Eski sevgilimin ses kaydıyla tuzağa düşürmek istiyorum!

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım senelerce çıktığım eski sevgilimbaşkasıyla çıkarken bnle beraber oldu ve bazı fotolar çektim olaya dair diye. Şimdi hala o sevgilisiyle üstüneden aylar geçti ama bana salak salak yazdı mavi boncuk attı yine de şu an facete mutlu mesut fotolar koyuyolar. Sınır oluyorum en son bir hafta önce mesaj attı iyilik senden falan die konuştuk. Haftaya doğumgünüm ve ona tuzak hazırlama düşüncesindeyim çok çektirmişti. Bnden 7 saat uzaklıkta yaşıyor ama onun bana yaklaşırken ses kaydını alicam ve ses kaydında sevgilisinin isminden falan bahsedip onu got gibi bırakıp ses kaydını falan yollucam kıza. Onu punduna düşürmek için bana fikir verin yılışık gözükmek istemiorm zira flörtüm var ama onu ortada bırakıp niyetini belli edecek bir ses kaydı hazırlıcam sadece. Gerçekten bunu hakediyor yaptıklarını bilseniz. Çok hoş olacak acil fikirlerrr! Cinsellik kullanmayacağım asla
Güncellemeler
+1 yıl
Ses kaydini yapmadim henuz. Onumuzdeki haftalarda ses kaydini bana yavsarken almak istiyorum. Bunun icin fikirlere ihtiyac var. Simdiden tesekkur ediyorum
Eski sevgilimin ses kaydıyla tuzağa düşürmek istiyorum!