beyaz mı şeffaf mı hadi bakalım söyleyin...
tabi bu hangi aralıklarla seks veya mastürbasyon yaptığınıza göre değişir
tabi bu hangi aralıklarla seks veya mastürbasyon yaptığınıza göre değişir
ben günlük yaptığımdan beyaz gelmez. şeffaf gelir. oranına gelirse o anki yaşadığımız sevişmenin ve sonucundaki orgazmın kalitesine göre değişir.
cinsellik beyinde olur. bol sevişir insan tam son safhaya gelir o an istenmedik bir durum olur. özellikle benim gibi hassas kişlier bunu anlayacaktır. o an aklıma ya iş ya başka bir sorun gelir. bir anda heves kaçar ve orgazm kalitesiz olur. bazen de öyle olaya kilitleniriz ki dünya yıkılsa haberimiz olmaz. o zaman süper kaliteli bir orgazm olur ortalık su sel
woww
kıskandırmaya mı çalısıyon hayırdır?
sperm rengı sevısme aralıgı mıktarı rengı ve katılıgı gıbı detayları barındırır mesela hastalıgı olan bırısı sarımsı bı sperm gelırken sık mast yapanlar seffam saydam renkte kaygan gelır saglıklı 3 gunde bır ılıskıye gıren ya da mast yapan bırısının spermı beyaz ve dustugu yerden aşagıya akmayan katımsı olanıdır ayrıca kokulu spermdede hastalık belırtısı bulabılırsınız bır sıteden okumustum :) ayrıca benımkısıde beyaz ve ne cok nede az mıktarda duşuyor dolu dolu 4 damla gelıyor:)
Cevap
27Cevap
Ölçmedim ve rengine bakmadım. İlişki esnasında hatunun üzerine, mastürbasyon yaparken banyoya/tuvalete akıp gidiyor.
insan bakmazmı ya
Pardon ama neyine bakıyım? Ben tadını çıkarmaya çalışıyorum.
ben bakardm yani
Penis ölçmeyi akıl ettim ama sperm miktarını ölçmeyi akıl edemedim :(
Daha tam beyaz olduğunu göremedim ama mermi gibi atıyorum 😄😄
İkinci satırdaki yazdığına göre bizden de bilgilisin bu konuda...
biliyorum bnu herkes bilir
Sıkıntı yok o halde...
karşımda olupda sana deneyi yaparak göstere bilsem, inana dayanamaz yapışırdın bana
genlde beyazımsı olur, emin ol ki eğer oralda ağıza bosalmayı seviyosan ağzını dolduracak kadar bosalabilirm canım:)
onu istiyorumda cesaret edemiyorum erkek arkadaşmla
hm, neden cesaret edemiyosun, oral yapıyosnda ağzınamı bosalmasnı istemiyosun?
ağzıma boşalırsa yutcam ama bardak dolusu bişeyde yutamam
önce azar azar bosalsın, bir kısmnıda dıaşrı bosaltsın mesela, böyle yaparak alısablirsn. Ya da ilk başlarda ağzına bosalır, sen biraz ağzında tutup tadını alırsın geri ağzından çıakrıp tükürürsn. bir sure sonra yutmaya başlarsın. Ancak böyle alısablirsın :s
tadı nasıl ki
ben denemediğm için tam bilmiyorum ama genlde bayanların yorumu hafif ekşi derler.:)) gerçi kişinin yediği içtiği şeylere görde değişklik yaparmş tadı..
tadalım :)
tadalım derken, pardon anlamadım.:D
bir gün ben tadaym sevglmnkni yani
:)))
ahahhahaha, tamam anladım şimdi :D sen bilirsn artık, bir dene istersen :) ne zamndır birlktesın sen sevglinle?
:))) birkaç ay
ilişki yaşadığın sevgli olarak bu ilkmi?
2 olcak
hm, pardon ama yaş kaç senin?
