.. duşa girip döndüğünde partneri mastürbasyon yaparken görürsen tepkin ne olur mesela?

.. duşa girip döndüğünde partneri mastürbasyon yaparken görürsen tepkin ne olur mesela?

Bazen kız erken boşalır haydi yatalım yarın işe erken gideceğim derse bizde libido yüksek tek posta kesmezse bir postada mastürbasyon uyar gibime geliyor. Yoksa normalde kadını en az 4 kez boşaltır son bosalmayi birlikte yaparız o durumda mastürbasyon yapmaya gerek kalmaz
Doymamıştır, başka bir açıklaması yok. Benim açımdan sakıncası yok, yapabilir. Kendimi yetersiz hissetmem, mastürbasyonun tadı bir başka olabilir yani o kadar seksten sonra tâkadi kalırsa yapsın 😂😂
Veya fantezi amaçlı çiftler bunu yapıyorsa sıkıntı yok olabilir. Kadın veya erkek izlemek istiyor olabilir. Bence o anı izlemek çok keyifli.
Ne doyumsuzsun be sende😃ilk tepkim ilk düşüncem kendimden ne kadar eminsem artık😄
tenk yuu🥳
Rica ederim balım 🌸
Mastürbasyonun yeri ve tadı bana göre çok başka oluyor. Özellikle bir boşalmadan sonra erkeğin buna devam etmesi çok keyifli olmasa da kadınlar klitorist hassasiyeti sayesinde keyif almaya devam edebilirler. Ben bunu yadırgamam kafamı bacaklarının arasına gömer ona yardımcı olmaya devam ederim.
Rica ederim 😊
Cevap
42Cevap
Belki tatmin olmamıştır
Hep kötü dusunmemek lazım. Mastürbasyon ilişki öncesi kurtarıcı da oluyor. Erken bosalma problemi olan insanlar için bence güzel bir yol. İlişki öncesi mastürbasyonla boşalıp daha sonrasında sertleşip ilişkiye girmeleri hem zevk ve süreyi uzatacak hem de bu sorunu yenmekte faydalı olacaktır. Sorunu olanlar deneyebilir
kadın ise:demek ki eksik bir şeyler var, tam başarılı olamadım
erkek ise:ya boşalma sorunu vardır ya da kuru boşalmıştır ama o hazzı yakalamak istiyordur
her ikisi içinde oturup karar vermek gerekir ama ortak karar
mesela mutlaka o orgazmı yaşadığı bir pozisyon vardır ne bileyim ters cow girl gibi ya da diğer pozisyonları tartışıp ortak nokta mutlaka bulunur düşüncesindeyim
zevk almamış demek ki diye düşünürüm fakat durum farklı :) Psikolojik olarak kendini masturbasyona odakladıysa cinsellikten ne kadar zevk alsada masturbasyondaki rahatlama hissine ulaşamaz. Haliyle mastürbasyon ihtiyacı duyar. Bunuda partnerini üzmemek için gizli yapar.
Evliliğin ilk dönemlerinde sık görülen bir durumdur
Ohaa doymadın mı sen oooha 🤪
😃😃
Aklıma nasıl bu şarkı geldi bende bilmiyorum ama çok iyi değil mi ya 🤣
Hıı dikilir karşısına bu şarkıyı söylersin shdj
Hahaha zannetmem böyle bişey yapacağımı ama böyle bir ihtimal vermiyorum çünkü yalnız bırakmam sjsndk
😅😅 tamam sus
Noluyo ya bugün herkes sus diyor sdfhds
Hayda yine mi bana denk geldi :D dhjs kim bu herkes kiiim
Yeto dediğim noktaya denk geldik yine sdfghsd insanlar işte :D
Olm bu insanlar söylüyor söylüyor niye ben söyleyince laf işitiyorum :D
Bir olur, iki olur, üçüncü de patlarım. İkidir üçe denk geliyorsun ben ne yapayım :D
Höööstt :D

sfhgsdfhsdf
Lannn :D kızlarsoruyoru sana anlatmama gerek var mı? Allahım sana geliyorum ya.
Noldu ya :D
Hiiiç :D kuşlar uçuşuyor falan
Sen dua et yemeğim hazır :D karnımı doyurunca susarım sdfgfsd bb :P
shsjs tamam dua ederim :D
Partnerim icime boşandıktan sonra , o izlerken onun menisi ile mastürbasyon yapmak en büyük zevkim..
o nasıl bir şey
Masturbasyonun hazzida ayri sonuçta diyip kendimi kandırırım olan olmuş yetememisim demek ki
Demek ki benimle doyamamış ve beni beğenmemiş diye düşünürüm
mastürbasyon keyfi tartışmasız ki bir başka güzel, döndüğüm de o halde görürsem rahatlaması için el atarım,
Sorun etmem.
Farkli bir haz aliyor diye dusunup dudaklarina ve goguslerine yumulurdum.
Boylece benim de katkim olurdu.
Him degisik bi durum sanirim bi tur aliskanlik olmali baska bisi aklima gelmiyo ya da getirmek istemiyorum😎
Hemen yardım ederim hemen hemen hemen ağzım ne güne duruyor 😂
demek beni elinle aldatıyorsun ha derim 😂😂
Doyuramadık ki sizi beyefendi deyip tekme tokat dalarım
Öyle biri değilim boğayım ben... Kendimden çok karşıyi düşünürüm.
Böyle bir sahneyi göreceğimi düşünmüyorum :D
sen zahmet etme aşkım ben ellerimle yaparım sana derim :D
Bir kez yaparsa problem yok ama süreklilik haline gelirse kuşku duyar, konuşurum
Bunu kadınlar yapar.. hem sevistikten sonra direk yollama duşa daha isim bitmedi
Hakaret sayarım, tekrardan unutamayacağı sertlikte yaparım
Bi tur daha ilişki yaşarız nolacakki o istedi de biz vermeyelim mi? :D
Yani ben kendimi kötü hissederim yetemediğimi düşünürüm bunun içinde çözüm üretirim 😊
Daha fazla istediğini düşünürüm ama bende sonuçta robot değilim sjsjkskaksks
zaten elini kaldıramayacak halde bıraktığım için öyle bi tecrübem olmuyor.
Yetmemiş dalarım bir daha ya da banyoua götürür devam 😎
Beceriksiz ilişkiyi hayatta sevmem en az 1 saat surecek
Onu seyreder o boşalınca tekrardan yapardım.
Yok artık. Soğurum sanırım.
Acilen psikoloğa götürmem gerektiğini düşündürür
Yetersiz hissederim
Benimle sevişiyorsa doyar yapmaz ehehe
O an doymamıştır hayal etmistir😂
İstekli olduğunu düşünürüm ☺️
Tatmin olmamış ya da çok ateşli
Kovarım öyle partneri
bundan sonra masta devam et derdim
Bunu da ilk defa duydum ne mana acaba
başıma gelmedi. ama gülerim herhalde
Vay doyumsuz allahsız kitapsız vay derim 😂