Ve gazımı tutamıyorum, ayrıca kuyruk sokumu kemiğimdeki sinirler de ağrıyor? Neden sizce? Doktora gidemiyorum iş yerinden izin alamadığım için..
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tecavuze ugradiysan ve o bolgede zorlama cok olup kasarak yasadiysan sinirlerde yirtilma hasar olmuş olmasi muhtemel ve omur boyuda cekmen muhtemeldir doktora gitmelisin
Doktor musunuz yoksa 😔😔😔😔😔
Doktor degilim ama saglik konusunda ilk yardim konusunda oldukça okuyan kurslar alan denyime sahibim
Mekik çekemedim bugün biraz yaptım zorla ama şiddetli ağrıya sebep oldu, sinirlerim ağrıyor adeta zorla girerken bende hissettirdiğini hissettim bugün spor yaparken
Kaç gun oldu bilmiyorum. Yeni yasadiysaniz Oncelikle arka bolgenizi zorlayici hareketleri birakin. Oncelikle oraya antibiyotikli kremlerle biraz destek vemeyi denemeli ve biraz az hareket etmelisiniz. Keske yasamasaydiniz gecmis olsun
Geçen sene,16 mayısta akşam vakti
Bu sure cok uzun... bu sure zarfinda azalip kaybolmasi gerkirdi. O bolgede muhtemel sinirsel kas yirtilmalari kopmalari olmus olabilir. Omur boyu yasaminiza etki edebilir acil doktora gorulmeniz sart bence uzman tavsiyesi almaniz daha iyi olur
Aman Allah'ım 😔yani mekik çekmem sakatlığa götürür Allah korusun
Uzman tavsiyesi alman şart...
Doktorlar sinir yaralanmalarını görebiliyor muki bir de sinir yaralanmalarının çözümü yok ki
Bende hemşireyim
Ne diyeyim zorlayici hareketlerdeb kacinin diyebilecegim hiç biesey yok sadece o bolge icin belki hareketler ya da yapmaman gereknleri soyleyebilir diye dusundum
Anal tecavüze nasıl uğradın. Geçmiş olsun. Doktora git. Sonra polise ne işin var burada yazıyorsun
Geçen yıl Mayıs'ta oldu, polise gidemedim o belalı kişiden korktuğum için
Sizin korkularınız yüzünden başkalarınada yapıyorlar
Polise git. Hapse girmesi gerekli. Tecavüz kabul edilemez bir suçtur.
bu soruyu pek anlamadım. sizce nedenin cevabı zaten biliyorsun sanırım. gerisi konuşulması gerek
Tamamini sokabildi mi ki
Ciddi zarar vermis sinirlere sanirim
Hıhı😔😔😔😔
Yani çok zorlandım
Cirpinamadin mi cok. zordur ordan sokmak
Göğüslerimden tuttu duvara dayayıp, asla kurtulamazdım , kilitledi beni
Peki sonrasinda iliskin oldu mu baskalaroyla
Hayır!
Anladim asabildin mi diye soruyrym
Sanırım hayır erkekler mide bulandırıcı geliyor hâlâ
Niye böyle hissediyorum
Zorladigi icin
Bakire misinki sen
Evet
O yuzden arkadan
sevişme gönüllü anal tecavüz mü? resmen hayvanlık olmuş. keşke gitseydin karakola
Evet korktum adam bana bela olur diye çünkü iğrenç bir adamdı
çok geçmiş olsun tedavi oldun mu hiç
Hayır maalesef işten izin vermiyorlar çünkü
Teşekkür ederim Allah razı olsun
İş yeri özel mi devlet mi
Devlet
Nasıl izin vermezler ki. Şehir neresi
Ankara personel az
Keşke zamanında şikayetçi olsaydın artık çok zor ispatı. Neyse sağlığına kavuş da zor olsa da unutmaya çalışacaksın. Tek mi yaşıyorsun
Evet
Özür meraktan soruyorum o şrfsz sevgilin miydi
Hayır ya değildi tabii ki
nasıl aynı evde kaldınız= olay nerde gerçekleşti
Ya kahve içelim dışarda dedi utanıp mahcupça güya
Sonra arabaya binmem için ısrar etti cafe mafe hikaye yani , direkt arabaya biner misin noolur benden korkma diye bir sürü ısrar etti sonra da evine götürdü
Sonra biraz oturduk müzik açtık dans edelim mi dedi, bende o ara depresyondayken olur dedim çünkü duygusal boşluktaydım, çünkü 2 kere ev arkadaşı denemiştim onlardan kazık yemiştim maddi manevi, sevgilim beni aldatmıştı, iş yerindeki ortamdan çok mobbing görüyordum, tutunacak bir dal ihtiyacım vardı yani, ufacık bir sevgiye sadece
netten mi tanıdın bu adamı
Sonra dans ederken çok afedersiniz ereksiyon oldu ş... siz ve midem bulandı
Ve bana dedi ki bana adım atmaktan korkma sen ne kadar istersen o kadar olur dedi ben de dudağına bir buse kondurdum sonra da zorla yatağına götürdü, bacaklarımı yala Sadece o zaman dedim, pantolonumu çıkardı böyle daha kolay olur diyip
dans esnasında alkol de var mıydı
Sonra bana oral de yapar mısın ama ilişki istemiyorum dedim (bana oral yapılmasını merak ediyordum), beni yalarken sende benimkini yala dedi bende hayır dedim, pantolonunu indirdi kafamı leş şeyine bastırdı ama ağzımı sımsıkı kapattım ben sonra da merhametsizce göğüslerimden tutup duvara dayadı ve zorla çok fazla kere analımdan girip çıktı, çok korktum tek diyebildiğim yapma oldu cılız bir sesle ama tam bir adiydi hiç merhamet etmedi bana 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭bu olay geçen yıl 16 mayısta oldu hâlâ gazımı tutamıyorum hala dışkım kokuyor ve ilk zamanlar kanlıydı hep dışkım o olaydan sonra artık nasıl yırtıp zarar verdiyse kas ve sinirlerime... Klamidya da oldum ve tedavi de olamadım eczanenin yanlış doz söylemesiyle
Netten tanımadım, o sarhoş gibiydi.. ben içmedim hiçbir zaman içkiyi.. İki kızla ev tutmuştum iş için, evimize gelmişti anahtarları yapmak için.
Ordan tanıdım
çok geçmiş olsun bi an önce tedavi olmalısın.. gaz tutamama psikolojik de olabilir
Yok psikolojik değil eminim ben, sinir ve kaslarım zarar görmüş, çünkü neden biliyor musun o kötü adamın bana tecavüz girişiminde bulunacağını anladığım zaman kendimi sıkabildiğim kadar sıktım zannettim ki popomu sıkarsam gir çık yapamayacağı için son bulur o kötü girişimi ama maalesef belki 60 kere falan aşırı derecede zorlayarak girip çıktı, kendimi çok sıktığımdan acıyı bile çok hissederdim sanırım o an psikolojik travma geçirdim
Acıyı bile çok hissedemedim*
Nasıl tecavüz yanii, şikayetçi olsana
Ne demek izin alamıyosun?
Öyle şey olabilir mi ya saçmalama
Allah bilir sen şikayette etmemişsindir
Kim yaptı
Yardımcı olmak istiyorum
Nasıl ya