23 senin
29 benim, olgun biriymşsın :) bak şimdi kıskandım sevglindne seni :D
yok be çocuk gibi olduğum söylenir
görünüşn dahamı genç gösteriyo ki? olsun ya, o daha iyi işte, geç yaşlanırsın daha ne istiyosun güzelim :))
küçük gösteriyorum evet :)
hm tamam, bence daha iyi bu, dediğim gibi daha geç yaşlanırsın :) peki vücut yapın nasıl, yaşını yansıtıyormu yoksa o da mı küçük yaştaki bir kızın vücudu gibimi?
Seks yapıyorum. Çok yoğun ya benimki. Oral seks yaparken çok fena nefessiz kalıyo kız.
dostum seni çok görüyorum burada bence hepsi kuru sıkı ütopik bir dünya mı kurdun?
:) Resimler var. Istersen atarım. Buradayım çünkü yapıyorum yaşıyorum her boku biliyorum.
ne resmi
Kuru sıkı ve ütopik diyorsun ya. O iftiraları yalanlayan bir resim. Istersen bardağa boşalayım sperm yoğunluğuna bak?
yok canım almayım
O zaman hakkımda ileri geri konuşmazsan sevincem
ama inanmıyorum ne yapayım
Tamam gel gösterim
Ben de sık yapmam uzun süre tutunca sararmaya başlıyor
hadi ya kötümüş
:D. mesela 1 Haftaya kadar beyaz ama sonrası sarı oluyor dediysem sapsarı değil, beyaz zemine düşerse farkedersin yoksa şeffaf sanırsın. çok detay verdim kb :))
böyle istiyorum sorun bu tür cevaplar bilgilendirin tadıda değişiymdr acaba
Yemedim ama parmağımdan geldi bikaç defa yanlışlıkla tadı. değişmiyor herşey aynı sadece daha fazla miktarda çıkıyor mesela üç günde bir yap normal beyaz şeffaf falan çıkar. ama 10 gün geçsin o kdar fazla ve yoğun çıkar ki normalde farketmessin beyaz zeminde sarı gözükür çünkü yoğun olur. hem daha çok hem daha yoğun.
anlıyorum
gözlerinden dudaklarına inecek kadar doygun sekilde
4 kavanoz alana 1 kavanozda bizden hediye :) hmde kavanoz kavanoz boşalıyorm :)
ahaha :))
:)))
en son son bosalmam çoktu ve yarım çay bardağı doldururdu süt kremsidir sperm rengim
Benimki beyaz sut gibi uzun sure yapmayinca fiskiriyor:)
3 gun mast yapmazsam cay bardaginin 3te 1i kadar hafif krem renginde bosalabilirim arkasindan ikincide az bir sekilde gelebilir.
Yarım çay bardağı falandır..
napıcan reçelmi yapcan
Brüt 3 kilo
net 2.85
Nasil miktar kiloyla tartmadik ki deli
yani damla damla mı şakır şakırmı
5 kiloluk damacanayı doldururum yani :D
getir bana sizin evdeki sürahiyi doldurayım :D
kar beyazdır ölüm ;)
hmmm
sen yutmayımı sevıyorsun ya da goguslerıne yuzune fıskırtırılmasından mı hoslanıyorsun ;)
yutmayı denemedm
o zaman tam doruk noktasında uzerıne fıskırmasından hoslanıyorsun anlasılan ve koyu olmasını ıstıyorsun ;)
Çok sinir bozuyor bu sorular..
neden
Herkes atıyor çünkü
daha önce karşılaşmadım bu soruyla ama
Boy soruları da öyle. Herkes atıyor anca laf kalabalığı oluyor.
Al işte damacana diyen bile var
yeşil boşalıyorum. herşey yeşil dünya için.
çok sık seks yaptığım için genellik şeffaf.
Kilo kilo tart evine götür tobe tobe..
Su zevk suyunuzu icmek isterim kizlar.
beyaz ve çok
Beni bul
sebep
Beni bul
nayır
Find me ;)
beyaz benim sık yapmam. bayaa bir cok geliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar