+1 yılArkadaşım gelişme var mı?
@feminum çok güzel açıklamalarla yardımcı olmaya çalışmış size. Kendisine bizzat teşekkür ediyorum.
Ama şunu da unutmamak gerekir ki;
Bundan tam 10 sene önce benim de @feminum gibi birine ihtiyacım var dı fakat yanımda olan kimse yoktu.. Tek başımaydım ve sadece yorgundu ruhum..
Velhasıl, @feminum karşıma 10 sene önce çıksaydı, bugün mutlu bir yuvam ve 2 çocuğum OLMAYACAKTI !!!
Sana tavsiyem; hiddetle kalkma, sadece olayları sağlıklı bir şekilde idrak etmeye çalış. Unutma ki herkesin bir nefsi var, o nefsi terbiye etmek önemli olan.
-Değişmeyen insan yoktur-
-Başkasını hakir gören insan bir gün kınadıklarıyla karşı karşıya kalabilir-012 Yorumla- +1 yıl
Terminalbalistik, sizinde benzer bir durum mu vardı açıklamanızdan öyle anladım..
olmayacaktı derken aldatıldım ama affettim ve şu an iki çocuklu mutlu bir evliliğim mi var demek istediniz?
Eğer ruhunuz yorgun olduysa aldatılmayı hazm edip kanıksama durumu mu açıkçası çok çözümleyemedim sizi?
Kınamak derken. Değer yargıları ile örtüşüyorsa aldatma olgusu kanıksanır, örtüşmüyorsa kanıksanmaz. Kınama ne alaka? - +1 yıl
Bakınız;
Ben insanları kazanmaya çalışırım, kaybetmeye değil..
Bu benim insana bakış açısı olarak temel ilkelerim dendir.
(Bu arada kınadıklarıyla derken, kınadığı konu ile demek istemiştim.)
Evet kınama dedim çünkü yaptığı hata ile çoğu yerde aşağılamışsınız. Bu da benim ilkelerime çok ters! Bu gibi hataları yapan insanların ruhu hastadır, normal değildir. Onlara yardımcı olmak gerektiğini düşünüyorum. Ve bu durumda da iş "Hayat Arkadaşına" düşüyor..
İnsan kazanmak kaybetmekten çok zordur ama tohumları da o derece büyük olur takdir edersiniz ki.
Ben sizin yardım severliğinize ve samimi gördüğümden teşekkür ettim ama arkadaşa da öfke ile kalkmaması için tavsiyede bulundum.
@feminum - +1 yıl
@TerminalBalistik siz sanırım tam olarak okuyamadınız ve bağlamı kaçırdınız..
Vurguladığım özellikle öncelikli konu, itidalli ce sukunet içinde gereğini yapmasıydı fevrileşmeden. Bunu atlamış olmalısınız ki öfke ile kalkmaamsını yönlendirmeye çalıştığımı okuyamamışsınız.
Ve yine şunu da atlamışsınız, ''savaşmaya değer biri olsaydı sonuna kadar mücadele edin ve kazanın'' demiştim. Hak edene yılmadan mücadele edip kazanma olgusunu vurguuladım. Ama hak edene.
Kusura bakmayın evlendiği halde 3 erkekle kıcasını anlatan bir kadına saygı duyamam ve saygın bir kişilik gibi yad edemem. Kınamak değil bu. saygı duymamamk ve çoğu kişide muhtemelen kadına methiyeler yağdırmaz yaptığından.
Ben hastalık olarak değil ahlaksızlık olarak görüyorum yaptığını.. - +1 yıl
-Pekala, özür dilerim..
-"Savaşmaya değer biri olsaydı" diyorsunuz, değer mi değmez mi buna kendisi karar verse çok daha iyi olur bence.
-Ben sizden saygı istemedim. Hele ki övmenizi hiç istemedim! (Nereden çıkardıysanız!) Aşağılamayın yeter. Neticede bahsi geçen kişi soruyu soran arkadaşın eşi.
Son olarak; ALLAH sizi tanıyıp (herhangi bir) hata yapan kişilerden etmesin :) - +1 yıl
Bu unutkanlık bulaşıcı mı ne!
:)
@feminum
Soran+1 yılAyrılma kararı aldım avukatım inş en kısa zamanda boşanmayı saglıycak
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
Güncellemende güzel bir konuya deyinmişsin; Hayırlısını istemek...
Güzel bir nokta..
Doktora başvurmakla iyi bişey yapmışsın. Bu arada istediğin zaman bana ulaşabilirsin, konuşur anlatır rahatlarsın belki. (Doktor tatmin etmezse) Bu konuda gerçekten ciddiyim çünkü içinde bulunduğun durumu idrak edebiliyorum..
Saygılar..
Soran+1 yılMerhaba teşekkür ederim ALLAH ragzı olsun
- +1 yıl
Arkadaşım sonuç nedir acaba?
:/ - +1 yıl
Bitti mi?
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. 1. Eminmisin yaptığına ve kendin şahit oldun mu?
2. Biri söyledi ise söyleyen çok yakın bir dostun mu?
3. Eşin ile evlenmeni kıskanan veya karşı çıkan biri var mıydı?
Bunların cevaplarını ver.. Değerlendirmeni yap sakin kafa ile doğruları yanlışları tart.. Sonra al karşına konuş.. Eğer gerçek ise teessüflerini sun ve onun dava açmasını iste boşanmak için.. Çok zor biliyorum fakat şu yaptığın bile büyük bir medeni davranış helal olsun işte bu.. vurup öldürmek her şeyi halletmiyor.. Yaptı ise ayıbı ile baş başa yaşasın.15 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatıyor telefon görüşmeleri sevgililerine aldıgı hediyeler ve evlerine gittigini biliyorum
- +1 yıl
O zaman son dediğimi yap. Al karşına konuş, Hakaret de etme derhal gidip boşanma davasını açmasını söyle yoksa kendinin rezil olarak dava açacağını söyle... Üzülmene de gerek yok yol kazası her kez için olabilir.. Çünkü toplumumuz o duruma geldi.. Bir başı kapalı kadın meydanda çıkıp başka bir erkeğe g. tnün kılıyım diye bağırıyor ve bir adam çıkıp karısını birine helal ediyor ise toplumun çivisi çıkmış demektir.. Bu durumda ki ne ilk erkeksin nede sonuncu olacaksın... Geçmiş olsun önüne bak sen..
Soran+1 yılALLAH ın terazisi şaşmaz mış ALLAH a havalet ettim düşüncen için teşekkür ediyorum
Soran+1 yılALLAH ragzı olsun ben cıkıyorum vakit ayrıdıgınız için teşekkür ederim benim durumuma ALLAH kimseyi düşürmesin 1 hafta önce neydim şimdi neyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok çok üzüldüm:( Allah sabır versin kardeşim.
Kendi frekansınızdan biri değil sanırım evlilik öncesi ilişkiler yalamış.
şu saatten sonra ona yaptıklarını söylemek ve arkanıza bakmadan ilişkinizi kesmek..247 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız en cıkar yol boşanmak
Cevap sahibi+1 yılama lütfen yaptıklarını söyleyin ve utanmasını en azından sağlayın..
Soran+1 yılUtanırsa söylerim
Cevap sahibi+1 yılutanmazsa söylemezsiniz ve yaptığı ahlaksızlık yanına mı kalır?
Soran+1 yılALLAH a havele ediyorum boşandıktan sonra belki işimi herşeyimi bırakcam memeleketimi terketcem cünkü etrafımızdaki insanlar bu aldatma olayından sonra farklı bakacaklar bana herkez bişey atcak kafasından seneryo dizcek böle yaşamak hayatım mahvoldu
- +1 yıl
sana kimse farklı bakmaz hoca ole bısey yapma o utansın
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır bir sn kardeşim..
Aranızda geçen özel bir durumu kimsenin bilmesine gerek yok. Bunu paylaşmak zorunda değilsiniz boşanma nedeni olarak..
Bu sizin özeliniz..
Tersinden okursak terk etmesi gereken siz değil aldatan kişidir. burada utanacak, yüzü olmayacak kişi ihanet edendir. Siz neden memleketi- işi bırakasınız?
Lütfen böyle yanlış bir düşünceye girmeyin. Bu konuda yüzü kızarıp rezil olacak olan kesinlikle siz değilsiniz.
Sizin hayatınız mahf olmadı. yapanın hayatı olur olsa olsa..
Soran+1 yılKüçük bir sehirdeyiz herkez sizin gibi iyi niyetli degil daha 25 yaşındayım ben bu yaşımda böle bir imtiham hayatımın dönüş noktası
Cevap sahibi+1 yılEmin olun siz söylemezseniz kimse bilmez. Gerekirse ailenizle bile boşanma nedeninizi paylaşmayın..
Sizin hayatınızın dönüm noktası değil yapanın bunu anlayın lütfen..
Herkes kendinden mesuldür ve HATA YAPANI BAĞLAR..
Soran+1 yılRezil 3 kişinin ayrı ayrı evine gidip görüşmüş daha neler yapmış bilmiyorum belkide görenler var bilenler var bana anlatılmayanlar var hiç bilmiyorum utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden siz utanıyorsunuz? Burada göremediğiniz bir nüans var kardeşim..
Kişi kendinden mesuldür. Siz onu terk ederek en büyük cevabı vermiş olacaksınız zaten..
Değer mi böyle ahlaki yoksun bir kadın için üzülmek?
Ya çocuk olsaydı ve o zaman yaşasaydınız bunu çok daha ağır olmaz mıydı getirileri?
Cevap sahibi+1 yılve nasıl hala seviyorum diye yazmışsınız sorunuzda buraya takıldım ben.
Soran+1 yıl1 Haftaya kadar evet cok seviyordum karımı onun için yapmıycagım birşey yoktu onun dışında kimseyle ne cıktım ne sevdim ne baglandım ama karşılıgınıda iyi aldım ALLAH senden ragzı olsun feminum cok teşekkür ederim düşüncelerinle beni aydınlattın
Cevap sahibi+1 yılSizden de razı olsun kardeşim..
Gerçekten üzülmeyin neye ama? Bu duruma elbette ki üzülürsünüz.. Kolay değil tabi haksızlık yapılmış ve toleresi de hemen olmayabilir ama bu olaydan etkilenen birinin hissiyatı olarak..
Fakat hata yapan UTANIR.. Lütfen bunu atlamayın. Bazıları insan olmayı başaramayabilir..
Onurlu bir kadın yuvasında ne kadar mutsuz olursa olsun hatayı öncelikle kendisine yapmaz. İhanet edenin eğer boğazından kocasının getirdiği bir lokma ekmek geçebiliyorsa onun vicdanı bile sorgulanabilir mi? Ve bu mantalitede birine saygı duyula bilinir mi?
Siz doğruysanız dosdoğru- dimdik durun hayata.. Yanlış burada olmasa da ebedi vicdan muhasebesinden döner.. Ne zaman mı? Kul hakkı olgusuyla yüzleştiği zaman..
Soran+1 yılBu yorumunla beni bitirdiniz cok teşekkür ederim ama insan böle bir durumla karşı karşıya gelince yerlebir oluyor dediklerinize katılıyorum boşanırım ve yüzüne birdaha bakmam asıl hesap ahirette ALLAHın terazizi şaşmaz
Cevap sahibi+1 yılyerlebir olmayın lütfen amacım tersine şu anki ruh halinize bir farkındalık yaratmanızza sadece ışık olabilmek..
Siz eğer kendinize hata yaptıysanız affetmeniz çok zor, ama hatayı yapan karşınızdaki ise bunun bedeli de ona aittir..
Elbetteki üzülürsünüz kolay değil bunu yaşamak çünkü. haksızlığa mı yanasınız, verilen emeğe mi. Güven duygunuzun boşa çıkmasıyla hayal kırıklıklarına mı.. Sizi çok iyi anlıuyorum. gayet insani bir durum buna üzülmeniz. Üzülürsünüz ama bu sizden bağımsız bire verdiğiniz değerin boşa çıkmasınadır. İhanetin asıl reçetesini eğer ki vicdanı varsa yapan çeker ebedi..
Siz atlatacaksınız ve değmeyen birine bir saniye daha hayatınızda olma lüksünü tanımayacaksınız bu en ağır tokattır anlayana..
Soran+1 yılTamamen katılıyorum düşünceleriniz gercekten cok iyi geldi biraz rahatladım şu an mantıklı düşünemiyorum kendime olan güvenimi yitirdim hayatımdan o kadını cıkardıktan sonra daha iyi olcam inş ALLAH senden ragzı olsun ne kadar güzel düşünen bir insansınız kendimi iyi hissettirdiniz tekrardan cok teşekkür ederim inş karşınıza sizin gibi temiz birini cıkarır ALLAH
Cevap sahibi+1 yılbunu duyunca böyle karmaşık duyguları yaşamanız o kadar doğal ki. dediğim gibi verilen emeklerin boşa çıkması.. bir ömrün hayali ve inşaa edilen bir yuva..
Sizi çok iyi anlıyorum hissiyatınızı da.
Hayal kırıklıkları insanın ruhunu yorar öncelikle.. ve ruhumuz acıdığında kendi bedenimizi fiziksel anlamda hissedemeyiz bile.. maddeden öte manada etkileşim bu.
Muhakkak geçecek.. Zamanla ona ayırdığınız zamana bile acıyacak konumda olacaksınız..
Henüz çok sıcak acınız ve yerini kabuğa bağladığında şükr edeceksiniz Yaratanımıza gerçek yüzüyle erken yüzleştirdiği için..
Bazen hayat güvenle sınar bizi.. Bazen de badireler yaşatır hiç ummadığımız..
İçimizde yüzleşmekten bile çekindiğimiz duygular büyüyerek canavarlaşır ve korkarız..
Kaçmak değil üzerine gitmek lazım endişerimizde, çekindiklerimizde. Örttüğümüzü sandıklarımız tamamlanmamış bir iş olarak kalır ve en ufak hatırlatıcı bir donede kodladığımızdan beynimize önümüze çıkar.
Siz zihninizde bitirin. İnsan olarak doğmuş ama
Cevap sahibi+1 yılinsan olarak kalmayı başaramamış diye..
Bu olgunluğa erişmemiş biri için ayırdığınız bir salisenin bile size geri dönüşümü enerji ve zaman israfı değil mi?
Hak eden hak ettiği hayatı kendi utancıyla boğularak yaşasın.
Ha utanmayı bilmiyorsa böyle bir insanın hayatınızda ki yeri ne olabilir ki? N e kaplayabilir ki birim ve değer olarak?
Utanmayı biliyorsa hayatının bundan sonraki kısmında aynalarla küs yaşamasıdır. Bilmiyrsada yine kendi kaybıdır ve boşa bir hayatı yaşamak ve sadece oksijen almadır bitki gibi..
Her iki durumdan da siz bağımsızsınız.
Aldatan kendini aldatır ve zamanla siz unutacaksınız hatta zamana bile gerek kalamdan bu kadını hayatınızdan çıkardığınız için karda olacaksınız. Güvenilmeyen- özünde sadakat duygusu olmayan biri eş sıfatına layık olabilir mi?
Allah doğruyla beraberdir ve yarımız, yardımcımız vekilimizdir en güvenilir..
ilahi adaletin terazisi böylesi kadınlar içinde tartacaktır her ne kadar kaçınsalar da kardeşim..
Cevap sahibi+1 yılEİC a hiç gerek yoktu. Teşekkür ederim. daha fazla kendinizi yıpratmayın hele ki böylesi birine..
Soran+1 yılHaklısınız.. ALLAH a şükrediyorum daha eviligimiz ilk yıllarında tanıdım en azından peki ya siz olsaydınız bu söylediklerinizin dogrutulsundamı haraket edersiniz şu an bile kendimi toparlayamıyorum ne yapcagımı bilmiyorum insanlara hiç bir şekilde güvenim kalmadı belkide hiç evlenmemliydim bakire olmayan bir insanla o kadar deger verdigim sevdigim kadın bana bunu nasıl yaptı die halen düşünüyorum halen daha evliyiz onunla o beni halen saf hiç birşey bilmiyo zannediyor bugun akşam işden cıkınca ne yapacam nasıl konuşcam inanın kafam cok karışık
Cevap sahibi+1 yılaçık konuşmak gerekirse ben sizin yerinizd eolsaydım hayatıma evlenene kadar hiç bir ilşkiyi sokmayan bir erkek yani. bakir olsaydım kesinlikle benden önce ilşkileri olmuş bir kadınla evlenmezdim. Evlenmiş- boşanmış olsaydı durum değişirdi tabi. Ama evlenmeden bunları yaşayan birini hayatıma almazdım.
Diğer sorunuza gelince, akşam gittiğinizde lütfen itidalinizi hiç bozmayın. Ne kadar tahrik olursanız olun bu yaptığına Allah korusun fevri bir harekette bulunmayın. Bu anlamda itidalli olun ve sadece hayatınızdan çıkması için adımınız olsun.
Ciddi anlamda ben siz olsaydım, midem bulanırdı bu kişiden ve bir sn dahi hayatımı meşgul etmesini istemezdim. Ayrılmak için işlemleri derhal başlatın avukat tanıdığınız yoksa da bu süreci bilen birine sorun gerekirse.
Eşim hukuk okuyor. nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini isterseniz sorarım kendisine.
Ne yapacağınızı bilmeyeceğiniz bir durum gerçekten yok. O kadına yaptıklarından haberdar olduğunu söyleyip babasının evine göndereceksiniz
Cevap sahibi+1 yılbir sn daha kalmamalı sizin evinizde.
onu şu mealde konuşun etkisi olur/ olmaz hiç önemi yok..
''hayat kesiklerden oluşan bir çizgiyse sen bu çizgileri birleştirici bir eş olamadın. biz olamamışız ve sen bunu kurnazlık olarak gördün kendinde. Unutma ki ahlaksızlıklar o kadar kolay kendini belli ediyor ki şu anda düştüğün durum hayatının en ağır tokadı olsun. ben biz olduğumuzu sanıyordum ama sen x erkeklerde bunu aramışsın. Sana daha fazla sesimi yükseltmeyeceğim değmezsin. neyin varsa topla ve hayatımdan sonsuza dek çık, bunu hak etmiyorsun, edepsizliklerin ve basitliklerinle yaşa''
Soran+1 yılYaptıklarından haberdar oldugumu ögrenince zaten onuda benim gibi hayatı kararcak utanırmı bilmem ama. evlilik öncesi ilişki yaşaması cidden hep kafamda bir soruydu sevdigim için herşeyiyle tüm hatalarıyla kabullendim ama hak etmedi haklısınız yanlış bir secim yapmışım zaten kendisinden migdem bulanıyor yaptıklarından dolayı Benim için bir degeri yok artık söylemem gerekeni söylerim ailesiyle görüşürüm artık boşanma konusunda zaten kararımdan vazgemem evlilik öncesinde zaten yaşananlar cok kafama takılıyordu bundan sonrasında af yok bir şansı vardı onu seven birisi vardı artık kendi yolunu cizdi ölelerine üzülmek bile hata olur kendime geldim teşekkür ederim cok sagolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, ne demek. Üzülmeyeceksiniz tabi. Değen bir olsa sonuna kadar savaşın ve kazanın diyecek bir yüreğe sahibim..
İnsanlar oturmuş kişilikleri ve duruşlarıyla değerlendirilir, anlam kazanır. bunu hak etmeyen için sadece hayal kırıklıklarına üzülünür o kadar. Gerisi bu karaktersizliktekine ayrılan zamanın gereksizliğidir.
Bir an önce hayatınızdan çıkartın. aslında demek istediğimi yazmışsınız ben incinirsiniz diye ilk yorumumda açıkçası yazmadım. Siz sorunca samimi olarak cevapladım bu sorunuzu. Evet böylesi biri hayatımda olmazdı. Zevk için onla bunla beraber olan birine namusum yapamazdım. İçim kaldırmazdı hak etmediğini düşünürdüm eş olarak.
Siz bunu aşarak belli ki büyük mücadelelerle içinizdeki soru işaretlerinize rağmen evlenmişsiniz ve oda kendisinden aslında alıştığını, bekleneni yapmış.
Nikah olmadan bu kadar dini- kültürel referanslarımız gereği cinsellik yaşadıysa neden evlendiğinde de yaşamasın? Onu bu iki kıstas durduramadıysa koca olgusu mu durduracak?
Soran+1 yılHaklısınız cok bilgilisiniz sizin gibi birinin aklına ihtiyacım vardı ALLAH ragzı olsun bütün sözlerinizin benim için hayat boyu önem taşıycagından emin olun ve bu degerli düşüncelerinizi benimle paylatıgınız ALLAH senden ragzı o kadar cok rahatladım ki bir an üzüntüdeyken kendime geldim şu sitede cok sey gördüm cogu kız bekarete önem vermiyor cogu erkekte öyle acıkcası sizin gibi birinin olması beni cok sevindirdi her türlü ahlaksızlıgı burada okumuştum bir önceki mesajınızı bile hak etmiyor karım olcak insan 1 saat sonra işden cıkıp eve gitcem söyledikleriniz harakete gecircem yardımcı oldugunuz için cok teşekkür ederim kendime geldim biraz
Cevap sahibi+1 yılAmin.. Cümlemizden de kardeşim..
Est. sadece naçizane düşündüklerimdi. Bilgili olma haddini kendimde görmüyorum. Bu hayat boyu alınacak bir süreç ve o aşmada değiliz henüz..
Müsterih olun.. Kalbiniz- yüreğiniz- ruhunuz arı ve duru olarak kalsın.
O güveninizi hak etmemiş olabilir buda sizin sınavınızmış kardeşim.
Sizde gerekeni yapıp hayatınızdan çıkaracaksınız ve onunla mesainizde böylelikle bitmiş olacak..
Allah doğruyla beraberdir.. Biz hata yapmayalım kendimize olan saygımızı yitirmeyelim de, bizim dışımızdakilerin hatalarının bedelini ödemek de yapana kalsın..
Geçecek bu günler.. Siz alışık olmadığınız bir hayatı yaşayan biri ile evlenerek maalesef tahmin edemeyeceğiniz olaylar zincirinde buldunuz kendinizi ama Allah'ında bir adaleti var. Bu gizli klmadı bakın.. Gün yüzüne çıktı ve saf konumunda kalmadınız.. Bunu onur meselesi yapmayın sakın.. Tez zamanda kurtulmanız bile şükr gerektirir. Ya çocuk olup üstüne de devam edilseydi. Yıkımı çok daha ağır olmaz mıydı?
Cevap sahibi+1 yılAllah muhafaza çocuktan bile şüphelenirdiniz.
Hak etmeyen biri has bel kader hayatınıza girmiş ve çıkması gerektiği içinde çıkartıyorsunuz.
Onursal bir durumda yok. siz eylemi yapan kişi değilsiniz. Etkilenensiniz. Kişi kendisinden mesul olduğuna göre kendi onursuzluğunu yaşar. kimse kimsenin hatasının bedelini ödeyemez. Üzüntüsünü çeker ama bedel ödemek vicdan yapması gerekene aittir.
Vicdanınız rahatsa dünya üzerinize gelse kaç yazar kardeşim?
Tüm dünya size yanlış desen en olur siz doğru iseniz?
Allah en büyük vekil.. Ona sığının.. ilahi adaletin tecellisi bakidir.. ÜZÜLMEYİN SAKIN..
Soran+1 yılEvet zor bir intihamla karşılaştım ama ALLAH ın izniyle üstesinden gelcem. Afedersiniz ama bir rezil kadının beni soktugu duruma bakın okuyanlar bile içinden bana zavallı diyordur eminim kendime güvenim bile kalmadı cocuklarımız oslaydı inan bilmiyorum ne yapardım iyikide olmamış hayat ne kadar garip 1 hafta önce karımı ne kadar cok seviyodum ne güzel evliligimiz var diyordum işden cıkıp eve gitmenin hayallerini kuruyordum şimdiki duruma bakın gercekten garip
Cevap sahibi+1 yılAğır bir imtihan ama çok daha ağırları da var desem kardeşim..
bunu badire olarak görün ve aşacaksınız kurtulduğunuzda bu kişiden. Karınız demek istemiyorum özellikle gönlen değil şu an nikah bile olsa çünkü.
Sadece fevri olmayın ve soğuk kanlılıkla yapmanız gerekeni yapın ayrılın.
Hayır asla siz rezil olmadınız ezik de. Bunu şu anki psikolojiyle düşünüyor, hissediyorsunuz..
Bakın şu bakış açısıyla düşünün.. Diyelim ben çok büyük bir yanlış yaptım bu durumdan ben mi, ailem mi, etkilenir? şunu anlayın lütfen kişi kendinden mesuldür..
Soran+1 yılEvet kişi kendinden mesuldür haklısınız sizinle konuşmak cok iyi geldi böle buraya pek takılmam girdim kafam cok dagınıktı yazdım ama cok rahatladım. Karım degil artık bugunden sonra arkadasım bile olmaz belki zaten uzakta olcagımızdan iş yerinde son dakikalarım eve gitcem bişey olmamış gibi bekleyen sözde karım olcak rezil bakalım ne yapacak 1 haftadır kendimi tutuyorum o kadar kötüydüm kü konuşamıyodum bile ona ne diycegimi bile bilmiyodum hayatıma yön verdiniz ALLAH sizden ragzı olsun cok teşekkür ederim ALLAH eşinizle beraber bir ömür boyu mutluluk versin cok teşekkür ederim cıkmak zorundayım kendinize iyi bakın ALLAH a emanetsiniz iyi akşamlar şimdiden
Cevap sahibi+1 yılcümlemizden kardeşim.. ALLAH Yardımcınız olsun. Tekrar geçmiş olsun..
Lütfen gelişmeleri bildirir misiniz..- +1 yıl
Alkışladım her cevabını bacım...
Soran+1 yılBoşanma kararı aldım ablasının evinde şuanda mahkeme gününe kadarda görüşmeyi düşünmüyorum kendisiyle
Cevap sahibi+1 yılBildiğinizi öğrendiğinde tepkisi ne oldu yüzü kalmamıştır cevaplamada sanırım..
Çok büyük geçmiş olsun kardeşim.. Bu badireyi de atlatacaksınız inş.. geçecek zaman lazım..
Soran+1 yılTepkisinin önemi yok artık yüzü olsa zaten öyle bişey yapmazdı ne diyim ki evli insanlarla birlikte olan adamlar hiç düşünmüyor birgün onlarda evlencek aynısı başına gelcek yapan bulurmuş kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Cevap sahibi+1 yıl2. güncellmenizdekini yapmayın, inanın hiç gerek yok o müsveddelerle uğraşmaya. Yol verdiniz bu saatten sonra işinize, önünüze bakın ve tenezzül bile etmeyin..
Soran+1 yılZaman ne gösterir bilmiyorum. Ama içimde tutamıyorum şu an ne halde oldugumu bilseydiniz bana hak verirdiniz kendinizi birde benim yerime koyun
Cevap sahibi+1 yıliçselleştirmesem bu kadar uzun yazmazdım değil mi..
, nanın değmezler hiç biri. karınız bunda en hatalı olan. o zemin hazırlamasa erkek de olmazdı.
Soran+1 yılHaklısınız degmez de yanlarına bırakcak degilim heralde bana ne yaptılarsa misli misli ödetcem hiç kaçarı yok şu an belkide ne dedigimi bilmiyorum caresizce sacmalıyorum bilmiyorum en iyisi ben bu soruyu kaldırıyım artık buraya girincede sürekli aklıma geliyor ALLAH senin gibi güzel kardeşlerimizden ragzı olsun buraya yazdıgın her kelimenin benim için deger taşıyo iyiki sizin gibi birisi zihnimi actı teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılisterseniz artık bunu gündeminizden çıkarın. herkes insan olamayabiliyor. insan görünümünde olmak insanca yaşamak anlamınada maalesef gelmiyor bazen..
Unutun ve hiç yaşanmmaış gibi yeni bir sayfa açın hayatınıza..
Cidden değmez hiç biri için enerjinizi, zamanınızı harcamayın..
Cümlemizden kardeşim, ne dmk.
İsterseniz sıkıldığınız ve paylaşmak istediğiniz olursa yazabilirsiniz. elimden geldiğince fikren yardımcı olmaya çalışırım. burdan çekinirseniz özelden de yazabilirsiniz.. Umarım bugünler bitecek inanın ve güçlü olun. Müslüman zayıf olmaz..
Soran+1 yılKötü olunca size yazcam cok teşekkür ederim soruyu kaldırabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılmaalesefböyle bir hak bulunmuyor.
bu soruyu hşç sormadınız farz edin ve gündeminizden çıkarın. cevap gelse de okumadan geçin o halde.
dediğim gibi yazabilirsiniz ihtiyaç duyarsanız utanmayın. sizlik durum asla yok. hatalı olan utanır.
Cevap sahibi+1 yılKardeşim son durum nedir merak ettim..
umarım iyisinizdir..
Cevap sahibi+1 yılumarım iyisinizdir. merak ettim son durumunuzu kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılSanırım üye değilsiniz artık..
Allah yar ve yardımcınız olsun inş..
Cevap sahibi+1 yılüye iseniz nasılsınız?
Senin yerinde olsam demesi kolay diyeceksin ama anında boşanırdım. Bir kereyi anladım diyelim, boşluğuna geldi bir şey oldu ki onun da evliyken hiç bir mazereti olamaz, geriye kalan 2 yi anlamam.
04 Yorumla
Soran+1 yılCemre28 kardeşim daha önce senin bir soruna cevap vermiştim Sevdiğim kişinin beni kendisine layık görmediğini düşünüyorum demiştin ve ondan uzak durdugunu söylemiştin ben başında hata yaptım senin gibi geri cekilmedim uzak duramadım sonumu kendim hazırladım demekki hayırlısını istemek lazımmış aldatma olayınına gelince affı yoktur o kadar anlayışlı geniş degilim aldattıysa bitmiştir
Soran+1 yılSagol teşekkür ederim ALLAH senin yardımcın olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. yazık her zaman düşünüp korktuğum bir olay bu. düşmanımın başına gelsin istemem sen çok değer ver sev tüm hataları göze al onun için. ama o herşeyi anlık hevesine bağlasın. yazık..
bence o na de ki; elbet senden daha iyileri var ve bulurum da fakat ben seni tanıdıktan sonra aklımda gönlümde dahaların tümüne son vermiştim yoktu ve en iyisi sendin ben haksızlığı kendime, kendim ile yapmışım seninle tüm kapıları kapatıp herşeyime son verip sana uzun ömür adamakla.. de ve bunca laf söz aslında boşa yaptıklarınla umrunda olmayanlar gibi söyleyeceğim hiç bir söz umrunda olmayacak de. ve bildiğin o üç kişilerle kahpe kölelik ile. uzun ömür mutluluklar dile ve daha ağır sözlerle dışla hayatından ve otür 3 5 gün ağla küsme kaderine iyi bir ders aldın belki gereksizdi ama olsun. hayırlısını dilemedin allahtan onu istedin belki sadece. keşke hayırlısını dileseydin dostum. adına gerçekten üzülerek yazıyorum tüm sözleri.20 Yorumlaallah yardımcın olsun kardeşim çok zor fakat sen kendinde bir eksiklik kusur hata arama karşındaki insanın karaktersizliği sen onu boşayarak bir şey kaybetmezsin gerisini o düşünsün madem kullanılmayı seviyor sende kullanmışsın kafan esince at gitsin ona bu saatten sonra bu gözle bakmak en büyük ders olur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılboşancaz inş onu rezilligiyle baş başa bırakcam ne yapıyosa yapar artık
+1 yılBide erkekelerin genelinden sikayetci olan kadinlar var neden biz kadinlar boyle degiliz derler alin size ornek bunun erkeyi kadini yok serefsizlik kanda varsa cinsiyet farketmiyor cikiyor ortaya.. ulan ne seni tanirim ne karini ama brnim bile boyle zoruma gittiyse allah sana sabir versin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzüldüm abi allah işini rast getirsin kimsenin ağı yerde kalmaz zaten evlenmeden o işi yapan biri için biriyle ilişkiye girmek basitleşmiş kolaylaşmış oluyor insan bir hatayı bir kere yapınca onu tekrarlaması daha kolay oluyor zina da bunlardan birisi tabi.
00 Yorumlabirader kusura bakma ama sen almissin karin yapmissin kasari,
orospunu yemini yarraga gorene kadardir diye bir laf var, seviyorum ediyorum falan demeye devam edeceksen bunlarin sayisinin gun gectikce artacagini da bil.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeden önce ne yaptığı seni ilgilendirmez ama evliyken aldattı diyosun bu çok kötü karın şerefsizmiş boşan ondan boşanmakla kalma mafet onu
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce yaşadıklarına bişey demedim zaten sevdigim deger verdigim için evlendim beni aldatmasını anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yıldoğru valla aldatması çok tuhaf
Cevap sahibi+1 yılgöktürk bir kadının geçmişi kimseyi ilgilendirmez bende bakire değilim ve evlenicem napiyim evlenmiyimi yani çocuklarımda olucak. madem çok düşünüyon evlenmeden önce uçkuruna sahip olucak erkekler
Cevap sahibi+1 yılikinci el mi biz eşya mıyızda 2. el oluyoruz göktürk
Dostum ne aşkı, ben olsam cinayet işlerdim, bırak acilen hatalarını yüzüne vur sert bir şekilde ve boşa gitsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma kararı aldık avukatımla görüştüm mahkemeye kadar yüzünü bile görmiycem ayrılalım rezil olcak zaten yaptıgı kimsenin yanına kalmaz
Soran+1 yılGüncellemeyi okursan eger boşandıktan sonra neler olcagını görürsün
Kalbin çok temiz abim sen daha iyilerine layıksin gerçekten, bu yapılmaz, o seni hak etmiyor. Kesin eminsen böyle yaptıgına onla konuş kanıtla, düzgün bir şekilde ayrıl. Unutmaki iyiler hep kazanır;) Boşver hiç takma.
