çevremde evli çocuklu kadınlar var çocuklarını okutmak için para teklif eden erkekle ilişkiye giriyorlar
kadınlar siz yaparmıydınız
erkekler bir kadına bunu teklif edermiydiniz
kadınlar siz yaparmıydınız
erkekler bir kadına bunu teklif edermiydiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bası baglı kadınla bunu yasamak kadar tıksınc bırsey yok.. o kadınlarında fakır fukara edebıyatı bu.. cocuk beslıyorum demeyecek gıdecek calısacak, ruhu o* onların surumden kazanıyorlar sadece... benım ıcın kerhanede gunde 100 erkegın altından bası dık kalkan kadın cok cok daha sereflıdır.. kazandıgı ıle ekmek alsa onada ıcım yanmaz..
Bu kadar net anlatılabilirdi bu durum, ağzına sağlık dostum
gençliğimde cinsellik yaşadım, ama ne bakireye ne de evli bayana dünyayı bağışlasa ilişmem, çünkü ne demişler, çalma kapıyı çalarlar kapını, ben bir adamın karısıyla yatarsam, başkası da mazallah benim karımla aynısını yapar, ilahi adalet diye bir şey var.
o çevreyi merak ettim ben. hiç karşılaşmadım, umarım hiç de karşılaşmam. etleri emeklerinden daha çok para ediyo demek ki... kocaları ne halt ediyo? adamların haberi oluyo mu? çocuklar kolejde mi okuyo? insanın ruhu fahişe olmayagörsün, kılıf bulunur.
teşekkür ederim @umtumt.
Cevap
41Cevap
para karşılıgı kendini satmak acizlik ya bunun bahanesi olamaz günlük 30 tl ye 40 tl ye akşama kadar elin kahrını çekecegime 3 beş kişiyle olur 200 300 cebime kolaydan koyarım diyen kişi onlar 40 olsun temiz olsun alın teri olsun para için kendini satmak acizlik
sen yapıyormusun
Para karşılıgında çoçukları için eti satan bir kadına bişey demek hakkımız degil buda bizim ayıbımız bu kadını bu duruma sokan insanlar utansın
Çocuğunu okutmak için para karşılığı seks yapacağına evlere gündelik temizliğe gitsin, alnının akıyla helal para kazansın. Para karşılığı 2 defa seks yaptım hayatımda ve pişman da oldum. Vicdanım sızladı. Şimdiyse vermek isteyenden alıyorum.
hayır asla çok ama çok büyük bir adilik toplumumuzun geldiği adilik ve şerefsizlik noktasının bir göstergesi o kadar param varsa o çocuğa burs veririm okumasına yardımcı olurum hem işin içinde para olan seks seks midir allasen ?
hahha çok komik l*n çocuğunu okutmak istiyorsa gitsin çalışsın ne diye nırıspılık yapıyorlar. Kılıfın bu kadarı
Ayıptır günahtır. Verebildcek durumum olsa elbette para yardımı yapardım. Cinsel karşılık bekleyen erkek bu durumda gavattır, net.
hem zevk hem para desek buna güzel olacak, bir iş bulmaya çalışsa verecekleri bir ay it gibi çalışsa verecekleri 800-tl ama öteki türlü 3 saat kafi oluyor.
Ben ömrü hayatında ne genel eve para verdim ne seks için birine para teklif ettim bütün ilişkilerim tamamen orgasm karşılığıydı evli bayanlada oldum dullada bakire kızlada ama hiç para teklif etmedim okadar adi değilim
Kocalari ne yapiyor , paralari mi sayiyor.. sacmalama.. senin cevrende bir problem. olsa gerek..
evli kadınla seks bana ters değil ama para karşılığı seks tamamen ters!
Çocuk okutmak için erkeklerle yatip kalkan kadınların oldugu bir çevre görmedim ne okulmuş bu böyle anlayamadım dediğin gibiyse kocalarininda haberi var sen biliyorsan onlarda biliyor olmalı?
kendine satan bir kadın kendini öldürse o kadar günah olmaz bence
Yaw ne parasi 20 TL ilk kontore yapan evli kadin biliyorum kadrinin bahanesi de kacasi iyi değilmiş yatakta
Eğer amaçları çocuklarını okutmaksa onlarla yatanlar karaktersiz
Bu teklifi yapmazdım. Öyle insanlar yardıma muthaç insanlar bu teklifi yapacağımıza yardım etmek en doğrusu değilmi?
konu seks olunca herşey yapılır bence ama çocuklarını okutmak için olayı ilginç geldi bana
hıç doğru değil ıhtıyacı varsa ben verırım ama öyle teklıf yapmam asla kabulde etmem
Çok garip daha önce duymamıştım.
Böyle bir şey var mı gerçekten.
Arayışta olan arkadaşlarım var eğer ciddi iseniz
para karşılığı sekse karşıyım seks dediğin istekle arzu ile yapılmalı
zina yapanlar cehennemde cayır cayır yanacak..
iğrençç nasıl insanlar var
Durust ol yapiyormusun yoksa?
Merak ettim gercekten kendini rahatlatmak icin mi bunu sordun
Namusun kadını erkeği olmaz.
abartılı bir soru olmuş
ospuya para ödenır mı be :)
Sende onlar gibi misin kanks korkma şöyle; ))
Etmem kocalarimi pazarliyo
göndersene adresini.)
bana biraz saçma geldi. böyle bir çevre.
Zor şey Allah kimseyi o hale düşlrme3sin
senın cevren nerekı ya hangı ıldesın
Kurmaca olduğu çok belli. Yoksa sen mi yapıyorsun?
asla çocuuna burs vereyim derim
Sen nerden biliyorsun
Kurmaca geldi bana
Edemem
Yok canım
Ahlaksızlık
Erkek yönüyle. Kadın çaresiz olabilir ama yine de en son çare bile olmamalı
Nasıl bir çevre o?
Aşağılıkca!
Sen yapar mıydın?
etmek isterim
Sitenin sapığı bana ahlak dersi veriyor *