+1 yılBu soruyu bende sormuştum :) Çok tatlı masum birşey bu, seninle konuşmak için uykuya direniyor ama sonunda dayanamayıp uykuya dalıyor, bundan güzel ne olabilirki 😇 benim bebegim hep uyuyakalır kıyamam ona, sayfalarca sevgimi anlatırım o uyurken, güne mutlu uyansın diye ❤
14 Yorumla
Soran+1 yıluzun mesajlar hep iyi hissettirir :)
- +1 yıl
Aynen :)
Soran+1 yıliyi geceler :D
- +1 yıl
Sizede :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yaptım bir kere. O sevgilimin varlığını da unutuyodum zaten. Sonra bedelini cok pis odedim zaten :))
13 Yorumla
Soran+1 yılama o an uyku tatlı geliyor :))
- +1 yıl
Aynen yaa ama o uyusa kıyameti koparirdim. Iplerin elimde olduğu tek sevgilimdi ajsjsbajsjsh
Soran+1 yılzaten ah o ipler yok mu onlar... :D
Çoğu kez başıma geldi , hatta birşey mi oldu, başına bir şey mi geldi diye merak ettim ve defalarca aradım. Tabi araya araya sarjı bitti ve teli kapandı. İş iyice boka sardı yani. O günden sonra daha tepki bile vermedim :D
00 Yorumla
+1 yılSevgil dğeilde mesajlaştığım bir kız sürekli bunu yapıyor neden yudun dediğimdede bana 5 dk bişi yazmadın diyo :D bir takıyosun iki takıyosun artık 12 den sonra iyi geceler deyip daha cevap atmıyorum :D
15 Yorumla
Soran+1 yılaynı kaderi paylaşıyoruz :D
- +1 yıl
biz sevgili olmadığımız için tripleri vs umrumdada olmuyor senin durum biraz daha karışık benim yaptığımı yaparsan trip kesin :)
Soran+1 yılsadece trip olsa yine iyi :D yemeden kesilme giren çıkan lafların haddi hesabı yok :D
- +1 yıl
ne diyimki kolay gelsin :)
Soran+1 yılAllah RAzı olsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
eğer bir sevgilim olsaydı benimle mesajlaşırken uyuması beni mutlu bile ederdi.
şöyle ki, ben uyuyup kalana kadar onunla konuşmak için direniyorsam iyi geceler deyip yatmıyosam ona hissettiklerimi onunda bana hissettiğinden emin olurum mesaj beklerken uyuduğunda.
''uykunu feda ettiğin kişiye göre, bazen uykusuzluk uyumaktan daha dinlendirici olabilir''15 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısıyla seninde olur inşallah
Soran+1 yılBen dua ederim sana :D
Soran+1 yılNe demek sevap iste :D
https://replygif.net/i/482.gif
kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri -_-11 Yorumla
Soran+1 yılAynenn :)
+1 yılBenim her zamanki halim.. baktım ki konusuzluktan ölcez gece gündüz dinlemeksizin hop uyuurum sonra da " e napim uyumuşum " ların arkasına sığınıp karşı tarafıda kurtarırim yoksa o uyuyacak erken davranan kazanır :-D
05 Yorumla
Soran+1 yılbir biz saklanamıyoruz :D
- +1 yıl
Sizin öyle bir lüksünüz olamaz..
Soran+1 yılNedenmis peki?
- +1 yıl
Gecenin o saatlerin de konusalim diye tutturan siz konu bulamayip " eee" diyen siz sonra da uyuyunca biz mi suçlu olalım?
Soran+1 yılBenim hic konu bulmada sıkıntım olmadı
Tatlı bir anımı aklıma getirdin sağ ol :) soruya gelirsek ben çok yaparım ama bana yapılması hoşuma gitmiyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim :) herkes öyle düşünür kimse kendine yapılandan hoşnut olmaz :D
Soran+1 yılAnılar unutulmaz sadece hatırlatıcak birilerini bekler :)
+1 yılHep uyuya kalır ayar olurum bende trip atarim gündüz beklerim yok mesaj eee haliyle tamam umutlanıyorsun akşaö konuşuruz diye uyuya kalır
20 YorumlaBizde öyle bu durum olmuyo yatarken ben yatıyorum ii geceler diyo :) hep haber verr yani uyuyp kaldığını görmedim öyle bişi de olsa niye kzym ki :)
07 Yorumla
Soran+1 yılOlsa emin ol sende kızarsın :D
Soran+1 yılbir ben senin gibi birini bulamadım :D
Soran+1 yılAmin cümlemize :D
Soran+1 yılHyrlsı be glm. s. s :D
+1 yılBenim de uyuduğum olmuştur, karşı tarafın da. Gece yarısı, yorgundur falan. Ne var bunda. Bir şey yaptığımı hatırlamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes sen değil işte
- +1 yıl
Değil evet...
+1 yılKıyamam ya bundan daha masum bir şey olabilir mi benimle konuşurken uyuması benim cevabımı beklerken :))
011 Yorumla
Soran+1 yılsen hiçmi trip atmıyon? :D
- +1 yıl
Sevgilim yok şuanda ama atardım tripsiz kız makarnasız ögrenci evine benzer büyül eksiklik hissedilir :D
Soran+1 yılBenzetmene diyecek bişey bulamadım yemin ediyorum :D
- +1 yıl
Somut örnek daima daha iyi anlamamızı saglar güzel benzetmişim :D
Soran+1 yılbenimki uyudu bende çocuğuyla ortada kalmış gibi hissediyorum :D
- +1 yıl
Yok öyle düşünme güzeldir güzel :D
Soran+1 yılmesaj atma özelliği olsaydı sana bir konuda danısıcaktım
- +1 yıl
Burdan sorabilirsin
Soran+1 yılyanlış anlama sakın öyle sarkmak felan değil niyetim zaten sevgilim var.
- +1 yıl
Öyle bir şey demedim bana danışman pek iyi olmaz yardımcı olamayabilirim
Soran+1 yılneden ki belki bir fikir önerirsin
+1 yılUyuyan erkeklere kizan kadınlar Fobilerim arasında. Cok sacma geliyo
20 Yorumla
+1 yılGece yatakta uzanırken mesajlaşırsak sonumuz böyle olur, isterse kızsın bağırsın, sonuç değişmez, bir gecemiz var onu da mesajlaşmayla mı harcayalım
00 Yorumla
+1 yılOyy kurban oluruuummm uyusun yaa ne tepki vericem :D
09 Yorumla
Soran+1 yılCok tatlımsı bir durum :D
- +1 yıl
evet :D
Soran+1 yılNeden tanişmıyoruz :D
- +1 yıl
neden tanışalım? 😂
Soran+1 yılNeden tanışmayalım? :D
- +1 yıl
çünkü öyle bir şeye gerek duymuyorum :D
Soran+1 yılBence bir düşün :D
- +1 yıl
düşündüm ve kararım değişmedi
Soran+1 yılPeki o zaman
+1 yılSeninle konuşurken gözleriyle savasiyo uyumamaya calisiyor e bide bunu düşünün gayet hoş bisey bence
03 Yorumla
Soran+1 yılSivas nerden?
- +1 yıl
Merkez yenidoğan
Soran+1 yılbir mesaj atar mısın?
+1 yılher zaman yaptıım seydır :D
sevgılımın tepkısını sabrını ve benımle konusup konusmama ıstegını anlamama yardımcı olur :D00 YorumlaHayır. Sonuçta benimle konuşurken uyuya kaldı bu benimle konuşurken huzurlu olduğunu belirtir. Mutlu olurum gereksiz trip yapmayalim arkadaslar
00 YorumlaCinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. mesajlaşmadığım için sıkıntım yok..
ama mesajlaşıyo olsaydım bile.. benim uykum yok diye karşımdakinin de uykusunu çalmaya hakkım yoktu00 YorumlaHahah ben! Çok kez yaparım bunu..
Gayet normal karşılarım ama yani insanlık hali kendimden biliyorum asdg04 Yorumla
Soran+1 yılNiye trip atıyonuz prki biz yapınca :)
Soran+1 yılEvet okudum
Madem uykun var bir iyi geceler de yat niye uykuya dalana kadar beklerler bilmem 😄
07 Yorumla
Soran+1 yılherşey bir anda oluyor anlamadan.
Soran+1 yılaynısı bize yapıldığı zaman bize neden yazık olmuyor
Soran+1 yıluyuyan kişi bence daha çok seviyodur uykusu olduğu halde onunla ilgilenmek istiyodur ama uyku engel oluyodur işte
Soran+1 yılbaşıma çok geldi benim çok trip yedim ama karşımdakide haklı oda konuşmak istiyor. o bana yaptığı zaman ben 9 çocukla ortada kalmış gibi oluyorum.
uyku geldi mi tanımam arkadaş. :) Oda uyusun hiçbirşey demem. Ama uyumadan birşeyler yaptığını yakalarsam o zaman biter.
00 YorumlaTepki verilecek bir durum değilki. Ama her zaman oluyorsa bilerek yaptığını düşünür insan... Ama uyuya kalabilir yani bu yüzden kızılmaz:)
00 YorumlaVay be bir aydır sirf bu yüzden onunla kavga etmeyi bile özledim bitti ya Elveda sınırsız ikili paketim :/
02 Yorumla
Soran+1 yılhakkında hayırlısı olsun kardeşim.
+1 yılBir insan nasıl sürekli uyuyakalabilir henüz çözebilmiş değilim bıktım sürekli uyuyakalmaktan yahu. Güzel tepkiler verin bizde insanız :(
01 Yorumla
Soran+1 yılben sıkıntı yapmam insan sonucta karşındakide.. benim hosuma gidiyor onun telefon elinde uyuması
Benim sevgilim hep uyuyor bişey dediğim zaman suçlu oluyorum onun için aga hiç bişey demeden baktım cevap gelmiyor vuruyorum kafayı uyuyorum oh miss :)
00 YorumlaSon mesajı atarken aşkım uykum geldi uyuyorum iyi geceler demek yerine 1 dk içinde uyumuş numarası yapmak hiç hoş değil. Uyuyorum de git uyu bu kadar zor mu. Kafasına çekiçle vururum. Bende o da uyuyamaz.
00 Yorumla
+1 yılOlmayan sevgiliden daha iyi oldugunu düsünüyorum 😒
12 Yorumla
Soran+1 yıltrip yiyen yine biz :D
Soran+1 yılolur zamanla. oda bir ihtiyaç
bn genelde uyuya kalan oluyorum o zman bişey olmuyo ama o uyusun az trip atıyorum saçma olsada
00 YorumlaArkadasla konusurken uyuyakalmistim teli kapatmamisti off
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlat acısı gibi oturmuş o içine senin :D
Soran+1 yılNeyseki yapmamışsın :D
Ayrılırım :D çooook seviyorsamda barışırım , ama bunu 6 latırsa terkederim 'çünkü tiiye almadıgı anlamını taşır
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden 6 ? :D
- +1 yıl
Hadi :D 1 kere kendini tutamadı uyuya kaldı neyse derik :D 2. kere net çöktü 'yarım saat sonrada düzeldi 'ama bu seferde uyuya kalmış' sabahada açıklamasını alırım bunada tamaamm be neşeem :D derim.3. Dede 'de ben 5 dakka ara verip uyudum sonra uyandıgımda o uyuya kalmış 'seniin canın :D sogolsun derim :D ,4. De ise tüm gün işte çalışmış misal :D dayanamayım uyumuş kızmam 'çünkü dogall :D 5. İse tartışmışız sonra tatlı tatlı konuşmaya başlamışız eee o kadar tatlı konuşuyoruz saatte gecenin dibi :D uyuya kalmak normal :D :D
Amaa bunu 6. Kez yaparsa maytapmı geçiyosun dümbük deyip beni birdaha göremez D:
- Saygılarımlaaa :D
Soran+1 yılBen baska bisey demiyorum erinmeyip madde madde yazmışsın :D
Soran+1 yılSağol seninkide :D :D
Ben hep uyurdum sonra bir baktım aramızda açıldı eyvah dedim uyumadım bidaha :)
00 Yorumla
+1 yılCok tatli gelir sonucta uykusu oldugu halde mesajlasmaya devam etmis
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Ben inanmıyorum ya öyle şey olmaz ama bilerek telefon bırakılır ve uyumuşum denilir
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle yapmaz bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kameradan konuşuyoruz bir kere leptab isindi kapandi hemen aradi niye kapandi diye bende bekle biraz tabletten girecem dedim 5 dk içinde hemen yaptim yaziyorum cevap yok aradim acmadi yani uyudu.. :D
00 YorumlaDerin bir mevzuda uyuduysa cevaplamaktan kactigini dusunuyrum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılO anki konu ne olur bilemem :)
+1 yılUykum var yaticam diyorum izin vermiyor sabahta ise gidicem haliyle ben direk teli kapiyorum sabahta telefon kapandi sarjim bitmisti diyorum vaska turlude kurtulus olmuyo :))
00 YorumlaBenimki telefonda konusurken uyudu horlamasini dinliye dinliye bende uyuya kaldim cok guzeldi bence ^_^
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsan bazen istemeden de olsa romantizm yasatabiliyor sevdiğine değerini bil bak :)
Soran+1 yılHemende kendi payını çıkar :D
Soran+1 yılBizi ezin bakalim siz :D
Onu düşündüğünden uyuya kalıyorsun. Üzerine soğuk su serpeceksin bak bir daha uyuyor mu...
00 YorumlaSavaş çıkıyor... insandır uyuya kalınır ama her zaman mı aynı şey olur...
03 Yorumla
Soran+1 yılbelkide umursamıyodur.
Soran+1 yılvakit geçiriyodur belki ben bilemem su anda nasılsınız ama sürekli uyuyosa var bunda bişey..
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski seevgilim 1 dakika icinde uyuyodu hayvan bende koydun kicina tekmeyi 1 dakika icinde insan nasil uyuyabilir ya allah askina hic inandirici degil :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhaketmiş seninki :D
Eskiden benzer durum yaşıyordum. Sevgilim "sen evlenince de böyle yaparsın" diyince ağır geldi galiba daha da uyumadım :))
00 Yorumla
+1 yılbizde sıradan bir durum haline geldi :) O bana alıştı, ben de ona alıştım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bizdedr :)
+1 yılHic affetmem uykuya dayanamam direkt uyurum :) o da uyusun onemli mi sanki yarin konusuruz.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle olmuyo istee
Soran+1 yılVe aynı anda uyanmak :)
Mesajlaşırken uyuyana kızmamak gerek. Benim ki konuşurken uyumuştu. Alo alo aşkım susma.
08 Yorumla
Soran+1 yılNyse sn uydn gliba. s. s :D
Soran+1 yılBenimde kaldığım cok olsu :D
Soran+1 yılMaalesef uyudu :D
Soran+1 yılKeske senin gibi olsa herkes :D
hiç sorma la cok basıma geldi sonra uğras ki gönül alasın of off :D
10 Yorumlasabah ayrılık mesajı attığım bayandır
seven kız uyumaz ^^21 Yorumla- +1 yıl
Arti +1 @romeoooo
Fazla sinir olunası. Pek belli etmesemde sinir olurum sadece.
00 Yorumlaayy eski bir anı hatırladım. aynısını ben de yapmıştım ya:DDD
09 Yorumla
Soran+1 yılyapmayan yoktur heralde :D
Soran+1 yılmesela bazen biz telefonda konusurken o uyuya kalıyo ben kapatmıyorum öylece nefesiyle uyuyorum onun :)
Soran+1 yılsende sevgilin uyursa ona öyle yap mesela o uyuduktan sonra uzun mesaj at :)
Soran+1 yılhııı üzüldüm şimdi :/
Soran+1 yılhayırlısı surda bahara ne kaldı :D
+1 yılanında mesaj atmama ragmen nası uyuya kalınıyosa aklım ermedi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende merak ediyorum onu :)
Sanırım uyudun iyi geceler tatlı rüyalar yazardım... Ne var yani uyudu diye kavga mı edicem birde... Anlayışsızlıktan başka birşey olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUykusu geldiğini söylemekten kaçınıp, uyuya kalan sevgilidir.
Kedi gibidirler.00 Yorumla
+1 yılgenelde o değil ben uyuyakaldığım için sorun yoktu.. bir zamanlar tabi
00 YorumlaUyuyabilir. Mesaj zaten insanın uykusunu getirir. Arayın konuşun birbirinizle sizde:))
00 YorumlaOyle uyuma olmadi ama uyumamak icin gozlerimle savastigim cok guzel anilarim oldu
00 Yorumla
+1 yılBazı sevgililer yazmayı sevmiyo :) herkes aynı değil ya.
00 Yorumla
+1 yılvalla iyi bir şey bence bu, kız ölene kadar mesaj atıyor işte :D
00 YorumlaO bir kere uyuya kalırsa ben yüz kere uyuya kalırım 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılsen bilirsin :)
uyuyabilir insanlık hali ben eski manitamın telde konustugumuzda uyuya kaldıgında uyku sesini dinlerdim bende yatana kadar
00 YorumlaOlabilir. İnsanın uykusu gelip uyumasindan daha doğal ne olabilir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAh bide bunu anlasalar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbn uyuyunca kıyamet kopardı o uyuyunca bn sorun etmezdim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynı benim gibisin sende :)
Cevap sahibi+1 yılbizim gibi çok var ama artık olmuyor :)
Tepki göstermem yeter ki benimle mesajlaşırken uyuya kalsın ;D
00 YorumlaBende 1 dakika icinde hemen uyuyanlardanim :D ama sevgilim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılbelkide bekleyen birileri vardır :D
+1 yılYine mi uyuya kaldin ya komus gibi yatiyon bir ise yaramiyon diye dalga gecerim ama kizmam yani dogal bisey en azindan uyumamaya direnmis bir sure
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat