1 ay önce bir ilişkim oldu ve içime boşaldı hamile olacağım diye çok korkuyordum ta ki bugüne kadar bugün regl oldum ama şüpheliyim de reglin üstüne hamile olanlar da varmış duyduğum birilerinde
korktum sizce olur muyum ya da test yaptırmalı mıyım
korktum sizce olur muyum ya da test yaptırmalı mıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İnsanlar yorumlarda çok yargılayıcı ve ofansifler. Dilerim her şey gönlünüzce olur
Ya nerden bilelim Allah aşkına? Sen de test yapamadan bilemezsin. O dediğin dış gebelik. Sağlıklı bir şey değil zaten
1 ay oldu hamile değilsin hiç bulantı bir şeyin de olmadı hasta da oldum ve hala korkuyorsun öyle mi Allah akıl fikir versin
Geçmiş olsun anne oldun , müjdeli haberi ver artık 😡🖐️
Ben zaten bi anneyim
Tamam kardes geldi ona hayırlı olsun
Olursun adam kısır değilse işin garanti bu durumlar İçin ertesi günü hapı diye bişey var
33 yaşında beydi bugüne kadar evlenip çocuğu olmadıysa bence kısırdır
Sen niyetin yoksa bi test yaptır geç kalmadan bence
Şimdi şöyle anlatayım o an zevkin tadından anlamıyorsun bir şey olmaz deyip geçiştiriyorsun ta ki kafana yatmadığı zaman düşündüğün zaman ertesi gün hapı falan aklına gelmiyor ki içsem bile fayda etmeyecek test yaptırsam şu an reglim ve hiç bir şekilde pozitif veya negatif sonuç alabileceğimden emin değilim
Kan testi verirsen kesin belli olur
Daha önce bir hamilelik yaşadım zaten bu durumlara hakimim bir çocuğum var ve tekrar bir tane istemediğim için temkinli davranmaya çalışıyordum fakat şu ana kadar onun için danışmak istedim sizlere ben de bilirim gidip test vermeyi fakat regl olduğum için herhangi bir şekilde pozitif veya negatif olduğu belli olmaz
Bitmesini beklicen o zaman ama bildiğim kadarıyla kan testinde regl etki etmiyor
Test zor değilki en garantisi test zaten hamilelikte acemi değilsin bilmen gerekir bunları.
Herkes dışarı boşalırım der ama, işte o anda dışarı boşalmak olmuyor.
20-30 tl ye bütün soru ve sorunlarını çözersin şu an bu endişen yersiz
Her bosalmada hamile kalinsaydi dunya cocuktan gecilmezdi
Korunmadan niye böyle şeyler yapiyorsunuz? Sizin saçma fantezileriniz hazirliksizlariniz yüzünden dünyaya bir sabi mi gelsin
Geliversin yani ne olmuş
Yaşın kaç ergen ergen konuşmayın
Ha pardon evliymişsin. Ergenler soruyor hep
Evlilik dışı sandım
Benim yaşım da nasıl konuştum da seni hiç ilgilendirmez burada efendi gibi soru sormuşum sen de efendi gibi cevaplamışsın eğer ben seni taksaydım soruna edepli bir şekilde cevap verirdim değil mi
Hayır evli değilim evlilik dışında olunca olmuyor mu hani her zaman korunacaksın diye bir kaide yok bazen unutabiliyor insanlar bazen o anın tadını çıkarmak istiyor olamaz mı
Tamam tamam yükselme hemen evliysen ne sorun olacak
Annesin evlilik dışı. Santerker yandı. Evli misin şu an?
Kardeşim sana güzelce izah edeyim 3 yıl oldu ayrıldım eşimden ve bir çocuğum var birlikte yaşıyorum bunlar seni kesinlikle alakadar etmez ama hakkımda kötü düşünme kötü telaffuzlarda bulunma diyerekten sana anlatıyorum
Bu ilişki yaşadığın kim peki sevgilin mi
Hayır patronumdu
Geliversin nolcak demissin başta. Gelse sorun olmayacak mı? Gayrimeşru ilişki ile nikahlı ilişki aynı şey mi?
O kadar kolay değil yumurtlama günün değilse ihtimal düşük zaten adette olmuşsun
Adetten hemen bir gün sonraydı fakat ve araştırma yaptığımda yumurtlama döneminde olduğumu söylüyordu %70 olabilme şansımın olduğunu öğrendim
Ya hem korkuyorsunuz hem yapiyorsunuz bu nasil is arkadas...
Yaptığım şeyden korkmadım ama yaptıktan sonra eğer olursam diye Bir tedirgin oldm ama asla korkmadım
Yav korktun dedin iste niye kiviriyon apacik ortada...
Kardeşim sorduğum soruyu eğer tam doğru bir şekilde okuduysan anlamışsındır ne dediğimi ama okumadan yarım yamalak bana bunları söylüyorsan zaten anlamamışsındır boş ver sen en iyisi anlama ben beni anlayanlarla ilgilenirim hoşça kal
Bence sen kiviriyorsun ama kabullenemiyorsun da ama anlayacagimi anladim…
Sonuçta seninle ilişkiye girmemişim ne anlayacaksan anlayabilirsin benim için sorun yok
Sorun olmadigi icin mi soru sordun…
Hayır sormak istediğim için sordum insanların görüşünü dinlemek için onların fikirlerini almak için mi bu soruyu sordum
Esine de sorsana o ne diyormus
İleride olursa sorarım merak etme
Neyin var.. sorsana kiminle yaptiysan
Regl olduysan hiç korkma risk bitti
106 yaşında mısın garip 🙂
Konumuz bu mu şimdi 🤔🤔🤔
Boş ver ya nasıl olsa herkes konuyla alakasız bir şekilde konuşuyor ben de konuşayım ne olacak baksana şey diyorum hamile kalır mıyım diyorum adam diyor ki evliysen sorun yok diyor kardeşim ben demiyorum ki evliyim veya değilim kime ne yani kimse konuyla ilgili konuşmuyorsa ben de konuyla ilgili konuşmam olur biter yani
Doğru söylüyorsun alakasız adam çok var gereksiz yorum yapan ama hamile değilsin rahat ol
Peki sayın doktor bey öyle diyorsanız öyle olsun
Doktor değilim sizin ilişkiniz gibi riskli ilişki çok yaşadım ve doktor arkaşlarım var onlara çok soruyorum bu konuları
Regl olmuşsan yırtmışın demek ki,
Test yaptır
Neden içine gelmesine izin verdin
e kal ne olacak
Kalmazsın merak etme
Kader kısmet artık
Kalirsin tabi
Yapan ilgilensin