iyi günler erkek arkadaşımla bir süredir beraberim.. ayak fetişisti olduğunu biliyordum ama biraz daha beraberliğimiz sürdükten sonra ereksiyon olamadığını fark ettim.. ona soramıyorum kırılmasını istemediğim için daha önce başkasıyla beraber olduğumu bildiği halde benimle beraber olmuyor sadece ayaklarımı yaladığı zaman orgazm oluyor gerekçeside herşey yaşanır ama o evlendiğimiz zaman olmalı diyor.. tamam haklı sonuçda Türkiye de yaşıyoruz bizim örf ve adetlerimizde olmamalı ama birçok şeyi yapıp sadece onu yapmamak kafamı karıştırıyor... o problemini benim anlamadığımı düşünüyor sanırım çok az belli etmeye çalıştım beni istemiyormusun diye sordum ama kıvırdı resmen... bu sebepten dolayı beraberliğimizi bitirmek istemiyorum tedavisi varmıdır ve ona nasıl söylemeliyim anladığımı...
Cevabın nedir?
Bazı erkeler göğüslerden,bazıları bacaklardan bazıları kalçalardan hoşlandıkları gibi güzel kadın ayaklarından hoşlanan erkelerde vardır ki bu da normaldir ancak bu hoşlanma cinsel birlikteliğe engel olmamalıdır eğer ayaklara odaklanmak sadece ayaklarla tatmin olmak ve bundan dolayı cinsel birliktelik yaşayamamak anlamındaysa sorun yaratır .Bu konuda iş size düşüyor ne yapacağını bilen bir kadın o erkeğin fetişinide kullanarak erkeği iyi edebilir.Mesela kısaca ayaklarını kullanarak tahrik et onu tam öperken kaçır ayaklarını ,ayaklarına bakım yaptırt, ayak yıkat, masaj yapsın ayaklarına ve sende keyfini çıkart emin ol onunda hoşuna gidecektir ve bunları bir çeşit ön sevişme olarak düşün o sein ayaklarınla ilgilenirken mesela tek ayağı avuçlarında ayağına masaj yaparken ya da öperken sende diğer ayağınla onun penisini okşa bastır üzerine bu tarz şeyler geliştir iyi ce tahrik et onu sonrasında bacak omuz pozisyonunda ayak parmaklarını bastıra bastıra sok dudaklarının arasından ağzına madem öyle em bakalım ayaklarımın kölesi em parmaklarımı de ona .emin ol erkekliği şahlanacak ve güzel zevkli bir sex yaşayacaksınız.:) zaman içerisinde de cinsel ilişkiye sorunsuz bir şekilde girebildiğini kendiside görünce ve kendisine bu konuda güven gelince erkek arkadaşınız da fetişini ve cinselliğini dengeleyecek ve ilişkiniz de bu tarz bir sorun kalmayacaktır ayaklar olsun ya da olmasın cinselliği yaşayabilecektir.Eğer bunu başarabilirseniz hem çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz hemde onu bir ömür boyu bağlarsınız ne olursa olsun unutamaz sizi...
111 Yorumla- +1 yıl
yani o zaman psikolojik değil problem çünkü fetişistler fetiş objelerine odaklandıklarında dokunduklarında sertleşme yaşarlar fizyolojik bir problem olabilir ki bu durumda erkek arkadaşının öncelikle bir ürolog tarafından muayene edilmesi gerekir ayrıca bu utanılacak birşey değil, artık özellikle genç yaşlarda olan iktidarsızlığın tedavisindeki başarı yüzdeleri neredeyse %100 e yakın oranlarda .Yani 50-60 yaşındaki adamları bile canlandırıyorlar ilaç tedavisiyle ihmal etmeyin.iyi bir ürologbulun
- +1 yıl
yani kendisi bunu kabullenemiyorsa,üstü kapalı çıtlatarak işte birçok erkek böyle şeyler yaşıyormuş ama tıp o kadar ilerlemişki çok rahat, hızlı ve başarılı birşekilde tedavi olup iyileşiyorlarmış gibi onu sık boğaz etmeden yavaş yavaş bu konuda işleyerek ikna edebilirsin ilişkiniz devam eder ya da etmez ama belki de bir insanın hayatını kurtarmış olursun.Gelecekte buna bağlı yaşayabileceği psikolojik problemlerden de kurtulmuş olur.
- +1 yıl
benimki sadece tavsiye hayat senin karar senin ama üzgün ve mutsuz olduğunu hissettim nedense, yani seni bu kadar yıpratıyorsa son bir iyilik olarak al karşına konuş gerçekleri ve bu durum karşısında yapması gerekenleri tüm çıplaklığıyla söyle ve ilişkini bitirmek istiyorsan da bitir sonuçta hiç bir şey ve hiç kimse senden daha önemli ve değerli değil,yani sen üzülmemelisin çünkü mutlu olmayı hak eden iyi bir kalbin var :)
- +1 yıl
gördüğüm kadarıyla siz bunu tedavi edilmesi gereken bir bozukluk olarak görüyorsunuz ve çok fena yanılıyorsunuz. Bu dediklerinizi o kişiye yapmak sadce bir zulumdur. Çunku bu kişi tedavi edilmesi gereken bir hasta filan değil. yaradılışı böyle. Doğuştan gelen birşey.
- +1 yıl
yanlış anlamışsınız ben ayak fetişizmini ya da bdsm tarzı köle efendi ilişkisini ya da türevlerini taraflara ya da üçüncü şahıslara zarar vermedikçe ve kişileri suç işlemeye sevk etmediği sürece (aşırı derecede ayakkabı fetişisti olan birinin ayakkabı çalabilmesi gibi) tedavi edilmesi gereken bir bozukluk olarak görmüyorum.Dahası bozukluk ya da hastalık olarakta görmüyorum.Benim demek istediğim eğer ki ereksiyon problemi varsa ve hiç bir şart ve koşul altında ereksiyon olamıyorsa bir ürolog
- +1 yıl
(psikolog ya da psikiyatr deği) bir ürolog ile görüşebilir ve bu problemini çok rahat bir şekilde tedavi olarak aşabilir.Fetişizmi ben de bir hastalık olarak görmüyorum ayrıca güzel beğendiğim aşık olduğum kadının ayaklarına hizmet etmek bana da zevk verir yani ben de bir ayak fetişisti hatta ve hatta köle olmasam da muti olabilen biriyim :) ama bu durum cinselliğimi yaşamama da engel oluşturmuyor eğer ki günün birinde sertleşme sorunu yaşarsam gideceğim yer de ürolojidir.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bende bayanların ayaklarını severim ama sevgilin sadece senin ayaklarını cinsel bölge olarak görüyor öteki bölgelerini sıradan seyler olarak düşündüğünden dir sanırım aslında bayanların her bölgesi tahrik edicidir yani pisologa gidin düzelmesse hep ayakla olacak iş değil tabiki
014 Yorumla- +1 yıl
yeterince güzel ve bakımlı olduğumu düşünüyorum... ama çamaşırımı çıkarırsa illaki ilişkiye girmemiz gerekeceğini düşündüğünü için çıkarmıyor sertleşme olmadığı için içime giremeyecek ve bende neden olmuyor diye soracağım içinde çamaşrımı çıkarmıyor... yani kısaca sertleşme olmuyor bunun tedavisi nasıldır...
- +1 yıl
8-10 gram ısırgan tohumu toz haline getirildikten sonra inek sütü ile karıştırılarak içilir.
*4-10 gram maydonoz bir bardak suyla kaynatıldıktan sonra elde edilen maydonoz suyu günde 2-3 defa içilir.
*10 gram sinameki, 30 gram anason 2 litre suda kaynatılır.20 dakika kaynatıldıkta sonra sabah ve akşam olmak üzere birer bardak bu kürden içilir. deneyin bi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım oturup etraflıca düşünmen gereken bir konu bu. Ayak fetişlerinin (hepsi değil tabi ki) bir kısmı köle ruhludurlar ve aşık oldukları kadınlara karşı sertleşmezler. Onları mutlu eden tek şey sevdikleri kadını mutlu etmektir. O nedenle her şeyi yapmaya hazırdırlar. Yemek yapar, evi siler süpürür, çamaşır ütü... Ne gerekirse. Sevdiği kadının gözünde göreceği tek bir mutluluk ışığı onlar için en büyük nimet gibidir. Kendilerini adeta aşık oldukları kadına vakfederler. Hayatlarının tek anlamı sevdikleri kadın olur. Eşlerine ölesiye sadıktırlar. Hiçbir kadına yan gözle bile bakmazlar.
Belki kulağına şimdi söyleyecğim şey baştan çok ters gelebilir ama, sevdiği kadının cinselliği doya doya yaşaması için kendine sevgili edinmesini bile isteyecek kadar bağlanırlar aşklarına
Şu blogları oku. Belki sana bir iki fikir verebilir burdaki yazılar:
link
link
link
link
Biliyorum şimdi sana anlattıklarım biraz sıradışı geliyor sana. Haklısın. Ama eğer bu adamı seviyorsan onu olduğu gibi kabul etmelisin. Onu sanki tedavi edilmesi gereken bir hasta gözüyle görürsen olmaz. Ya da ben onu zamanla değiştiririm filan gibi düşüncelerin varsa hemen at kafandan. Bu bir hastalık değil tedavisi de yok. Bu bir yaradılış. Ve bunu değiştirmeye kimsenin gücü yetmez. Kısacası ya onu böyle sev ya da ayrıl. Ayrıca bir de şunu düşün bu devirde eşine böylesine sınırsız bir aşkla ve sadakatla bağlı kaç erkek vardır ki?
İnşallah evlenir, mutlu olursunuz.74 Yorumla- +1 yıl
fetisi olan seyi verdigin an sertlesecektir eger sertlesmeyle ilgili bir sorunu yoksa. fetisin taniminda bu var. ki bu cocugun sertlesmeyle ilgili bir sorunu yok. sadece vanilla seks yapamiyor. fetis hayati ve kadin erkek iliskisini etkiledigi an hastalik kategorisine girer. hastaliktir demiyorum ama hayati olumsuz etkileyen hersey icin terapi alinmalidir. escinseller de kendini kabullensin, toplum baskisindan tirlatmasin diye psikologa giderler. hastalik oldugundan degil :-)
- +1 yıl
bu söylediklerinin hepsi var hizmet etmek masaj yapmak beni şımartmak onu ve beni çok mutlu ediyor .ama unuttuğu birşey var beraber olamadıktan sonra mutluluk doruga ulaşmayacaktır ve bu bizim aramızda çok büyük sıkıntı yaratacak ayak fetişisti olması ereksiyon olmasını engellermi bilmiyorum başka fetişist arkadaşlra sormak gerekiyor.. o en doruktayken bile sertleşmiyor benim derdim fetişist olması değil olsun hatta olması benimde hoşuma gidiyor artık ama sorun hiç cinsel beraberliğimiz olamıyor
- +1 yıl
tatlım aslında oldukça uzun açıklamamın içinde bu meselenin de cevabı var. Biliyorum biraz sıradışı ve söylendiğinde insanın "yok artık o kadar da değil" diyesi geliyor belki ama bu da ne yazık ki gerçek Sonuçta herşey insanlar için. Bazılarımız sıradan insanların yaşadıklarının çok dışında bir mahreme sahip olabiliyoruz. Bu da sizin mahreminiz. Madem birbirinizi bu kadar çok seviyorsunuz, o halde bunu bir problem olarak görmek yerine kabullenmek ve öyle yaşamak bana en doğrusu gibi geliyor
ohhh sicmissin bacim sen. bak ne yap bilio musun cik ustune tek ayagini agzina ver oyle takil. ustte. misyonerde gene ayaklarini opup koklasin bacagindan tutup. baska turlu seks yapamazsiniz. o an ereksiyon olamaz. iflah olmaz fetis iste. turkiyede fetisler konusunda uzman doktor yok. tedavi olamaz.
23 Yorumla- +1 yıl
Uzman doktor istiyoruzzz :D qweqeqw
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Bu soruyu ne zman sordunuz bilmiyorum ama işin doğrusu bende bır ayak fetişistiyim hatta yaş oldu evlilik yaşı ama bu konuda aileme söyleyemediğim en büyük dert aslında kimseye bir zararım yok ancak ereksiyon meselesi sadece partnerimin ayaklarının altında ezilirken oluyo onun haricinde çok nadirende olsa göğüsler vs hoşlanıyorum ama tabiki asla acı çekmek kadar zevk verici değil o yüzden sadece birazcık hareketlenmiş oluyo
00 Yorumla
+1 yılSen elinden geleni yapmışsın ama karşındaki kişi senin değerini bilememiş. Birçok kız, ayak fetişisti erkeklerden adeta tiksinirken sen eski erkek arkadaşının ayak tutkusunu istediği gibi yaşayabilmesi için her şeyi yapmışsın. Emek vermemiş ve kendini düzelt(e)memiş. Sonuçta kaybeden o olmuş. Senin gibi bir kız arkadaşım olsa, evlilik öncesi seks konusunda takıntıları olmayan, ayak fetişizmine karşı ön yargılı davranmayan başımın tacı ederim.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Niye cinsel ilişkiye girme zorunluluğu hissediyorsun ben onu anlayamadım. Yapmayıver ne olacak yani. Hem adam ayak fetişi diyorsun, çok normal bu davranışı. fetişler sadece fetişi olduğu obje ile cinsel doyuma ulaşabilirler. Adam zaten oradan orgazm oluyor, cinsel ilişkiye girmeye ihtiyaç duymuyor ki...
16 Yorumla- +1 yıl
Evlendiğin de yap, hatta gerekirse zorla.Fakat hani benim cevabım "Şuan" eyleminde ve sizde evli olmayan homosapien türüne bağlı normal IQ seviyelerinde farklı cinslere mensup normal ve ayrı insanlarsınız ya hani. İşte ben ona binaen konuştum.
P.Evlenirseniz ve ayak fetişi yüzünden normal yolla BEBEĞİNİZ olmaz ise tüp bebek denersiniz. - +1 yıl
Ben evlilik konusunda konuşmuyorum, yada evlendiğinizde de yapmayın demiyorum ki. Yine de madem böyle bir soru yönelttin, eğer durum bunu gerektiriyorsa çok açık yüreklilikle söylüyorum ki devam ettirebilirim. Ve eşimi aldatmam da. Yani cinsellik önemsiz demiyorum ama daha önemli şeyler var, aynı dil ile aynı konuları konuşabilmek, sohbet edebilmek çok daha önemli.
Hatta evlilikleri boyunca hiç ilişkiye girmemiş bir çifti anlatan bir kısa film çekmiştim daha önce, olanaksız gelmiyor bana.
+1 yılbelki çok küçüktr sertleştiği halde fark edemiyosundur..bak adam zaten fetişst... ayağını uygun bi ortamda dominant ol.. fantaziymiş gibi ellerini falan bağla... bütün itirazlarına rağmen üzirendekileri çıkar bak... hiç olmazsa emin olursun... penisni görünce ne olursa olsun yüzünde beğenme ifadesi olsun ve hemen onunla ilgilenmeye başla... iltifat et...belki fark eder ..oral yapma muhtemelen daha ağzına alırken boşalır...
00 YorumlaAyaklarını saklamayı denedin mi hiç ilgi çekmeyecek tarzda çoraplar falan giysen ya da terlikle falan gezersin evde dışarda da biraz daha kapalı ayakkabı. şimdi görünce ister istemez aklı orda oluyor biraz da ileri boyutta galiba
06 Yorumla
+1 yılzor birşey olmalı sürekli ayaklarının mükemmel olması gerekli :)
bence açık açık konuş. konuşamadığınız herşey ileride çok büyük sıkıntı olur06 Yorumla- +1 yıl
dolaylı yoldan anlatmaya çalış mesela başka birisinin sıkıntısıymış gibi söyleyip çözümlerini filan çıtlat arada :D sen gerçekten seviyosun yoksa kırılmaması için bu kadar üzerine titremezdin
- +1 yıl
deneyelim bakalım... kim olursa olsun bu bir problem ve ciddi bir problem bence bir çift için... ilerleyen zamanlarda hiç beraber olamayacağımızı düşünüyorum ve kim olursa olsun direk söylendiğinde morali bozulur bence kendiside farkında ama benim anlamayacağımı düşündü empati kurmaya çalışıyorum...
- +1 yıl
hafif hafif anladığını göster, imalı imalı bak filan.. suratını asarsa bak bunun tedavisi var filan de
- +1 yıl
önemli değil :)
ilğinç bir durum çapkanı önüne al ve düşün ,evlenmek cciddi bir iştir düşün 5 sene sonrasını 10 yıl sıonrasını biraz uç noktalarda şu anda çok daha farklı uçlara doğru ilerleyebilir ilişkiniz
02 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum. iyi düşünüp karar vermek lazım. sıradan bir durum değil. ama ben gerçek aşkın ve sevginin herşeyin üstesinden gelebileceğine iman etmiş bir kişi olarak evlensiler derim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Endişeleri var olabilir beğenmeme durumundan dolayı cinselliği erteliyordur
01 Yorumlahoşlanıyorsan bunları neden sorun ediyorsun. herşry zamanı gelince ortamı oluşunca kendiliğinden olur. Takma kafanı
00 Yorumlakuş ötmüyorsa tedavisi olabilirde olmayabilirde dokora sorun senin tedavin yok meela adamı göz göre aldatıyon ayrılmıyon
03 YorumlaSen bilirsin ama bir dene tahrik et onu romantik yemek falan belki gaza gelir :)
05 Yorumlademekki onda bi arıza var.tamam bunu yaparsın ama geriside gelmeli ve seni uçurmalı, bu ayak muhabbeti bi yere kadar sonra ne yapacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
arıza filan değil. sadece yaradılışı böyle. arıza dersen sanki tamir edilmesi gereken bir durum varmış sonucu çıkar. O kişi böyle doğmuş. Ona sakat, arızalı, hasta ya da sapık vs diyerek hakir görmeye hiçbirimizin hakkı yok. Lütfen yaradılanı sevmeyi öğrenelim yaradan da ötürü
kızım bu bugün bunu ister yarın 'şu hıyarı uzatsana' der; bence uzak dur!
06 Yorumlanereden bulursunuz böyle enteresan tipleri hayret .sağlıklı bir cinsel hayatınız olmazsa mutlu da olmazsınız unutma
06 Yorumlafetişizmi olan insanlarda zaten böyle sorunlar olur normal şeyler tahrik etmez onları ayaklarınla ilgilendiğinde ereksiyon var mı peki?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ayak fetisistiyim. Sevgilin sana bu durumu nasil acti ? Ben de sevgilime artik bu durumu aciklamak istiyorum :)
03 Yorumla- +1 yıl
dolabımı topladığımı söyledim kıyafetlerden alışverişten ayakkabılardan ayakkabı çeşitlerinden uzun uzun konuşunca ben anladım... hiç sevmediğim halde gayet yumuşak karşılayınca hoşuna gitti ama ben çok çok yadırgadım günlerca nasıl birşey olduğunu araştırdım çok farklı gelmişti en başta ama ona hiç bir şey belli etmedim sevgilinin anlayışına bağlı... şimdiye kadar hiç kimseye söyleyememiş ters etkiler diye ama bence kafama taktığım kadar değişik değil... sevgilinde zamanla alışır ...
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de surekli ''hmm bakiyim ayakkabina'' falan diyorum, ''Ayaklarima bakim yaptim'' deyince soru falan soruyorum surekli. Masaj yapiyorum bazen yorulunca ama iste daha ilerletemedim. Kimseye de bahsetmedim bu fetisistlikten, sevgilime bahsedersem garipser diye korkmustum :). Ozellikle ben degil de o beni yonlendirsin istiyorum iste zorla ayagini agzima soksun falan :) ama kendisi pasif biraz ilerde yapar mi bilemem. Biraz da dominant olmali kadin bunu yapmak icin.
Ya arkdaş bu ayaktan ne zevk alıyorlar ya anlamıyorum :D
25 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bırak ayak fetişisti olmayan ereksiyon olabilen bi erkek bul... tedaviyle ugrasma;)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkuşu kalkmaz kuşu kuşu kaşlkmaz hahahahahah hey allahım daha neler görecegiz :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet problem olabilir açıkça konuş bence ne var ki yani gerekirse tedavi olur
00 YorumlaArkadaşında ciddi problem var...
02 Yorumla
+1 yılben ilk defa duyuyom
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri