Ikinci gorusmede oral seks?

Sevgilim ile 3 aydir birlikteyiz. Uzak mesafe yuzunden fazla görüsemiyoruz. Acikcasi daha 2 kez görüstük. Her sey hakkinda konusuruz, cinsel iliski hakkindada dogal olarak. Son zamanlarda ailevi sorunlari yuzunden morali bozuk eskisi gibi neseli degil. Her sordugumda 'zamanla anlatirim' diyor. 2. inci görüsmemiste acayip azmisti, ve surekli seks hakkinda konusmaya basladi. Bende morali belki yerine gelir diye ona uydum. Sürekli sarilip öptü, boynumu yalayip emmeye basladi. Sonra arabaya girdik (zaten fazla kalabalik bir yerde degildik) ve pantolonunu indirdi. Penisi tas gibiydi. Bana 'agzina alsana' der gibi bakti, bende onu mutlu etmek icin agzima aldim. Ilk deneyimimdi. Daha önce ne oral seks ne de baska bir sey yaptim, bakireyim yani. Dislerimi degidrmemeye özen gösterdim, ve acayip sesler çikariyordu. 'Acidi mi' dedigimde 'yok yok devam et sen' dedi 'Nasil iyi mi?' dedigimde, 'off fazla iyi hemde' dedi. Sonra bosaldi. Araba ile tur attik. Geri dondugumuzde 'bir kez daha yapar misin?' dedi. Bende tekrar yaptim. Agzim yoruldugu icin o çekmeye basladi bende o esnada onun boynunu emip yalamaya basladim ve kisa bir sure icinde bosaldi. Bu olaylardan sonra bir kac defa opustuk sonra ben eve gittim. Bana gayet normal davraniyor. Ona asik oldugumu söyledim oda bana 'bende seni seviyorum' dedi. Ama korkuyorum, yaptigim oralin çok iyi oldugunu söyledi acaba icine suphe dusmus mudur bu kesin daha oncede yapti cunku cok iyiydi falan diye.. Ve surekli whatsappte dile getirdi çok hosuna gittigini falan. Birdahakine bana oral yapmak istedigi söyleyip durdu. Yanlis mi yaptim? Kendimi kullandirdim mi ben simdi?
Ikinci gorusmede oral seks?