Sevgilimin eski sevgilisine oral seks yaptığını öğrendim, bu sahneyi nasıl kafamdan atabilirim?

Sevgilimle 7 aydır çıkıyoruz ve benden önceki 2 hafta çıktığı sevgilisine, o kişinin isteği dolayısıyla oral seks yaptığını öğrendim. Bu 7 ay süresinde ise bu konuyu hiç konuşmadığımızdan, seks esnasında kendisi yapma girişiminde bulunmadan ben sevgilime "oral seks yap" demedim, sınırları olabileceğini düşünüp.

Şimdi öğreniyorum ki eski sevgilisine bunu yapmış ve bana yapmamış, yani ben de istemiş olsaydım bana da yapacaktı ama ben istemediğim için yapmadı. Ve şu anda bu bende sinir krizleri yaratıyor, rastgele bir adamla benden daha çok şey paylaşmış gibi oluyor.

Ayrıca sevgilimin eski sevgilisine oral seks yaptığı gerçeğini de kafamdan silemiyorum. O sahneyi kafamdan silmek için napabilirim, bir daha beraber olduğumuzda bana da oral seks yapsa kafamdan silinmiş olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
sen sanki hiçbir şey yapmadın daha önce diyenler haklılar, ben de yaptım onun da yapmamış olmasını bekleyemem. başta ben onun bakire olduğunu da bilmiyordum, bunu öğrendiğimden belli bir süre sonrasında kendisi ilk seferini benimle yaşadı (ilk olmasaydı da benim için fark etmezdi). zaten saçma sapan bir olgu bekaret, oral seks yapmasını engellememiş mesela. benim asıl problemim, ona yaptığı halde bana niye yapmadı bunu? sadece "yap" demediğim için mi? neyse en mantıklısı geçmişi kurcalamamak.
Sevgilimin eski sevgilisine oral seks yaptığını öğrendim, bu sahneyi nasıl kafamdan atabilirim?