Günahsa bana günah arkadaşım
Vücudumuzu birleştirmek ve erkeklik organını hissetmek istiyorum?
Günahsa bana günah arkadaşım
Ama çok basit olmuyo musun ona karsi şimdi. Onca kişiye karsi zor ol, buna karsi basit ve açık? Seni sadece tahrik etmiş. Sadece bu kadar. Ayrıca grinin elli tonundaki hikayeye benziyor sizin ilişkiniz :)
işte bunada böyle basit olmayacağım.
Sadece tahrik ediyor oldukça.
Grinin elli tonunu okumadım.
Biraz bahseder misin orda nasıl bir ilişki olduğundan?
Bende okumadım. Googleda araştır. Hatta fragmanını izle. Çocuk seni kıvama getirmiş zaten. Yani şu an bile basit.
fantazileri olan bir adam ve bir öğrenci.
haklısın fazlasıyla bize benziyor
Öpüşmeye başlarsınız. Sonra soyunma ya başlarsınız. Sonra pompa başlar. Sürekli devam eder. En sonundada ayrilirsiniz herhalde.
İşte öyle biri değilim.
Kimseyle birlikte olmadım.
Sayısız insan reddettim, oldukça zor biriyim.
Bu çocuğa karşı içimde bu tarz istekler yoğun
Yaninda seksi giyin.. gulus sohbet ederken temasta bulun.. gozlerinin icine bak yeter valla :)
Basite almasın beni?
Bugüne kadar kimse o şekilde bir şeyler diyemedi bana bu çocukta demesin :)
Nasıl olucak hiç bilmiyorum
Neden boyle bir kaygin var? Onu arzulamak nasitlik mi? Aksine hosuna gidecek. Eger opustukten sonra ustune dusersen basitlik olur. Cool ol. Rahat ol. Ayrica kimin ne dedigini bu kadar takma. Sen kendini biliyosun. Belki terslediklerin hakkinda baska seyler anlatmis olabilir. Olamaz mi? Erkek bunlar elinintutsan optum.. opsen.. ... derler yani. Guzel seyleri kacirma icinde kalmasin derim :) tercih senin.
Kisaca kendin icin yasa
cok haklısın
Cevap
18Cevap
canım basite alsın istemiyorsan yawas yawas olur bu işler ilk once opüsme sonra elleşme sonra koklaşma sonra dıştan sürttürme sonra yalama yutma sonrada artık geçirir içine dalgayı ama o hayalini kurduğun organ içine girince hemde sert bir şekilde bu düşüncenden pişman olacaksın söyleyeyim en azından biraz genişleyene kadar :)
Bunun basitlikle ne alakası var onu anlamış değilim. Evet şunu de toplum baskısından duyulursa hayatım etkilenir de ama basitlik deme. Seks yapmak kadın içinde erkek içinde normaldir. Bu kadar kasmayın.
Benim içinde öyle.
Fakat toplumun kızları basite aldığı bir konu, o yüzden öyle yazdım
Toplum basite almıyor aslında tüm erkeklerind istediği o istediği kızla istediği an seks yapması. Bu onun hayvanı özelliği. Bu kadın içinde aynı. Ama din toplum büyüklerinin etkisi ile illa temiz kız olsun. İşte sorunda burada başlıyor. Ama erkek egemen toplum bunu kadına yıkmış. Yani senin düşündüğünü bir erkek düşünüyor ve yapıyor toplum ona basit gözü ile bakıyor mu. Hayır. Çünkü erkek bu şekilde özgürlük almış oluyor. Kadın ise kısıtlanıyor. bu çok şeyde böyle. Ama bizim ülkede kadınlar bu düzeni kabul ediyor. Taki etmez birkaç nesil sonra inan anaerkil olduğumuzda herşey değişir
bebegim bir seni hafife alip almamasi cok onemli degil. onunla evlenmeyecegin kesin. opusurken kendimizi kaptirtik dersin yalandan bir kac trip yaparsin oyle kotu seyler dusunmez;) duvara gomer seni sen iste
sabrın sonu selamettir
ne diyeyim ki?
cocuga biz mi soyliyelim yani
verecegin de belli zaten
iş sana kalmis...
Kendini namaza vur kötü düşünceler aksın gitisin beyninden tabi var olduğunu farzederek.
Ya evlen ya da eşini bekle ahiretini mahvedeceksiniz zina yapmış olacaksın bunun farkına var
sadece anal yapabilirsin birşey olmaz. duvara yaslamayı da severiz. temizliğini yap ve kremini sür. önce yavaş başlayın sonra sertleşir. güzel yaparsa sende keyif alırsın :)
önce öpüşürsünüz ileriki zamanda sewişirsiniz aama çok hızlı gitme derim
Sanki voltrani olusturacak vucudumuzu birlestirmek nedir ya
sen baya yanlış yete gelmissin
yere
ne alaka? cinsel yaşam kategorisine bir soru sordum işte
Git ona söyle buraya neden yazıyon o zaman
basit görünmek istemiyorum
O zaman onu azdırcan o başlatıcak
Zamanla olsun hemen basit duruma dusme
amacında o.
fakat bu tarz şeyleri yapan kızlar her türlü basit duruma düşüyor ne yazık ki
direk git sana vermek istiyorum de :)