02 Yorumlabalık baştan kokmuş sende yemişsin şimdi miden bulanıyor çare bulun diyorsun kus gitsin bünyede kalırsa zehirler seni rahatsızlık verir zararın neresinden dönersen kardır
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklsınız ayrılcaz yüzünü görmiyem artık
Soran+1 yılArtık onlarada inanmıyorum artık önemi kalmadı
Soran+1 yılHaklısınız öyle yapacam
İhanetin hertürlüsü insanin canini acıtır. Ayrilip iyi bir hayat kurmani dilerim Kadana fazla takma takma ki aklin karışıp artik gereksiz şeylerle meşgul olmasin. O seni hak etmiyor !
00 Yorumla
+1 yılsende ne vicdan varmış maşallah at bin koş hipodrom mübarek... alırken kabul etmişsin senden önce tadına başkaları bakmış sonra sen... artık swingir bir çift olursunuz ilerde..
00 Yorumla
+1 yılAnlama hocam. Bazıları böyledir. Kanı bozuktur. Boşan gitsin uzatma
08 Yorumla
Soran+1 yılKanı bozuk haklısın ama sevene yapılması
- +1 yıl
hocam bunun sevenle sevılenle alakası yok. Bu boyle yanı. içinde var. elin gunun azına sakız olmanın alemı yok
Soran+1 yıletraftaki insanlar duysa zaten hayatım biter adım cıkar bir kadın bir adamı nasıl rezil ediyor görüyosunuz
- +1 yıl
hocam bana ozelden bı mesaj atarmısın
Soran+1 yılOlur bir ara size mesaj atarım
- +1 yıl
peki hocam nerden duydunuz ya da kımden duydunuz bunu ya da gozlerınızlemı gordunuz
Soran+1 yılHerşeyini ögrendim bir hafta önce aldattıgı adamları evlerine gittigini telefon görüşmelerini sevgililerine aldıgı hediyelerini daha neler neler anlatılmaz kardeş yaram büyük
- +1 yıl
eyvallah krdeş bence bu akşam şöyle güzel bir kebapçıda ıkı duble bı rakı ıc
Ben seni çok sevmiştim sen neden bana böyle naptın dııı dııttt dııı dıttt lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgi dııı dııttt dıı dııttt
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılReis şu an durumlar nasıl nafaka ödüyor musun peki buna merak ettim
00 Yorumlanerden biliyusun aldattıgını bu önemli eminmisin ve ciddimi
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet aldatıyor
Soran+1 yılfarklı kişilerle aldatmış ve halen o kişilerle görüşüyor
Soran+1 yılNe gibi yollar
Soran+1 yılKüçük
İspatla mahkemeye ver tazminat davası aç hayatını karart onun
20 Yorumla
+1 yılBosan gitsin düşünme cirkef insanlarla daha fazla birlikte olup hayatını mahvetme
00 Yorumlayaş aralığın öyle demiyo ama
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılsen onamı takıldın 25 yaşındayım
Ne yaptınız batıştınız mı merak ettim
00 Yorumla
+1 yıldemekki o seni sevmiyor
13 Yorumla- +1 yıl
Tespite bak :D
Soran+1 yılArtık hiç bir önemi yok seven insana bunu yapan söyleyecek birşey bulamıyorum
Vur tekmeyi gitsin abi gereği yok
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılcaz
+1 yılDemekki karini iyi taniyamamissin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuyu neden cinsel yaşama yazdın ki
00 Yorumla
+1 yılErkekler niye bakire kız arıyor anlaşıldı
00 YorumlaCinsellik konusunda 811 cevap paylaştı. Nasil anladin
02 Yorumla
Soran+1 yılayrı ayrı 3 kişiyle halen görüşüyor ve evlerine gidiyor hayatım boyunca hiç bu kadar rezil olmamıştım kendime güvenimi kaybettim utanıyorum kendimden bile
Hala seviyor musun ?
00 YorumlaAyrıl gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum ayrılcam
Soran+1 yılHaklısınız
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası