmeye kıyamaz ki. Öpecekse de Delikanlı gibi tutar anlından öper.
21 Yorumla- +1 yıl
*alnından
İlk ise eğer seven erkek öpemez mal olur öylece boş boş bakar. Kaşarlaşınca işler değişir
05 Yorumla
Soran+1 yılYok Optugu ikinci kisiyim ama opusmeyi fazlada bilmiyordu yani hakkaten çok opusmemis belliydi
Soran+1 yılYok ben engelledim o optu ben bişey yapmadım :)
Soran+1 yılTabiki istiyorum o benim sevgilim ve sevdiğim birisi ama o bana karşı ne hissediyor bunu bilmek istiyorum
kafası yüzde 100 cinselliktedir. Seviyo mu sevmiyo mu öpüşmesinden değil davranışlarından anlarsın
23 Yorumla
Soran+1 yıl100 de 100 cinsellikmi :)
Soran+1 yılTskler canım :)
+1 yılAlakasız olacak ama kendi adıma konusayım, evlenene kadar öpmem diyerek seven erkeği tercih ederim.
10 Yorumla
+1 yılYazilanlar hayal urunu. Adamin ne dusundugu biz bilemeyiz, en iyi sen bilirsin. Suphen varsa temkinli davran , isterse verme.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey in daha lafı bile açılmadı ayrıca sadece sariliyor öperken kötü bir hareketini gormedim
Kisiden kisiye degisir kiz olsunda hepsini operim mantigida olabilir sevdigim kiz diyip arzulayipta open olur
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceki sevgilisiyle opusmemis ve beş ay cikmislar benimle ilk gün opustu dört kere denedi engelledim sonra çok özür diledi bidaha yapıcam dedi sonra Sarilirken öpmek için yaklaştı artık bende fazla direnemedim sonuçta beşinci denemesiydi bunda bir anormallik var mı
Soran+1 yılPeki bu normalmi onun sürekli öpmek istemesi
Soran+1 yılAnladım tskler
Seven insan demişsin ama bu seven degil canım.
Resmen ırza geçmeye çalışan abazacanlardan012 Yorumla
Soran+1 yılAma yanlış bir hareket yapmadiki evde tek kaldigimizda oldu
Soran+1 yılO zaman seviyor dur heralde
Soran+1 yılNiye böyle dusumdunki
Soran+1 yılBiz uni okuyoruz arkadaşlarıyla kalıyo ve hepsine tanıştırdı bebi onlarda dışarı çıktı biz yanlız kaldik
Soran+1 yılYok senin cwp ların a göre cwp veriyorum aslında beni sevdiğine inaniyordum ama şu an ayriyiz ve bana donmeyecek
Soran+1 yılSende yaramaz tuz basiyosun :) ama yinede tskler yardımın icin
+1 yıl00 YorumlaAlt dudağı iki dudağı arasında önce emer sonra dilini dişlerinin arasından sevdiği bayanın diline değdirir onun dilini emer
00 Yorumla@maceraperest3 saçma saçma sorular sorma yaa git işine
04 Yorumla
Soran+1 yılSacmaysa cewaplama
Soran+1 yılOf gidermisin sana sormak değilim göz zevki bozuluyorsa engelle
+1 yılSeven erkek helali olana kadar öpmez !
30 Yorumla
+1 yılerkek sevdiğini arzular tabi bu aşkın bir parçasıdır. gözlerini yumması o anı yaşamak isteğidir
10 Yorumlacok ıcten opmelı gozlerını kapayıp o duyguyu hıssetmelı
018 Yorumla
Soran+1 yılKoklamasida sevdiğine isaretmi
Soran+1 yılAma ayrıldık malesef ve dönmüyor o zaman sevmedim anlamına geliyor demi :(
Soran+1 yılSeven insan döner ama ben seviyorum ve onsuz yapamam tek lafına dönerim ama o öyle degil
Soran+1 yılBidaha donmezmi :( ben onu seviyorum onada söyledim sen beni çok kırdın dönmem dedi
Soran+1 yılKırıldı son konuşmaya cagirdigimda cagirdigimda da anladım sinir den titriyor du sepsert kesilmisti yüzünün rengi bile atmisti
Soran+1 yılGeri dönüşü yok mu bunun :(
Soran+1 yılKonustumda dönmem dedi :(
Soran+1 yılImkani yok mu :(
Soran+1 yılAnladım tskler
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir aşkla sıcacık öper. İçin ısınır :)
30 Yorumla
+1 yılBaşkalarını da arzular
15 Yorumla
Soran+1 yılAma bana ilk defa sende bunları hissediyorum korkuyorum kendimden demisti
- +1 yıl
Ya kızım erkeklerin her dediğine neden inanır sınız siz
Soran+1 yılSevince inanıyoruz :(
- +1 yıl
Erkeklerin taktiği böyle kızı kendine bağlamak için herşeyi söylerler kız bağlanınca kız nasılsa benden vazgeçmez diye düşünürler ve geri adım atarlar bu kadar saf olmayın
Soran+1 yılZaten şu an ayriyiz dönmez de sanırım :(
Seven erkek öpmeye kıyamaz )
10 YorumlaAlnından öper arkadaş,, o kadar
36 Yorumla- +1 yıl
Süperdi cevap
- +1 yıl
Ilerde seni de alnından öper inş :)
Alnından öper
62 Yorumla- +1 yıl
Adamın Eicini veriin :))
Soran+1 yılAnlamadim
Seviyorsa öpmeye kıyamaz zaten
30 Yorumla
+1 yılSeven erkek HELALİ OLUNCA ÖPER.
20 Yorumlaseven erkek helalinden başkasını öpmez
20 YorumlaSeven adam anlından öper
20 YorumlaEvlendikten sonra alnından öper
20 Yorumla
+1 yılbenim gibi
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani senin gibi
- +1 yıl
şefkatle
Soran+1 yılYani sen sevince mi öyle öpersin
- +1 yıl
tabi ki
Soran+1 yılBurcunu sorabilirmiyim
- +1 yıl
Yay
+1 yılKokusunu içine çeke çeke öper nazikk :)
10 YorumlaErkek severken si... Hımm neyse. -.-
10 Yorumlaonu öperken hisseden anca
10 YorumlaŞılak diye öper morartır :Ddd
10 Yorumla
+1 yılfrench kiss yapar
20 Yorumla
+1 yıldilini kullanır
16 Yorumla
Soran+1 yılYok dilini kullanmazdi çok az kullanirdi
- +1 yıl
cok seviyomuş dilini kullandıgına göre
- +1 yıl
o zaman az seviyo demektir
Soran+1 yılDil le ne alakası var :) o biraz daha başka bişeye kayıyor o sadece sarilirfi öperdi dil falan yoktu
- +1 yıl
:D ben öyle biliyorum
Soran+1 yılPeki tsk ederim :)
Sevmeyen nasil öper ben de onu anlamadim
10 YorumlaSeven erkek öper mi?
11 Yorumla- +1 yıl
Seven erkek Öpebilir. Amma uzattınız, yıllarca Aşk okudum seviyosa sikerde. Nokta
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem