sex için partner buluyorum bulmasına yani çok fazla yalnız kaldığım olmuyor ama tabii bunun maliyetide var bugün iş çıkışı şişli zincirlikuyu civarında çalışıpta akşam birkaç hoşbeş ederim ya da bir flirt ederim diye beyoğlundaki barlara akan kadınlardan birini ayarlamanın maliyeti en az bir gece de 300-400 gider zaten bunlar çok içerler mübarek Jack le başlar Tequila ile bitirir ne kadar pahalı içki varsa hepsini içmek ister, içelim işte 2 bira çıkalım ne olacak yani yok olmaz hesapta biz den tabii çıkışta Taksi parası bilmem ne derken minimum 300 bir gece o da kendimin 1 kadehle idare ettiğimi varsayıyorum ayık kalmak önemlidir .
İkincisi bizim için sonuç olan yatak faslı bir çok Türk kızı için sadece bir başlangıçtır.(istisnalar hariç) Biriyle birkaç haftadan beri devam eden bir ilişkim vardı herşey güzel evin anahtarını filan verdim bir gün işten sonra eve bir geldim aannnaaaaaam televizyonun üstü masa mutfak rafları heryer dantelli örtü evinden çeyizini getirmiş ya hu aşkım bir hafta sonu denizliye gidelim seni bizimkilerle tanıştıracam demezmi ben boşanmış adamım zaten bir daha aynı hataya düşmem düşemem ama kırmadan bitirmek lazım bi kaç gün bunalım filan takıldım tabii merak etti neyim var filan diye benimle evlenmek istiyorsun ama itiraf etmeliyim sana bu haksızlığı yapamam ben bisexuelim dedim dondu kaldı güldü inanmadı şaka dedi maalesef dedim bişey demedi ben anladım dedi (inanmadı) ve gitti dantelli örtüleri kargoya verdim.
Bir de camgözler vardır kolay tavlarsın güzel sevişir akşam sana gelir deli gibi sevişir sabah uyanırsın iphone,laptop, cüzdandaki para (insaflıymış allahtan kredi kartlarını kimliği filan almamış) buharlaşmış.
Netice de zor zanaattir zamparalık ve Türkiye'de zor şeydir salt sex partneri bulmak...12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurası türkiye ki öyle kolay degil seks partneri bulmak onu geçtim 1-2 gün takılırsın çocuğumuza ne isim verelim diyenler cıkıyor ki hiç kolay degil . :) Partneri buldun diyelim 1 mekan problem nerede rahat olmak lazım 2 her şey Insan tenine olan bagımlılık mı nerde zevkli eglenceli yani 3 güvendin birlikte oldun. ya sonra hayatına dalmaya çalışırsa iyi bir ruh haline saglam olmalı etken çok bence
33 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
iyi bir ruh hali aynen katılıyorum ...
seks partneri bulmak mesele değil,esas mesele vajinanın içinde mastürbasyon çekilmesine ne kadar dayanabilirsin bu.
58 Yorumla- +1 yıl
en iyi çok iyi cevap .
- +1 yıl
hiçbirşey anlamadım
- +1 yıl
baba büyüksün
- +1 yıl
güzel bir teşbih olmuş:)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erken boşalma sorunsalı çok kötü birşey hiç birşey anlamıyor zevk alamıyorsun
24 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılselam, sorun için yazdım. Kendi adıma konuşayım ben öyle bir devir içerisindeyim ve genellikle birçok kadınla konuşmakta zorlanıyorum ya da benimle konuşmak istemiyorlar. Misal buradan bir iki kişiyle konuşmaya çalıştım engellediler daha sorunu anlamadan.
Açık konuşayım ben şu anda sürekli seks istiyorum ve durduramıyorum, kadınlara da yanlış yakşalmamak içn geri adım atıyorum. Onun dışında birçok kadının sayfası engelli ya da kapalı her halde zamanında kötü deneyim aşamışlar. Onun dışında facebookta da aynı durum geçerli. Yaş mesela. 2 yıl önce bir kadınla tanışmıştım fakat yaşımı öğrendiğide geri adım attı.00 Yorumla
+1 yılburası turkiye yok ayıp yok sapıklık yok islamiyet yok orf adet diyenler malesef yanılıyorsunuz.Gozunuz bu kadar mı kapalı.
cevreme bakıyorum aldatan aldatana değişik ilişkiler anlatamayacağım bir suru sey.. bunlar gizli yaşanıyor bilinmeyen cok bilinenleri bile yetiyor ya daha neler var.
bence sekspartner bulmakta bir zorluk yok. kendinin bunlara acık biri oldugunu belli edersen arkdaş cevrenden illaki isteyen oluyor. biraz vucut varsa ve zekiysen vede gizliliğe onem verdiğine karşındaki guvenirse olan şeyler...00 Yorumlasıkıntım yok. Eğlenmeye, gece kalmaya gibi gibi takılabileceğim arkadaşlarım var. Bazen yalnızlığı özlüyorum diyebilirim. Ama burada tabi yurtdışında olduu gibi olmuyor. Amerika'da bunu düşünmüyodum bile :)
12 Yorumla- +1 yıl
burda kimsenin tribini çekemem. Hiç öyle kafama takmıyorum. Eğlenmeme bakıyorum. Biliyosun burada mal bi mantık var damsız mekana girme sorunu. Gerçi girmemde sıkıntı yok istediğim mekanlarda ama mantık farklı olduğu için yanına birini alması gerekiyor insanın ben de kafama uygun beni boğmayacak eğlenmesine bakacak arkadaşımı veya arkadaşlarımı alıp gidiyorum. Burada bu şekil maalesef.
+1 yılYalan söylemeyim, son zamanlarda seks partneri aradım ama bulamadım. İnternetteki "eskort" sayfaları hep sahte, bütün hedefleri paranızı çalmak. Bu yaşıma dek dayanmışım, ufukta evlilik de yok bir ilişki de. Çıkmazın içindeyim, çok ihtiyacım var ama aslında sevmediğim bir kadınla da yaşamak istemiyorum. Bakalım kafayı bozmazsak iyi.
00 Yorumlamalesef olsaydı iyi olurdu ya sevgili yok sex partneri yok nolcak benim halim ya ünvte okuoz sözde en aktif zamanımız arkadaş
13 YorumlaParalı ise birşekilde buluyorsun da , iki kişininhoş zaman geçirmesi anlamında ben pek profesyonel değilim, anca şeytan tüyü olmalı ki ve iyi bir sezgi yeteneği, o zaman tek gece değil , kırık bile bulunabilir. Türkiyede bu iş için başka gelişmelerin olması lazım, biraz daha uzaklaşmalı insanlar birbirinin ne yaptığını izlemekten.
00 YorumlaAçıkçası partner bulamıyorum. Türkiyede kızların pek o tarafda işi yok gibi ama içlerini de bilmem tabi. Birde kızların dengesizlikleri var nerede ne yapacakları belli olmuyo. birşey istiyorsan o net bir şekilde ifade edilir eşek değiliz dimi :)
Bu niyetle olsa saten kaçırmam hayatın en güzel zevki bu.00 Yorumlabu ülkede seks partneri kolay bulunmuyor maalesef, kısaca özetlemek gerekirse sana karşı herkes bir anda müslüman kesiliyormuş gibi oluyorlar nedense...
30 Yorumla
+1 yılBayanlar için en önemli problemin güven olduğunu düşünüyorum.Ayrıca düzgün karakterdeki adamıda gecelik ilişkiye hemen ikna edemezsiniz.
Bunun için en iyisi bir rezerv oluşturmaktır.potansiyel isimlerden o an uygun olan bu konudaki sıkıntıyıda çözecektir zaten.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zor tabiki türkiyede bulmak sadece sex yapabileceğin birisi bakire olmıcak seninle evlenmek istemicek güvenilir olacak hastalık vs. mekan bulmak gerekir ve yani parada lazım tabiki insanda
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de yaşıyorsan herkes kardeştir anasını satıyım. Turistik bir otelde olmasam belki büyük sıkıntı çekerdim o konuda ama kimi zaman yalnız bir bayan kimi zamanda yoldan geçen birisi olabiliyor kimi zaman ama bunun bi çözümü yok en sinirlendiğim bir konu
01 Yorumla
+1 yılbenim partnerim yok olursan hayır demem :-)
öncelikle bayanlar icin bu daha kolay erkekler icin biraz daha zor
bayan bir dakkikada göz kırpsa yeter erkek icin para olacak araba olacak giyim kusam olacak
olacakta olacak. yokki selam naber yatalımmı diyen daha görmedim :-)02 Yorumla- +1 yıl
cevapında belirtigin gibi bizlerin durumu daha zor :-)
kaldıki zaten bu ortam meselesi sen hoslanacaksın karsındaki hoslanacak beraber bir kac kelimenin belini kıracaksın kafalarının uyusursa gerisi gelir.
Ürkütmeden istemek lazım :)
direk mevzuya giremezsin bana versene diye alıştıra alıştıra gerçi kadın biliyor ne istediğini karşısındakinin ama kitabına göre olucak ile
takılacağın ortamda çok önemli00 Yorumlazor tabiki ama insan sex içinde her önüne gelenle beraber olamaz.mutlaka bir çekim veya etkileşim olmalı bence.
10 Yorumlanerde bulucan ancak sevgili yaparsan ilişkin olur zaten trde seks partneri olayı olsa kimsenn sevgiliye ihtiyacı kalmaz 16-22 yaş grubları için tabi bu yaşlardaki çıkmalarındaki amaçların çogu %80 i diyelim sekse ilk adım hevesi...
00 Yorumla
+1 yılGüven olayı büyük sorun. Bir de bir kaç saat önceye kadar tanımadığın bir insanla samimiyetin son noktasına işi taşımak da pek akıl karı bir hareket değil gibi.
00 YorumlaAradığım zaman bulamıyorum, yalnız aramadığımda da çıkıp geliyor...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar için böyle bir sorun söz konusu olamaz ama erkeklerin de bazılarında yoktur diye düüşünüyorum
10 Yorumlabazı kız arkadaşlarım dünden razı oluyo ve yapıyoruz.bi tanesi terslemişti.adımın duyulmasından da korkuyorum açılamıyorum.abla varsa önerin söyle lütfen.
00 Yorumlaişte tam o esnada bu siteye giriyorum fakat 0. :) en çokta sen çarpıyosun gözüme...
05 Yorumla
+1 yılherkese guvenemezsin ondan sonra video kaset gibi şeylerle uğraşmak zorunda kalabilirsin
11 Yorumlabu nerede nasıl bir ambiance içinde nasıl bir partner aradığına bağlı
00 Yorumla
+1 yılkimse kimseye güvenmiyor ben bir erkek olarak hiç böyle birşey düşünmedim düşünmekte istemem o ne öyle seks partneri.
00 Yorumlaerkek içi sex partneri bulmak zor düşünsene bi kız gidip seninle sadece sevişecez dediğini imkansız bir bayan için bunu bulmak daha kolay olur
040 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdık birisi ise sıkıntı olmuyor ama yeni tanışılan birisi için güven problemini aşmak gerekir
00 Yorumlakastettiğin sadece seks amaçlı bi partner mi
00 Yorumlavar..
10 Yorumla
+1 yılyok
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler