bazı bayanların vajinası niye çok kötü duruyor kimisi çoçukta yaptığı halde şekli bozmazken kimi şekli kötü
Cevabın nedir?
nedeni yok tabiki doğuştan öyle oluyor ve hiç birimizin elinde değil onu değişitrmek... ben günde en az 4 kadın görüyorum ama genital bölgesi çok güzel olup kendisi çok çirkin olan bayanlar var yada tam tersi hangisini yanında görmek istersin... ben kendi genital bölgemi beğenmeyip estetik yapmayı bile düşündüm ama gittiğim doktor görüntüde bir şey olmadığını kafama takmamamı söyleyip yapmadı... iğrenç kelimesi gerçekten çok acımasızca iğrenç bence kedisine bakmayan pis bayanlara denilmeli görüntü malesef bizim elimizde değil...
214 Yorumla- +1 yıl
haklısın iğrenç yazısı ağır olmuş kötü duruyor demek lazımdı tabi bu sizlerinde elinde olmayan şey
- +1 yıl
haklısın +1
- +1 yıl
ama ilk doğuşta herkezin aynı sonra bazılarınki değişik şekli farklımı oluyorya çünkü sanırım doğuşta ilişkiye girmemiş kızlarda bu olay varmıdır acaba doğuştan vajina aynımı oluyor
- +1 yıl
yani o 5 yaşlarında 10 yaşlarında benim çoçukkende görmüştüm hep aklımda olan şekli düzgün kızlar nasıl gördün diye soran olacaktır çoçuken hep ufak yerde iç içedik
- +1 yıl
misal şöyle bir durum aklıma geldi annesi dışarı çıkmasını istemiyodu kız ufak 5 yaşlarda ama ana doğma o gibi şeylede görmüştüm
- +1 yıl
küçükken belli olmaz 14 15 yaşlarda belli olur diyosun teşekkür akılı insan
- +1 yıl
yani 18 likler bile küçük çoçuksu geliyor artık en az 22 olmalı
- +1 yıl
sana anlatmam zor ama doğuştandır... sonradan değişenlerin sayısıda çok fazla doğumlarla değişir tabiki ama evlenmemiş bayanlarda genç kızlarda bile farklıdır... çocuklar fiziki olarak ufak oldukları için genital bölgeleride ufaktır ve farklılıklarda ufak kalır o yüzden çok dikkatimizi çekmez...
- +1 yıl
voooooooooov iyi bilgi var sende
- +1 yıl
aynen uzmanım ;D
En İyi Cevaplar
bir insan seviyorsa gözü hiç birşeyi gözü görmüyor, işlevi önemli , falan felan diyorlar ama YALAN :) artık evlilikler Vajınanın guzellıgıne gore olacak gibi gliyor bana ,gerçekten çok acı verici ve ürkütücü.
129 Yorumla- +1 yıl
bu duruma şaşırıyorum demekki vajina çeşitleri var çok güzel kız diyosun ama vajina bozuk şekli evli daha önce çoçuk yapmış diyosun bir bakıyosun yeni doğmuş bayanın vajinası gibi şekli güzel ve sıkı
- +1 yıl
kardeşim sen anlamıyosun demekki şekil bozuk olunca ilişkiye girersen dahi bir soğuklukluk oluyor
- +1 yıl
hım güzel ve seksi demek beğenmiyosun ama çokmu şekli bozuk kendince aşırı bokmuki ;D
- +1 yıl
ha aha aha aaha ;D süperdi +1
- +1 yıl
hem güzel hemde seksi ;D
- +1 yıl
ya sana çok gülüyorum süpersin
- +1 yıl
o tarafına gülmüyorum görmedimki güleyim ama sen kişilik olarak süper bir yapın yar ben çok nick aldım kapattım sitede seni daha yeni gördüm 11 aydır bu sitedeyim bidaha seni en iyi cevap sececem ;D
- +1 yıl
en iyi cevapta acahip yazmış dimi yamuk yumuk ha aha aaha hala gülüyorum ;D bu arada şaka bir yana ben bir kadında ilk boy fizik yani sonra göğüs ölçüsü daha daha sonra vajina geliyor tabi bunlardan önce kişiliği ;D
- +1 yıl
Bende 1yıldan berı burada uyeyıım ama boş vakıtım olmadgı ıcın gıremıyorum.Insanların hayatını bir anlamda buraya doktugu sıteye uye olupta yorum yapmamak çok buyukeksıklık :D sadece eglence olsun dıye gırıyorum okadar abyuk subuk sorular vaar kiiiiiiiiiiiii senınkıde buna dahıl;):D:D:D
- +1 yıl
ben 1 yıldır hergün giriyorum masa başı işim var kendi işim ama siz penislerden bahsederken iyidi ;D bizde bugün vajinadan bahsettik ama gercekten şaka biyana evlenmiş çoçuk yapmış insanın çok düzgün bekar çoçuk yapmamaış insanların çok bozuk olması soğutuyor ,DD;D;D
- +1 yıl
evet oda var ama beni uçuran şekli yamuk yumuk olmayan şekiliydi ;D yamuk yumuuk nerden yazdıysa gülüyorum hala
- +1 yıl
alınma ya güneli tamam şekil önemli değil bundan sonra benim içinde ;D bu arda burda gizliden sordum seni ekledimde istekleri kabul etmiyosun sanırım ;D
- +1 yıl
güneli nereye gittin
- +1 yıl
şeklini bilmiyorum ama seksi kadın olduğunu biliyorum ;D
- +1 yıl
niye ;D
- +1 yıl
bence bilmeme gerek var ;D
- +1 yıl
güneliiiiiiiiiiiiiiiii
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bazı insanların burnu büyük oluyosa bazılarının da küçük olabiliyo vajinada aynı allah yapısı.
01 Yorumla- +1 yıl
yapı meslesi
aynen kimi üçgen kimi yamuk yumuk :D
24 Yorumla- +1 yıl
bazıların şekli harbi çok bozuk iğrenç diyebilirim
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
ya adama eksi vermeyin D;
- +1 yıl
Doğuştn, naparsın?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Bende çok merak ediyorum bunların yamuğu nasıl oluyo ya
12 Yorumla- +1 yıl
bazıların şekli okadar kötüki insan birlikte olası gelmiyor şeklki acahip kötü bazıları çoçuk yapmış olduğu halde şekli çok hoş
- +1 yıl
+1
+1 yılben bır gun metro turızmde calısan hostes bır bayanla bırlıkte oldum 24 yasında ama vajınası ınanılmaz derecede kotuydu ve koku vardı ya kadının pıslıgınden dı yada onunkı oyleydı :D zaten uzun bır sure sex yapamamıstım :D
026 Yorumla- +1 yıl
aynen bide koku oluyor bende bir bayanla birlikte olacaktım onunda vajina değilde dogy pozisyonunda kalcası kokuyodu bıraktım 3 ay seks yapmadım taki ruz bir kızla tanışana kadar seks önce ve sonra banyo yapıyopdu tertemizdi vajina şekli hoştu sıkı dardı
- +1 yıl
ruslar sozde o* fakat emın ol evlı kadınlardan daha cok bakımlılar bayna yapmadan ılıskıye gırmezler ve ılıskı sonrası banyo yapmadan uzerrlerını gıymezler
- +1 yıl
13 kadınla oldum 12 türk bak rakamda verdim rus gibi temizini ve şekli iyi olanı görmedim her ilişki duş yaptık artı seks yapmadan önce banyo türkiye hiç bir kadında bu olmadı
- +1 yıl
hayatıma sayısız rus kadın gırmıstır cunku aksarayda bır dıscoda garsonluk yapıyordum aklınıza farklı sey gelmesın (p**evenklık gıbı) :))
- +1 yıl
yani garson bide aksaray tam yeri kardeşim temiz olacak vajina şekli iyise süper olur
- +1 yıl
aynen oyle allahı o kadar rus kadının arasından bır tanesının vajına seklı bozuk yada kokuyor degıldı
- +1 yıl
işte bunu diyorum kardeşim ya sanki yeni doğmuş vajina şekli gibi
- +1 yıl
aynen oyle aga ınsan daha bır ıstahla sevısıyor :D
- +1 yıl
çoşuyor hele o kenan şarkısı çıkmıştı op dönemde azıcık altan azıcık üsten hop gidi şarkı vardı ya o yeni çıktığında tam ben alta ruz üste hop gidi yapıyoduk ritim tutmuştuk ;D
- +1 yıl
rabbimin zoruna gitmesın ama o kadınlar alkol ve sex ıcın yaratılmıslar sankı :)
- +1 yıl
ya bide 180 185 cm boylar offffffffff diyorum türkiyedeki 150 160
- +1 yıl
aynen oyle :D
- +1 yıl
bence rus çok özel her konuda bide italyan kızları aynı onlar gibi
- +1 yıl
ıtalyanlarla tanısma sansım olmadı henuz rus roman guney afrıkalı amerıkalı brezılyalı oldu fakat baska avrupa ulkesı olmadı henus :))
- +1 yıl
italyan genelde manken yada filim yıldızı oluyor monica bellucci gibi
- +1 yıl
genelleme yapma bence bır ıkı aktrıst cıktı dıye hepsı fılm yıldızı yada manken degıl berlusconın yattıkları ne oıluyor :))
- +1 yıl
benim beğendim kadınlar ünlü olarak hep ordan çıkıyor
- +1 yıl
kactane ıtalyan aktrıst bılıyorsun bana sayarmısın kactanesını begenıyorsun :)
- +1 yıl
monica belluci en beğendiğim kadın dünyada hemen ardın genç model vanessa hessler ikiside 179 cm biri kumral diğeri sarışın bu ikisi çok hoş ilk aklıma gelenler
- +1 yıl
goggle amca saolsun dıyorsun yanı :))
- +1 yıl
yok bu 2 bayan oldum olalı hastayım zaten monica belluci tanımayan insan varmıdır bielmiyorrum venessya hesler türkiye iş için gelmişti bir firmaya o an görmüştüm araştırma yaptım ismini öğrendim boy post nereli olduğunu dünyanın en güzel yüzlü kadını diyorlar gecen filmini izledim çok güzel be hastayım o kadına eski erkek arkadaşı fırıncıymış paraya önem vermiyorum diyor çok italyada ünlü futbol yızlarından teklif aldım kabul etmiyorum yazısını okumuştum
- +1 yıl
aga mektup felan yaz o zaman paraya onem vermnıyorsa hatta ustunu basını yırt resım cektır gonder :)
- +1 yıl
bak reis bu kadın türkiye reklam tanıtım yapmak için gelmişti eskiden bunu bulana kadar belki 1 saat araştırma yaptım link vereyim gör hatunu monica sonra favori hatunum
- +1 yıl
- +1 yıl
yok aga gerenk yok hayal onlar bızım ıcın :)
- +1 yıl
verdim bile
kafana takacak başka soru bulamadın mı ?
37 Yorumla- +1 yıl
ya çoçuk yapmış olduğu halde bazıların şekli yeni doğmuş bayanın vajinası gibi bazıların şekli harbi çok iğrenç
- +1 yıl
tamam bayanlarla erkekler birlikte olmuyormu bunun için erkeği ilgilendir
- +1 yıl
güzeldi +1 ya ama harbi çok farklı demek vajina çeşitleri var herhalde
- +1 yıl
+1 yılsoruyu soran kişi. yabancı bayanlarda bizdeki gibi değil. denendi görüldü. istersen onlarla takıl derim.
00 Yorumlagerçekten ya... neden böyle...
15 Yorumla- +1 yıl
bazılarından ilişkiye giresi gelmiyor insan görünce kimi evli çoçuk yapmış şekli hala çok hoş oluyor
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
ha aha aha
+1 yılYahu azıcık duygulu olun bea.Yok pipin küçük , yok kukun yamuk diyipte kusur bulacağınıza , duygulu ve haz dolu anlar yaşayın sevdiğinizle..
48 Yorumla- +1 yıl
:) cok güldürdün beni cevabına ama % 100 katılıyorum.
- +1 yıl
Biraz mizah candır sultan :)
- +1 yıl
Totom tavan yapti.sagolun,varolun efem :P
- +1 yıl
reklama devam D;
- +1 yıl
oral seks yapacağım anda insanda bir miğde bulanması oluyor ;D bu arda onlar hep penislemi uğraşacaklar bugünde biz vajinayla uğraşalım ;D
- +1 yıl
Yok ben oyle degerli bir uzvu kotuleyemem :D
- +1 yıl
reklam adevam ;D
Fikirsizim bu konuda.
012 Yorumla- +1 yıl
acaba niye böyleyse kimisi çok hoş kimisi çok kötü
- +1 yıl
p*rno yıldızları söylemiyorum normal bizlerin hayatını bahsediyorum evlenmiş kadında çoçuk dahi yapmış şekli sanki yeni doğmuş gibi baıları bekar olduğu halde şekli çok bozuk hemde aşırı diyebilirim
- +1 yıl
daha önce biri evliydi ama ayrılmıştı kocasından öyle olmuştu
- +1 yıl
zevk almak için güzel şekkili sıkı vajina olması lazım pürsük vajina değil
çok şükür !
017 Yorumla- +1 yıl
şükür derken
- +1 yıl
iyi diyosun neden böyle ya bazıların şekli çok hoş bazılarınki çok iğrenç şeklinde evli çoçuk yapmış insan dahai gördüm şekli çok iyidi bazıları evlenmemiş şekli çok kötü anlamadım çok iğrenç ;D
- +1 yıl
evlenirsin görmeden alırsın bir bakarsın şekli kötü duruyor insan seks yapası gelmez
- +1 yıl
vala önemli bence ya bazıların şekli harbi çok kötü iğrenç geliyor D;
- +1 yıl
şekli bozuk olunca ilişkiye girsende bir soğukluk hisediyorum
- +1 yıl
arkadaş belki oral yapcak ama öyle görunce mıde kalkıyor olabılır normal şeyler nasıl bayanlar penıs görunce mıde bulantısı yasıyosa arkadaşda haklı oral düşünüyorsa begenmeyebilir..ama düzgün bulanlar şanslı...
- +1 yıl
gevezekaldik aynen öyle akılı adamsın soğuma oluyor ama düzgün olanlar harika hani şekli olanlar
- +1 yıl
kız kendine güveniyor yoksa öyle yazmazdı ne güzel şekli iyi ;D
- +1 yıl
kısa öz anlatmış daha sormanın ne anlamı varki? pürüssüz cillop gibi felan mı demesini bekliyorsun nedir?
- +1 yıl
@soran bu arada daha sorunu okurken anlardım durumu :D haklısın düzgün durunca oral yapmsaıda hoş oluyor...
- +1 yıl
aynen öyle
+1 yıltakıldıgınız şeye bak yaaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bazı bayanların vajinası niye çok kötü duruyor kimisi çoçuk da yaptığı halde şekli bozmazken kimi şekli kötü
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler