detaylı bi önsevişmeden sonra bile bazen kuru kalıyorum.ve ilk temas biraz zor oluyor.gerçi birleşmeden sonra sorun yok ama bunu tamamen nasıl giderebilirim.(kayganlaştırıcı vb. ürünleri kullanmak istemiyorum) Bu olay son 1 yıldır var.daha önce yoktu.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal kuruluk neden olur link
Vajinal kuruluk nasıl tedavi edilir link
Vajinal kuruluk yaşayanlar ilişki sırasında neler yapabilir link
Vajinal kuruluk niçin kayganlaştırıcı hangi durumlarda kullanılır link
Vajinalş kuruluk ne zaman sorun kabul edilmeli link02 Yorumla- +1 yıl
Doğum kontrol hapı filan kullanıyor musun peki?
+1 yılglatglan kullan eczanelerde 7,5 tl icinde 4 tüp var gönül rahatlıgı iile kullan prezervatife uyumlu
15 Yorumla- +1 yıl
genital kuruluk icin üretilmiştir bu glatglen eskiden cok yararını gördüm kız arkadasıma hattal anal icin bile kullanılabilir. :-) iyi bir kayganlastırıcı
sorununun temelinde asırı seks masturbasyon ve stress kaynaklı doktora git derim - +1 yıl
tesekkürler en iyi cevap icin deneyim farklı bir sey ergen genclik :-)
- +1 yıl
dayı kızın yaşı 31 nereye erkgen gençlik :D senın kadar yası var :D ha millete diyorsan o ayrı :D
- +1 yıl
sana demedim ben asagıdaki genclere söyledim lütfen alınma
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Basitleşen standart yaklaşma yakınlaşmadan dolayı heyecan kalmıyor ondan dolayı oluyor heyecan veren birşeyi ilk olarak deneyin sorununuz çözülür
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. biyolojik.tıbbi yolla çözülür.yoksa tahrik olmayan biri sevişmeye bile kalkmaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Aşırı stres ve aşırı masturbasyona bağlı olabilir... Eski sevgilimin başına gelmişti... Jinekoloğa gittiğinde aşırı boşalmaktan vücüt sıvı kaybetmiş demiş günde 5 lt ye yakın su içicen demişti... Oda senin gbi çok acı çekiyodu ama yinede yapıyoduk fakat bi süre sonra tahriş olmaya başlamıştı... En iyisi aykadaşim sen bi jinekoloğa görün...
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişmenin süresi önemli değil senin onu hissetmen istemen ve onun sana vereceği zevk. Doğal yollar en iyisi kayganlastırıcı kullanmak yerine onu daha cok arzulamayı dene yada başka şeyler deneyebilirsiniz ...
12 Yorumla- +1 yıl
ozaman ciddi bir doktoro görün hormonsal birşey olabilir
ya kadin 35ine gelmis verdiginiz tavsiyelere bakin.tek siz biliyorsunuz sanki.hayret ya.ona ondan daha tecrübeli olanlar yardimci olabilir.gerisi bos.
11 YorumlaAslında, vajinadaki ıslaklık, hormonlar bir olay menepoz yaklaşırken östrojen azalır ve ıslanma güçleşir…siz daha gençsiniz, adet düzensizliğinizde varsa hormonaldir…
Partneriniz, klitorisinizi uzunca bir süre dili ile uyarsın…10 Yorumla
+1 yıltam manada partnerin seni etkilemiyo ihtiyaç için onunlasın tutku yok tensel beğeni olmayabilir ten uyuşmazlığı olabilir ve son olarakta fizik ve tipsel en önemlisi bu beğenin yeterli değil partnerine... yoksa gördüğünde sırıl sıklam olanları gördüm...
00 Yorumla
+1 yıloral seksi deneyin. ama şu da bir gerçek ki erkek kısmı belli bir vakitten sonra deliler gibi kızı sevmiyorsa ister istemez sıkılıyor. aynı vücudu gör gör . kız için de bu aynı . ama kızlar erkeklere göre daha dürüstler aldatma konusunda.
00 Yorumlabence arap sabunu işini rahatlıkla görebilir. hem saf hem doğal yani hiç bir katkı maddesi içermeyen ürünleri kullanmak daha sağlıklı. bence bir dene...
00 Yorumlabu durum senden daha çok partnerin ile alakalı bir durum, partnerinin senin vücudundaki hassas bölgeleri iyice keşfetmesi gerekiyor, daha sonra seni o bölgelerinin aracılığı ile farklı tekniklerle uyarması ve bunu her defasında farklı bölgelerine yapması gerekiyor. sonuçta vajinal ıslaklı sadece vajina teması ile sağlamıyor... dediğim gibi sen kadar partnerine de görev düşüyor...
04 Yorumla- +1 yıl
o zaman bu sorununa burada çözüm bulabileceğini sanmıyorum, kadın hastalıkları uzmanına görünmende fayda var, vajinal yapında bir takım sorun olabilir, ama bana göre bartolin bezleri ve skene bezlerin doğru çalışmıyor muhtemelen, vajinal floranın bozulması, stres, vajinal duş, tampon kullanımındaki fazlalık, vajinal efeksiyonlarda birer nedendir.
partnerinin sana oral yapmasına izin ver. içine girmeden önce de son bir oral da sen ona yap bol tükürüklü. en sağlıklısı budur.
00 Yorumlayeni fenomen cwdarker :)))
14 YorumlaYeteri kadar tahrik olmuyorsun diye düşünüyorum tokluk var biraz ara ver derim
detaylı bir önsevişme demenden beli :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlaştırıcı kullanmak istemiyorsan yapabilecek birşey yok
10 Yorumla
+1 yılerkek kayganlaştırıcı jel kullansın yada oral yapın biraz ıslanır
00 YorumlaKuru daha iyi bence kaygan olunca hiçbir şey anlamıyor insan, kayıp gidiyor...
00 Yorumla
+1 yılJinekoloğa gidersen kayganlaştırıcı verecektir:) tamamen psikolojik emin ol...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇokça oral sex dilini kullanmayı öğrensin partnerin
00 Yorumlaoral kesin cozum sirilsiklam:)
21 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yıloral seks sonrasında deneyin bir de
00 Yorumla
+1 yılon seksı uzat esıne sole yap bole yap de
06 Yorumla- +1 yıl
kaç dk suruyo
- +1 yıl
sadece on sevısmeeeee deme sakın
- +1 yıl
owww hala sen ıslanmıosun hem bı doktora danıssaydın hanı belkı bıse derdı
bol bol su iç