+1 yılAdamın Bugatti Veyronu ya da Porsche si olsa direk hiç düşünmeden asansorde adamın altına yatacan bir tur biyim mi diye bu ne rezilllikk böyle ya artık araba markasına mı goremi veriyonuz araban x7 ise popo mu ve göğsümü sıkabilirsin ama daha fazlasını bekleme daha fazlası için araba değiştir gel töbe töbe bir liste yapmadığın kalkmış hangi araba markasına ne gosterilir diye.
Birde bosancak mı diye sormus o adam hem seni hemde karsını ayrı ayrı anladın sen.
Neyse daha fazla kelime israf etmek istemiyorum senin için Allah islah etsin seni00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeşilçam filmi *
00 Yorumla
+1 yılzengin yakışıklı bir adam çapkınlık yapası gelmiş bir adam kolay kolay evini barkını yıkmaz kolay mı kurulu düzeni bozmak arada canı başkasını istemiştir kendini yem etme kimseye o kadınında yuvasını bozma
40 Yorumla
sen sakamisin yaa nedemmk elledi skti hosunami gtti terbiyesz elin ewli adamlarni bastan cikariyisun snra elledi skti ewinden arabasndan sananee b*k alir seni salak bu kafyla zor koca bulursun
01 Yorumla- +1 yıl
o başka bişey bulur zaten bu gidişle :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
Bunun adi resmen sapiklik ve direk sikayet etmen gerekecekti ama sen onu bosarmi beni alirmi diye dusunuyorsun olay bana gore gercek disi gercwk oldugunu dusunursek hemen gidip sikayet etmen gerekiyor polise normal sadebiro olsa araba ev olmasa ne yapardin onu yap mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılElaleme rezil olurum diye korktum şikayet edemem.
Oysa kadınlar hiç paraya önem vermezler değil mi :)) kaşarlığını maskelemeye iyi niyetli bir şey olarak mı göstermeye çalışıyorsun ver adama o da rahatlasın sende rahatla 3-5 te bir şeyler atar eşşek değil ya Zaten senin gibi salaklar kendilerini akıllı zannedip mal mal şeyler yazıyorlar milleti de inandı sanıp eğleniyorlar ama acınacak haldesiniz embesiller
03 Yorumla
Soran+1 yılembesil sana benzer bence, madem öyle düşünüyosun cevap yaz diye silah mı dayadık yazmasaydın
Soran+1 yıldürzü
+1 yılsen herkese böyle asansörde elletiyormusun? sen adresi ver Ben'de o asansöre bineceğim merak etme arabamla gelirim.
https://i.hizliresim.com/Z16J93.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılben elletmedim gerizekalı, kendisi elledi araban güzelmiş bmw mi o
- +1 yıl
gerizekalı sen neden izin verdin ellemesine sizde normal mi yeni taşınanların asansörde kızları ellemesi.
Mercedes desem
şimdiii göğsünü ellemesi, poponu sıkması önemli meseleler ama keşke kulağından da yalasaydı. o zaman tamam olur işiniz diyecektim ama şimdi bilemedim. enazından kulağına erotik şeyler fısıldamalıydı. bence tam karar vermiş değil, biraz zaman tanı adama. bu arada sende boş durma tabi, bakkalın oğluna sürttür kendini, varsa kapıcınıza memelerini göster yoksa işin zor ben sana diyeyim. (pardon arada kevaşe demeyi unutmuşum)
10 Yorumla
+1 yılsallama tanımadıgın adam gelcek senin göğsünü popon ellicek sende mal gibi bakcak
2310 Yorumla
Soran+1 yıltanıyorum komşum dedim ya 2-3 gün oldu taşınalı.
- +1 yıl
o zaman komşuna bunları yaptırıyosan sende yollunun önde gidenisin
- +1 yıl
@Melis0654 bana diyene bak :D tşkler
- +1 yıl
@Melis0654 kerem kim?
Soran+1 yılMelis sende fuocoturcoya elletirsin bir ara bu gidişle
- +1 yıl
@Melis0654 söyle herkesi kendisi sanmasın angaralılara catmasın :D
ne kadar gerizekaklı mal beyinli gevşek mahalle karısısın ulan bu yorumu kaldıracaklar ama elimde değil maşallah hakkını veriyorsun oruspuluğun
50 Yorumla
+1 yılHayır adam oranı buranı elliyor sende x7si var diye ses etmiyorsun.
Bedava keva*elik desene..
X8de napar ki?30 YorumlaHmmm ne bu leynnn dalğamı ğeçiyon karpuzmu kesiyon adammı seçiyon burada milletimi kekliyorsun.
e malum bakdın burada keklenecek çok kek var dur şu sazan kekleri kekleyim dedin dimi. :))11 Yorumla- +1 yıl
şaka bir yana herkesin bu nitelikte bir komşuya ihtiyacı var diye düşünüyorum
sana söyleyeceğim şu, malsın ve mal olarak öleceksin...
30 YorumlaSenle evlensede iki gün sonra gider başkasıyla asansörde oynaşır bunu anlamayacak kadar aptalmısın bir insan 7sinde neyse 70indede o senide bırakır boş hayaller kuruyosun :D
10 YorumlaEvet canim evlenir. Cok asik cunku sana. Ben sordum göğüs catalina ve popo gamzene hayran olmus. O delikleri bi.. var ki diyordu.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne gelen dokanabiliyormu sana? :O Bizim komşu da 131 marka arabası var arabasına bile dokundurmuyo bu kadar mı değersizsin? Pardon X7 si var onun demi unuttuuummm... ;) :))
04 Yorumla
Soran+1 yıl131 ne yaa
- +1 yıl
TofaŞAHİN... :D
Soran+1 yılsen ellet 131e o zaman çok değerliyse
- +1 yıl
Ben kimseye elletmem kızım senden başka ;)
Hiç umutlanma derim adam zevke gelmiş elleyip avuclamis ee sende kim bilir nasıl yaklastın adama yani yoksa kimse cesaret etmez komsusunu ellemeye. Şimdi soyle bakalım sen ilk ne yaptın adamada o cesaret etti
00 Yorumla
+1 yılyuh... Adam bildiğin taciz etmiş bu evlilikten söz ediyor... İyi misin kızım sen
13 Yorumla- +1 yıl
Onu bilemeyeceğim ama ilgi görmekle alakalı bir takım sorunları olduğu kesin :)
Soran+1 yılMelis melis, olasılıklar üzerine konuşma at yar ragi
Hemen onunla yat bu konu kapanır :) sonra başka soru sorarsın acaba be zaman boşanır diye peşine bir sorudaha sizce beni kullanıyormu diye Ben o zaman sana söz Evet diycem :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılalıır ama makarnanın üzerine koymak için kaşar olarak yani, bu kadar basitmi şerefin namusun bir arabaya bir eve gidecek kadar , bu gün seni alan yarın senin üzerinede başkasını alır sonra şarküteri açarsınız.
00 Yorumlakomşun sana vermek istiyorda , senin ondan alabieceğin şey belli. seni kullanıp atar yüzüne bile bakmaz derim.
00 Yorumla
+1 yılTurkiyeye yurt disina peynir satisi yapiyoruz ne turkiyede nede yurt disinda boyle kaliteli kasar gormedim. Ne o la adamin sahini dogani olsa araba olarak ses edeceksin audi x7 olunca sesinmi cikmayacak ne orosbusun ya
10 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmazmış!
Pek inandırıcı gelmedi yazdıkların. göğüsünü elldi popunu sıktı ve sen tepki bile göstermedin?10 Yorumla
+1 yılÇok çok merak ediyorum bunları nasıl bir hayal perestlik veya düşünceyle yazabiliyosunuz?
Nasıl bir psikolojiniz var sizin?10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay annam vay ne namus kalmış ne ar 2 3 günlük adam gelip göğsünü sıkacak ve poponu sıkacak ve sen sesini cikartmayip kararsız kalacan burada aşıkmi diye soracan yarin donunuda indiri sesin çıkmaz burada sorarsin acaba komsumuz çocukmu istiyor benden diye hiçte şaşırmam yani
10 Yorumla
+1 yıltroller troller troller... ama oyle olsada ne yazık bılıyormusun aklınıza bunkadarı gelmesı ve kurmanız. sağlıklı ınsanların yapacağı şeyler değil...
30 Yorumla
+1 yılNe diyim sende bunları yapmasına izin verdin yani? Helal olsun birde arabası bilmem ne diyorsun devam edin sonra erkekler genelleme yapıyor deyince kızıyoruz ben olsam bende kizarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılSırf sana elledi diye diyelim ki senden hoşlanıyor. Sonra bu adam karısından boşanır mı? Farzı misal hayal gücümüzü baya zorladık karısından boşandı. Senınle evlenır mı? Senınle evlendi diyelim. Eski karısında yapan adam sana da yapmaz mı?
00 Yorumla komşunun adı Ellemettin,
kızım sen neler hayal ettin?00 YorumlaAsansörün adresini versene... Saat kaçta biniyorsun?
00 Yorumla
+1 yılCanım boşuna sevinme seni sikip atar bir kenara :D
00 YorumlaKesin senle evlenir.. anlattıklarından bunu çıkardım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa saol gerçekten böyle mi düşünüyorsun, anladığım kadarıyla yorum yapanların çoğu böyle düşünmüyor ama troll olabilirler sanırım. yani insanların ne yaşadıklarını düşünmeden sadece eğlenmek için yorum yapıyorlar.
- +1 yıl
Peki ciddi cevap vereyim..
Öncelikle 2-3 gün önce taşınan bir komşu var ve bu adam evli sonraa sen varsın genç hoş bir kız olmalısın ki bu adam asansörde seni elliyo..
Şimdi insan aşık olduğu veya evleneceği kişiyi gördüğü 2 gün ya da ilk fırsatta gögüslerini ve kalçasını elleyerek mi ifade eder sence?
Yoksa bunu yapan adam sadece sende o ışığı gördüğü için seninle yatmak mı istiyor?
Sana hangisi daha mantıklı geliyorsa o senin doğrundur..
Allahiimm ne karilar var ne bence sen arabayi evi ustume alir mi diee sorsaydin ya dengesiz o.. baska fakir biri olsaydii taciz derdiniz mk yaa
00 Yorumlal*n yürü git nerde yaşıyorsun neyin kafasıyla ne içiyorsun yaaaa
00 Yorumlabenim karşıma neden senin gibi salaklar çıkmıyor yahu.
03 Yorumla
Soran+1 yılMelis işkembem ağzına dolsun.
+1 yıladam zengin istediginu istediği yerde tiker kafasi var. sende hemen atlamissin yollu oldugunu belli etmissin. bu adam seni bir haftaya tiker haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılYeni taşınan bir komşu asansörde nasıl ve hangi cesaretle göğsünü elleyip kalçanı sıkar, ya fantazi yapıyorsun ya da sen o adamı bunları yaptırana kadar uğraştın
00 Yorumla
+1 yılulan aşık olan adam popo mu sıkar abaza o belli ki kaç kurtar bedenini
00 Yorumla
+1 yılsenin ne mal oldun belli ahlaksiz pislik bide ilan ediyosun rezillini
01 Yorumla
Soran+1 yıldürzü
+1 yılEvettt o dediklerini yaptiysa kesin karisini bosar seni alir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böyle mi dusunuyosun içimi rahatlattin
+1 yılBununla ilgili bir film izlemiştim ya adı neydii... emanuelle miydi, yoksa salak milyoner miydi hatırlayamadım... he bu arada sana cevap veriyorum. .
YAV HE HEE...00 Yorumla
+1 yılsikecek seni karıyı bırakıpta almaz yani anlık zevk
00 YorumlaSende ağır o. rospuymuşsun anladımda
Audi nin x 7 simi var cahil30 YorumlaSalak salak konusma adamn anca metresi olursun senin hic bir gururn onurun yok
20 YorumlaRüya mı görüyorsun, hayal dünyasında mı yaşıyorsun bu nasıl bir hikaye :O
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvkenr tabi canmmm neden ewlenmesin adam kasar görmüş ufak bir kanepe atştrmak istemş :-D
Adamı boşver
Arabayla nişanlar ew ile ewlen.
Nabacan adamı ev sıfır araba cix para daha cok tatmn eder seni :-D00 Yorumlaadam yakisikli olmayip apartmanin kapicisi olsa yine ayni seyi yaparmiydin genis hanim
12 Yorumla
Soran+1 yılyapmazdım yakışıklı olmayan adamlardan midem bulanıyor
+1 yılAdam senı resmen yemenin peşinde holdıngıde olsa varsa uzak dur derım. ayrıca adam bıldıgın sapık kılıfına tam oturuyor
00 Yorumla
+1 yılSen ne yaptin nazil olsa zengin eklesin sıksın bisey olmaz ilerde onunla yatarsin diye mi düşündün ;-D Audi Q7 olmasin o araba sakin
10 YorumlaBmw a7 ya da mercedes 4.20d alsaymis keske begenmiyorum audi x7 yi hadi ordan magara trolu olsa olsa mordor warglarina binersin sen
10 YorumlaKardeşim sen ellet yine evlenmene gerek yok 1 evde sana aliverir en azindan ellettim payimi aldim dersin
00 Yorumla
+1 yıltabi manyakmısın yarın boşanır seni alır ya da direk seni onun üstüne kuma getirr oh mis parada var adamda ye dur yarra ondan sonra
00 Yorumla
+1 yılbaksen seni metresi yapmasın sende o potansiyel var
00 YorumlaNasıl yani? yeni taşındılar ve asansörde seni mi elliyo? sen nasıl bir insanın böle_?
00 Yorumla
+1 yılx7 de 5, yeni aldıkları evde 15
90 Yorumla
+1 yılAdamın düşüncelerini bilemem ama senin bu gidişle ne olacağın belli..
00 YorumlaBence adama tavsın. Her şeyi öğrenmişsin. Yedek karısı olursun. Arada pompalar sana. Eğlenirsiniz. Kabul etmezse de artık ben sana...
00 Yorumla
+1 yılne duruyorsun versene adama. sonra bir tarafina guzel bir tekme gecirsinde para ugruna yuva yikip namusunu satmak neymis ogrenirsin.
00 YorumlaOha ya bu kadar rahatlik tanimadgin biri asansorde seni skistiriyo ve bir sey demiyorsun aferin bole devam et
00 YorumlaTabi canim karisini bosar seninle evlenir sen evlilik hayali düsün adam seni yapip birakir bir köseye manyakmisin sen ya :))
00 YorumlaParaya değer veriyosun belli o ellerken sen ne yapıyodun
09 Yorumla
Soran+1 yıltelefonla konuşuyordum
Soran+1 yılyoo ne tepkisi 300 değerinde evi ve audi arabası var dedim ya
Soran+1 yılboşanmaz mı diyosun
Soran+1 yılSen kendi ahlakına bak sonra başkasına laf uzat angara pavyonlarina meze olmuş kevaşe.
Benimde 99 şahinim var bende elleyip sıkabilirmiyim ev kira ama hı olurmu uyarmı sana
00 Yorumla* adamın mal varlığını ezberlemiş hahaha bir çay için bence olur bu iş
00 Yorumla2-3 günde böyleyse 1 Hafta sonra aileni komple öper : DDDDDD
+ Fake soru sorup xper kasma kamile00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar