"Bize gelsene film falan izleriz" bahanesi hala var mi? :D
Yoksa acik acik soyluyor musunuz artik?
Yoksa acik acik soyluyor musunuz artik?
yok
artik millet sey diyor
ya evde mercimek yemegi var da onu firina yerlestiricem ama tek yapamiyorum yardim eder misin?
hic bir zaman bir bahane bulmadim bulmam da gel takılırız dersin olur biter :)
bır pul koleksıyonum var mutlaka gorulmelı, cumhurıyet donemı pulları fıskal pulları ve alman reıch donemınden, osmanlı pulu bıle var sarnıyersız:)
oo bu 80 lerin bahanesi :) Benim dedigim ben lisedeyken falan vardi 2006-2007 falan :D
Bizde bu yoktu yav :D
Bahane miymiş o? Gitmeyelim o zaman :)
Sadece film izlenmiyordu :D
Kişiye göre değisiyo da olabilir.
Cevap
11Cevap
valla en son işe yaramıştı ama ben gel bize bana yemek yap ondan sonra film izleriz demiştim izlemek yerine kendimiz bir film yaptık :)
Belli bir yastan sonra liseli asiklar gibi iliski olmuyor seks olmazsa olmaI ikiskinin
O yuzden hala var mi diye sordum zaten :)
Kadınlar kandırılmaktan hoşlanır. Bunu bilen erkeklere alkış.
Kandirilmak degil bu herkes biliyor sadece acikca soylenmiyor :)
Kandırılmak tatlım
İyi de giderken film izlemeyecegimizi biliyorduk zaten. Sadece bize gelsene sevisirirz falan demekten daha kibar duruyor :)
Kandırılmak tatlım.
Ay tamam
Yerim seni ki
Ben yemek yemeye çağırıyorum :) başka amacım yok ama ;)
Tabiiki canim :D
Cidden ama :) yemek özurluyum ben yumurta dahi kıramıyorum ya :( o yüzden bindiğim dalı kesmem :)
Var var, bazıları üstü kapalı konuşmayı tercih ediyor. Biz de damarına göre şerbet veriyoruz :)
Eskiden pul koleksiyonum vardı hey gidi günler hey. Şimdi desem kız uzaylı kibin bakıyor.
var tabii l*n :) ben hala pul koleksiyonu gösteriyorum :D
Arkadaşlarım sevgililerine açık açık diyor artık Kız kabul ederse yapiyorlar etmezse ayrılıyorlar :D
Açık açık söylüyorlar.
Kabul edersen artık...
uzun zamandır bu bahaneye başvurmadım.
Yas ilerleyince degisiyor tabi insan.
Aynen.
Sana çok söylediler herhal :)
Bizde boyleydi :D
Bize gelsene sevişirik felan diyoruz artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar