sizce 11 cm küçükmü idealmi kızlar
en az 10 cm yeterli
en az 15 olmalı
en az 20 olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vajina girişi 8 cm diyen bayan arkadaşım, sanırım soruyu soran kardeşimizin rahat hissetmesi için böyle dediniz ama doğru bilgiyi verelim bence. Bir defa partnerini mutlu edebiliyorsa zaten bu konuyu kritik etmemizin bir anlamı yok ama tatmin edemezse şu bilgiyi vermek isterim, dölyolu 10-12cm uzunluğundadır ve ilişki sırasında genişlemektedir. Bu bölge çok yoğun bir biçimde sinir ağlarıyla çevrilmiştir. Genişlemeyle birlikte 18 cm ye kadar ulaşabilen bu kanalın tamamının penis tarafından doldurulması kadına fazlasıyla zevk verir. Buradan 11cm yetersiz anlamı çıkmaz, kalınlık, uzun süre boşalmadan ilişkiye girebilme, pozisyon çeşitliliği, ön sevişme, dış uyarım, ortam koşulları, tam sertleşmenin devamlılığı gibi sayısız faktör de etkili olacaktır. Ancak ilişkiye girilen bayan daha önce daha büyük ve kalın bir penisle ve uzun süre birliktelik yaşamışsa bu sefer yeterli tepki veremeyecektir. Benim tavsiyem minyon yapılı kızlarla, mutlaka ön sevişmeyle birlikte olman ve bedenini kullanmayı iyi bilmen.
11 cm sınırda bir ölçü ama tecrübeli hatunla veya iyi yapamazsan senin açından sıkıntılı bir ölçü kardeşim.
ama kadınlar üç cm ye kadar zevk alabilir ilerisi boşluktur :D
O zaman 3 cm de işe yarar :)) ?
erkek arkadaşlar bunu gerçekten gereksiz yere kafaya takiyosunuz. 10 cm ideal dir. yok en az 15 yok 20 olsun diyen kızları siiikiiinize takmayin onların vajina girişi zaten 8 cm. ne yapacaklar büyüğünü. bilip bilmeden yok 15 yok 20 olsun diyorlar. inanın ki taktiginiza değmez siz işinizi sağlam yapın yeter ben 8 e bile kabulum. gerisi teferruat
Sacmalama ya nasil yeterli değil rahim yolu 8 cm 10 nasil yetmesin. Ac bir haydar hocadan oku
Küçük. İdeali 13-17. Ama çok dert edilecek bir durum değil. Minyon bir kadın için problem olmaz sanırım.
Cevap
2Cevap
boya takılma önemlı olan 3 4antreman seksten sonrakı performansı nasıl ona bakmak lazım
10 cm yeterli önemli olan boyunun kaç olduğu değil karşındakini mutlu edebilmek
O ne la kedimin partisi bile daha uzundur
onu sok o zaman kanka. D
benim 13 bende kafaya takıyorum
En az 13
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar