Cinsellik 8 aylık hamilelikte seks yapabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Tecrube evli ciftler size soruyorum herhangi x sikinti yasadinizmi? Güncellemeler+1 yıl Masallah ne bilgilisiniz arkadass 1 tane hemcinsim yazmadi be :) 8 aylık hamilelikte seks yapabilir mi? Cevapla Hamilelik Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Doktorun onay verdi ise sorunsuz bir gebelik geçiriyorsan kimisi son 4 hafta der kimisi son haftaya kadar der bu doktorun söylemesi daha mantıklı gebeliginleniliskili çünkü. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Son 4 haftaya kadar devam edilebilir ama yine de her hamilelik aynı olmayabiliyor. Doktor söyler en doğrusunu. 0 0 Yorumla
caglar_tk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İçine boşalmadigi ve fazla sarsıntı yapmadigin sürece sorun yok 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Sağlık sorunun yoksa dikkatli şekilde evet yapabilirsin 0 0 Yorumla
Yorgun_Yurekli Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yaparsın yavaş ol hiç korkma biz çoook pişman olduk 😡 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. Doktorlar daha iyi bilir normalde doktor sıkıntı gormediyse 7 aylık olana kadar seks oluyor 0 0 Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Orta ve başlarda bebeğe iyi geldiğini duymuştum ama son aylarda ne olur bilemem 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yapabilir ama bildiğim kadarıyla ilk ve son uc ay prk onermıyorlar ki zaten 9 ay awkkk 0 0 Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bebege zarar vermeden ve kadinada nazik olun serbest 0 0 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsellik konusunda 711 cevap paylaştı. O aylarda seks yapmak çocuğa zarar verir eğer doğru posizyon yapılmazsa 0 0 Yorumla
Muhendisss---34- Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Hayir son güne kadar yapabilirsin faydasi da var doguma 0 0 Yorumla
Sheldontbbt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yani zorlsmicak pozisyonda yaparsınız zorlanırsan durursunuz 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı. Bence son ay yapılmaz 0 0 Yorumla
kepeneketkisi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl 8. Ayda Gaz kesiceksiniz arkadaslar 0 1 Yorumla kepeneketkisi +1 yıl Hemcinslerin sevismekle. mesgul, karsi cinslerin hepsi abaza is guc yok dogal olarak Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doktor tavsiyesi şart kişiden kişiye değişir 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsellik konusunda 307 cevap paylaştı. Evet dikkatli soft bi şekilde yapılabilir 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doktor yapmayın demediği sürece yapılır 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsellik konusunda 17,1b cevap paylaştı. ben yaptım 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. doktoruna sor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Doktorun onay verdi ise sorunsuz bir gebelik geçiriyorsan kimisi son 4 hafta der kimisi son haftaya kadar der bu doktorun söylemesi daha mantıklı gebeliginleniliskili çünkü.
Son 4 haftaya kadar devam edilebilir ama yine de her hamilelik aynı olmayabiliyor. Doktor söyler en doğrusunu.
İçine boşalmadigi ve fazla sarsıntı yapmadigin sürece sorun yok
Sağlık sorunun yoksa dikkatli şekilde evet yapabilirsin
Yaparsın yavaş ol hiç korkma biz çoook pişman olduk 😡
Doktorlar daha iyi bilir normalde doktor sıkıntı gormediyse 7 aylık olana kadar seks oluyor
Orta ve başlarda bebeğe iyi geldiğini duymuştum ama son aylarda ne olur bilemem
Yapabilir ama bildiğim kadarıyla ilk ve son uc ay prk onermıyorlar ki zaten 9 ay awkkk
Bebege zarar vermeden ve kadinada nazik olun serbest
O aylarda seks yapmak çocuğa zarar verir eğer doğru posizyon yapılmazsa
Hayir son güne kadar yapabilirsin faydasi da var doguma
Yani zorlsmicak pozisyonda yaparsınız zorlanırsan durursunuz
Yasmaaxsin sorun merak etmr
Bence son ay yapılmaz
8. Ayda Gaz kesiceksiniz arkadaslar
Hemcinslerin sevismekle. mesgul, karsi cinslerin hepsi abaza is guc yok dogal olarak
Doktor tavsiyesi şart kişiden kişiye değişir
Evet dikkatli soft bi şekilde yapılabilir
Abla 8 erken ya 9'u bekle
Çocuk yamulur yapmayın 😂😂
Doktor yapmayın demediği sürece yapılır
Yapılmaz bence
Hayır
Doğtu pozisyonda sorun olmaz
Yapabilir.
Yapma bence
Yapar
ben yaptım