Partnerim hep prezervatif kullanır. İlişkiye girdikten sonra partnerim penisini çıkardığında her seferinde prezervatifin üstünde beyaz beyaz sümüksü sıvılar oluyor. Ama kesinlikle bu sıvı meni değil. Benden geliyor yani. Neden oluyor olabilir? Bu durum normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani o isi yapmasini biliyorsun. Ama sende zevk suyu geldigini bilmioyrsun. Ilgincsiniz cidden.
23 Yorumla
Soran+1 yılZevk suyunu tabii ki biliyorum. Ama rengi genelde şeffaf oluyor böylesi de normal mi diye soruyorum. Tavrınıza çekidüzen verin lütfen.
- +1 yıl
Yediğin besinlerle alakalı.
En İyi Cevaplar
genelde tüm kadınlardan gelir o sıvı esasında o zevk suyunun sürtünmeden dolayı aldıgı kıvamlı bir sıvıdır normalde şefaf ve renksizdir ama penisin içerdeki haraketi onu kıvamlandırıp beyaz bir hale sokuyor endişelenmene gerek yok yani zevk suyu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın ilişki sırasında buna benzer sıvı salgılar zaten. sıvının kıvamı çok koyu ve koku var ise mantar belirtisidir ama dikkatli ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana koku gelmiyor ama beyaz meniye benzer bir sıvı işte reçel kıvamında :D ay böyle benzetmek de hoş olmadı ama :D
Cevap sahibi+1 yılsorun yok zevk aldığını gösterir. Renginde ve kokusunda bir gariplik sezmediğin sürece gayet normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
Tabi ki normal. Bunun olmaması için senin zevk namına hic bisey. hissetmeden öylece put gibi durman lazım
00 Yorumlaevet gayet normal senden gelen şeffaf zevk suyu erkeğin gidip gelmesi esnasında beyaz köpüksü bir hal alır.
00 Yorumlagenelde önsevişmeyi kısa tuttuğun zaman olur normaldir
00 YorumlaKadınların sürekli , ıslandım , ya da yeterince kayganlaşmıyorum diye bahsettiği meşhur sıvı işte o
04 Yorumla
Soran+1 yılO şeffaf değil miydi?
Soran+1 yılŞeffaf dendiği için kafam karıştı benim onda.
Cok sulaniyorsun ne mutlu sana her kizda olmaz bu avantajlisin sorun yapma iyisin iyi birde bizimkinde olsa ne iyi olur oral yapmaktan biktim sulansin diye..:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanın ilişki öncesi salgıladığı kayganlaştırıcı sıvı, gelgit esnasında rengi beyaza döner, normalde şeffaftır.
00 Yorumla
+1 yılNormal o senin vajınayın sulanması okadar takma sen orgasmına bak
00 Yorumlailtihap ya da mantar olması çok yüksek olasılık. bir jinekolğa git.
00 Yorumlanormak sanırım bende baslarda korkuydum ama genelde gelıyr bayan arkdaslarmzda :D
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVajina ilişkiye hazır olduğunda kayganlaşması için sıvı salgılar, zevk suyu denilen sıvı budur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya sevişmeyin siz ya. bunuda bilmiyosanız sevişmeyin l*n
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu sıvı senin boşaldığında akan zevk suyu br nev kadının menisi yani
00 Yorumla
1 yılO normal bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinanın iç kısımlarına su tutuyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır asit baz oranını bozmamak icin disardan yikiyorum.
+1 yıliltihap olabilir dr gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılakıntımı geliyo vajinandan?
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte akıntı mı ki acaba?
- +1 yıl
normal zamanlarda geliyomu o sıvı?
Soran+1 yılBazen
- +1 yıl
koyu renklimi
Soran+1 yılBeyaz iste
- +1 yıl
vajinal enfeksiyon olabilir koyu renkli ise
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar yoğun mu gelen sıvı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliltihap ve mantar onlar
00 Yorumla
+1 yılO sıvı senin.
08 Yorumla
Soran+1 yılOnun ben de farkındayım da herhangi bir sağlık sorununa işaret eder mi diye soruyorum..
- +1 yıl
Hayır cahil, hayır..
Soran+1 yılSensin cahil. Çok aktif bir cinsel hayatın olduğunu iddia ediyorsun bu tiple de, öyle olsa her sorunun altında cevabın olmazdı. Ah canım burdaki soruları okumaktan filozof oldun filozof.
- +1 yıl
Beni burada herkes tanır ve seks yaptığımı bilir. Birazdan da yapacağım ve buraya resim olarak koyacağım. Zevkle bakarsın artık.
Soran+1 yılHe canım he hee..
- +1 yıl
Çok ciddiyim. Bu lafını sana sokacağım :) hele bir 3 olsun.
Soran+1 yılSen anca sabun deliklerine sokarsın bence.
- +1 yıl
@kizlarsoruyor ilgilenecek misin yoksa fena sovucem.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorun yaratma
00 YorumlaZevk suyun akıyodur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası