Karım beni̇ aldatıyor hayatım mahvoldu?

25 yaşındayım 2 yıl önce evlendim aşık oldum evlendigimde bakirdim kimseyle ilişkim olmamıştı evlencegim kız ise bakire degildi her haltı yapmıştı aşıktım gözüm kördü evlendim işim cok iyi mühendisim iyi kazanıyorum karımında işi güzel dış görüşünüş olarak begenilen biriyim saglıgım sıhhatim de yerinde ama gel gelelim karım beni 3 kez aldatmış ögrendigimde sok oldum 1 hafta önce kadar haberim oldu ama bildigimi karım bilmiyorum kafayı yemek üzereyim onu halen cok seviyorum gözüm kör boşancam ama neden böle bişey yaptı
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba arkadaşlar eşimle konuştum onu beni aldattıgını görüştügü kişileri bildigimi söyledim bu aldatma olayının bilinmesi halinde rezil olcagını Ailesi tarafından dışlancagını bildigi için anlaşma istedi şimdilik bu anlaşmayı bozmayıp ayrılcam ama bana bunu yaşattıgı için ilerde cok rezil olcak ablasının evine gitti boşanma sürecine kadar mümkünse kendisini görmek istemedigimide belirttim Gelelim o adi 3 kişiye ilerde onlarıda ansızın rezil etcem hiç unmadıkları anda hesabı görülcek
Güncellemeler
+1 yıl
Karımı cok seviyodum onun bir başkasıyla ilişkiye girmesi kadar acı birşey olamaz Sabah 9 akşam 8 onun daha iyi rahat yaşaması için calışırken onu tüm kusurlarına ragmen kabull ederken onun bana bunu yapmasını halen anlayamıyorum pazartesi günü inş doktordan yardım alcam saglıklı düşünemiyorum sevdigim kadına aşık oldugumda ALLAH dan sadece onu dilemiştim demekki hayırlısını istememiz lazım ALLAH ın en büyük aşk oldugunu unutup ondan daha cok karımı sevdim buda bana bir ders oldu..
Karım beni̇ aldatıyor hayatım mahvoldu?